|
Post by Statua Grubości on Oct 1, 2024 11:26:32 GMT 1
Ale typie, ja nie walę w Grubollo, bo mi Voldemort zabronił xD
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 1, 2024 11:27:51 GMT 1
Mafii do zwycięstwa dużo nie trzeba, dlatego tak nie na rękę jest uniewinnianie takich graczy jak Warmianin czy ja. Czuję w kościach, że mafia siedzi w tym pieprzonym trio które wskazuję. Nie wiem czy wszyscy, może tylko dwóch. Ale tam jest jej core. Oni wszyscy nawet jak się atakują, to się bronią nawzajem. Grubollo niby atakuje Statue, ale później głosuje na Warmianina. Statule Grubollo atakujący ją dobrze wajbuje. Mietek dopiero upomniany przeze mnie ogarnia, że uniewinnia za dużo osób w tym wszystkich niewinnych i potem jako najbardziej winnego wskazuje mnie.
Jak tam nie ma tej jebanej mafii, to mafia roluje mnie jak chce. Ale kurwa nie sądzę.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 11:28:38 GMT 1
via mobile
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 1, 2024 11:28:38 GMT 1
Powiedzcie mi czy kiedyś ten jebany syn koleżanki mojej starej piernik zakładał sobie winę kogokolwiek i czytał przez nią w ciemno pozostałych?
On przed chwilą w liście odczytów pokolorował Gruambo i Statuę na zielono w oparciu o to że jestem winny
Wczoraj po mojej grze zanim zebrała się banda chuja chcąca mnie wyjebac ON NAPISAŁ ŻE MU ZWYŻKUJE. OCENIŁ MOJA GRĘ POZYTYWNIE
TERAZ WBIJA W TEMAT I ODPIERDALA SOLVING NA PODSTAWIE BŁAZEŃSTW DOSTARCZONYCH PRZEZ VOLDEMORDA I DZG. TEN GOŚĆ NIGDY W SWOJEJ HISTORII TAK NIE ROBIŁ. ZAWSZE CECHOWAŁA GO WĄTPLIWOŚĆ, DAWANIE DRUGICH SZANS I SPRAWDZANIE CZY NA PEWNO TEN PODEJRZEWANY NIE JEST NIEWINNY. TUTAJ CZYTAŁ MNIE NA PLUS, DOSTAŁ MNIE NA ŚWIECZNIKU I UDAJE ŻE ROZWIĄZUJE GRĘ W OPARCIU O TO.
KURWA ZACZNIJCIE MNIE W KOŃCU SŁUCHAĆ TU SA SMIIERDZIELE
ŚLEPE ZAUFANIE W TYPY VOLDEMORTA? PRZYPOMNIEĆ WAM JAPOŃSKI POCIĄG?A MOŻE CHCECIE ZOBACZYĆ OSTATNIĄ EDYCJĘ NA MU KTÓRA TAK WZIĄŁ ZA RYJ ŻE WYJEBAL SAM 4 NIEWINNYCH I PRZEGRAŁ? TUTAJ NAGLE DOSTAJE ZAUFANIE W SWOJE TYPY KLEPIĄ GO KURWA PO PLECKACH DAWAJ MONCIARZ LEĆ SOBIE DALEJ
LUDZIE PRZEJRZYJCIE KURWA NA OCZY BO NIE MOGĘ PATRZEĆ NA SKALĘ KURESTWA
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 11:30:14 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 1, 2024 11:30:14 GMT 1
a co ten voldemort jakiś guru
jak on tak, to ja też mogę być
ja zabraniam na papieża
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 1, 2024 11:30:28 GMT 1
A jak ktoś mi zaraz napisze, że ktoś tam kogoś atakowal, a ja nie zauważyłem, to jest to kurwa tylko dobitny dowód tego jakie to były ataki/uwinnienia. Jak ktoś atakuje tak by to przeszło mimochodem to jest to chuj, a nie atak.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 11:32:20 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 1, 2024 11:32:20 GMT 1
