|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 1, 2024 14:25:02 GMT 1
Giuseppe imo będzie niewinny, przeczytałem na szybko ostatnie 10 stron i mi daje wajby jakiegoś Protasiewicza czy sędziego piłkarskiego w terminalnych stadiach gry Papiez - Kaku - Mietek - Braun - Gruambo - Dzg A tak se strzelę że tu siedzi cała mafia, powiedzmy że od najbardziej do najmniej wpasowującego się w moje podejrzenia Jak macie jakieś pytania to oznaczajcie, łatwiej mi będzie się odnieść szefem jesteś, trzymam za Ciebie kciuki jak umre!
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 1, 2024 14:27:41 GMT 1
Braun, a powiedz mi jedną rzecz. Czemu w tej edycji większość tego co zawierasz w postach to ubarwianie? Taki element narracyjny, sposób w jaki opisujesz rzeczy dodając za każdym razem 3-4 niepotrzebne słowa. Nie pamiętam kiedy w mieście tak robiłeś. A wyglądasz jakbyś chciał być fajny na siłę. uhuhuhu wlasnie mi to z ust wyjales jak czytam te jego dzisiejsze wypociny
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 1, 2024 14:29:26 GMT 1
No po DZG bym się tego spodziewał, typ w mafii zakładka pułapki na miastowych. Nie wiem, jak gra TS w mafii, ale zakładam, że jeśli to pułapka, to ma w mafii jakiegoś ojca chrzestnego. Jeśli to nie pułapka, to w sumie też. Zgadnijcie, kto na takiego pasuje :>
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 1, 2024 14:30:19 GMT 1
ja tbh nie czuję się jakoś inaczej niż w innych gierkach. ty coś tam pisałeś, że przeze mnie nie było core. no wczoraj mi się wydawało, że core to ja, lepper i wróżbita i dla mnie też papież, któremu wróżbita nie ufał. no ciebie tam nie było ale chuja grałeś, to się nie dziw 🤷 no ty w tym core to tak z dupy sie znalazles wczesniej w sumie chyba nawet nie czytalem dokladnie twoich postow bo gdzies podswiadomie sobie zalozylem ze bedziesz niewinny nikt cie nie oskarzal sratata ale jak zostal poruszony twoj temat i bardziej mi mryga w oczku twoja potencjalna wina to jednak sie zaczynam w to wczytywac i sam sie pukam w leb czemu np papiezowi zarzucam rozmemlanie a tobie nie
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 14:31:35 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 1, 2024 14:31:35 GMT 1
ehh teraz ja jestem rozmemłaniec
pozdro Rick xD
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 349
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 14:31:47 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Oct 1, 2024 14:31:47 GMT 1
Czemu mafijny twój stary krzyczał żeby zdejmować z papieża, jaki miała tym cel? Nie wygląda wam to na oddelegowanie najbardziej zagrożonego mafiaka na obronę kolegi z rolą? kurcze ty tak sfocusowany na jednym celu i fajrant wolałbym, jakbyś szerzej spojrzał, kogo masz jeszcze w gronie podejrzanych? co jak papaj niewinny? Mam swoje założenia, jak będę mial szerszy obraz to je przedstawie. Myślę że z moich postów można wyczytać pewna myśl a jak nie to trudno. Z kolei ja nie wiem co ty chcesz robić. Dałeś swoją listę ale nie mam pojęcia jaki jest twój pomysł na dziś. Mój znasz, podaj swój.
