|
Post by Grubol-Papież on Sept 26, 2024 22:07:22 GMT 1
To chujowo, bo to gówno z Temu. Czemu zapraszasz mnie i 2 moich podejrzanych? Strasznie szarżujesz z kreacją na nieogara-pojeba. Z tym udawaniem, że nie wiesz, ilu jest mafiozów to przegiąłeś. Z wrzucaniem mnie do mafii też, ale wybaczam, może mnie dzięki temu nie odjebią. Chyba że sam jesteś w mafii, to pewnie odjebią. A ja stawiam tezę, że Grubbolone-Gruboku to 2 mafie. Don Vito wiedział, że Gruboku to mafia, więc się podczepił pod atak Brauna, żeby się w razie czego szybko załapać na profity, ale zrobił to chujowo, zupełnie błędnie opisując to, co się działo w temacie. Jakby wylosował znany sobie argument za czyjąś mafijnością (szukanie przyjaciół), tylko nikt inny tego nie widział, bo nie miało to miejsca. Ponieważ ciebie mam za niewinnego i twoich 2 podejrzanych też. Możemy o nich porozmawiać bardziej szczegółowo, tylko skończę czytać. No ja chętnie. Bo nie twierdzę, że moje wszystkie odczyty muszą być trafne. Nie mam o sobie aż takiego mniemania. Czemu zapraszasz mnie i 2 moich podejrzanych? Strasznie szarżujesz z kreacją na nieogara-pojeba. Z tym udawaniem, że nie wiesz, ilu jest mafiozów to przegiąłeś. Z wrzucaniem mnie do mafii też, ale wybaczam, może mnie dzięki temu nie odjebią. Chyba że sam jesteś w mafii, to pewnie odjebią. A ja stawiam tezę, że Grubbolone-Gruboku to 2 mafie. Don Vito wiedział, że Gruboku to mafia, więc się podczepił pod atak Brauna, żeby się w razie czego szybko załapać na profity, ale zrobił to chujowo, zupełnie błędnie opisując to, co się działo w temacie. Jakby wylosował znany sobie argument za czyjąś mafijnością (szukanie przyjaciół), tylko nikt inny tego nie widział, bo nie miało to miejsca. Pewnie liczyłeś na to, że zapytam skąd taka teza, ale mnie bardziej ciekawi czemu Rick? Z 2 powodów: po pierwsze taka trochę pochodna tego, co zarzucam też Tobie - napalenie na merytoryczną grę od początku, ale nieudolne wykonanie, po drugie tożsamość (po tym poście z punktami pomyślałem, że to sojusznik Biura Podróży TUI, więc od razu napisałem, że jest do rozjebania, ale nie jestem już tak pewien). W tym pierwszym argumencie chodzi mi przede wszystkim o to, że atakuje tak, jakby nie wiedział jak się do tego zabrać. A to raczej cecha mafiozów. Zobacz sobie na tego posta: cholera jasna bo ze mną to tam chuj, mogłeś się pomylić ale ja tak sobie myślę o tym don grubelone, że jest tak bardzo sztuczno-mafijny w tym wszystkim, że przecież jakby był w mafii, to by to aż za bardzo przerysowane było chyba no to jak mam rację to ci minimum dwóch niewinnych wyszło na w top3 mafijnych wejść cholera jasna edit: o braunie mi się nie chciało myśleć to nie wiem co z nim Gość, który chce grać od samego początku, czepia się Rambo na pierwszej stronie a w tym poście mamy tak: -wtrącenie, że co do niego się Mietek myli; -Grubbolone jest tak mafijny, że to aż przerysowane, czyli pewnie też się Mietek myli (a niby dlaczego? Czy nie można założyć, że ktoś kurewsko mafijny jest po prostu w mafii?); -o Braunie to mu się nie chce myśleć (ale analizować sytuację z wejściem Rambo to mu się chciało); -nie rozpatruje zupełnie, czy Mietek to tak celowo niecelnie atakuje, czy może właśnie ta niecelność go uniewinnia. Dla mnie bardzo słaby post. i jaka z tego płynie konkluzja? rick jest w mafii? czy grubambo jest w mafii? czy jeszcze jakaś inna? no ja mam pytanie do papieża o co jemu chodzi bo w ostatnim poście wskazuje, że szef zaprasza do stołu jego dwóch podejrzanych [mnie i gruboku] czyli mnie podejrzewa na serio, a nie chce wyjebać dla beki/mety jednocześnie, ma za mafię rambo, co też pisze w tym poście a sam kurwa wcześniej pisząc o mnie napisał, że mu się nie dodaje wyjebywanie kolegi z mafii 10 minut po starcie gry i uznaje to za okoliczność wykluczającą mnie i rambo razem KURWA JAK znaczy no ja rozumiem, że to może być na zasadzie "któryś z was dwóch", ale KURWA JAK dlatego no papież liczę, że mi to wytłumaczysz Gdzie napisałem, że mam w podejrzanych Gruambo? Bo aż sprawdziłem i nie widzę, aczkolwiek nie ukrywam, że gdzieś mogłem pojebać i napisać inne Gru- niż pomyślałem, bo za dużo tu Gru-basów.
