|
Post by Mietek Baryła on Oct 1, 2024 13:48:53 GMT 1
Niewinni:Gruboku Wróżbita Braun -> ALE TYLKO ZA REAKCJE OKOŁOLINCZOWE PRZY LINCZU NA STARYM KTÓRE WŁAŚNIE PRZEŚLEDZIŁEM GRUBLEPPER prawdopodobnie Dużysz możliwe, że Ryba Dobry, zły i gruby o mnie zapomniales grubrauna musialbym przestudiowac ale srednio mi sie chce zaglebiac z tym duzyszem to bym sie tez wstrzymal ryba to pewniak dla mnie
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 1, 2024 13:52:25 GMT 1
Co takiego sprawiło, że w twoich oczach byłem bardziej winny niż Twój Stary? Nie interesowała mnie mafijność Twojego Starego na tamtym etapie rozgrywki, chciałem, żeby sobie pograł. A ty puszczałeś cały dzień głupio-mądre pierdy, porady prosto z dupy itp. Nie było cię po co trzymać i nadal nie ma. Nie ma w tobie ognia. czemu chciales zeby sobie pogral ?? fajny typo ?? poratowal szlugiem pod posredniakiem ??
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 349
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 13:54:27 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Oct 1, 2024 13:54:27 GMT 1
Za teorią Papież - Grubol Zła świadczy z kolei fakt, że D2 był aktywny przy linczu i pchał Gruboku, zamiast Motylka. A Motylka przypieczętował DZG i Mietek, głosami o 21:59. D1 to solidna wklejka do Vito. D3 olał. Tu w ogóle ciekawy wtręt o Kaku, którego też mam za mafiozę. Ale ten post Kaku o pluciu do mordy trochę mnie zastanawia, czy tu nie ma unpairingu. To jest post na pairing Grubollo - Papież jak skurwysyn. co do pierwszej czesci to bardzo ciekawe spostrzezenie z jednym mi to zgrzyta moze ja jestem jakis setupowym retardem i nie ogarniam mechaniki ale na chuj na mafijnego grubola dawac kogos kto ma autorytet w spolecznosci i jest bardzo dobrym graczem ?? Bo dzięki temu z roli samobójczej staje się to rola którą można wykorzystać w każdym momencie albo i nie, zależy od potrzeby. Bo gracz wcześnie nie odpadnie.
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 1, 2024 13:56:02 GMT 1
Dajcie mi argumenty za niewinnością Gruboku, bo ja mocno wierzę w swój wskaźnik mafijności, ale chciałbym zrozumieć argumenty przeciwne. naturalny sposob przekazywania swoich spostrzezen no ta droga krzyzakowa papaja jest dla mnie szczera pamietam jak kiedys jako miasto napierdalalem takie analizy gdy cos mi zaswitalo do lba lecial na takim flole na jakim polecial gruboku dla mnie gra autentycznie
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 13:57:14 GMT 1
via mobile
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 1, 2024 13:57:14 GMT 1
sobie porownaj boba piszacego o gepetto a giuseppe piszacego o statule, mnie sie nie chce szukac, ale wyczuwam podobny wajb a to akurat dobre italiano czujesz podobienstwo ?? Nie, uważam że gorzej trafić się nie dało, ale pasuje mi ten argument do obrazka odklejusa który wmawia że odpadł specjalnie zgodnie ze swoim wielkim planem
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 1, 2024 13:57:43 GMT 1