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 1, 2024 14:34:57 GMT 1
Dobra. Statua jest winna i chuj. Nie mam zamiaru z nim dyskutować, skoro poświęcił teraz tyle czasu na to, by zdyskredytować uniewinnienie Warmianina, które uważam za kluczowe dla rozwoju gierki, bo szkoda na niego marnować lincz. Nie napisałem nigdzie, że to ten sam gracz, chodzi mi o zabawę konwencją. W mafii nawet glon bawiący się jakąś fabułą czuje "obowiązek" jakiegoś atakowania. A Warmianin atakuje tylko mnie, bo jedyny wchodzę z nim w interakcję na tematy uniwersum Szkolnej 17. Wcześniej podobnie torpedowane - podejrzewam że przez mafię - było moje szybkie uniewinnienie Jabby. Teraz dzieje się coś podobnego. Zresztą kurwa mam to w dupie. Jestem niewinny, widzę niewinność innych osób i nie będę się więcej z tego tłumaczył, bo to tak jakby niewierzący miał udowadniać, że boga nie ma. przekonales mnie tym nawet jesli jestes w mafii warmianin leci do niewinnych
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Oct 1, 2024 14:35:25 GMT 1
Większość postów przeczytałem dziś na telefonie w jakichś przerwach w pracy typu sranie czy obiad, postaram się do najważniejszych poodnosić, aczkolwiek dalej siedzę w robocie. Papież wywołuje u mnie mega ambiwalentne uczucia i raz myślę że jest w mafii a raz jego reakcje mnie przekonują. Miał parę takich które mnie przekonały. Też się staram tutaj podchodzić delikatnie bo zachowałem się wobec niego niedawno jak kasztan. Jego jest w tej edycji bardzo ciężko lubić, dużo zwrotek podejrzeń, dużo omgusow, mocne parcie na bicie glonów. No nie jest ta postać zajebiscie zbudowana. Może z szacunku do gracza mam problemy żeby go jednoznacznie określić a może mam rację. Kolego, a gdzie było Twoje delikatne podejście wobec mnie 2 dni temu? Czemu wtedy mnie nie broniłeś, skoro sam czujesz, że coś mi jesteś winien? Don Vito Grubolone [9] – Grubol-Papież, Gruboku, Mietek Baryła, Giuseppe Grubollo, Statua Grubości, Andrzej Grubbol, Misio Kaku, Dobry zły i gruby, M. Otyłek M. Otyłek [5] – Andrzej Grubbol, Grzegorz Grubraun, Lord Grubdemort, Dobry zły i gruby, Mietek Baryła Gruboku [4] – Grubol-Papież, Twój Stary Grubol, M. Otyłek, Misio KakuGruambo [3] – Wróżbita Grubciej, Potężny Warmianin, Rick Gruboll Grubol-Papież [2] – Gruboku, Statua Grubości Misio Kaku [2] – Adam Dużysz, Gruambo Twój Stary Grubol [1] – Gruba Ryba Nie głosował: Giuseppe GrubolloTwój Stary Grubol [8] – Dobry zły i gruby, Lord Grubdemort, Jabba The Fatt, Gruba Ryba, Grzegorz Grubraun, Gruboku, Misio Kaku, Adam Dużysz Dobry zły i gruby [3] – Gruambo, Andrzej Grubbol, Potężny Warmianin Potężny Warmianin [3] – Giuseppe Grubollo, Mietek Baryła, Statua Grubości Misio Kaku [1] –Wróżbita Grubciej Gruambo [1] – Grubol-PapieżMietek Baryła [1] – Twój Stary Grubol Kandydatami na Grubola-zła są: Misio Kaku, Grubollo, Papież. Wszyscy o jeden krok od strzału. Moim zdaniem jest to jeden z dwójki Grubollo - Papież, drugi będzie fałszerzem. I głosują tak, żeby zdywersyfikować podejrzenia, bo od D2 już fałszerza nie potrzebują. Uważam, że mafia została mechanicznie zmuszona do określonej gry, i bardzo widoczne jest jak w kontrze do tego co się dzieje w mieście wyglądają Papież i Grubollo. Idzie dobrze, to Grubollo zaczyna obrażać wszystkich. Papież obraża wszystkich jak jest bliski zejścia. Żaden nie wziął odpowiedzialności za nic więcej, niż lincz w D1, gdzie Grubollo na Vito robił overkilla. Misio Kaku ma duży potencjał na bycie w mafii, ale moim zdaniem nie ma roli. Uważam, że i Papież, i Grubollo są w mafii, ale musimy podjąć dobrą decyzję co do tego, który z nich jest Grubolem Zła. A załóż przez chwilę, że nie jestem w mafii, co? Czy to coś zmienia w Twoich typach? Bo mam wrażenie, że Twoja twórczość z ostatnich +/- 18 godzin to jest rozpatrywanie scenariusza ze mną w mafii i dopasowywanie faktów pod tę tezę oraz puzzli pod to, że wyskoczę czerwony. Zrobiłeś tak już jako Shitskansen z Mateją, więc dopuszczam Twój brak winy, ale jeśli tak, to do chuja wafla wyjmij oczy z dupy i się rozejrzyj również bez klapek z napisem "Papież mafia" na oczach. Jeszcze żeś się bandycko wypostował. Nie odpisuj nic na tego posta, bo chcę, żebyś się ustosunkował do tego, co napiszę na temat teorii grubolowej i szukania dziś Grubola Zła. Zwłaszcza, że wiele osób to gówno spropsowało, a dla mnie wygląda jak szcztuczny i bezużyteczny wysiłek na pokazanie się.
