|
Post by Statua Grubości on Oct 1, 2024 11:48:53 GMT 1
*spośród nas. Pamiętaj, jak cię rozjebałem w ostatniej gierce, jesteś częścią problemu E: ale z sympatią dodam, że zdecydowanie bardziej ci do twarzy z wkurwem, niż smutem
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 11:50:01 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 1, 2024 11:50:01 GMT 1
Dobrze, że przypominasz pociągowa, bo też o tym myślałem.
Masz w takim razie 0% skuteczności w swoich typach i jeszcze wychodzisz z nożem na ziomala
ja jestem w tej chwili tym który próbuje rozwiązać ten zajebany supeł
wy sie nie nadajecie do wspólnej gry w mieście serio
jeszcze mnie do siebie zraź to zaraz będziemy tu mieli koniec świata obiecuje
daj mi swojego kandydata i go z Tobą przedysktuje
ale jak wymienisz stępnia albo pociąg to Cię wyśmieje a potem zlinczuje kurwa bo żarty się skończyły
grając w ten sposób przepierdolicie nam te gre nawet jak w mafii będzie trzech fiśków z forum ligamistrzów
Już widzę że zbierają się łajdaki sugerujące że się chowam
Że wam kurwa nie wstyd
Powstrzymałem wczoraj sam pędzącą na mnie husarie i teraz miałbym się przed wami chować? Niedoczekanie
I po co mnie wkurwiasz? Nie będę uczestniczył w tej edycji już w żadnym mierzeniu kutasow
To ja typ pokorny
aczkolwiek głos wysłałbym prawdopodobnie tam gdzie wy bez tej masówki którą zara nadrobie
shinkasen i stępień to core, jakkolwiek odrażający by nie byli to mafia może zamordować tylko jednego
Aberracja? Jak mam się odnieść do steku bzdur który wylałeś z komórki?
Jakie mam szanse napisać dobrego posta nie mogąc kurwa zacytować?
Obrzydliwe
to jest osoba która zaraża miasto argumentem że wjeżdżam na psyche
Jeżeli nie jesteś w tej mafii to pluje na Ciebie hipokryto
Ty kurwa judaszu
Jak zostaniecie przy tym poziomie myślenia to za każdym razem was w tej mafii oszukam
Za słabo Cię wyruchal ostatnio w 4v2 ze jesteś tak bezrefleksyjny?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 11:51:07 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 1, 2024 11:51:07 GMT 1
Cała gama jest, brak głosu, jak możecie mnie podejrzewać, jesteście obrzydliwi, nigdy mnie nie złapiecie, chuja zagraliście ostatnio.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 11:52:33 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 1, 2024 11:52:33 GMT 1
nie rozumiem cię teraz voldemort, kto cię kurwa podejrzewa?
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 349
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 11:52:59 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Oct 1, 2024 11:52:59 GMT 1