AKTUALNY STAN GŁOSOWANIA:Misio Kaku [6] – Grubol Szef, Grzegorz Grubraun, Gruba Ryba, Don Vito Grubolone, Dobry zły i gruby, Lord Grubdemort Don Vito Grubolone [6] – Grubol-Papież, Gruboku, Mietek Baryła, Giuseppe Grubollo, Statua Grubości, Andrzej Grubbol Rick Gruboll [2]– Gruambo, Adam Dużysz Dobry zły I gruby [2] – Misio Kaku, Wróżbita Grubciej Twój Stary Grubol [1] – Rick GrubollPotężny Warmianin [1] – Twój Stary GrubolGruba Ryba [1] – Jabba The Fatt Pierwszy Lincz:Don Vito Grubolone - Niewinny, bezrolnyDon Vito Grubolone [9] – Grubol-Papież, Gruboku, Mietek Baryła, Giuseppe Grubollo, Statua Grubości, Andrzej Grubbol, Misio Kaku, Dobry zły i gruby, M. OtyłekMisio Kaku [5] – Grzegorz Grubraun, Gruba Ryba, Lord Grubdemort, Wróżbita Grubciej, Gruambo Twój Stary Grubol [2] – Rick Gruboll, Grubol Szef
Rick Gruboll [1]– Adam Dużysz Potężny Warmianin [1] – Twój Stary GrubolGruba Ryba [1] – Jabba The FattGruboku [1] - Don Vito GruboloneTemat zamyka sie o 21:12 AKTUALNY STAN GŁOSOWANIA:Grubol-Papież [4] – Gruboku, Mietek Baryła, Wróżbita Grubciej, Dobry zły i gruby M. Otyłek [3] – Statua Grubości, Andrzej Grubbol, Grzegorz Grubraun Gruboku [3] – Grubol-Papież, Twój Stary Grubol, M. OtyłekTwój Stary Grubol [1] – Gruba Ryba Giuseppe Grubollo [1] – Misio Kaku Misio Kaku [1] – Adam Dużysz Rick Gruboll [1] – Gruambo AKTUALNY STAN GŁOSOWANIA:Grubol-Papież [5] – Gruboku, Mietek Baryła, Wróżbita Grubciej, Dobry zły i gruby, Statua Grubości Gruboku [4] – Grubol-Papież, Twój Stary Grubol, M. Otyłek, Rick GrubollM. Otyłek [3] – Andrzej Grubbol, Grzegorz Grubraun, Lord Grubdemort Twój Stary Grubol [1] – Gruba Ryba Giuseppe Grubollo [1] – Misio Kaku Misio Kaku [1] – Adam Dużysz Rick Gruboll [1] – Gruambo Drugi Lincz:M. Otyłek - Niewinny, bezrolnyM. Otyłek [5] – Andrzej Grubbol, Grzegorz Grubraun, Lord Grubdemort, Dobry zły i gruby, Mietek Baryła Gruboku [4] – Grubol-Papież, Twój Stary Grubol, M. Otyłek, Misio Kaku Gruambo [3] – Wróżbita Grubciej, Potężny Warmianin, Rick GrubollGrubol-Papież [2] – Gruboku, Statua Grubości Misio Kaku [2] – Adam Dużysz, GruamboTwój Stary Grubol [1] – Gruba Ryba Zamknięcie tematu o 22:13 AKTUALNY STAN GŁOSOWANIA:Twój Stary Grubol [4] – Dobry zły i gruby, Lord Grubdemort, Jabba The Fatt, Gruba Ryba Dobry zły i gruby [3] – Gruambo, Andrzej Grubbol, Potężny Warmianin Gruambo [2] –Grubol-Papież, Wróżbita Grubciej Mietek Baryła [2] – Twój Stary Grubol, Adam Dużysz Potężny Warmianin [2] – Statua Grubości, Grzegorz Grubraun Grubol-Papież [2] – Misio Kaku, Mietek Baryła Trzeci Lincz:Twój Stary Grubol - MAFIA, SzeregowyTwój Stary Grubol [8] – Dobry zły i gruby, Lord Grubdemort, Jabba The Fatt, Gruba Ryba, Grzegorz Grubraun, Gruboku, Misio Kaku, Adam Dużysz Dobry zły i gruby [3] – Gruambo, Andrzej Grubbol, Potężny Warmianin Potężny Warmianin [3] – Giuseppe Grubollo, Mietek Baryła, Statua Grubości Misio Kaku [1] –Wróżbita Grubciej Gruambo [1] –Grubol-Papież Mietek Baryła [1] – Twój Stary Grubol Zamknięcie tematu o EDIT: 21:12