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 1, 2024 14:36:02 GMT 1
mamy 6 graczy nulridowych wedkarz twojstary grubysz skoczek grambo konogrub jabba jabby juz w sumie nie powinno byc w grze ale zaloze ze jego odstawiamy gruambo mialem za ewentualna role ale no chlop nie posunal nic do przodu a jest w grze grubysz ktory pojawia sie w wygodnych momentach i potem znika to samo w sumie moge napisac o wedkrzu ale od niego czuje bardziej wajby "niesmialosci" niz bycia perfidnym najaktywniejszy twojstary ktory wciaz jedzie na zaciagnietym i najbardziej perfidny konogrubicz z tej piatki wywalilbym wedkarza bo jakos mu moze podswiadomie dobrze z oczu patrzy i zostaja gruambo grubysz twojstary i konon siedzialyby tu ze dwie mafie ?? w nullreadach też grubollo nie ma, temat ominięty, chociaż po otwarciu tematu d3 temat grubollo już się powoli niósł no tak go kocham ze z tej milosci zapomnialem o jego istnieniu milosc laskawa jest chociaz czasem skleroza jej wjezdza
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 1, 2024 14:36:51 GMT 1
A jak mafia poszła całą trójką Grubollo, Statua, Mietek w Warmianina to się nie dziwię, że teraz będą wkurwieni za uniewinnianie go ;p idę sobie śniadanko zrobić ja tam sie nie wkurwiam przed chwila kupilem twoja argumentacje mogles tak dac od razu to bys nie musial sie teraz wysrywac
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 349
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 14:37:07 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Oct 1, 2024 14:37:07 GMT 1
Giuseppe imo będzie niewinny, przeczytałem na szybko ostatnie 10 stron i mi daje wajby jakiegoś Protasiewicza czy sędziego piłkarskiego w terminalnych stadiach gry Papiez - Kaku - Mietek - Braun - Gruambo - Dzg A tak se strzelę że tu siedzi cała mafia, powiedzmy że od najbardziej do najmniej wpasowującego się w moje podejrzenia Jak macie jakieś pytania to oznaczajcie, łatwiej mi będzie się odnieść szefem jesteś, trzymam za Ciebie kciuki jak umre! czyli jesteś. To wez mi odpowiedz na moje pytanie
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 1, 2024 14:38:09 GMT 1
i tu sie zgadzam miastowe sparowanie oparte na metafizycznych wajbach ciezkie do podrobienia
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 1, 2024 14:40:10 GMT 1
Jest możliwe, że Mietek jest w mafii z Grubollo. Ale Grurambo w mafii z Grubollo jest na pewno. apomijajac fakt ze mam italiano za miasto to moje polaczenie z nim w mafii troche chyba sie wyklucza z cala ta twoja teoria grubol-zlo chyba ze zakladasz ze ani ja ani on ani nikt kto mialby nam partnerowac nie ogarnal setupu wtedy ok ja na pewno go nie ogarnalem jbc
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 1, 2024 14:42:31 GMT 1
Przestańcie pierdolić. Tzn gadajcie, to dobre. Ale jak otwieracie wątki poboczne to dopiero jak się wypowiecie o: 1. Grubollu, Papieżu, Grurambo 2. Biciu dziś Grubolla systemem 3. Ile mafiozów D1 na Vito grubollo niewinny papieza moge sprawdzic na ten moment z tej scislej topki jeden z dwoch dla mnie podejrzanych gruambo chuj wi sinusoida wajbow nie zgadzam sie bo nie zalozyles w tym wszystkim marginesu bledu tezy na ktorej opierasz caly scenariusz choc szanuje za rozkmine pomyslu nie wiem
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 1, 2024 14:44:54 GMT 1
