|
Post by Statua Grubości on Oct 1, 2024 15:38:34 GMT 1
generalnie pojebana sprawa jest dla mnie z tym Kaku, że w d1 wszyscy go chcieli zajebać, w d2 mnóstwo ludzi wokół świruje że jednak jest niewinny( dałem posta, że jest niewinny już nawet przez wzgląd ilu różnych ludzi go uniewinnia) a teraz odjebał coś po czym Grubraun chyba tak? znowu chce wrócić do jego sprawy. Sprawa dla reportera, poważnie Dobrze, że pan o tym wspomniał, panie Włochu, bardzo dobrze. Tą sprawę trzeba wyjaśnić, a ja się znam się z panią Elżbietą Jaworowicz, no – może nawet więcej niż znam, ale tutaj już na kamerze nie będę mówić, ale to i tak każdy widział, każdy wie. I ja napiszę pismo, wniosek, z moją pieczątką i wszystkim, o wyjaśnienie i nagłośnienie tej sprawy. Bo ja jestem przewodniczącym Biura Interwencji Obywatelskich. I NIE UFAJCIE żadnym woldemortom, że kamizelkę oni mają. Śmiechu warte! Ja jeden posiadam kamizelkę – najświętszą! Najlepszą! Najsprawiedliwszą! Najgodziwszą! Kto jest w mafii panie Krzysztofie?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 15:39:26 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 1, 2024 15:39:26 GMT 1
az dziwne ze tak szybko zareagowales iks de nie wiem moze se tak zalozyliscienna mafijnym ze misiaku spisany na straty i grubraun na nim zbije profit ?? Przecież ja od szóstej rano scrolluję i odświeżam ten temat co kilka/kilkanaście minut xD Twoje wejście i odpisywanie post za postem to na żywo śledziłem i dopiero akurat na ten post postanowiles bezposrendio odpisac ??
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 1, 2024 15:39:49 GMT 1
No
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 15:41:02 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 1, 2024 15:41:02 GMT 1
generalnie pojebana sprawa jest dla mnie z tym Kaku, że w d1 wszyscy go chcieli zajebać, w d2 mnóstwo ludzi wokół świruje że jednak jest niewinny( dałem posta, że jest niewinny już nawet przez wzgląd ilu różnych ludzi go uniewinnia) a teraz odjebał coś po czym Grubraun chyba tak? znowu chce wrócić do jego sprawy. Sprawa dla reportera, poważnie Dobrze, że pan o tym wspomniał, panie Włochu, bardzo dobrze. Tą sprawę trzeba wyjaśnić, a ja się znam się z panią Elżbietą Jaworowicz, no – może nawet więcej niż znam, ale tutaj już na kamerze nie będę mówić, ale to i tak każdy widział, każdy wie. I ja napiszę pismo, wniosek, z moją pieczątką i wszystkim, o wyjaśnienie i nagłośnienie tej sprawy. Bo ja jestem przewodniczącym Biura Interwencji Obywatelskich. I NIE UFAJCIE żadnym woldemortom, że kamizelkę oni mają. Śmiechu warte! Ja jeden posiadam kamizelkę – najświętszą! Najlepszą! Najsprawiedliwszą! Najgodziwszą! panie krzysztofie z tej strony tomasz terka co slychac u pana ??