|
|
M. Otyłek
EdycjaGruba#
Limit Postów: 119
|
Post by M. Otyłek on Sept 26, 2024 22:08:22 GMT 1
to jestem ciekaw wniosków po całości w takim razie A nie możesz se wywróżyć z papierków po batonikach? xD
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 26, 2024 22:09:24 GMT 1
to jestem ciekaw wniosków po całości w takim razie A nie możesz se wywróżyć z papierków po batonikach? xD ty się kurwa nie interesuj bo kociej mordy dostaniesz wywróżę to wywróżę
|
|
|
Post by jabba the hutt on Sept 26, 2024 22:09:49 GMT 1
Jestem. Jestem niewinny. Nie mam czasu na bezsensowne rozmowy, mogę trochę popatrzeć. A jest na co patrzeć. Wspaniale zobaczyć tyle członków naszej dobrze prosperującej rodziny. Ktoś ponoć nawet stawia swój biznes ponad nasz klan. Hmm.
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Sept 26, 2024 22:09:52 GMT 1
Jak najbardziej się zgadzam. Część miastowych gra tu nerwowo, kwestie tożsamościowe wchodzą w grę, itd. Tak tylko znowu piszę co zauważam. Bardziej od nerwowości nie podobały mi się tamte posty co cytowałem i zdania nie zmienię, były one słabe. Ale nie na tyle słabe, żebym teraz za nie linczował. To nie kanał polityka, tu możesz zmieniać zdanie A zależy Ci na tym, żebym je zmienił?
|
|
|
Post by Grubol Szef on Sept 26, 2024 22:10:50 GMT 1
obsrywa to sie grubelone ktorego bronisz ranbo po prostu ma wyjebane czy miasto to nie wiem ale tendencyjnie do niego podchodzisz kurwa no pokaż mi drugiego gościa na tym forum, co pisze drugiego posta w grze, czyli chyba jest zainteresowany, potem dopiero po zebraniu ataku wrzuca kolejnego kreacyjnego i znika i jest przy tym w mieście bo ja podobne przypadki to raczej kojarzę z mafii tak ogólnie ręki sobie nie dam ujebać za to, ale no w chuj mnie dziwi odbieranie tego na zasadzie "a ma wyjebane i se poszedł", to takie rzeczy się nie zdarzająno a grubelone się obsrywa i niech się obsrywa napisałem ci swojego reada na podstawie gry do tamtego momentu i tyle, co tu jest tendencyjnego xD Ja byłem niewinny i napisałem dobry wieczór i poszedłem. W moim przypadku nie było ataku, ale nawet gdyby był, to zapewniam, że bym poszedł.
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 26, 2024 22:10:55 GMT 1
To nie kanał polityka, tu możesz zmieniać zdanie A zależy Ci na tym, żebym je zmienił? tzn no jestem niewinny, więc na pewno zależy mi na tym, żeby inni niewinni widzieli moją niewinność jesteś niewinny?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 22:10:56 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 26, 2024 22:10:56 GMT 1
to jestem ciekaw wniosków po całości w takim razie A nie możesz se wywróżyć z papierków po batonikach? xD no właśnie, huj nie wróżbita, powinien już napisać, jakie będziesz miał wnioski! ale z lepperem ciekawy tejk, przyda się tam jakiś press a papież na razie spoko, i nie chodzi o tę analizę na ricka teraz, zaplusował mi gdzie indziej
|
|
|
Post by Grubol Szef on Sept 26, 2024 22:12:35 GMT 1
Don Vito, Grubol Szef, Wróżbito Grubcio i Papieżi mozna konczyc chyba ze pieciu mafiozow jest to jeszcze ten Grub Astley Ależ prowokacja ojojojoj.
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 26, 2024 22:13:26 GMT 1
A nie możesz se wywróżyć z papierków po batonikach? xD no właśnie, huj nie wróżbita, powinien już napisać, jakie będziesz miał wnioski! ale z lepperem ciekawy tejk, przyda się tam jakiś press a papież na razie spoko, i nie chodzi o tę analizę na ricka teraz, zaplusował mi gdzie indziej Panie Europośle, a ten Rick? Jaka ocenka na stan na teraz?
