|
Post by Mietek Baryła on Oct 1, 2024 14:58:03 GMT 1
no mi wychodzi, że ten zły Grubol nadaje się tylko do rozjebania kamizelki, bo jeśli Kaku dobrze policzył, to jak jebną w dwa cele (podwójny mord), to mafii to robi nieparzystą meczówkę ale nk to przeliczy jeszcze no i pytanie skąd będziemy wiedzieć, że kamizelka rozjebana, gdy nie wiadomo, kto ją ma, Grubdemort ma lukę w logice, bo jest przekonany, że on ma kamizelkę, ale dla mnie nie jest to takie oczywiste, skoro Rick go podejrzewał ja nie wiem do końca, czy granie wokół tego złego Grubola jest sensowne, chyba nie xD bo nie jesteśmy w stanie stwierdzić, jak będzie trup, że mafia oddała podwójny czy pojedynczy strzał a jakbym ci napisal ze ja wiem kto ja ma to jak bys zareagowal ??
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 1, 2024 14:59:32 GMT 1
o ile po drugim przeczytaniu tego posta zrozumialem ze to moze byc pojscie va banque na mialkich przeslankach ale sposob w jaki ty na to zareagowales budzi moje watpliwosci no bo tutaj dajesz ewidentne obsmianko zbagatelizowanie zdewaluowanie pomyslu tak jakbys albo bardziej wiedzial ze tak byc nie moze albo bardzo nie chcesz zeby ktos za tym poszedl chodziło mi o to, że mamy w grze takich świeższych graczy jak Rybak. no i ja chujowo bym się czuł, jakbym mu miał ustalać, że na tego głosuj, na tego nie, bo tak ustalone i ma "zakaz" rozumiem mechaniczne benefity, chociaż teraz wywnioskowałem, że one chyba huj warte (patrz mój post wyżej), w sensie ten plan grubdemorta przelewasz regularnie na cele dobroczynne ?? bo jak nie to pewna mafia kurla grubraun czlowiek zlote serce jezyka z drogi zaniesie do lasu blizniemu swemu miecz wbije w grdyke
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Oct 1, 2024 15:00:28 GMT 1
Grubol-Papież Akceptujesz, ze masz zakaz głosowania na Grubolla? Daj proszę swoją kolejkę co jak winny i co jak niewinny. Mogę zaakceptować pod warunkiem, że Ty też na niego nie zagłosujesz. I piszę 100% serio. Uważam, że Twój plan jest bardzo powierzchowny i ma chulion dziur. I że mógłby być lepszy. Ty też możesz być Grubolem Zła. I Ty też możesz dziś uzyskać mord. Powiem więcej, możesz go uzyskać łatwiej niż ja, bo Tobie wystarczy stać przy linczu, ja musiałbym stać przy linczu na niewinnym. A mnie bardzo zależy, żebyś dziś nie uzyskał możliwości strzału, gdybyś był Grubolem Zła. Jeśli jesteś niewinny, to przecież nie robi Ci różnicy, czy stoisz przy linczu, czy nie, ważne żeby Twój podejrzany spadł. Idziesz w to? A dlaczego uważam poniższy plan za chujowy? Don Vito Grubolone [9] – Grubol-Papież, Gruboku, Mietek Baryła, Giuseppe Grubollo, Statua Grubości, Andrzej Grubbol,, Misio Kaku, Dobry zły i gruby, M. OtyłekM. Otyłek [5] – Andrzej Grubbol, Grzegorz Grubraun, Lord Grubdemort, Dobry zły i gruby, Mietek Baryła Twój Stary Grubol [8] – Dobry zły i gruby, Lord Grubdemort, Jabba The Fatt, Gruba Ryba, Grzegorz Grubraun, Gruboku, Misio Kaku, Adam DużyszZałożenie:Grubollo w mafii, prawdopodobnie Grubol-Zły.Przeczytałem jego ISO od początku do końca i nie widzę