|
Post by Mietek Baryła on Oct 1, 2024 13:15:53 GMT 1
Przy czym na chwilę obecną wzmocniony strzał byłby dekonspirujący. Dlatego Grubol Zła jest wśród osób, które linczowały D1, a w D2 dały w bok. Strzał ma sens jeśli będzie blisko końca, więc wymusza to na Grubolu Zła granie wbrew miejskiemu nurtowi. czyli grubol zła jest tutaj: Potężny Warmianin [3] – Giuseppe Grubollo, Mietek Baryła, Statua Grubości na ten moment wszystkich mam grupie niewinnych najbardziej siebie
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 1, 2024 13:18:06 GMT 1
Nie masz pojęcia o mojej sztuczności, nigdy mnie nie znalazłeś w mafii akurat ten sposob przedstawiany sprawy mi sie nie podoba
|
|
|
Post by Potężny Warmianin on Oct 1, 2024 13:18:30 GMT 1
Że mój tatko UBekiem był?! Czyś ty do reszty oszalał?! Mam wstać i dokumenty wyciągnąć i pokazać tobie?! Ale jak już wstanę, to tak pokażę tobie, że pod same ślepia podstawię! Tatuś mój jest bardzo, bardzo zasłużony. Walczył o Warszawę, walczył o Polskę, walczył o Boga. Ale nie ma już ojca mego – odszedł. Jak ja mówię – zmienił miejsce zamieszkania. Jest w niebie teraz. I stamtąd patrzy, jak ja kandyduję na prezydenta miasta. Knurze mazurski czy to prawda że twoim dziadkiem był marszałek Józef Piłsudski? Ehhhhhhh... tak. Tak. Ukrywałem to, ukrywałem ten fakt, ale wynaleźliście to, i ja wam tego z całego serca, z całej duszy swojej, gratuluję. MAFIA-MAFIA W nocy to wie pan, łatwo wszystko… Wszystkie koty są czarne, nie ma białych… A ja mogę powiedzieć że chodzisz pan na kurwy. I co – chodzisz pan na kurwy? Choooodzisz pan na kurwy.
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 1, 2024 13:18:56 GMT 1
Jedyne co Cię ratuje to to, że wszyscy ogarnięci mafiozi dobrze wiedzą, że ja jestem tak bardzo przekonany o swojej niewinnosci, że będą mnie uniewinniać żeby nie rozpętywać wojny uhuhu wjazdy na psyche nowe nie znalem
|
|
|
Post by Potężny Warmianin on Oct 1, 2024 13:20:18 GMT 1
Siema Mietek, kto w tej mafii? Jeśli cały naród zechce mnie wybrać to trudno, obejmę fotel w Belwederze. Pójdę drogą jak Piłsudski, będę sam rządził i Polska będzie od morza do morza. Masz mój głos! Bardzo proszę kandydować na mnie. Dziękuję bardzo.
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 1, 2024 13:21:14 GMT 1
Głosujcie kurwa na Gruboku! Typ jest w mafii! Za teorią Papież - Grubol Zła świadczy z kolei fakt, że D2 był aktywny przy linczu i pchał Gruboku, zamiast Motylka. A Motylka przypieczętował DZG i Mietek, głosami o 21:59. D1 to solidna wklejka do Vito. D3 olał. Ten Kaku naprawdę będzie niewinny. Tylko szkoda, że szanse na współpracę z nim są mizerne, bo się zabetonował. Mietek, Twoje ranne wejście serio wyglądało dla mnie, jakbyś się podjarał trafieniem grbuola i jeszcze chciał wykurzyć sąd z ukrycia. Dziwnie mi wygląda jak akurat Ty zajmujesz się rolami czy setupem. Budzi to mój niepokój. Tu w ogóle ciekawy wtręt o Kaku, którego też mam za mafiozę. No ale czemu mam bić w swojego niewinnego? To bez sensu. Bardziej się zastanawiam, co zrobić, żebyś Ty przestał w końcu bić we mnie. No ten Twój Stary absolutnie może być w mafii. Tylko że ja uważam, że w mafii jesteś Ty, to nie wiem czy by na swojego głosował. I czemu tak dziwnie sformułowałeś ten fragment: "albo nawet jak jakimś cudem myślicie że papież niewinny"? Nie że jak jakimś cudem Papież niewinny, tylko że ludzie tak pomyśleli. To nie rozważasz