|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 1, 2024 12:05:07 GMT 1
Od razu mi się cieplej na serduszku zrobiło :3 Dobry, zły i gruby to weź mi jeszcze wytłumacz, czemu uniewinnianie takiego Warmianina jest mafii nie na rękę? Typ moim zdaniem nie dał silnych powodów, żeby go uniewinniać, jak chcę go pressować, to się oburzasz. Załóżmy, że dobija do meczówki, czy przedmeczówki dalej pisząc jedynie swoje kreacyjne posty. Lepiej się czujesz mając go wśród kandydatów do linczu wtedy, czy teraz? Pamiętaj, że ja jestem niewinny, a jeśli ty jesteś niewinny, to znaczy, że gram chujową i mam chujową mapę gry, więc wyjaśnij mi to jak pięciolatkowi Ponieważ Warmianin to idealny typ, który mafia może wrzucić w kolejkę do linczowania. Jak jesteś w mafii, to nie chcesz by tacy gracze jak Jabba czy Warmianin się uniewinnili, bo wtedy masz problem co z nimi zrobić. Stąd uważam, że mafia zrobi wszystko, by nie wrzucać ich do szafki z napisem zielony. Dodatkowo o ile innych "zielonych" mafia może próbować na różne sposoby przekabacić, o tyle widać, że Warmianin gra swoją indywidualną gierkę. Teoretycznie jego zachowanie może być zagrożeniem dla miasta, bo gra bardzo indywidualnie, ale może być też zagrożeniem dla mafii jeśli zamiast niego miasto będzie starało się linczować graczy obok (czytaj: mafiozów)
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 1, 2024 12:05:39 GMT 1
Dobrze, że przypominasz pociągowa, bo też o tym myślałem. Masz w takim razie 0% skuteczności w swoich typach i jeszcze wychodzisz z nożem na ziomala ja jestem w tej chwili tym który próbuje rozwiązać ten zajebany supeł wy sie nie nadajecie do wspólnej gry w mieście serio jeszcze mnie do siebie zraź to zaraz będziemy tu mieli koniec świata obiecuje daj mi swojego kandydata i go z Tobą przedysktuje ale jak wymienisz stępnia albo pociąg to Cię wyśmieje a potem zlinczuje kurwa bo żarty się skończyły grając w ten sposób przepierdolicie nam te gre nawet jak w mafii będzie trzech fiśków z forum ligamistrzów Już widzę że zbierają się łajdaki sugerujące że się chowam Że wam kurwa nie wstyd Powstrzymałem wczoraj sam pędzącą na mnie husarie i teraz miałbym się przed wami chować? Niedoczekanie I po co mnie wkurwiasz? Nie będę uczestniczył w tej edycji już w żadnym mierzeniu kutasow To ja typ pokorny aczkolwiek głos wysłałbym prawdopodobnie tam gdzie wy bez tej masówki którą zara nadrobie shinkasen i stępień to core, jakkolwiek odrażający by nie byli to mafia może zamordować tylko jednego Aberracja? Jak mam się odnieść do steku bzdur który wylałeś z komórki? Jakie mam szanse napisać dobrego posta nie mogąc kurwa zacytować? Obrzydliwe to jest osoba która zaraża miasto argumentem że wjeżdżam na psyche Jeżeli nie jesteś w tej mafii to pluje na Ciebie hipokryto Ty kurwa judaszu Jak zostaniecie przy tym poziomie myślenia to za każdym razem was w tej mafii oszukam Za słabo Cię wyruchal ostatnio w 4v2 ze jesteś tak bezrefleksyjny? Nie rozumiem co tu się dzieje, cytujesz kogoś? tak, ten post jest rozkładaniem rąk nad nieumiejętnością czytania gracza Grubollo
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 349
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 12:06:19 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Oct 1, 2024 12:06:19 GMT 1
ja wczoraj w nocy chciałem współpracować. Zacząłem myśleć nad grą i starać się rzucić pare wartościowych tekstów. Dostałem w odpowiedzi defilade napierdalającą mi po głowie. W tym momencie coś pękło, współpraca została zakończona. Nie rozwiązuje już nic. Dasz se rade ale znajdź rozsądnego kolege który złapie Twoje lejce jak Ci odpierdoli czyli co jesteś bezużyteczny i nie grasz? XD takiej obrony to ja jeszcze w życiu nie widziałem a parę edycji już grałem.