Powiedzcie mi czy kiedyś ten jebany syn koleżanki mojej starej piernik zakładał sobie winę kogokolwiek i czytał przez nią w ciemno pozostałych? On przed chwilą w liście odczytów pokolorował Gruambo i Statuę na zielono w oparciu o to że jestem winny Wczoraj po mojej grze zanim zebrała się banda chuja chcąca mnie wyjebac ON NAPISAŁ ŻE MU ZWYŻKUJE. OCENIŁ MOJA GRĘ POZYTYWNIE TERAZ WBIJA W TEMAT I ODPIERDALA SOLVING NA PODSTAWIE BŁAZEŃSTW DOSTARCZONYCH PRZEZ VOLDEMORDA I DZG. TEN GOŚĆ NIGDY W SWOJEJ HISTORII TAK NIE ROBIŁ. ZAWSZE CECHOWAŁA GO WĄTPLIWOŚĆ, DAWANIE DRUGICH SZANS I SPRAWDZANIE CZY NA PEWNO TEN PODEJRZEWANY NIE JEST NIEWINNY. TUTAJ CZYTAŁ MNIE NA PLUS, DOSTAŁ MNIE NA ŚWIECZNIKU I UDAJE ŻE ROZWIĄZUJE GRĘ W OPARCIU O TO. KURWA ZACZNIJCIE MNIE W KOŃCU SŁUCHAĆ TU SA SMIIERDZIELE ŚLEPE ZAUFANIE W TYPY VOLDEMORTA? PRZYPOMNIEĆ WAM JAPOŃSKI POCIĄG?A MOŻE CHCECIE ZOBACZYĆ OSTATNIĄ EDYCJĘ NA MU KTÓRA TAK WZIĄŁ ZA RYJ ŻE WYJEBAL SAM 4 NIEWINNYCH I PRZEGRAŁ? TUTAJ NAGLE DOSTAJE ZAUFANIE W SWOJE TYPY KLEPIĄ GO KURWA PO PLECKACH DAWAJ MONCIARZ LEĆ SOBIE DALEJ LUDZIE PRZEJRZYJCIE KURWA NA OCZY BO NIE MOGĘ PATRZEĆ NA SKALĘ KURESTWA przecież ja nie brałem typów Voldemorta i DGZ xD po otwarciu tematu pierwszy z tobą wyskoczyłem ale z tego o pociągu śmiechłem jak widzisz mafię bez nas obu?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 11:33:28 GMT 1
via mobile
Post by Statua Grubości on Oct 1, 2024 11:33:28 GMT 1
a co ten voldemort jakiś guru jak on tak, to ja też mogę być ja zabraniam na papieża No mi pasuje dwójka Grubollo Papież teraz, Voldiego mam za niewinnego, to czemu mam oponować? @giuseppe który to Piernik?
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 1, 2024 11:33:29 GMT 1
w chuju mam tą mafie mam ochote tylko wyjaśnić wasze kurestwo i stąd spierdalać
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 1, 2024 11:33:47 GMT 1
Grubraun to piernik
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 1, 2024 11:36:05 GMT 1
jeszcze to forum pierdolone z niedziałającą szukajką w którym wiem że napisałeś że mój poprzedni dzień jest na plus, a teraz zbierasz argumenty na moją winę na podsatwie postów które wtedy pisałem
a w dupie to mam
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 1, 2024 11:36:25 GMT 1
dawno nie byliście tak zjebani jak tutaj, ZASZCZULIŚCIE MNIE KURWY JEBANE
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 11:39:32 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 1, 2024 11:39:32 GMT 1
jeszcze to forum pierdolone z niedziałającą szukajką w którym wiem że napisałeś że mój poprzedni dzień jest na plus, a teraz zbierasz argumenty na moją winę na podsatwie postów które wtedy pisałem a w dupie to mam ale który dzień? przecież w d3 Cię podejrzewałem, nawet mnie w okolicach linczu od szmaciarzy wyzywałeś, jak pisałem, że prędzej Ciebie niż Statuę wywalić ponawiam pytanie, jak widzisz mafię beze mnie w składzie? co sądzisz o Mietku, nadal uniewinnienie?