w ogóle, że jestem niewinny, tylko że ktoś co najwyżej mógł tak pomyśleć? Ale ten post Kaku o pluciu do mordy trochę mnie zastanawia, czy tu nie ma unpairingu. Ciebie to chyba popierdoliło zdrowo z tym linczowaniem mnie. Ten Giuseppe to chyba też średni pomysł tak coś czuję, choć z nim to nigdy nie wiadomo. Z Twojej trójki to ten M.Atołek się nadaje na lincz. Aczkolwiek najchętniej jebnąłbym Gruboku lub DZG. Z grona Vitobójców ja, Mietek i Ty jesteśmy niewinni, zostaje szóstka: Lepper, DZG, Gruboku, M.Atołek, Giuseppe, Statua. Statua jest dla mnie blisko uniewinnienia, choć zdaje się mnie nie lubić, bo coś pisał, żeby mnie linczować, bo będę darł mordę. Lepper - przynajmniej na razie ma immunitet, bo ładnie wjechał w tego Vito, choć niecelnie. Nie wiem, czy mafiozo by aż tak wjeżdżał w niewinnego. Obserwowałbym, dał pograć, zobaczył, co zrobi dalej. Ale jego stylu pisania to nie lubię, ciężko się go czyta. Giuseppe - czysto na wajby mi pasuje, wydaje się spoko, nie wiem, czemu DZG chce go linczować i ma takie wielkie przekonanie. Giuseppe to nie jest typ gracza do łatwego rozczytania, więc nie kolorowałbym na zielono, ale nie wydaje mi się, żeby pchał agendę, wyrabiał pozycję, więc absolutnie nie jest dla mnie tematem na dziś.M.Atołek - dla mnie możliwa mafia, nie widzę nic, co by go uniewinniało. Gruboku - jak dla mnie słabe wejście, do którego przyczepiłem się w D0. Do tego jak Vito niewinny, to ktoś z mafii musiał się dojebać do mafinnego wejścia Vito, Gruboku tu pasuje. Niektórzy twierdzą, że on się antagonizuje, co jest miejskie, ale moim zdaniem nie do końca, bo robi to tylko wobec osób, które i tak go podejrzewają i raczej stara się z jedną osobą naraz. Jak dziś się kłócił ze Statuą, to choć go parę razy wspomniałem, to mnie ignorował, specjalnie go nie oznaczałem, nie cytowałem i długo się nie odnosił. Jakby tylko pilnował tych powiadomień, żeby odbijać piłeczki lecące w jego stronę. DZG - jego akcje poleciały u mnie na łeb na szyję. Atakowanie mnie to taka wisienka na torcie, bardziej nie podoba mi się całościowy obraz gry, a że częściowo dotyczy mnie, to tym bardziej mnie to uderzyło po oczach. 1. Głos w Vito. Niby taktycznie doskonale wytłumaczone, ale kurde, ten gracz nie powinien w ogóle zagłosować na Vito, chyba że miałby 99% przekonania, że to mafia. 2. Bardzo płytka gra czy raczej argumentacja za tą grą stojąca. Wystarczy jeden post, żeby zmienił zdanie i kogoś, kogo jebał, wrzucić do niewinnych lub na odwrót. I żeby jeszcze faktycznie te posty do tego uprawniały, ale nie. 3. Wybór celów do linczu na bardzo płytkich podstawach. Taktycznie wiadomo, że dobrze jebać w Vitobójców, więc starałem się od niego wyciągnąć solidną argumentację, czemu ten a nie tamten, dostałem gówno. A przez to, że wysmażył mało przekonującą argumentację, to może zmieniać zdanie jak mu pasuje. Moim zdaniem to nie miejska chwiejność, tylko premedytacja. 4. Wczorajszy płacz, że zostanie zlinczowany, choć z jedna osoba o nim wspomniała. Ja miałem deja vu. 5. Gra tak, jakby był zniechęcony, co sugeruje bycie w mafii w tym przypadku. To jest post na pairing Grubollo - Papież jak skurwysyn. co do pierwszej czesci to bardzo ciekawe spostrzezenie z jednym mi to zgrzyta moze ja jestem jakis setupowym retardem i nie ogarniam mechaniki ale na chuj na mafijnego grubola dawac kogos kto ma autorytet w spolecznosci i jest bardzo dobrym graczem ??