Gruboku możemy uniewinnić za głos twojego starego w drugim linczu? AKTUALNY STAN GŁOSOWANIA:Grubol-Papież [4] – Gruboku, Mietek Baryła, Wróżbita Grubciej, Dobry zły i gruby M. Otyłek [3] – Statua Grubości, Andrzej Grubbol, Grzegorz Grubraun Gruboku [3] – Grubol-Papież, Twój Stary Grubol, M. OtyłekTwój Stary Grubol [1] – Gruba Ryba Giuseppe Grubollo [1] – Misio Kaku Misio Kaku [1] – Adam Dużysz Rick Gruboll [1] – Gruambo AKTUALNY STAN GŁOSOWANIA:Grubol-Papież [5] – Gruboku, Mietek Baryła, Wróżbita Grubciej, Dobry zły i gruby, Statua Grubości Gruboku [4] – Grubol-Papież, Twój Stary Grubol, M. Otyłek, Rick GrubollM. Otyłek [3] – Andrzej Grubbol, Grzegorz Grubraun, Lord Grubdemort Twój Stary Grubol [1] – Gruba Ryba Giuseppe Grubollo [1] – Misio Kaku Misio Kaku [1] – Adam Dużysz Rick Gruboll [1] – Gruambo Drugi Lincz:M. Otyłek - Niewinny, bezrolnyM. Otyłek [5] – Andrzej Grubbol, Grzegorz Grubraun, Lord Grubdemort, Dobry zły i gruby, Mietek Baryła Gruboku [4] – Grubol-Papież, Twój Stary Grubol, M. Otyłek, Misio Kaku Gruambo [3] – Wróżbita Grubciej, Potężny Warmianin, Rick GrubollGrubol-Papież [2] – Gruboku, Statua Grubości Misio Kaku [2] – Adam Dużysz, GruamboTwój Stary Grubol [1] – Gruba Ryba Zamknięcie tematu o 22:13 Wygląda to fatalnie dla Papieża, Kaku, DZiGa i Mietka. Kiepsko dla Andrzeja Grubbola, Grubrauna, Grubdemorta, Wróżbity i Warmianina. dlaczego to wyglada fatalnie dla kazdego z wymienionych ?? raz sie trafia raz nie pomylek nie popelnia ten kto strzela z dala od glownego nurtu
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 1, 2024 14:00:37 GMT 1
Papież niewiadoma (aż bym se go chciał popodejrzewać, ale mi w chuj nie pasuje ten Twój Stary krzyczący, żeby zdejmować z papieża), Grubollo raczej do wyjebania (co on taki miękiszon w tej grze? pisał o robieniu sobie wrogów, a sam żadnych nie ma, wszystko się sprowadza do nazywania kogoś szmaciarzem, ale jakoś emocji w tym brak), DZG, który broni Warmianina też (nawet, jeśli faktycznie ma go za niewinnego na podstawie tych kreacyjnych postów, to i tak mógłby zamknąć japę i popressować Mazurskiego Grubasa, najwyżej se złapie jakąś mafię, która się przyczepi do takiego kandydata, a jemu to nawet do głowy nie wpadło, żenada), Dużysz potencjał na mafię, Gruambo też, a jak będzie mało, to wjeżdża Lepper. Z Kaku to parabole, teraz jestem na uniewinnianiu go, jak sobie trochę przemyślałem. Grubraun i Wróżbita dla mnie niewinni, no jakoś ni chuj nie mam przekonania do ich winy, nie mam się do czego przyczepić specjalnie, tylko mi chodzi gdzieś z tyłu głowy, że mnie chuje mogą urabiać, ale spalimy ten most, jak do niego dojdziemy. Voldi jest spoko, chociaż genderfluid noł ofens ale wczesniej jechales po mnie jak po burej suce a tutaj o mnie zapomniales ?? no nieladnie
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 1, 2024 14:02:42 GMT 1
Moi niewinni to Grubdemort Statua Braun Lepper Kto tam jeszcze gra. Powiedzmy, że z ograniczonym zaufaniem dałbym tu Mietka i Rambo. duzysz bedzie niewinny chwile wczesniej mnie wymienia jako opcja na czwartego mafioka taka niekonsekwencja to miastowy wajb
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 14:02:59 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Oct 1, 2024 14:02:59 GMT 1
Czemu mafijny twój stary krzyczał żeby zdejmować z papieża, jaki miała tym cel? Nie wygląda wam to na oddelegowanie najbardziej zagrożonego mafiaka na obronę kolegi z rolą?