rzeczywistości, gdzie w mafii nie jest. Powyżej mamy kandydatów na Grubola-Zła alternatywnie, gdybym się mylił co do Grubollo. Grubol-Papież, Mietek Baryła, Statua Grubości, Misio Kaku, Grubbraun, GrubokuWyrzuciłem z kalkulacji Grubbola którego mam za niewinnego dla zawężenia. Dla dalszego zawężenia wyrzucam również Grubbrauna, Gruboku i Mietka Baryłę. Zostają Grubol - Papież, Statua Grubości, Misio Kaku.I teraz możemy to zagrać mechanicznie.Uprzejmie proszę Grubbola, Grubbrauna, Gruboku i Mietka Baryłę o głosy na Grubollo. Proszę o głosy na Grubollo również pozostałą część miasta.Tak, żeby wygrać ten lincz co najmniej dwoma głosami. Bez żadnych wajch od 20:50.Kategoryczny zakaz głosów na Grubbollo mają: PAPIEŻ, STATUA, MISIO.Wyniki:Grubollo niewinny, podwójny strzał mafii albo strzał w kamizelkarza -> Grubolem - Zła jest jedna z osób powyżej spoza grona papieskiego.Grubollo winny, brak strzału mafii -> Grubolem - Zła nie są osoby z dwoma linczami na koncie MIASTO - MAFIA.Grubollo niewinny, brak strzału mafii -> Grubolem - Zła jest jeden z Papież, Statua, Misio.Grubollo winny, podwójny strzał mafii albo strzał w kamizelkarza -> Grubolem - Zła jest jedna z osób z dwoma linczami na koncie MIASTO - MAFIA.Jak zmusimy ich do wyjebania strzału na mnie, to i tak dobrze.Dlaczego?
Potencjalnie uważam nadal, że największe szanse na Grubola ma Grubollo i Papież. Separując ich głosy zmniejszamy ryzyko, że Papież strzeli.
Zmuszamy mafię do gry na naszych warunkach i ograniczamy potencjalnego strzelca do którejś z trójek.
E: Dobry, zły i gruby , poprawiłem w międzyczasie.1. Za dużo założeń, żeby nazywać potem plan rozgrywaniem sprawy mechanicznie. -Grubol Zła mógł już mieć podwójny strzał i wzmocnić strzał w Ricka, żeby nie być spalonym. W takim układzie całe dalsze szukanie można rozbić o kant dupy. Te osoby, które już miałyby strzał to DZG, Mietek i Lepper. -Nie wiemy, kto ma kamizelkę. Ty twierdzisz, że jedną masz, jeśli padniesz w mordzie, to nawet mogę rozważyć, że mord był wzmocniony, natomiast na obecną chwilę mam spore wątpliwości. Jak ustalić, czy padł kamizelkowiec i było wzmocnienie, czy nie? -Odrzuciłeś graczy, którzy też mogą być Grubolem Zła i uzyskać strzał, patrz Gruboku. -Założyłeś, że Grubol Zła na pewno głosował na Vito pierwszego dnia. Dla mnie to najbardziej prawdopodobne, nie przeczę, ale wtedy moim zdaniem trzeba już rozpatrywać wszystkich, a nie przyjmować założenia, żeby było łatwiej. 2. Pospieszyłeś się z tym planem o dzień. Najlepszy czas na jego realizację (dalej z pewnymi zastrzeżeniami, że może wyjść gówno i nic) jest przy linczu piątym. 3. Przy niewinności Grubolla dalej rozważasz tylko mnie, Misia i Statuę jako Gruboli Zła, a przecież tę rolę może mieć Gruambo, może mieć Wróżbita (no on jest prawie na pewno niewinny, ale teoretycznie...), no może być multum opcji. Jeśli mylisz się co do Grubolla, a co do mnie mylisz się na pewno, to powinieneś być bardziej pokorny w tych założeniach. Jest 11 osób (ze mną 12), które czysto teoretycznie jeszcze mogą uzyskać dodatkowy mord.