Kurwa, panowie XD Jakie poleciały mordy - Szef, hintował trochę rolę, ja hintowałem rolę i grałem naprzeciwko niego. Rick - obv Grubol w D2. Jabba - najniewinniejszy, omijanie kamizelki. Te mordy są dobre. Sam bym tak mordował. Ktoś tam po prostu kuma czaczę. No i teraz tak - najbardziej optymalnym zagraniem Grubola-Zła jest wejście w masówkę w D1 na niewinnym jeśli tylko będzie okazja, żeby potem być jeden lincz na niewinnym od tego, żeby uruchomić strzała. Inaczej nie optymalizują i nie wykorzystują roli, bo w dalszej fazie gry nie jest pewne, że uda się dwóch niewinnych zlinczować Grubolowi-Zła i jaki będzie rozkład głosów. Tu szła masówka jak skurwysyn. Ale ten Vito to właściwie w pewnym momencie już grób kopał sobie. Tymczasem Grubollo: mafiacorner.boards.net/post/138539/threadmafiacorner.boards.net/post/138548/threadmafiacorner.boards.net/post/138661/threadmafiacorner.boards.net/post/138712/threadmafiacorner.boards.net/post/138800/threadmafiacorner.boards.net/post/138938/threadmafiacorner.boards.net/post/138941/threadmafiacorner.boards.net/post/138991/threadmafiacorner.boards.net/post/139079/threadmafiacorner.boards.net/post/139085/threadmafiacorner.boards.net/post/139150/thread - dopychał go kolanem, napierdalał go, szamotał jego zwłoki po dziedzińcu, generalnie to takiej wersji Grubollo jeszcze nie widziałem, żeby tak się na jednym ziomie skupił, nawoływał, no kurwa, jechał po nim jak po łysej kobyle.Po co?Bo tymczasem D2: mafiacorner.boards.net/post/139928/threadmafiacorner.boards.net/post/140104/threadmafiacorner.boards.net/post/140132/threadmafiacorner.boards.net/post/140144/threadmafiacorner.boards.net/post/140187/thread - DWIE MINUTY PRZED SKURWYSYN mafiacorner.boards.net/post/140196/thread - MINUTĘ PRZED mafiacorner.boards.net/post/140203/thread - PISAŁEM O MOTYLKU mafiacorner.boards.net/post/140206/thread - WKURWIENIE ŻE WYMAGAŁEM DOJECHANIE GOŚCIA KTÓRY WYGRAŁ GŁOSOWANIE Kompletnie dwie, opozycyjne postawy Grubollo, kompletnie dwie przeciwwagi. Dociskanie linczu D1, umycie rąk D2. I teraz tak: D2: M. Otyłek [5] – Andrzej Grubbol, Grzegorz Grubraun, Lord Grubdemort, Dobry zły i gruby, Mietek Baryła Gruboku [4] – Grubol-Papież, Twój Stary Grubol, M. Otyłek, Misio Kaku Gruambo [3] – Wróżbita Grubciej, Potężny Warmianin, Rick Gruboll Grubol-Papież [2] – Gruboku, Statua Grubości Misio Kaku [2] – Adam Dużysz, Gruambo Twój Stary Grubol [1] – Gruba Ryba Brak głosu: Jabba The Fatt, Giuseppe Grubollo - ostrzeżenie Moim zdaniem Gruboku niewinny, więc na Gruboku nie mógł wajchować ten pajac. Papież był bezpieczny, Grurambo może być w mafii i jednocześnie nie chciał robić krzywdy Grurambo/Papieżowi, ale też nie dokładać do Motyłka - niewinnego. Ale najważniejsze. Co my wiemy, a co mafia też musiała wiedzieć.
Grubol - Zła daje w D1 w turbowagon. Musi to jakoś argumentować, żeby nie było, że głos z pizdy.
Tu Grubollo pasuje. Jednocześnie MAFIA WIE, ŻE BĘDZIEMY SZUKAĆ GRUBOLA - ZŁA W WAGONIE Z D1. JAK DA ZA DUŻO GŁOSÓW MAFII, TO NAWET JAK NIE TRAFIMY GRUBOLA - ZŁA, TO MOŻE OBERWAĆ INNY MAFIAK. DLATEGO GRUBOLLO TAK AGITOWAŁ.
MOIM ZDANIEM W D1 JEST MAKSYMALNIE 3 MAFIOZÓW NA VITO.