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 1, 2024 12:08:12 GMT 1
jestem obrażony, wypostowuje sie i życzę sobie zostać dzisiaj zlinczowany.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 12:08:16 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 1, 2024 12:08:16 GMT 1
Od razu mi się cieplej na serduszku zrobiło :3 Dobry, zły i gruby to weź mi jeszcze wytłumacz, czemu uniewinnianie takiego Warmianina jest mafii nie na rękę? Typ moim zdaniem nie dał silnych powodów, żeby go uniewinniać, jak chcę go pressować, to się oburzasz. Załóżmy, że dobija do meczówki, czy przedmeczówki dalej pisząc jedynie swoje kreacyjne posty. Lepiej się czujesz mając go wśród kandydatów do linczu wtedy, czy teraz? Pamiętaj, że ja jestem niewinny, a jeśli ty jesteś niewinny, to znaczy, że gram chujową i mam chujową mapę gry, więc wyjaśnij mi to jak pięciolatkowi Ponieważ Warmianin to idealny typ, który mafia może wrzucić w kolejkę do linczowania. Jak jesteś w mafii, to nie chcesz by tacy gracze jak Jabba czy Warmianin się uniewinnili, bo wtedy masz problem co z nimi zrobić. Stąd uważam, że mafia zrobi wszystko, by nie wrzucać ich do szafki z napisem zielony. Dodatkowo o ile innych "zielonych" mafia może próbować na różne sposoby przekabacić, o tyle widać, że Warmianin gra swoją indywidualną gierkę. Teoretycznie jego zachowanie może być zagrożeniem dla miasta, bo gra bardzo indywidualnie, ale może być też zagrożeniem dla mafii jeśli zamiast niego miasto będzie starało się linczować graczy obok (czytaj: mafiozów) no mówisz, że uniewinnienie zielonego Warmianina to chuj w dupę dla mafii, okej, rozumiem ale nie widzisz, że to jednocześnie ryzyko dla miasta, jeśli typ faktycznie jest w mafii? ja bym nie traktował tego aż tak jako czynnik obciążający, że ktoś zerka w tamtym kierunku. ja jestem w mieście i typ mnie niepokoi. no i wyobrażasz go sobie jako decidera na dalszych etapach?
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 12:13:34 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Oct 1, 2024 12:13:34 GMT 1
jestem obrażony, wypostowuje sie i życzę sobie zostać dzisiaj zlinczowany. Masz do wyboru, papież albo misio kaku, musisz zagłosować na jednego z nich Ktory i czemu
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 12:15:00 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Oct 1, 2024 12:15:00 GMT 1
Jakiś powód poza tym, że "nie zrobiłby mnie tak chlipu chlip", bo jak jeszcze raz to przeczytam to zejdę gdzie stoję. Jestem otwarty na kontrargumenty ciężko mi dać kontrargumenty z gry, no bo to taka typowa giera papieska ale mogę poręczyć, że nie zrobiłby mnie tak. to trochę obrzydliwy read z mojej strony, bo metametowy i głupio aż, bo wiem, że takich nie lubisz. ale gość wręcz poprosił, żebym go obronił, powołał się na sytuacje, gdy było na odwrót, złapało mnie to za serduszko i ja temu wierzę i liczę, że wy też uwierzycie, chociaż wiem, że z zewnątrz to może być mniej zrozumiałe Więc twój input jest dla mnie i tej sprawy bezużyteczny bo nie oceniasz go po tej gierce. Jak grasz w pokera to też stwierdzasz, że kolega by cię nie zblefowal?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 12:16:54 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 1, 2024 12:16:54 GMT 1
Grubol-PapieżAkceptujesz, ze masz zakaz głosowania na Grubolla? Daj proszę swoją kolejkę co jak winny i co jak niewinny.