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 1, 2024 13:23:52 GMT 1
ja to chciałem Papieża zlinczowac w g2 i tylko dlatego, że ładnie zagroził, ze juz wiecej z nami nie zagra, na niego nie zagłosowałem, a potem wydawał mi się miastowy, tzn. wyciagal wnioski z gry podobne do moich. Jak zastosował taką manipulację by nie paść a jest w mafii, to i tak się to dla niego odbije czkawką, bo następnym razem nikt nie będzie w jego takie teksty wierzył. znając Grzegorza raczej jest niewinny, bo on choć jest oszustem to honorowym no kurde akurat mam na odwrot bo u mnie w sumie bardziej byl miejski w momencie gdy oddalem na niego glos (nie pytajcie dlaczego bo za chuja nie jestem w stanie ogarnac co mialem w glowie moze prowokacja) potem po wjezdzie na psyche i odczytach innych kombinowalem na kogo dac zamiast niego ale od tamtej pory wydaje mi sie jakis mialki moze ten wjazd na psyche spowodowal ze mam juz jego obraz jako goscia konkretnego nie bojacego sie wyzwan
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 1, 2024 13:24:56 GMT 1
Ostatni dzień i do dzisiaj zagrałem najbardziej szczere w tej grze od dawna. Wybaczcie panowie, ale jesteście szmaciarzami. To nie obelga tylko stwierdzenie faktu. To ciekawe co piszesz o tym Grubbraunie, bo dla mnie jest miękki, rozlazły i nudny jak flaki z olejem, a ponadto mam wrażenie torpeduje miejskie zapędy. Uważam, że do wczoraj nie było core i jednym z powodów dla którego tego core nie było jest to, że Grubbraun był w jego zalążku i nie prowadził do współpracy. Akurat jak w sumie już zaraz będziesz najprawdopodobniej gryzł glebę, to zaznaczasz w podpisie, że jest w mafii? Prosiłem o opinię na jego temat jeszcze dzisiaj. a to akurat sie zgadza ja go oczyscilem troche dlatego ze go wzialem za lowa i w sumie tak z dupy go dalem do niewinnych bo nawet nie kojarze zbytnio jego postow iks de
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 1, 2024 13:26:49 GMT 1
uhuhuhu no to papaj mafia a voldegrub go dopycha swoja rozdzka wajb proroka over
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 1, 2024 13:27:30 GMT 1
Mietek jesteś gość
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 13:27:51 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 1, 2024 13:27:51 GMT 1
Grubollo płaczek straszny, może niewinny jednak? Można by tego papieża dzisiaj możesz wyjaśnić, gdzie masz wątpliwości co do tego papieża widzę, że mój read cię nie przekonuje weź go poczytaj z perspektywą, że może być niewinny Nie mam czasu dzisiaj na iso mordo Mam wrażenie że jest nastawiony na spełnianie oczekiwań miasta, tzn starał się być calm and collected a jak ja czy jakis dzg go dzgnelismy że coś za mało emocjonalny jest, zaczął wtedy pluć do mordy i się zarzekać że już z nami nie zagra Nie kupuję tej pozy, ale nie jestem w temacie na żywo od wczoraj dosłownie, więc pójdę głosem za moimi niewinnymi pewnie dzisiaj
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 1, 2024 13:28:48 GMT 1
Plus uważam, że Gary nie wziąłby roli mafijnego grubola, pisałem wczesniej dlaczego. Nawet pamiętając, że można ją ukryć. Tę rolę aż prosi się dać jakiemuś średniemu mafiozie, którego pozycja w pewnym momencie stanie się taka, że można go poświęcić w imię tego dodatkowego/wzmocnionego mordu. tu sie zgadzam ale zaswiecila mi sie jedna lampka moze mafia tak pomyslala ze skoro dadza taka role komus mocnemu to miasto sie obsra i po odpaleniu papaja beda juz szukac tylko w tak zwanym corze choc taka zagrywka bylaby bez sensu o czym swiadczy fakt ujawnienia twoj starego ktory mafioza jest raczej slabym bo teraz miasto juz nie uwierzy w taki fortel
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 1, 2024 13:34:54 GMT 1
No ja uważam, że ja i Gary (papież) jesteśmy dwoma najbardziej oczywistymi niewinnymi w tej rozgrywce, więc jak wchodzisz i twierdzisz, że obaj jesteśmy w mafii to uważam, że albo trollujesz, albo masz chujowy nastawiony celownik, albo jesteś w mafii. Co prawda reakcja Papieża była nieco wymuszona - napisałem mu, że słabo panikuje, ale była też napisana tak mocno i tak niehonorowo jeśli jest niewinny, że uważam, że była prawdziwa. Poza tym atakują go głównie moi niewinni, a uważam, że gdyby był winny to by go napierdalali w jakiś sposób winni. Niby Statua na niego głosował, ale potem jakoś magicznie z tego typu zszedł kolejnego dnia. kurla a polozysz glowe pod topor dzisiaj jesli to pomoze cie oczyscic i szerzyc nam twoje nauki we wschodniej namibii ??