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 14:03:46 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Oct 1, 2024 14:03:46 GMT 1
Zresztą patrzcie każdy post papieża później jak wie że.musi twojego starego wymienić ale za każdym razem jest ten lepszy cel
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 14:04:09 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Oct 1, 2024 14:04:09 GMT 1
co do pierwszej czesci to bardzo ciekawe spostrzezenie z jednym mi to zgrzyta moze ja jestem jakis setupowym retardem i nie ogarniam mechaniki ale na chuj na mafijnego grubola dawac kogos kto ma autorytet w spolecznosci i jest bardzo dobrym graczem ?? Bo dzięki temu z roli samobójczej staje się to rola którą można wykorzystać w każdym momencie albo i nie, zależy od potrzeby. Bo gracz wcześnie nie odpadnie. No i to.
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 1, 2024 14:04:50 GMT 1
Stary, mam wielką prośbę - broń mnie jutro. Mam dzień z biura (w sensie cały mój zespół jest w biurze), więc nie będę mógł się opierdalać, do tego zbliża mi się ocena roczna, więc tym bardziej, a wieczorem Barca gra. Jutro mogę mieć mało czasu i się nie wybronić. A masz moje słowo, że nie jestem szmaciarzem i bym Cię tak bezczelnie w chuja nie robił, nie prosiłbym, gdybym był w mafii. Obiecuję, że się w czwartek uniewinnię. A może mi się uda teraz i ta prośba nie będzie potrzebna. Ale na wszelki wypadek. Zawsze Cię broniłem, gdy czułem, że jesteś w mieście, widzę, że jesteś w mieście teraz i obrony nie potrzebujesz a ja tak, więc liczę na Ciebie. Też troszeczkę poczytałem Twojego Starego i mi się rzuciło coś ciekawego, jak nadrobię oraz przeczytam posta Gruboku, to się podzielę. wierzę Ci, będę Cię bronił, ja raczej dziś będę obecny 🤝 co myślisz o Mietku? bo mnie się nie podoba, wczoraj miałem wrażenie, że odstawiał jakiś teatrzyk pod naturalność, chęć pokazania, jaki nie jest spontaniczny z tymi wajchami, bo te argumentacje mi się wydały w chuj słabe. z Rambo pisałem, ale jeszcze to sugerowanie, że Twój Stary rolny, jakby na siłę chciał udawać niedoinformowanego jakbym umial odstawiac taki teatrzyk pod naturalnosc to bym teraz z toba tu nie gadal tylko napierdalal pierwszy plan w studiu universal
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 14:10:52 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 1, 2024 14:10:52 GMT 1
no mi wychodzi, że ten zły Grubol nadaje się tylko do rozjebania kamizelki, bo jeśli Kaku dobrze policzył, to jak jebną w dwa cele (podwójny mord), to mafii to robi nieparzystą meczówkę
ale nk to przeliczy jeszcze
no i pytanie skąd będziemy wiedzieć, że kamizelka rozjebana, gdy nie wiadomo, kto ją ma, Grubdemort ma lukę w logice, bo jest przekonany, że on ma kamizelkę, ale dla mnie nie jest to takie oczywiste, skoro Rick go podejrzewał
ja nie wiem do końca, czy granie wokół tego złego Grubola jest sensowne, chyba nie xD bo nie jesteśmy w stanie stwierdzić, jak będzie trup, że mafia oddała podwójny czy pojedynczy strzał
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 1, 2024 14:11:45 GMT 1