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 1, 2024 11:40:15 GMT 1
ja żadnego argumentu za swoją winą nie usłyszałem
oprócz może NADWIEDZY od Grubrauna
absurdalnej kurwa nadwiedzy. Jeżeli ktoś wchodzi w temat i interkacje między mną a Rambo nazywa NADWIEDZĄ z której się wycofuje, jest wiadomo kim
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 1, 2024 11:41:12 GMT 1
ponawiam odpowiedź że wczoraj wieczorem nastąpiło pęknięcie w mojej głowie które spowodowało, że mam w dupie rozwiązanie tej gry
a post w którym zaliczyłeś mi dzień na plus był w przedziale nie wiem 17-20 w niedziele.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 11:42:39 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 1, 2024 11:42:39 GMT 1
Powiedzcie mi czy kiedyś ten jebany syn koleżanki mojej starej piernik zakładał sobie winę kogokolwiek i czytał przez nią w ciemno pozostałych? On przed chwilą w liście odczytów pokolorował Gruambo i Statuę na zielono w oparciu o to że jestem winny Wczoraj po mojej grze zanim zebrała się banda chuja chcąca mnie wyjebac ON NAPISAŁ ŻE MU ZWYŻKUJE. OCENIŁ MOJA GRĘ POZYTYWNIE TERAZ WBIJA W TEMAT I ODPIERDALA SOLVING NA PODSTAWIE BŁAZEŃSTW DOSTARCZONYCH PRZEZ VOLDEMORDA I DZG. TEN GOŚĆ NIGDY W SWOJEJ HISTORII TAK NIE ROBIŁ. ZAWSZE CECHOWAŁA GO WĄTPLIWOŚĆ, DAWANIE DRUGICH SZANS I SPRAWDZANIE CZY NA PEWNO TEN PODEJRZEWANY NIE JEST NIEWINNY. TUTAJ CZYTAŁ MNIE NA PLUS, DOSTAŁ MNIE NA ŚWIECZNIKU I UDAJE ŻE ROZWIĄZUJE GRĘ W OPARCIU O TO. KURWA ZACZNIJCIE MNIE W KOŃCU SŁUCHAĆ TU SA SMIIERDZIELE ŚLEPE ZAUFANIE W TYPY VOLDEMORTA? PRZYPOMNIEĆ WAM JAPOŃSKI POCIĄG?A MOŻE CHCECIE ZOBACZYĆ OSTATNIĄ EDYCJĘ NA MU KTÓRA TAK WZIĄŁ ZA RYJ ŻE WYJEBAL SAM 4 NIEWINNYCH I PRZEGRAŁ? TUTAJ NAGLE DOSTAJE ZAUFANIE W SWOJE TYPY KLEPIĄ GO KURWA PO PLECKACH DAWAJ MONCIARZ LEĆ SOBIE DALEJ LUDZIE PRZEJRZYJCIE KURWA NA OCZY BO NIE MOGĘ PATRZEĆ NA SKALĘ KURESTWA Dwóch niewinnych tam wjebałem, a Ty nie grałeś w grę i byłeś w mafii. Nie oddałeś też głosu w drugim albo trzecim głosowaniu.