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 1, 2024 13:37:07 GMT 1
bo kurwa ten jebany kutas bob nie umie nic innego w mafii zrobic niz tylko brac pod chuja miastowych i wskazywac kolegow z mafii tak by im nie zaszkodzic a komu tak zaszkodzil w tej edycji ?? kurwa ale ze mnie obronca italianca prawie jak polska na erasmusie w pizie
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 1, 2024 13:37:53 GMT 1
sobie porownaj boba piszacego o gepetto a giuseppe piszacego o statule, mnie sie nie chce szukac, ale wyczuwam podobny wajb a to akurat dobre italiano czujesz podobienstwo ??
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 13:39:25 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 1, 2024 13:39:25 GMT 1
sobie porownaj boba piszacego o gepetto a giuseppe piszacego o statule, mnie sie nie chce szukac, ale wyczuwam podobny wajb a to akurat dobre italiano czujesz podobienstwo ?? przecież ty tam nie grałeś
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 1, 2024 13:39:31 GMT 1
mafia musi być obsrana, że najpierw im Jabbę ładnie uniewinniłem, teraz Warmianina jabba sam sie uniewinnil a warmianin na razie w stanach srednich
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 1, 2024 13:43:59 GMT 1
Don Vito Grubolone [9] – Grubol-Papież, Gruboku, Mietek Baryła, Giuseppe Grubollo, Statua Grubości, Andrzej Grubbol,, Misio Kaku, Dobry zły i gruby, M. OtyłekM. Otyłek [5] – Andrzej Grubbol, Grzegorz Grubraun, Lord Grubdemort, Dobry zły i gruby, Mietek Baryła Twój Stary Grubol [8] – Dobry zły i gruby, Lord Grubdemort, Jabba The Fatt, Gruba Ryba, Grzegorz Grubraun, Gruboku, Misio Kaku, Adam DużyszZałożenie:Grubollo w mafii, prawdopodobnie Grubol-Zły.Przeczytałem jego ISO od początku do końca i nie widzę rzeczywistości, gdzie w mafii nie jest. Powyżej mamy kandydatów na Grubola-Zła alternatywnie, gdybym się mylił co do Grubollo. Grubol-Papież, Mietek Baryła, Statua Grubości, Misio Kaku, Grubbraun, GrubokuWyrzuciłem z kalkulacji Grubbola którego mam za niewinnego dla zawężenia. Dla dalszego zawężenia wyrzucam również Grubbrauna, Gruboku i Mietka Baryłę. Zostają Grubol - Papież, Statua Grubości, Misio Kaku.I teraz możemy to zagrać mechanicznie.Uprzejmie proszę Grubbola, Grubbrauna, Gruboku i Mietka Baryłę o głosy na Grubollo. Proszę o głosy na Grubollo również pozostałą część miasta.Tak, żeby wygrać ten lincz co najmniej dwoma głosami. Bez żadnych wajch od 20:50.Kategoryczny zakaz głosów na Grubbollo mają: PAPIEŻ, STATUA, MISIO.Wyniki:Grubollo niewinny, podwójny strzał mafii albo strzał w kamizelkarza -> Grubolem - Zła jest jedna z osób powyżej spoza grona papieskiego.Grubollo winny, brak strzału mafii -> Grubolem - Zła nie są osoby z dwoma linczami na koncie MIASTO - MAFIA.Grubollo niewinny, brak strzału mafii -> Grubolem - Zła jest jeden z Papież, Statua, Misio.Grubollo winny, podwójny strzał mafii albo strzał w kamizelkarza -> Grubolem - Zła jest jedna z osób z dwoma linczami na koncie MIASTO - MAFIA.Jak zmusimy ich do wyjebania strzału na mnie, to i tak dobrze.Dlaczego?