Don Vito Grubolone [9] – Grubol-Papież, Gruboku, Mietek Baryła, Giuseppe Grubollo, Statua Grubości, Andrzej Grubbol,, Misio Kaku, Dobry zły i gruby, M. OtyłekM. Otyłek [5] – Andrzej Grubbol, Grzegorz Grubraun, Lord Grubdemort, Dobry zły i gruby, Mietek Baryła Twój Stary Grubol [8] – Dobry zły i gruby, Lord Grubdemort, Jabba The Fatt, Gruba Ryba, Grzegorz Grubraun, Gruboku, Misio Kaku, Adam DużyszZałożenie:Grubollo w mafii, prawdopodobnie Grubol-Zły.Przeczytałem jego ISO od początku do końca i nie widzę rzeczywistości, gdzie w mafii nie jest. Powyżej mamy kandydatów na Grubola-Zła alternatywnie, gdybym się mylił co do Grubollo. Grubol-Papież, Mietek Baryła, Statua Grubości, Misio Kaku, Grubbraun, GrubokuWyrzuciłem z kalkulacji Grubbola którego mam za niewinnego dla zawężenia. Dla dalszego zawężenia wyrzucam również Grubbrauna, Gruboku i Mietka Baryłę. Zostają Grubol - Papież, Statua Grubości, Misio Kaku.I teraz możemy to zagrać mechanicznie.Uprzejmie proszę Grubbola, Grubbrauna, Gruboku i Mietka Baryłę o głosy na Grubollo. Proszę o głosy na Grubollo również pozostałą część miasta.Tak, żeby wygrać ten lincz co najmniej dwoma głosami. Bez żadnych wajch od 20:50.Kategoryczny zakaz głosów na Grubbollo mają: PAPIEŻ, STATUA, MISIO.Wyniki:Grubollo niewinny, podwójny strzał mafii albo strzał w kamizelkarza -> Grubolem - Zła jest jedna z osób powyżej spoza grona papieskiego.Grubollo winny, brak strzału mafii -> Grubolem - Zła nie są osoby z dwoma linczami na koncie MIASTO - MAFIA.Grubollo niewinny, brak strzału mafii -> Grubolem - Zła jest jeden z Papież, Statua, Misio.Grubollo winny, podwójny strzał mafii albo strzał w kamizelkarza -> Grubolem - Zła jest jedna z osób z dwoma linczami na koncie MIASTO - MAFIA.Jak zmusimy ich do wyjebania strzału na mnie, to i tak dobrze.Dlaczego?
Potencjalnie uważam nadal, że największe szanse na Grubola ma Grubollo i Papież. Separując ich głosy zmniejszamy ryzyko, że Papież strzeli.
Zmuszamy mafię do gry na naszych warunkach i ograniczamy potencjalnego strzelca do którejś z trójek.
E: Dobry, zły i gruby , poprawiłem w międzyczasie.dobra, jednak voldemort niewinny, tylko wszedł mu tryb single player pojebaniec xD doceniam mechaniczne chęci rozpykania tego, ale w to grają inni ludzie, co nie będą pachołami do głosowania zjedz snickersa, amen o ile po drugim przeczytaniu tego posta zrozumialem ze to moze byc pojscie va banque na mialkich przeslankach ale sposob w jaki ty na to zareagowales budzi moje watpliwosci no bo tutaj dajesz ewidentne obsmianko zbagatelizowanie zdewaluowanie pomyslu tak jakbys albo bardziej wiedzial ze tak byc nie moze albo bardzo nie chcesz zeby ktos za tym poszedl
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 14:12:35 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 1, 2024 14:12:35 GMT 1
Czemu mafijny twój stary krzyczał żeby zdejmować z papieża, jaki miała tym cel? Nie wygląda wam to na oddelegowanie najbardziej zagrożonego mafiaka na obronę kolegi z rolą? kurcze ty tak sfocusowany na jednym celu i fajrant wolałbym, jakbyś szerzej spojrzał, kogo masz jeszcze w gronie podejrzanych? co jak papaj niewinny?