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 1, 2024 12:20:20 GMT 1
Grubdemort, skoro dalej masz Grubollo za winnego, to znaczy, że jego wkurw masz za nieautentyczny?
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 1, 2024 12:24:10 GMT 1
Idę do roboty. Polecam słuchać się Grubdemorta. Jak nie będę miał wielkiego zapierdolu to postaram się jeszcze wejść w fazie wajchy.
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 1, 2024 12:54:01 GMT 1
A co sądzisz o tym, że Mietek uważał że Twój Stary zaspoilerował rolę, ale: a) zmienił głos na Ciebie, a więc niewinnego według Twojego Starego - Sądu b) nie wziął pod uwagę, że Twój Stary jakby podał czterech niewinnych to gryzłby glebę czemu to omijasz? Nie omijam. Uważam, że Mietek albo ratował mafiozę (czy tam badał grunt pod jego ratowanie), albo nie ogarnia regulaminu. Po tym, co Mietek wczoraj robił (i że się okazał Łuczykiem) mam co do niego wątpliwości. Rano też mi zaśmierdziało, jakby badał grunt pod wykurzenie rolnego. hehehe a to dobre jest akurat skad taka sinusoida wzgledem mnie ?? i w sumie jak juz mozesz sie do mnie o cos przysrac to ze od kilku dni przechodze obok gry takie zycie wiekszosc mojej gry to gra na tu i teraz jak jestem w temacie i odpowiadanie na skrollowane wiadomosci no bo jezeli podejrzane wydalo ci sie moje zakalapuckanie z tym softem gdzie sie po prostu zblaznilem i zostalem szybko wyjasniony to kurde cos mi tu zgrzyta jesli czlowiek ciezkiej sumiennej pracy jak ty daje na mnie takie powierzchowne argumenty ktore kazdy widzial i kilka osob mi je wytknelo to mi to zgrzyta takim podejrzeniem na sile a nie z czystego sumienia
|
|
|
Post by Potężny Warmianin on Oct 1, 2024 12:55:25 GMT 1
Ponieważ Warmianin to idealny typ, który mafia może wrzucić w kolejkę do linczowania. Jak jesteś w mafii, to nie chcesz by tacy gracze jak Jabba czy Warmianin się uniewinnili, bo wtedy masz problem co z nimi zrobić. Stąd uważam, że mafia zrobi wszystko, by nie wrzucać ich do szafki z napisem zielony. Dodatkowo o ile innych "zielonych" mafia może próbować na różne sposoby przekabacić, o tyle widać, że Warmianin gra swoją indywidualną gierkę. Teoretycznie jego zachowanie może być zagrożeniem dla miasta, bo gra bardzo indywidualnie, ale może być też zagrożeniem dla mafii jeśli zamiast niego miasto będzie starało się linczować graczy obok (czytaj: mafiozów) no mówisz, że uniewinnienie zielonego Warmianina to chuj w dupę dla mafii, okej, rozumiem ale nie widzisz, że to jednocześnie ryzyko dla miasta, jeśli typ faktycznie jest w mafii? ja bym nie traktował tego aż tak jako czynnik obciążający, że ktoś zerka w tamtym kierunku. ja jestem w mieście i typ mnie niepokoi. no i wyobrażasz go sobie jako decidera na dalszych etapach? Jeśli cały naród zechce mnie wybrać to trudno, obejmę fotel w Belwederze. Pójdę drogą jak Piłsudski, będę sam rządził i Polska będzie od morza do morza.