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Sept 26, 2024 22:14:38 GMT 1
Czemu zapraszasz mnie i 2 moich podejrzanych? Strasznie szarżujesz z kreacją na nieogara-pojeba. Z tym udawaniem, że nie wiesz, ilu jest mafiozów to przegiąłeś. Z wrzucaniem mnie do mafii też, ale wybaczam, może mnie dzięki temu nie odjebią. Chyba że sam jesteś w mafii, to pewnie odjebią. A ja stawiam tezę, że Grubbolone-Gruboku to 2 mafie. Don Vito wiedział, że Gruboku to mafia, więc się podczepił pod atak Brauna, żeby się w razie czego szybko załapać na profity, ale zrobił to chujowo, zupełnie błędnie opisując to, co się działo w temacie. Jakby wylosował znany sobie argument za czyjąś mafijnością (szukanie przyjaciół), tylko nikt inny tego nie widział, bo nie miało to miejsca. Po raz kolejny, czemu Rick?
No i druga sprawa, nie jest ta teza dwóch winnych zbyt naciągana?
No nie wiem, Ty mi powiedz. Powinieneś wiedzieć, czy ma choćby cień szansy być celna. A jednak jakiś taki nerwowy i reaktywny jesteś. Przecież ja cię nawet nie zaatakowałem, tylko odpisałem innym co mi się nie spodobało w tobie. A ty jakiś front otwierasz jakbym ci matkę obrażał. Trochę na wyrost, ni? Nawet jakby wróżbita miałby być w mafii to jednak nerwowość i reaktywność nie powinna być jedynym powodem do uznania go za mafię z automatu. Za mocno na froncie jest na tym etapie jak na mafię w tym momencie. To kogo byś uznał na ten moment za mafię? Czyje wejście w grę Ci nie pasuje, kogo byś widział jutro na świeczniku? Edit: a papież na razie spoko, i nie chodzi o tę analizę na ricka teraz, zaplusował mi gdzie indziej Gdzie? Na plebanii?
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Sept 26, 2024 22:15:00 GMT 1
A zależy Ci na tym, żebym je zmienił? tzn no jestem niewinny, więc na pewno zależy mi na tym, żeby inni niewinni widzieli moją niewinność jesteś niewinny? No jestem. To widzisz, już mamy dwóch pewnych niewinnych. Oby tak dalej. Wywróż mi 3 najbardziej niewinnych to zbadam ich fizykę cząstek elementarnych, czy ich s-kwarki są odpowiednio grube
|
|
|
Post by Grubol Szef on Sept 26, 2024 22:17:37 GMT 1
ale chronologię zdarzeń mamy taką: 1. piszę pierwszego posta w rozgrywce 2. rambo pisze drugiego posta w rozgrywce 3. piszę trzeciego posta w rozgrywce i zwracam się w nim bezpośrednio do rambo i to pozytywnym tonie 4. grubol szef pisze czwartego posta w rozgrywce rambo mi w żaden sposob nie odpisuje, ani w ogóle nie pisze nic innego 5. pomyślałem sobie, że w zasadzie takie unikanie interakcji jest raczej mafijne niż niemafine, no bo czego się bać, zabawę d0 mamy, ale nie musi to przecież o niczym świadczyć - piszę więc posta o karmie i daję mu -5 6. grumbao widzi, że dostał atak i pisze drugiego posta kreacyjnego 7. w temacie nic się nie dzieje, bo kilka osób tylko wrzuciło posty kreacyjne, no i jak napisałem wyżej, ty zacząłeś pytać andrzeja o kreację 8. daję rambo kolejne -5 i tobie -2 za rozmywanie tematu co pośrednio zdejmuje press z rambo 9. rambo dalej nie ma więc jak dla mnie to podejrzany stał się w punkcie piątym, a to że zniknął, to tylko mnie utwierdza w tym przekonaniu a odnośnie ciebie to nie wiem jaki wniosek w końcu w związku z tym, chyba się nie zgadzam, że "mógł się bawić kreacją", bo wg mojej interpretacji, to zabawy tam wiele nie było No ja w tych punktach byłem na etapie że sobie popiszę kreacyjnie zwłaszcza że wiało chujem. Później dopiero wróciłem do tamtego momentu wiedząc że tacy jak Grumbao potrafi szybko umknąć, zwłaszcza że jego posty nie zapadały w pamięć. Dla mnie jego trafienie do bycia podejrzanym było konsekwencją, że coś zaczęło się później ruszać w temacie, a jego jak nie było tak dalej nie ma. Rozumiałbym jakby wrócił później bo nie było nic ciekawego pisania, a tu dostałem jedynie pustkę. Stany mentalne, które opisuje Grubleone, że miał, są artificial. To tak jakbyś musiał dopisać historię do swoich działań tak, żebyś nie wyszedł na oszusta.