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 1, 2024 14:14:32 GMT 1
Czemu miałby być ofens, jak nawet mnie chujem nie nazwałeś. Zapomnieć nie zapomniałem, po prostu nie miałem nic ciekawego do powiedzenia na twój temat. W sumie to na temat innych to też zbyt ciekawe nie było, ale nie czułem potrzeby się wypowiadać na twój temat. Jakbym miał, to parabole jak Kaku, z tym, że jak zdawałeś się niewinny, to bardziej, jak winny, to mniej (ale w sumie na liście mógłbym cię umieścić koło niego, bo taką czutkę mam, że jako mafiozo dajesz mniejsze powody do mafijności, niż Kuku). Teraz to wejście fajne, ale czekam na odpowiedź do Brauna, czemu sądzisz, że tamto porównanie było ciekawe, bo raczej nie ma tu nic, czego dobry mafiozo nie byłby w stanie zrobić.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 14:15:33 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 1, 2024 14:15:33 GMT 1
dobra, jednak voldemort niewinny, tylko wszedł mu tryb single player pojebaniec xD doceniam mechaniczne chęci rozpykania tego, ale w to grają inni ludzie, co nie będą pachołami do głosowania zjedz snickersa, amen o ile po drugim przeczytaniu tego posta zrozumialem ze to moze byc pojscie va banque na mialkich przeslankach ale sposob w jaki ty na to zareagowales budzi moje watpliwosci no bo tutaj dajesz ewidentne obsmianko zbagatelizowanie zdewaluowanie pomyslu tak jakbys albo bardziej wiedzial ze tak byc nie moze albo bardzo nie chcesz zeby ktos za tym poszedl chodziło mi o to, że mamy w grze takich świeższych graczy jak Rybak. no i ja chujowo bym się czuł, jakbym mu miał ustalać, że na tego głosuj, na tego nie, bo tak ustalone i ma "zakaz" rozumiem mechaniczne benefity, chociaż teraz wywnioskowałem, że one chyba huj warte (patrz mój post wyżej), w sensie ten plan grubdemorta
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 14:15:40 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 1, 2024 14:15:40 GMT 1
Giuseppe imo będzie niewinny, przeczytałem na szybko ostatnie 10 stron i mi daje wajby jakiegoś Protasiewicza czy sędziego piłkarskiego w terminalnych stadiach gry
Papiez - Kaku - Mietek - Braun - Gruambo - Dzg
A tak se strzelę że tu siedzi cała mafia, powiedzmy że od najbardziej do najmniej wpasowującego się w moje podejrzenia
Jak macie jakieś pytania to oznaczajcie, łatwiej mi będzie się odnieść
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 1, 2024 14:19:53 GMT 1
Czemu mafijny twój stary krzyczał żeby zdejmować z papieża, jaki miała tym cel? Nie wygląda wam to na oddelegowanie najbardziej zagrożonego mafiaka na obronę kolegi z rolą? kurcze ty tak sfocusowany na jednym celu i fajrant wolałbym, jakbyś szerzej spojrzał, kogo masz jeszcze w gronie podejrzanych? co jak papaj niewinny? No to ja spytam, po co Twój Stary tak krzyczał?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 14:22:26 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 1, 2024 14:22:26 GMT 1
kurcze ty tak sfocusowany na jednym celu i fajrant wolałbym, jakbyś szerzej spojrzał, kogo masz jeszcze w gronie podejrzanych? co jak papaj niewinny? No to ja spytam, po co Twój Stary tak krzyczał? odpowiedź: chuj wie no mogła to być po prostu pułapka na niewinnego, żebyście tak teraz pomyśleli, tak samo w edycji Testamentowej mnie ratował DZG będący w mafii i potem jebali mnie, czemu mnie mafioza uratował 🤷
|
|