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 349
|
Post by Gruboku on Oct 1, 2024 15:03:20 GMT 1
Zresztą patrzcie każdy post papieża później jak wie że.musi twojego starego wymienić ale za każdym razem jest ten lepszy cel przekleilbys to ??
Nie wiem, dla mnie to trochę NAI, rzeczywiście zalatuje trochę obsesją na własnym punkcie ale nie powiedziałbym że od razu mafijną No i przy tym scenariuszu, który zakładasz, najwięcej sensu miałoby, jeżeli twój stary i goku obaj byliby w mafii, więc wyjebanie starego też nie jest tragicznym rozwiązaniem w takim wypadku xD Nie no, ja właśnie pytałem, czy to zacietrzewienie Gruboku jest miejskie czy NAI. W sensie z perspektywy takiego niewinnego Goku chyba myślenie "jestem niewinny, więc na mnie siedzi mafia. Jak wyjebiemy Twojego Starego i okaże się mafią, to inni też uwierzą, że jestem niewinny" wydaje się spójne, choć trochę naiwne. I właśnie mnie interesuje Wasza opinia, czy on faktycznie tak naiwnie myśli (wtedy niewinny), czy nie można takiego założenia przyjąć, bo może to jednak dystansowanie się mafiozów.nadwiedza?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 15:06:25 GMT 1
via mobile
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 1, 2024 15:06:25 GMT 1
szefem jesteś, trzymam za Ciebie kciuki jak umre! czyli jesteś. To wez mi odpowiedz na moje pytanie Ale Ty mnie wyciągasz do gry kiedy ja decyduje się ją opuszczać
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 1, 2024 15:07:01 GMT 1
Grubol-Papież Akceptujesz, ze masz zakaz głosowania na Grubolla? Daj proszę swoją kolejkę co jak winny i co jak niewinny. Mogę zaakceptować pod warunkiem, że Ty też na niego nie zagłosujesz. I piszę 100% serio. Uważam, że Twój plan jest bardzo powierzchowny i ma chulion dziur. I że mógłby być lepszy. Ty też możesz być Grubolem Zła. I Ty też możesz dziś uzyskać mord. Powiem więcej, możesz go uzyskać łatwiej niż ja, bo Tobie wystarczy stać przy linczu, ja musiałbym stać przy linczu na niewinnym. A mnie bardzo zależy, żebyś dziś nie uzyskał możliwości strzału, gdybyś był Grubolem Zła. Jeśli jesteś niewinny, to przecież nie robi Ci różnicy, czy stoisz przy linczu, czy nie, ważne żeby Twój podejrzany spadł. Idziesz w to? A dlaczego uważam poniższy plan za chujowy? Don Vito Grubolone [9] – Grubol-Papież, Gruboku, Mietek Baryła, Giuseppe Grubollo, Statua Grubości, Andrzej Grubbol,, Misio Kaku, Dobry zły i gruby, M. OtyłekM. Otyłek [5] – Andrzej Grubbol, Grzegorz Grubraun, Lord Grubdemort, Dobry zły i gruby, Mietek Baryła Twój Stary Grubol [8] – Dobry zły i gruby, Lord Grubdemort, Jabba The Fatt, Gruba Ryba, Grzegorz Grubraun, Gruboku, Misio Kaku, Adam DużyszZałożenie:Grubollo w mafii, prawdopodobnie Grubol-Zły.Przeczytałem jego ISO od początku do końca i nie widzę rzeczywistości, gdzie w mafii nie jest. Powyżej mamy kandydatów na Grubola-Zła alternatywnie, gdybym się mylił co do Grubollo. Grubol-Papież, Mietek Baryła, Statua Grubości, Misio Kaku, Grubbraun, GrubokuWyrzuciłem z kalkulacji Grubbola którego mam za niewinnego dla zawężenia. Dla dalszego zawężenia wyrzucam również Grubbrauna, Gruboku i Mietka Baryłę. Zostają Grubol - Papież, Statua Grubości, Misio Kaku.I teraz możemy to zagrać