Potencjalnie uważam nadal, że największe szanse na Grubola ma Grubollo i Papież. Separując ich głosy zmniejszamy ryzyko, że Papież strzeli.
Zmuszamy mafię do gry na naszych warunkach i ograniczamy potencjalnego strzelca do którejś z trójek.
E: Dobry, zły i gruby , poprawiłem w międzyczasie.kurde mi sie nie chce ale niech ktos to zweryfikuje
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 1, 2024 13:45:23 GMT 1
Don Vito Grubolone [9] – Grubol-Papież, Gruboku, Mietek Baryła, Giuseppe Grubollo, Statua Grubości, Andrzej Grubbol,, Misio Kaku, Dobry zły i gruby, M. OtyłekM. Otyłek [5] – Andrzej Grubbol, Grzegorz Grubraun, Lord Grubdemort, Dobry zły i gruby, Mietek Baryła Twój Stary Grubol [8] – Dobry zły i gruby, Lord Grubdemort, Jabba The Fatt, Gruba Ryba, Grzegorz Grubraun, Gruboku, Misio Kaku, Adam DużyszZałożenie:Grubollo w mafii, prawdopodobnie Grubol-Zły.Przeczytałem jego ISO od początku do końca i nie widzę rzeczywistości, gdzie w mafii nie jest. Powyżej mamy kandydatów na Grubola-Zła alternatywnie, gdybym się mylił co do Grubollo. Grubol-Papież, Mietek Baryła, Statua Grubości, Misio Kaku, Grubbraun, GrubokuWyrzuciłem z kalkulacji Grubbola którego mam za niewinnego dla zawężenia. Dla dalszego zawężenia wyrzucam również Grubbrauna, Gruboku i Mietka Baryłę. Zostają Grubol - Papież, Statua Grubości, Misio Kaku.I teraz możemy to zagrać mechanicznie.Uprzejmie proszę Grubbola, Grubbrauna, Gruboku i Mietka Baryłę o głosy na Grubollo. Proszę o głosy na Grubollo również pozostałą część miasta.Tak, żeby wygrać ten lincz co najmniej dwoma głosami. Bez żadnych wajch od 20:50.Kategoryczny zakaz głosów na Grubbollo mają: PAPIEŻ, STATUA, MISIO.Wyniki:Grubollo niewinny, podwójny strzał mafii albo strzał w kamizelkarza -> Grubolem - Zła jest jedna z osób powyżej spoza grona papieskiego.Grubollo winny, brak strzału mafii -> Grubolem - Zła nie są osoby z dwoma linczami na koncie MIASTO - MAFIA.Grubollo niewinny, brak strzału mafii -> Grubolem - Zła jest jeden z Papież, Statua, Misio.Grubollo winny, podwójny strzał mafii albo strzał w kamizelkarza -> Grubolem - Zła jest jedna z osób z dwoma linczami na koncie MIASTO - MAFIA.Jak zmusimy ich do wyjebania strzału na mnie, to i tak dobrze.Dlaczego?
Potencjalnie uważam nadal, że największe szanse na Grubola ma Grubollo i Papież. Separując ich głosy zmniejszamy ryzyko, że Papież strzeli.
Zmuszamy mafię do gry na naszych warunkach i ograniczamy potencjalnego strzelca do którejś z trójek.
E: Dobry, zły i gruby , poprawiłem w międzyczasie.tylko ze to kurde zaklada ze mafia musiala cisnac mocno w szybki dodatkowy mord a co jesli se pograla ta rola tak zeby wjebac w szambo innych ktorzy brali udzial w linczu a prawdziwy mfijny grubol pierwsze 2 lincze trzymal sie z boku ?? wtedy jestesmy w pizdzie
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 1, 2024 13:47:15 GMT 1
No tak, musisz w to teraz brnąć. Żałosne. Gruambo mafia. Niewinny Lewkoń by to inaczej skwitował. no ten jebany gruambo daje tak skrajne wajby ze chyba faktycznie bedzie go trza wyjebac jak najpredzej
|
|