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 1, 2024 11:45:00 GMT 1
Od razu mi się cieplej na serduszku zrobiło :3 Dobry, zły i gruby to weź mi jeszcze wytłumacz, czemu uniewinnianie takiego Warmianina jest mafii nie na rękę? Typ moim zdaniem nie dał silnych powodów, żeby go uniewinniać, jak chcę go pressować, to się oburzasz. Załóżmy, że dobija do meczówki, czy przedmeczówki dalej pisząc jedynie swoje kreacyjne posty. Lepiej się czujesz mając go wśród kandydatów do linczu wtedy, czy teraz? Pamiętaj, że ja jestem niewinny, a jeśli ty jesteś niewinny, to znaczy, że gram chujową i mam chujową mapę gry, więc wyjaśnij mi to jak pięciolatkowi
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 1, 2024 11:45:16 GMT 1
Powiedzcie mi czy kiedyś ten jebany syn koleżanki mojej starej piernik zakładał sobie winę kogokolwiek i czytał przez nią w ciemno pozostałych? On przed chwilą w liście odczytów pokolorował Gruambo i Statuę na zielono w oparciu o to że jestem winny Wczoraj po mojej grze zanim zebrała się banda chuja chcąca mnie wyjebac ON NAPISAŁ ŻE MU ZWYŻKUJE. OCENIŁ MOJA GRĘ POZYTYWNIE TERAZ WBIJA W TEMAT I ODPIERDALA SOLVING NA PODSTAWIE BŁAZEŃSTW DOSTARCZONYCH PRZEZ VOLDEMORDA I DZG. TEN GOŚĆ NIGDY W SWOJEJ HISTORII TAK NIE ROBIŁ. ZAWSZE CECHOWAŁA GO WĄTPLIWOŚĆ, DAWANIE DRUGICH SZANS I SPRAWDZANIE CZY NA PEWNO TEN PODEJRZEWANY NIE JEST NIEWINNY. TUTAJ CZYTAŁ MNIE NA PLUS, DOSTAŁ MNIE NA ŚWIECZNIKU I UDAJE ŻE ROZWIĄZUJE GRĘ W OPARCIU O TO. KURWA ZACZNIJCIE MNIE W KOŃCU SŁUCHAĆ TU SA SMIIERDZIELE ŚLEPE ZAUFANIE W TYPY VOLDEMORTA? PRZYPOMNIEĆ WAM JAPOŃSKI POCIĄG?A MOŻE CHCECIE ZOBACZYĆ OSTATNIĄ EDYCJĘ NA MU KTÓRA TAK WZIĄŁ ZA RYJ ŻE WYJEBAL SAM 4 NIEWINNYCH I PRZEGRAŁ? TUTAJ NAGLE DOSTAJE ZAUFANIE W SWOJE TYPY KLEPIĄ GO KURWA PO PLECKACH DAWAJ MONCIARZ LEĆ SOBIE DALEJ LUDZIE PRZEJRZYJCIE KURWA NA OCZY BO NIE MOGĘ PATRZEĆ NA SKALĘ KURESTWA Dwóch niewinnych tam wjebałem, a Ty nie grałeś w grę i byłeś w mafii. Nie oddałeś też głosu w drugim albo trzecim głosowaniu. nie pamiętam w jakiej grze ostatnio głosowałem w każdym głosowaniu a z perspektywy mafii na MU - może i dwóch wyjebałeś samemu, dwóch zdyskredytowałeś i dwóm odebrałeś ochotę do grania więc zrobiłeś całą robotę za mnie. Faktycznie, nie ma się co pucować, wygrałem na sprawnym oszustwie jednej osoby
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 1, 2024 11:47:36 GMT 1
Linczowanie wczoraj mnie nie było już błędem technicznym, że stałeś sobie z boku i czekałeś, co się stanie? W świetle takiego zachowania ten wcześniejszy post: wygląda bardzo źle. A jak się jeszcze weźmie to, gdy DZG postulował wywalanie Giuseppe: to już w ogóle mi wczorajsza postawa Grubello zalatuje szmaciarstwem. kurwa moze i szmaciarstwem ale jak dla mnie miejskim szmaciarstwem bo kurde jesli to jest ten ktos o kim mysle to takie zakalapuckanie w temacie przeczenie momentami samemu sobie to jeg naturalna miejska odslona i uwazam ze wybitnie ciezka do odegrania
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 1, 2024 11:47:53 GMT 1
najlepszy clear w tej grze i jedyna osoba spośród was która umie w to grać
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 1, 2024 11:48:51 GMT 1
ale nie, nie wyobrażajcie sobie jak kurewsko trudne jest zagrać taką sprzeczną mameje bez żadnego wincona jako mafiozo, linczujcie w ciemno i czytajcie innych przez pryzmat mojej winy jak kolega grubraun zapraszam kurwa dawajcie
|
|