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 1, 2024 12:55:44 GMT 1
Jeśli mafijny Grubol uwali 2 niewinnych lub 3 (w tym 2 niewinnych) to się uaktywnia i wtedy mafia MUSI mordować od razu przy kolejnej okazji. Teoretycznie może walnąć 2 razy w tego samego, ale biorąc pod uwagę że szybko poleciał miastowy Grubol, to moim zdaniem byłaby to głupota. Zakładając, że mafia nie jebnęła wczoraj w jabbę podwójnie to mafijnym Grubolem nie są na pewno: Dobry, zły i gruby Andrzej Grubbol Mietek Baryła Co ciekawe DGZ się nie pierdoli w tańcu bo linczował w każdym linczu Z kolei jeśli przy kolejnej okazji będą dwa mordy to mafijny grubol będzie w tym towarzystwie: Lord Grubdemort Grzegorz Grubraun Misio Kaku Gruboku To powyżej zadziała, jeśli któryś z nich uwali w najbliższym linczu niewinnego. No, ale ta druga lista to na razie w ramach ciekawostki. Natomiast ziomki z listy nr 1 są dla mnie w tej chwili nietykalni (nie mówię, że na zawsze, ale trzeba sobie zwiększać szanse trafienia). Ryba będzie moim zdaniem niewinny, choć w powyższej rozpisce popełnił sporo błędów merytorycznych. Ale w jego przypadku to raczej właśnie świadczy na korzyść. Mafijny grubol nie musi zabić 2 niewinnych. Musi zabić 2 niewinnych lub 3 dowolnych graczy, czyli 3 mafiozów też byłoby ok. W związku z tym Grubraun, Kaku, Grubdemort czy Gruboku nie muszą linczować niewinnego, mogą winnego i też dostaną drugi mord. Po drugie dodatkowy mord trzeba wykorzystać od razu, czyli Mietek, DZG albo Lepper musieliby wzmacniać mord na Ricku, nie na Jabbie. po mojej wtopie z softem twojstarego poczytalem setup i miastowy grubol chyba nie moze dac na siebie kamizelki
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 1, 2024 12:57:07 GMT 1
Trzecia uwaga - uważam, że w mafii jest Kacper i Szarlej aka Giuseppe i Statua. Nie byłem pewny, że Statua to Szarlej, ale zdaje się, że Gary aka Papież to zasugerował w poście, w którym mnie dziś cytował. A to by tylko potwierdzało moją tezę że obaj są w mafii i grają na rozparowanie. Głównym argumentem Giuseppe za winą Statuy jest to, że jest to typowy mafijny slot. Oskarża go tak, żeby mu nie zaszkodzić. Typowe oskarżenie swojego, które wie, że nie zakończy się dla niego niczym złym. Poza tym ja nie wiem co Giuseppe i Statua sądzą o winie mojej czy Papieża. A mam nieodparte wrażenie, że mafii zależy na tym, by nas obu ani nie oskarżać za wczasu (bo mogą spotkać się z szybką kontrą) ani nie uniewinniać, więc nas nie uniewinnią jak choćby Wróżbita. a tak serio to za co ty oskarzasz pepe italiano ?? bo w sumie ja tam nie dostalem na niego bialeczka serwatkowego a z wajbow wydaje mi sie dobra mordunia
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 1, 2024 13:00:16 GMT 1
Na wstepie witam Grubą Rybę w gronie moich niewinnych. Mam dla Ciebie chłopie przykrą wiadomość. Kiedy stanie się jasne, że nie możesz być w mafii polecisz w mordzie. A czemu nie może być? bo gruba ryba to bylby dla mnie najwiekszy plottwist jesli okazalby sie mafiokiem
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 1, 2024 13:07:47 GMT 1
Poza tym w ostatnim czasie byłem w mafii z Tobą, Lewkoniem i Szarlejem. A te mordy wydają mi się w "moim" stylu, więc obstawiam, że tam siedzą goście, z którymi niedawno w mafii byłem hehe. ale jesli to jest argument za wina statui to ja protestuje bo absolutnie nie widze w nim tego samego co w poprzedniej edycji przeciez tam byl kulturalnym mlodziencem ktory staral sie szukac troche po omacku nie wchodzil z nikim w pyskowki tutaj jest zupelnie inny moze nie nawrot o 180 stopni ale takie 90-110 moge mu dac