Don Vito Grubolone [9] – Grubol-Papież, Gruboku, Mietek Baryła, Giuseppe Grubollo, Statua Grubości, Andrzej Grubbol, Misio Kaku, Dobry zły i gruby, M. OtyłekAKTUALNY STAN GŁOSOWANIA: 20:55Misio Kaku [6] – Grubol Szef, Grzegorz Grubraun, Gruba Ryba, Don Vito Grubolone, Dobry zły i gruby, Lord Grubdemort Don Vito Grubolone [6] – Grubol-Papież, Gruboku, Mietek Baryła, Giuseppe Grubollo, Statua Grubości, Andrzej Grubbol Rick Gruboll [2]– Gruambo, Adam Dużysz Dobry zły I gruby [2] – Misio Kaku, Wróżbita Grubciej Twój Stary Grubol [1] – Rick Gruboll Potężny Warmianin [1] – Twój Stary Grubol Gruba Ryba [1] – Jabba The Fatt ZMIANY PO 20:55
WRÓŻBITA Z DZG NA GRURAMBO (remis) MISIO KAKU Z DZG NA DON VITO (prowadzenie Vito jednym głosem) WRÓZBITA Z GRURAMBO NA MISIOKAKU (robi remis) DZG Z MISIO KAKU NA VITO (prowadzenie Vito dwoma głosami)GRUBOL-SZEF Z MISIO KAKU NA TWÓJ STARY (prowadzenie Vito trzema głosami)MOTYŁEK NA DON VITO (prowadzenie Vito czterema głosami)DON VITO ZMIANA Z MISIO KAKU NA GRURAMBO (prowadzenie Vito pięcioma głosami)GRURAMBO Z RICKA GRUBOLLA NA MISIO KAKU (prowadzenie Vito czterema głosami)JEŚLI TUTAJ BYŁA WAJCHA MAJĄCA NA CELU UPEWNIENIE SIĘ, ŻE ZEJDZIE VITO, TO ZROBIŁ JĄDOBRY ZŁY I GRUBY
EDIT: MÓGŁ JĄ ZROBIĆ TEŻ MISIO KAKU GRURAMBO UCIEKAJĄCY GŁOSEM MOŻE ŚWIADCZYĆ O MAFIJNOŚCIMisio Kaku [5] – Grzegorz Grubraun, Gruba Ryba, Lord Grubdemort, Wróżbita Grubciej, Gruambo Twój Stary Grubol [2] – Rick Gruboll, Grubol Szef
Rick Gruboll [1]– Adam Dużysz Potężny Warmianin [1] – Twój Stary Grubol
Gruba Ryba [1] – Jabba The Fatt
Gruboku [1] - Don Vito Grubolone
Brak głosu: Potężny Warmianin A tutaj będzie jeszcze jedna mafia. GRUBOLLO / DZG / GRURAMBO PAPIEŻ GRUBBRAUN? DUŻYSZ? Powyższe jest valid jeśli Grubollo będzie Grubolem - Zła, ALE PASUJE TEŻ DO PAPIEŻA - GRUBOLA ZŁA. EWENTUALNIE:GRUBOLLO/ GRURAMBO / PAPIEŻ / MISIO KAKU
GRUBBRAUN/DZGPodoba mi się to myślenie
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 11:53:15 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 1, 2024 11:53:15 GMT 1
aaa, ty parafraujesz Giuseppe, a już myślałem, co ty odpierdalasz xD
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 1, 2024 11:53:55 GMT 1
Dobrze, że przypominasz pociągowa, bo też o tym myślałem. Masz w takim razie 0% skuteczności w swoich typach i jeszcze wychodzisz z nożem na ziomala ja jestem w tej chwili tym który próbuje rozwiązać ten zajebany supeł wy sie nie nadajecie do wspólnej gry w mieście serio jeszcze mnie do siebie zraź to zaraz będziemy tu mieli koniec świata obiecuje daj mi swojego kandydata i go z Tobą przedysktuje ale jak wymienisz stępnia albo pociąg to Cię wyśmieje a potem zlinczuje kurwa bo żarty się skończyły grając w ten sposób przepierdolicie nam te gre nawet jak w mafii będzie trzech fiśków z forum ligamistrzów Już widzę że zbierają się łajdaki sugerujące że się chowam Że wam kurwa nie wstyd Powstrzymałem wczoraj sam pędzącą na mnie husarie i teraz miałbym się przed wami chować? Niedoczekanie I po co mnie wkurwiasz? Nie będę uczestniczył w tej edycji już w żadnym mierzeniu kutasow To ja typ pokorny aczkolwiek głos wysłałbym prawdopodobnie