mechanicznie.Uprzejmie proszę Grubbola, Grubbrauna, Gruboku i Mietka Baryłę o głosy na Grubollo. Proszę o głosy na Grubollo również pozostałą część miasta.Tak, żeby wygrać ten lincz co najmniej dwoma głosami. Bez żadnych wajch od 20:50.Kategoryczny zakaz głosów na Grubbollo mają: PAPIEŻ, STATUA, MISIO.Wyniki:Grubollo niewinny, podwójny strzał mafii albo strzał w kamizelkarza -> Grubolem - Zła jest jedna z osób powyżej spoza grona papieskiego.Grubollo winny, brak strzału mafii -> Grubolem - Zła nie są osoby z dwoma linczami na koncie MIASTO - MAFIA.Grubollo niewinny, brak strzału mafii -> Grubolem - Zła jest jeden z Papież, Statua, Misio.Grubollo winny, podwójny strzał mafii albo strzał w kamizelkarza -> Grubolem - Zła jest jedna z osób z dwoma linczami na koncie MIASTO - MAFIA.Jak zmusimy ich do wyjebania strzału na mnie, to i tak dobrze.Dlaczego?
Potencjalnie uważam nadal, że największe szanse na Grubola ma Grubollo i Papież. Separując ich głosy zmniejszamy ryzyko, że Papież strzeli.
Zmuszamy mafię do gry na naszych warunkach i ograniczamy potencjalnego strzelca do którejś z trójek.
E: Dobry, zły i gruby , poprawiłem w międzyczasie.1. Za dużo założeń, żeby nazywać potem plan rozgrywaniem sprawy mechanicznie. -Grubol Zła mógł już mieć podwójny strzał i wzmocnić strzał w Ricka, żeby nie być spalonym. W takim układzie całe dalsze szukanie można rozbić o kant dupy. Te osoby, które już miałyby strzał to DZG, Mietek i Lepper. -Nie wiemy, kto ma kamizelkę. Ty twierdzisz, że jedną masz, jeśli padniesz w mordzie, to nawet mogę rozważyć, że mord był wzmocniony, natomiast na obecną chwilę mam spore wątpliwości. Jak ustalić, czy padł kamizelkowiec i było wzmocnienie, czy nie? -Odrzuciłeś graczy, którzy też mogą być Grubolem Zła i uzyskać strzał, patrz Gruboku. -Założyłeś, że Grubol Zła na pewno głosował na Vito pierwszego dnia. Dla mnie to najbardziej prawdopodobne, nie przeczę, ale wtedy moim zdaniem trzeba już rozpatrywać wszystkich, a nie przyjmować założenia, żeby było łatwiej. 2. Pospieszyłeś się z tym planem o dzień. Najlepszy czas na jego realizację (dalej z pewnymi zastrzeżeniami, że może wyjść gówno i nic) jest przy linczu piątym. 3. Przy niewinności Grubolla dalej rozważasz tylko mnie, Misia i Statuę jako Gruboli Zła, a przecież tę rolę może mieć Gruambo, może mieć Wróżbita (no on jest prawie na pewno niewinny, ale teoretycznie...), no może być multum opcji. Jeśli mylisz się co do Grubolla, a co do mnie mylisz się na pewno, to powinieneś być bardziej pokorny w tych założeniach. Jest 11 osób (ze mną 12), które czysto teoretycznie jeszcze mogą uzyskać dodatkowy mord. o kurwa no i to jest konkrecik czyli papaj niewinny a grubdemort se tu cala intryge ustawial pod freewina ?? i jeszcze kwestia mechaniki czy serio grubol-dobry mogl dac dwie kamizelki ?? jak to wyglada
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 1, 2024 15:09:05 GMT 1
generalnie pojebana sprawa jest dla mnie z tym Kaku, że w d1 wszyscy go chcieli zajebać, w d2 mnóstwo ludzi wokół świruje że jednak jest niewinny( dałem posta, że jest niewinny już nawet przez wzgląd ilu różnych ludzi go uniewinnia) a teraz odjebał coś po czym Grubraun chyba tak? znowu chce wrócić do jego sprawy.