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 1, 2024 13:08:56 GMT 1
Mordy są na omijanie kamizelki dopóki Grubol Zła nie strzeli. Mafia musi wiedzieć że ja mam jedną kamizelkę po tym co robiłem z Rickiem. Dwa pierwsze mordy to było szukanie Grubola Dobra. Jabba był najniewinniejszym z potencjalnych targetów niekamizelkowych. Tu nie ma żadnego sznytu mordowania. kurla jak ty to wszystko doskonale rozkminiasz kurde gdyby nie te pozytywne wajby to bym pomyslal ze nadwiedza iks de
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 1, 2024 13:10:37 GMT 1
Siema Mietek, kto w tej mafii? no mówisz, że uniewinnienie zielonego Warmianina to chuj w dupę dla mafii, okej, rozumiem ale nie widzisz, że to jednocześnie ryzyko dla miasta, jeśli typ faktycznie jest w mafii? ja bym nie traktował tego aż tak jako czynnik obciążający, że ktoś zerka w tamtym kierunku. ja jestem w mieście i typ mnie niepokoi. no i wyobrażasz go sobie jako decidera na dalszych etapach? Jeśli cały naród zechce mnie wybrać to trudno, obejmę fotel w Belwederze. Pójdę drogą jak Piłsudski, będę sam rządził i Polska będzie od morza do morza. Masz mój głos!
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 1, 2024 13:12:09 GMT 1
Największy problem będzie z piątym mafiozem. Mój mafiometr nieprzychylnie ostatnimi czasy spogląda na Mietka, który uniewinnił w zasadzie wszystkich najaktywniejszych graczy, a jako najbardziej podejrzanego wskazał mnie xDDD Nie wiem co z tym Grubdemortem. Albo gra słabo jest w mafii i udaje nieogarnięcie tematu (mojej tożsamości choćby, gdzie była totalnie widoczna jak zwykle), szuka mafii tam gdzie ja widzę niewinnych (ale to może go też trochę uniewinniać, bo mafiozi rzadko idą tak pod prąd) Myślałem, że dziś poleci, któryś z dwójki Wróżbita-Grubbraun, jeśli któryś z nich zostanie w grze niepokojąco długo, mimo iż nikt w zasadzie ich mocno nie oskarża, to tam może siedzieć najlepiej usadowiony mafiozo. Jesli Większysz to Tomuś, to może być niewinny, ma sporo dziwnych ruchów w rozgrywce (ale w sumie ja też mam) no przeciez tlumaczylem juz moj sposob myslenia w tamtym momencie i to tez nie napisalem tego jak ty to przedstawissz bo ogolnie mialem cie za miastowego ale zakladajac pomylke to najpierw pomylki bym szukal patrzac na ciebie
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 1, 2024 13:14:59 GMT 1
Papież wywołuje u mnie mega ambiwalentne uczucia i raz myślę że jest w mafii a raz jego reakcje mnie przekonują. Miał parę takich które mnie przekonały. Też się staram tutaj podchodzić delikatnie bo zachowałem się wobec niego niedawno jak kasztan. Jego jest w tej edycji bardzo ciężko lubić, dużo zwrotek podejrzeń, dużo omgusow, mocne parcie na bicie glonów. No nie jest ta postać zajebiscie zbudowana. Może z szacunku do gracza mam problemy żeby go jednoznacznie określić a może mam rację. ja go mialem na przemian winnego niewinnego dalem z dupy glos na niego i w sumie gdyby nie awaria to bym juz nie zdazyl zmienic ta emocjonalna wrzutka mi go zazielenila tym bardziej ze ci go znaja to potwierdzili ale u niego brakuje mi tego bialeczka te jego posty sa jakies takie mialkie bez konkretow jego argumenty za moja wina sa takie ze jakis swiezak bez doswiadczenia wbilby w moje posty i napisal by to samo
|
|