Mafii do zwycięstwa dużo nie trzeba, dlatego tak nie na rękę jest uniewinnianie takich graczy jak Warmianin czy ja. Czuję w kościach, że mafia siedzi w tym pieprzonym trio które wskazuję. Nie wiem czy wszyscy, może tylko dwóch. Ale tam jest jej core. Oni wszyscy nawet jak się atakują, to się bronią nawzajem. Grubollo niby atakuje Statue, ale później głosuje na Warmianina. Statule Grubollo atakujący ją dobrze wajbuje. Mietek dopiero upomniany przeze mnie ogarnia, że uniewinnia za dużo osób w tym wszystkich niewinnych i potem jako najbardziej winnego wskazuje mnie. Jak tam nie ma tej jebanej mafii, to mafia roluje mnie jak chce. Ale kurwa nie sądzę. hahaha ten jak sie tego na knura nakrecil ciekawe czy mu sympatyczny bialostoczczanin wskoczyl w piramidzie muslowa do top 3
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 1, 2024 14:50:37 GMT 1
Od razu mi się cieplej na serduszku zrobiło :3 Dobry, zły i gruby to weź mi jeszcze wytłumacz, czemu uniewinnianie takiego Warmianina jest mafii nie na rękę? Typ moim zdaniem nie dał silnych powodów, żeby go uniewinniać, jak chcę go pressować, to się oburzasz. Załóżmy, że dobija do meczówki, czy przedmeczówki dalej pisząc jedynie swoje kreacyjne posty. Lepiej się czujesz mając go wśród kandydatów do linczu wtedy, czy teraz? Pamiętaj, że ja jestem niewinny, a jeśli ty jesteś niewinny, to znaczy, że gram chujową i mam chujową mapę gry, więc wyjaśnij mi to jak pięciolatkowi Ponieważ Warmianin to idealny typ, który mafia może wrzucić w kolejkę do linczowania. Jak jesteś w mafii, to nie chcesz by tacy gracze jak Jabba czy Warmianin się uniewinnili, bo wtedy masz problem co z nimi zrobić. Stąd uważam, że mafia zrobi wszystko, by nie wrzucać ich do szafki z napisem zielony. Dodatkowo o ile innych "zielonych" mafia może próbować na różne sposoby przekabacić, o tyle widać, że Warmianin gra swoją indywidualną gierkę. Teoretycznie jego zachowanie może być zagrożeniem dla miasta, bo gra bardzo indywidualnie, ale może być też zagrożeniem dla mafii jeśli zamiast niego miasto będzie starało się linczować graczy obok (czytaj: mafiozów) kurla jesli to nie jest podchod pod warmianina w kontekscie potencjalnej meczowki to szanuje mocno
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 1, 2024 14:53:05 GMT 1
Siema Mietek, kto w tej mafii? Jeśli cały naród zechce mnie wybrać to trudno, obejmę fotel w Belwederze. Pójdę drogą jak Piłsudski, będę sam rządził i Polska będzie od morza do morza. Masz mój głos! subiektywnie na ten moment papiez grubraun gruambo i ktos czwarty nie wiem w sumie
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 1, 2024 14:54:57 GMT 1
a to akurat dobre italiano czujesz podobienstwo ?? przecież ty tam nie grałeś no ale wszedlem se w historie ze byl w mafii i sie go pytam uczciwie czy czuje podobienstwo
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 1, 2024 14:56:42 GMT 1
Czemu mafijny twój stary krzyczał żeby zdejmować z papieża, jaki miała tym cel? Nie wygląda wam to na oddelegowanie najbardziej zagrożonego mafiaka na obronę kolegi z rolą? no mi to zgrzyta bo kurwa kto jak kto ale twoj stary to nie mial w ogole posluchu w miescie wiec takie rzucanie ofensywne zdejmowaniem z papieza wyglada na plus za miastowoscia papaj sam nie wiem kurwa chcial go wrobic moze ??
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 1, 2024 14:57:07 GMT 1
Zresztą patrzcie każdy post papieża później jak wie że.musi twojego starego wymienić ale za każdym razem jest ten lepszy cel przekleilbys to ??
|
|