Sprawa dla reportera, poważnie
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 1, 2024 15:10:16 GMT 1
moi niewinni ktorych juz nie bedzie mi sie pewnie chcialo weryfikowac wedkarz grubollo italiano gruboku gruzbita wrubciej
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 349
|
Post by Gruboku on Oct 1, 2024 15:10:30 GMT 1
czyli jesteś. To wez mi odpowiedz na moje pytanie Ale Ty mnie wyciągasz do gry kiedy ja decyduje się ją opuszczać No nie rób sobie jaj, to proste pytanie było imo.
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 1, 2024 15:10:44 GMT 1
ej o misiaku zapomnialem on to tak ulecial gdzies w towarzystwie
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 1, 2024 15:10:50 GMT 1
Papież bardzo mi przykro że dołączyłeś się do tego wagonu szczekających na mnie psów, ale czy ja nie zrobiłem tego samego jak psy szczekały na Ciebie?
No w sumie nie, byłem bardziej zmieszany
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 1, 2024 15:16:06 GMT 1
ej kurwa tak pierdolicie o tym setupie i szukaniu grubola zla a patrzcie na glosowania misiaku
1 grubelone - zlinczowany 2 gruboku - niezlinczowany ale byl blisko, misiaku zmienial glos o 9:55 dopiero potem ja i eastgrub wajchowalismy i zlinczowalismy motylka 3 twoj stary - zlinczowany
no i jego profil idealnie pasuje do tej roli bo on gral tak na przezycie byle jakie troche
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 15:21:42 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 1, 2024 15:21:42 GMT 1
grubraun i misiaku mafia
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 1, 2024 15:29:11 GMT 1
Ale co z tym Braunem, poza tym słynnym rozmemłaniem? Bo mam go w topce niewinnych (topce ludzi, którzy nie zrobili niczego, co uważałbym za mafijne), więc trochę głupio. No i stawianie go w mafii z Misiakiem oznacza, że cała ta ich wymiana "ten mnie rozpoznał, a ma mnie za mafię, więc jest w mafii" to ściema
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Oct 1, 2024 15:30:32 GMT 1
możesz wyjaśnić, gdzie masz wątpliwości co do tego papieża widzę, że mój read cię nie przekonuje weź go poczytaj z perspektywą, że może być niewinny Nie mam czasu dzisiaj na iso mordo Mam wrażenie że jest nastawiony na spełnianie oczekiwań miasta, tzn starał się być calm and collected a jak ja czy jakis dzg go dzgnelismy że coś za mało emocjonalny jest, zaczął wtedy pluć do mordy i się zarzekać że już z nami nie zagra Nie kupuję tej pozy, ale nie jestem w temacie na żywo od wczoraj dosłownie, więc pójdę głosem za moimi niewinnymi pewnie dzisiaj To jest powtórka z Kwicoła czy z Grubego? Bo dla Twojego wizerunku w moich oczach lepiej by było, żeby z Kwicoła, ale obawiam się, że wygląda na to drugie. Wyjmij oczy z dupy, bo jesteś zafiksowany na mnie, a nic dobrego to nie przynosi. Albo nawet chuj, miej mnie za mafię, ale poszukaj pozostałych 3 a mnie daj kurwa żyć. To już kolejna edycja, w której muszę się użerać w sumie nie wiem z jakiego powodu. W zasadzie wszystko, co robię, jest wbrew mojej mafijnej mecie (nie buduję pozycji, gram na emocjach), a jednak zbieram wpierdol, zamiast móc się rozkręcić i spokojnie tej mafii poszukać. Chujowe to jest na maksa i w tym kontekście posty Giuseppe uważam za naturalne i wiarygodne. Czuję to, co on napisał - jestem stłamszony i zaszczuty. A ten zjebany tryb tylko jeszcze potęguje to uczucie.