tam gdzie wy bez tej masówki którą zara nadrobie shinkasen i stępień to core, jakkolwiek odrażający by nie byli to mafia może zamordować tylko jednego Aberracja? Jak mam się odnieść do steku bzdur który wylałeś z komórki? Jakie mam szanse napisać dobrego posta nie mogąc kurwa zacytować? Obrzydliwe to jest osoba która zaraża miasto argumentem że wjeżdżam na psyche Jeżeli nie jesteś w tej mafii to pluje na Ciebie hipokryto Ty kurwa judaszu Jak zostaniecie przy tym poziomie myślenia to za każdym razem was w tej mafii oszukam Za słabo Cię wyruchal ostatnio w 4v2 ze jesteś tak bezrefleksyjny? ZASZCZUŁEŚ MNIE KURWA CZLOWIEKU RAZEM Z TYM KRETYNEM EGZE A WTÓRUJE WAM RESZTA PSÓW JAK MAM SIĘ CZUĆ z nożem na ziomala, ha tfu kurwa jak najmniej takich ziomali
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 11:54:49 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Oct 1, 2024 11:54:49 GMT 1
a co ten voldemort jakiś guru jak on tak, to ja też mogę być ja zabraniam na papieża Jakiś powód poza tym, że "nie zrobiłby mnie tak chlipu chlip", bo jak jeszcze raz to przeczytam to zejdę gdzie stoję. Jestem otwarty na kontrargumenty
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 1, 2024 11:54:55 GMT 1
Nie masz zielonego pojęcia jak mnie czytać Monti. Wygląda na to, że jesteś coraz dalej, a nie coraz bliżej. Dobrze że już mi mało postów zostało.
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 1, 2024 11:55:02 GMT 1
Dobrze, że przypominasz pociągowa, bo też o tym myślałem. Masz w takim razie 0% skuteczności w swoich typach i jeszcze wychodzisz z nożem na ziomala ja jestem w tej chwili tym który próbuje rozwiązać ten zajebany supeł wy sie nie nadajecie do wspólnej gry w mieście serio jeszcze mnie do siebie zraź to zaraz będziemy tu mieli koniec świata obiecuje daj mi swojego kandydata i go z Tobą przedysktuje ale jak wymienisz stępnia albo pociąg to Cię wyśmieje a potem zlinczuje kurwa bo żarty się skończyły grając w ten sposób przepierdolicie nam te gre nawet jak w mafii będzie trzech fiśków z forum ligamistrzów Już widzę że zbierają się łajdaki sugerujące że się chowam Że wam kurwa nie wstyd Powstrzymałem wczoraj sam pędzącą na mnie husarie i teraz miałbym się przed wami chować? Niedoczekanie I po co mnie wkurwiasz? Nie będę uczestniczył w tej edycji już w żadnym mierzeniu kutasow To ja typ pokorny aczkolwiek głos wysłałbym prawdopodobnie tam gdzie wy bez tej masówki którą zara nadrobie shinkasen i stępień to core, jakkolwiek odrażający by nie byli to mafia może zamordować tylko jednego Aberracja? Jak mam się odnieść do steku bzdur który wylałeś z komórki? Jakie mam szanse napisać dobrego posta nie mogąc kurwa zacytować? Obrzydliwe to jest osoba która zaraża miasto argumentem że wjeżdżam na psyche Jeżeli nie jesteś w tej mafii to pluje na Ciebie hipokryto Ty kurwa judaszu Jak zostaniecie przy tym poziomie myślenia to za każdym razem was w tej mafii oszukam Za słabo Cię wyruchal ostatnio w 4v2 ze jesteś tak bezrefleksyjny? ZASZCZUŁEŚ MNIE KURWA CZLOWIEKU RAZEM Z TYM KRETYNEM EGZE A WTÓRUJE WAM RESZTA PSÓW JAK MAM SIĘ CZUĆ Jak duży chłopiec, wiedzieć, że to tylko gra?