I to nie pierwszy raz. Grzech, którego dokonał w przypadku opisania swojego stosunku do Goku, powtórzył przy Rambo.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 22:18:02 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 26, 2024 22:18:02 GMT 1
no właśnie, huj nie wróżbita, powinien już napisać, jakie będziesz miał wnioski! ale z lepperem ciekawy tejk, przyda się tam jakiś press a papież na razie spoko, i nie chodzi o tę analizę na ricka teraz, zaplusował mi gdzie indziej Panie Europośle, a ten Rick? Jaka ocenka na stan na teraz? mam go neutralnie ten post, co tam wytknął nielogiczność papieżowi, mi się podobał, to było miastowe (teraz rozumiem, że to nieporozumienie było, ale to nieistotne) tę ramboanalizę oceniam neutralnie, mogła wyjść z obu frakcji jeden zgrzyt miałem, że tam lekko wbił w Mietka, a potem to szybko spacyfikował mafiacorner.boards.net/post/138157/thread Rick tam się chyba czepiał, że Mietek dziwnie czyta grę, Mietek uzasadnił swoje typy, a Rick "noo trzeba było tak od razu", gdy chyba Rickowi in the first place o to nie chodziło? nwm czy zrozumiałe xd
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 26, 2024 22:18:49 GMT 1
tzn no jestem niewinny, więc na pewno zależy mi na tym, żeby inni niewinni widzieli moją niewinność jesteś niewinny? No jestem. To widzisz, już mamy dwóch pewnych niewinnych. Oby tak dalej. Wywróż mi 3 najbardziej niewinnych to zbadam ich fizykę cząstek elementarnych, czy ich s-kwarki są odpowiednio grube Grubraun Papież Z trzecim mam problem, ale z ciekawości możesz dać coś na Ricka i Baryłę
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 26, 2024 22:19:57 GMT 1
Panie Europośle, a ten Rick? Jaka ocenka na stan na teraz? mam go neutralnie ten post, co tam wytknął nielogiczność papieżowi, mi się podobał, to było miastowe (teraz rozumiem, że to nieporozumienie było, ale to nieistotne) tę ramboanalizę oceniam neutralnie, mogła wyjść z obu frakcji jeden zgrzyt miałem, że tam lekko wbił w Mietka, a potem to szybko spacyfikował mafiacorner.boards.net/post/138157/thread Rick tam się chyba czepiał, że Mietek dziwnie czyta grę, Mietek uzasadnił swoje typy, a Rick "noo trzeba było tak od razu", gdy chyba Rickowi in the first place o to nie chodziło? nwm czy zrozumiałe xd no i ja się właśnie zastanawiam, czy Rick w mafii nie zadbałby o to, żeby to się lepiej kupy trzymało xD a tu taki rozlazły i trochę w defensywie, nwm
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Sept 26, 2024 22:21:55 GMT 1
Panie Europośle, a ten Rick? Jaka ocenka na stan na teraz? mam go neutralnie ten post, co tam wytknął nielogiczność papieżowi, mi się podobał, to było miastowe (teraz rozumiem, że to nieporozumienie było, ale to nieistotne) tę ramboanalizę oceniam neutralnie, mogła wyjść z obu frakcji jeden zgrzyt miałem, że tam lekko wbił w Mietka, a potem to szybko spacyfikował mafiacorner.boards.net/post/138157/thread Rick tam się chyba czepiał, że Mietek dziwnie czyta grę, Mietek uzasadnił swoje typy, a Rick "noo trzeba było tak od razu", gdy chyba Rickowi in the first place o to nie chodziło? nwm czy zrozumiałe xd Ja bym się chciał dowiedzieć, gdzie on widział tę nielogiczność. Bo ja o Rambo pisałem jedynie, że on się bawił kreacją, gdy inni pisali, że nie. To była taka miękka obrona Gruambo a w żadnym wypadku atak. Tak więc w sumie Rick sobie chyba tę nielogiczność zmyślił. Grubol Szef chyba naszą rozmowę o podejrzanych przeniesiemy na jutro, bo powoli się zawijam.