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 1, 2024 15:32:07 GMT 1
Większość postów przeczytałem dziś na telefonie w jakichś przerwach w pracy typu sranie czy obiad, postaram się do najważniejszych poodnosić, aczkolwiek dalej siedzę w robocie. Papież wywołuje u mnie mega ambiwalentne uczucia i raz myślę że jest w mafii a raz jego reakcje mnie przekonują. Miał parę takich które mnie przekonały. Też się staram tutaj podchodzić delikatnie bo zachowałem się wobec niego niedawno jak kasztan. Jego jest w tej edycji bardzo ciężko lubić, dużo zwrotek podejrzeń, dużo omgusow, mocne parcie na bicie glonów. No nie jest ta postać zajebiscie zbudowana. Może z szacunku do gracza mam problemy żeby go jednoznacznie określić a może mam rację. Kolego, a gdzie było Twoje delikatne podejście wobec mnie 2 dni temu? Czemu wtedy mnie nie broniłeś, skoro sam czujesz, że coś mi jesteś winien? Don Vito Grubolone [9] – Grubol-Papież, Gruboku, Mietek Baryła, Giuseppe Grubollo, Statua Grubości, Andrzej Grubbol, Misio Kaku, Dobry zły i gruby, M. Otyłek M. Otyłek [5] – Andrzej Grubbol, Grzegorz Grubraun, Lord Grubdemort, Dobry zły i gruby, Mietek Baryła Gruboku [4] – Grubol-Papież, Twój Stary Grubol, M. Otyłek, Misio KakuGruambo [3] – Wróżbita Grubciej, Potężny Warmianin, Rick Gruboll Grubol-Papież [2] – Gruboku, Statua Grubości Misio Kaku [2] – Adam Dużysz, Gruambo Twój Stary Grubol [1] – Gruba Ryba Nie głosował: Giuseppe GrubolloTwój Stary Grubol [8] – Dobry zły i gruby, Lord Grubdemort, Jabba The Fatt, Gruba Ryba, Grzegorz Grubraun, Gruboku, Misio Kaku, Adam Dużysz Dobry zły i gruby [3] – Gruambo, Andrzej Grubbol, Potężny Warmianin Potężny Warmianin [3] – Giuseppe Grubollo, Mietek Baryła, Statua Grubości Misio Kaku [1] –Wróżbita Grubciej Gruambo [1] – Grubol-PapieżMietek Baryła [1] – Twój Stary Grubol Kandydatami na Grubola-zła są: Misio Kaku, Grubollo, Papież. Wszyscy o jeden krok od strzału. Moim zdaniem jest to jeden z dwójki Grubollo - Papież, drugi będzie fałszerzem. I głosują tak, żeby zdywersyfikować podejrzenia, bo od D2 już fałszerza nie potrzebują. Uważam, że mafia została mechanicznie zmuszona do określonej gry, i bardzo widoczne jest jak w kontrze do tego co się dzieje w mieście wyglądają Papież i Grubollo. Idzie dobrze, to Grubollo zaczyna obrażać wszystkich. Papież obraża wszystkich jak jest bliski zejścia. Żaden nie wziął odpowiedzialności za nic więcej, niż lincz w D1, gdzie Grubollo na Vito robił overkilla. Misio Kaku ma duży potencjał na bycie w mafii, ale moim zdaniem nie ma roli. Uważam, że i Papież, i Grubollo są w mafii, ale musimy podjąć dobrą decyzję co do tego, który z nich jest Grubolem Zła. A załóż przez chwilę, że nie jestem w mafii, co? Czy to coś zmienia w Twoich typach? Bo mam wrażenie, że Twoja twórczość z ostatnich +/- 18 godzin to jest rozpatrywanie scenariusza ze mną w mafii i dopasowywanie faktów pod tę tezę oraz puzzli pod to, że wyskoczę czerwony. Zrobiłeś tak już jako Shitskansen z Mateją, więc