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 1, 2024 11:55:58 GMT 1
no zgadza się, tylko gra ja się źle bawie i odpadam
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 11:56:05 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 1, 2024 11:56:05 GMT 1
Dobrze, że przypominasz pociągowa, bo też o tym myślałem. Masz w takim razie 0% skuteczności w swoich typach i jeszcze wychodzisz z nożem na ziomala ja jestem w tej chwili tym który próbuje rozwiązać ten zajebany supeł wy sie nie nadajecie do wspólnej gry w mieście serio jeszcze mnie do siebie zraź to zaraz będziemy tu mieli koniec świata obiecuje daj mi swojego kandydata i go z Tobą przedysktuje ale jak wymienisz stępnia albo pociąg to Cię wyśmieje a potem zlinczuje kurwa bo żarty się skończyły grając w ten sposób przepierdolicie nam te gre nawet jak w mafii będzie trzech fiśków z forum ligamistrzów Już widzę że zbierają się łajdaki sugerujące że się chowam Że wam kurwa nie wstyd Powstrzymałem wczoraj sam pędzącą na mnie husarie i teraz miałbym się przed wami chować? Niedoczekanie I po co mnie wkurwiasz? Nie będę uczestniczył w tej edycji już w żadnym mierzeniu kutasow To ja typ pokorny aczkolwiek głos wysłałbym prawdopodobnie tam gdzie wy bez tej masówki którą zara nadrobie shinkasen i stępień to core, jakkolwiek odrażający by nie byli to mafia może zamordować tylko jednego Aberracja? Jak mam się odnieść do steku bzdur który wylałeś z komórki? Jakie mam szanse napisać dobrego posta nie mogąc kurwa zacytować? Obrzydliwe to jest osoba która zaraża miasto argumentem że wjeżdżam na psyche Jeżeli nie jesteś w tej mafii to pluje na Ciebie hipokryto Ty kurwa judaszu Jak zostaniecie przy tym poziomie myślenia to za każdym razem was w tej mafii oszukam Za słabo Cię wyruchal ostatnio w 4v2 ze jesteś tak bezrefleksyjny? ZASZCZUŁEŚ MNIE KURWA CZLOWIEKU RAZEM Z TYM KRETYNEM EGZE A WTÓRUJE WAM RESZTA PSÓW JAK MAM SIĘ CZUĆ ja zawsze mogę zmienić zdanie tylko ty nie chcesz współpracować, tylko się na mnie drzesz i wymyślasz, że się podczepiam no Mietek niewinny, daj jakieś inne ready, ten Rambo do wyjebania po nocce nadal? co z Misiu Kaka? nie wiem, czemu tak reagujesz, ostatnio jak graliśmy to wręcz miałeś w dupie moje podejrzenia xD
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 11:59:52 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 1, 2024 11:59:52 GMT 1
Jakbym miał dać bold teraz, to dałbym:
Grubollo, Grubbraun, Grurambo, Mietek
E: Jak Grubollo jest w mafii, a myślę że jest, to wszystkie posty rozparowujące z nim albo bijące na podstawie jego koloru wsadzić w dupę, jak np ta analiza Grubbrauna na Mietka.
Więc może to wcale nie być Mietek, a Grubbraun kolejny raz w tej edycji robi pairing na podstawie winy.
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 1, 2024 12:00:22 GMT 1
ja wczoraj w nocy chciałem współpracować. Zacząłem myśleć nad grą i starać się rzucić pare wartościowych tekstów. Dostałem w odpowiedzi defilade napierdalającą mi po głowie. W tym momencie coś pękło, współpraca została zakończona. Nie rozwiązuje już nic. Dasz se rade ale znajdź rozsądnego kolege który złapie Twoje lejce jak Ci odpierdoli
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 12:00:22 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 1, 2024 12:00:22 GMT 1
a co ten voldemort jakiś guru jak on tak, to ja też mogę być ja zabraniam na papieża Jakiś powód poza tym, że "nie zrobiłby mnie tak chlipu chlip", bo jak jeszcze raz to przeczytam to zejdę gdzie stoję. Jestem otwarty na kontrargumenty ciężko mi dać kontrargumenty z gry, no bo to taka typowa giera papieska ale mogę poręczyć, że nie zrobiłby mnie tak. to trochę obrzydliwy read z mojej strony, bo metametowy i głupio aż, bo wiem, że takich nie lubisz. ale gość wręcz poprosił, żebym go obronił, powołał się na sytuacje, gdy było na odwrót, złapało mnie to za serduszko i ja temu wierzę i liczę, że wy też uwierzycie, chociaż wiem, że z zewnątrz to może być mniej zrozumiałe