|
|
|
Post by Rick Gruboll on Sept 26, 2024 22:23:26 GMT 1
Z 2 powodów: po pierwsze taka trochę pochodna tego, co zarzucam też Tobie - napalenie na merytoryczną grę od początku, ale nieudolne wykonanie, po drugie tożsamość (po tym poście z punktami pomyślałem, że to sojusznik Biura Podróży TUI, więc od razu napisałem, że jest do rozjebania, ale nie jestem już tak pewien). W tym pierwszym argumencie chodzi mi przede wszystkim o to, że atakuje tak, jakby nie wiedział jak się do tego zabrać. A to raczej cecha mafiozów. Zobacz sobie na tego posta: cholera jasna bo ze mną to tam chuj, mogłeś się pomylić ale ja tak sobie myślę o tym don grubelone, że jest tak bardzo sztuczno-mafijny w tym wszystkim, że przecież jakby był w mafii, to by to aż za bardzo przerysowane było chyba no to jak mam rację to ci minimum dwóch niewinnych wyszło na w top3 mafijnych wejść cholera jasna edit: o braunie mi się nie chciało myśleć to nie wiem co z nim Gość, który chce grać od samego początku, czepia się Rambo na pierwszej stronie a w tym poście mamy tak: -wtrącenie, że co do niego się Mietek myli; -Grubbolone jest tak mafijny, że to aż przerysowane, czyli pewnie też się Mietek myli (a niby dlaczego? Czy nie można założyć, że ktoś kurewsko mafijny jest po prostu w mafii?); -o Braunie to mu się nie chce myśleć (ale analizować sytuację z wejściem Rambo to mu się chciało); -nie rozpatruje zupełnie, czy Mietek to tak celowo niecelnie atakuje, czy może właśnie ta niecelność go uniewinnia. Dla mnie bardzo słaby post. Bo to nie był atak. Nie każda interakcja w tej grze musi być atakiem albo lizaniem się po chuju. kurwa no pokaż mi drugiego gościa na tym forum, co pisze drugiego posta w grze, czyli chyba jest zainteresowany, potem dopiero po zebraniu ataku wrzuca kolejnego kreacyjnego i znika i jest przy tym w mieście bo ja podobne przypadki to raczej kojarzę z mafii tak ogólnie ręki sobie nie dam ujebać za to, ale no w chuj mnie dziwi odbieranie tego na zasadzie "a ma wyjebane i se poszedł", to takie rzeczy się nie zdarzająno a grubelone się obsrywa i niech się obsrywa napisałem ci swojego reada na podstawie gry do tamtego momentu i tyle, co tu jest tendencyjnego xD Ja byłem niewinny i napisałem dobry wieczór i poszedłem. W moim przypadku nie było ataku, ale nawet gdyby był, to zapewniam, że bym poszedł. Byłeś? No ale to jest tak: witasz się -> idziesz bo masz wyjebane, spoko witasz się -> dostajesz atak -> nie odpisujesz na niego bo masz wyjebane i idziesz, spoko witasz się -> dostajesz atak -> piszesz drugiego posta kreacyjnego, olewasz atak, idziesz no dla mnie ten trzeci przypadek jest już dziwny
|
|
|
Post by Grubol Szef on Sept 26, 2024 22:23:29 GMT 1
Szef robi rzeczy za szybko i na pokaz A Astley jest grande spoceńcem Giuseppe postawił dwie całkiem trafne diagnozy tylko ciekawi mnie czy chce z tych diagnoz wyciągnąć jakieś wnioski.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 22:23:31 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 26, 2024 22:23:31 GMT 1
Po raz kolejny, czemu Rick?
No i druga sprawa, nie jest ta teza dwóch winnych zbyt naciągana?
No nie wiem, Ty mi powiedz. Powinieneś wiedzieć, czy ma choćby cień szansy być celna. Nawet jakby wróżbita miałby być w mafii to jednak nerwowość i reaktywność nie powinna być jedynym powodem do uznania go za mafię z automatu. Za mocno na froncie jest na tym etapie jak na mafię w tym momencie. To kogo byś uznał na ten moment za mafię? Czyje wejście w grę Ci nie pasuje, kogo byś widział jutro na świeczniku? Edit: a papież na razie spoko, i nie chodzi o tę analizę na ricka teraz, zaplusował mi gdzie indziej Gdzie? Na plebanii? hehehe a tak serio, to od razu po tym wejściu Goku z tym niezręcznym pytaniem oddałem na niego głos z tych samych powodów, które opisałeś godzinę później, jakbyś rozczytał to, co ja
|
|