dopuszczam Twój brak winy, ale jeśli tak, to do chuja wafla wyjmij oczy z dupy i się rozejrzyj również bez klapek z napisem "Papież mafia" na oczach. Jeszcze żeś się bandycko wypostował. Nie odpisuj nic na tego posta, bo chcę, żebyś się ustosunkował do tego, co napiszę na temat teorii grubolowej i szukania dziś Grubola Zła. Zwłaszcza, że wiele osób to gówno spropsowało, a dla mnie wygląda jak szcztuczny i bezużyteczny wysiłek na pokazanie się. pocaluj mnie w dupe
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 15:36:10 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 1, 2024 15:36:10 GMT 1
Ale co z tym Braunem, poza tym słynnym rozmemłaniem? Bo mam go w topce niewinnych (topce ludzi, którzy nie zrobili niczego, co uważałbym za mafijne), więc trochę głupio. No i stawianie go w mafii z Misiakiem oznacza, że cała ta ich wymiana "ten mnie rozpoznał, a ma mnie za mafię, więc jest w mafii" to ściema az dziwne ze tak szybko zareagowales iks de nie wiem moze se tak zalozyliscienna mafijnym ze misiaku spisany na straty i grubraun na nim zbije profit ??
|
|
|
Post by Potężny Warmianin on Oct 1, 2024 15:36:28 GMT 1
generalnie pojebana sprawa jest dla mnie z tym Kaku, że w d1 wszyscy go chcieli zajebać, w d2 mnóstwo ludzi wokół świruje że jednak jest niewinny( dałem posta, że jest niewinny już nawet przez wzgląd ilu różnych ludzi go uniewinnia) a teraz odjebał coś po czym Grubraun chyba tak? znowu chce wrócić do jego sprawy. Sprawa dla reportera, poważnie Dobrze, że pan o tym wspomniał, panie Włochu, bardzo dobrze. Tą sprawę trzeba wyjaśnić, a ja się znam się z panią Elżbietą Jaworowicz, no – może nawet więcej niż znam, ale tutaj już na kamerze nie będę mówić, ale to i tak każdy widział, każdy wie. I ja napiszę pismo, wniosek, z moją pieczątką i wszystkim, o wyjaśnienie i nagłośnienie tej sprawy. Bo ja jestem przewodniczącym Biura Interwencji Obywatelskich. I NIE UFAJCIE żadnym woldemortom, że kamizelkę oni mają. Śmiechu warte! Ja jeden posiadam kamizelkę – najświętszą! Najlepszą! Najsprawiedliwszą! Najgodziwszą!
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 15:37:42 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 1, 2024 15:37:42 GMT 1
grubdemort papiez
czy ja odwzorowuje swoja miastowa mete ?? putanie podchwytliwe
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 1, 2024 15:37:55 GMT 1
Ale co z tym Braunem, poza tym słynnym rozmemłaniem? Bo mam go w topce niewinnych (topce ludzi, którzy nie zrobili niczego, co uważałbym za mafijne), więc trochę głupio. No i stawianie go w mafii z Misiakiem oznacza, że cała ta ich wymiana "ten mnie rozpoznał, a ma mnie za mafię, więc jest w mafii" to ściema az dziwne ze tak szybko zareagowales iks de nie wiem moze se tak zalozyliscienna mafijnym ze misiaku spisany na straty i grubraun na nim zbije profit ?? Przecież ja od szóstej rano scrolluję i odświeżam ten temat co kilka/kilkanaście minut xD Twoje wejście i odpisywanie post za postem to na żywo śledziłem
|
|