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 12:01:44 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 1, 2024 12:01:44 GMT 1
Jakiś powód poza tym, że "nie zrobiłby mnie tak chlipu chlip", bo jak jeszcze raz to przeczytam to zejdę gdzie stoję. Jestem otwarty na kontrargumenty ciężko mi dać kontrargumenty z gry, no bo to taka typowa giera papieska ale mogę poręczyć, że nie zrobiłby mnie tak. to trochę obrzydliwy read z mojej strony, bo metametowy i głupio aż, bo wiem, że takich nie lubisz. ale gość wręcz poprosił, żebym go obronił, powołał się na sytuacje, gdy było na odwrót, złapało mnie to za serduszko i ja temu wierzę i liczę, że wy też uwierzycie, chociaż wiem, że z zewnątrz to może być mniej zrozumiałe To jest mafiak jak skurwysyn.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 12:02:14 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 1, 2024 12:02:14 GMT 1
ciężko mi dać kontrargumenty z gry, no bo to taka typowa giera papieska ale mogę poręczyć, że nie zrobiłby mnie tak. to trochę obrzydliwy read z mojej strony, bo metametowy i głupio aż, bo wiem, że takich nie lubisz. ale gość wręcz poprosił, żebym go obronił, powołał się na sytuacje, gdy było na odwrót, złapało mnie to za serduszko i ja temu wierzę i liczę, że wy też uwierzycie, chociaż wiem, że z zewnątrz to może być mniej zrozumiałe To jest mafiak jak skurwysyn. ja niewinny byczku, latarnia miejska
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 1, 2024 12:03:34 GMT 1
To jest mafiak jak skurwysyn. ja niewinny byczku, latarnia miejska
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 12:04:26 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 1, 2024 12:04:26 GMT 1
ja niewinny byczku, latarnia miejska hehehe dobrze, żeś amsterdamskiej ulicy nie wrzucił
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 12:04:29 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Oct 1, 2024 12:04:29 GMT 1
Dobrze, że przypominasz pociągowa, bo też o tym myślałem. Masz w takim razie 0% skuteczności w swoich typach i jeszcze wychodzisz z nożem na ziomala ja jestem w tej chwili tym który próbuje rozwiązać ten zajebany supeł wy sie nie nadajecie do wspólnej gry w mieście serio jeszcze mnie do siebie zraź to zaraz będziemy tu mieli koniec świata obiecuje daj mi swojego kandydata i go z Tobą przedysktuje ale jak wymienisz stępnia albo pociąg to Cię wyśmieje a potem zlinczuje kurwa bo żarty się skończyły grając w ten sposób przepierdolicie nam te gre nawet jak w mafii będzie trzech fiśków z forum ligamistrzów Już widzę że zbierają się łajdaki sugerujące że się chowam Że wam kurwa nie wstyd Powstrzymałem wczoraj sam pędzącą na mnie husarie i teraz miałbym się przed wami chować? Niedoczekanie I po co mnie wkurwiasz? Nie będę uczestniczył w tej edycji już w żadnym mierzeniu kutasow To ja typ pokorny aczkolwiek głos wysłałbym prawdopodobnie tam gdzie wy bez tej masówki którą zara nadrobie shinkasen i stępień to core, jakkolwiek odrażający by nie byli to mafia może zamordować tylko jednego Aberracja? Jak mam się odnieść do steku bzdur który wylałeś z komórki? Jakie mam szanse napisać dobrego posta nie mogąc kurwa zacytować? Obrzydliwe to jest osoba która zaraża miasto argumentem że wjeżdżam na psyche Jeżeli nie jesteś w tej mafii to pluje na Ciebie hipokryto Ty kurwa judaszu Jak zostaniecie przy tym poziomie myślenia to za każdym razem was w tej mafii oszukam Za słabo Cię wyruchal ostatnio w 4v2 ze jesteś tak bezrefleksyjny? Nie rozumiem co tu się dzieje, cytujesz kogoś?
|
|