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 15:42:08 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 1, 2024 15:42:08 GMT 1
kurcze ty tak sfocusowany na jednym celu i fajrant wolałbym, jakbyś szerzej spojrzał, kogo masz jeszcze w gronie podejrzanych? co jak papaj niewinny? Mam swoje założenia, jak będę mial szerszy obraz to je przedstawie. Myślę że z moich postów można wyczytać pewna myśl a jak nie to trudno. Z kolei ja nie wiem co ty chcesz robić. Dałeś swoją listę ale nie mam pojęcia jaki jest twój pomysł na dziś. Mój znasz, podaj swój. nie wiem do końca, co robić, kładłem się spać z myślą, że grubollo mafia i taki będzie plan na dzień, mnie ten wyskok emocjonalny do końca nie przekonał, bo już coś podobnego stosował wobec mnie jak był w mafii xD chyba zamierzam poczekać, co będzie grał i czy rambo coś pokaże, bo tam chyba ewentualnie mógłbym zmienić, bo mam ich rozłącznie, ale chyba nadal na ten moment z większym prawdopodobieństwem grubollo
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 15:43:13 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 1, 2024 15:43:13 GMT 1
chodziło mi o to, że mamy w grze takich świeższych graczy jak Rybak. no i ja chujowo bym się czuł, jakbym mu miał ustalać, że na tego głosuj, na tego nie, bo tak ustalone i ma "zakaz" rozumiem mechaniczne benefity, chociaż teraz wywnioskowałem, że one chyba huj warte (patrz mój post wyżej), w sensie ten plan grubdemorta przelewasz regularnie na cele dobroczynne ?? bo jak nie to pewna mafia kurla grubraun czlowiek zlote serce jezyka z drogi zaniesie do lasu blizniemu swemu miecz wbije w grdyke śmieszna sprawa mam jeża w domu xDD aleś mnie opisał
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 15:43:55 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 1, 2024 15:43:55 GMT 1
no mi wychodzi, że ten zły Grubol nadaje się tylko do rozjebania kamizelki, bo jeśli Kaku dobrze policzył, to jak jebną w dwa cele (podwójny mord), to mafii to robi nieparzystą meczówkę ale nk to przeliczy jeszcze no i pytanie skąd będziemy wiedzieć, że kamizelka rozjebana, gdy nie wiadomo, kto ją ma, Grubdemort ma lukę w logice, bo jest przekonany, że on ma kamizelkę, ale dla mnie nie jest to takie oczywiste, skoro Rick go podejrzewał ja nie wiem do końca, czy granie wokół tego złego Grubola jest sensowne, chyba nie xD bo nie jesteśmy w stanie stwierdzić, jak będzie trup, że mafia oddała podwójny czy pojedynczy strzał a jakbym ci napisal ze ja wiem kto ja ma to jak bys zareagowal ?? no niby jakim chujem
|
|
|
Post by Potężny Warmianin on Oct 1, 2024 15:52:11 GMT 1
Dobrze, że pan o tym wspomniał, panie Włochu, bardzo dobrze. Tą sprawę trzeba wyjaśnić, a ja się znam się z panią Elżbietą Jaworowicz, no – może nawet więcej niż znam, ale tutaj już na kamerze nie będę mówić, ale to i tak każdy widział, każdy wie. I ja napiszę pismo, wniosek, z moją pieczątką i wszystkim, o wyjaśnienie i nagłośnienie tej sprawy. Bo ja jestem przewodniczącym Biura Interwencji Obywatelskich. I NIE UFAJCIE żadnym woldemortom, że kamizelkę oni mają. Śmiechu warte! Ja jeden posiadam kamizelkę – najświętszą! Najlepszą! Najsprawiedliwszą! Najgodziwszą! Kto jest w mafii panie Krzysztofie? Aaaaaaaaa – widzę, że po maniery sięgnąłeś, młody człowieku! I pod bramkę już nie będziesz podjeżdżał też? Tak? I mi trąbił w nocy? A wydasz koleżków swoich z młodzieży bandyckiej, niesprawiedliwej i podpiszesz się pod pisemkiem moim na policję? Do pierdelka ty wtedy nie trafisz, obiecuję ci, z ręką na sercu. Ja już pisałem kto ŁOTR. Kto mojego pieska Don Vitka zabrał. I ja się podpuścić się nie dam się. ŁOTR Amerykano jak ten pijaczek, jak już flaszeczka się opróżniła się, to się łagodniejszy się stał, potulniejszy, jak ten pijaczek, co pięciu złotych szuka. ŻE ON NA CHLEB POTRZEBUJE! ŚMIECHU WARTE! Ale ja już takich pijaczków, łotrzyków spotykałem na swojej drodze – łoooo, setki! I nie będzie zgody z Amerykano – koniec! Skończyło się. Nie będzie nagrywania. I ty mnie Amerykano masz paczkę oddać, coś ją podpierrrrdolił, bo to nam widz wysłał z Norwegii, nie tobie! Dziękuję.
|
|
|
Post by Potężny Warmianin on Oct 1, 2024 15:53:44 GMT 1
Dobrze, że pan o tym wspomniał, panie Włochu, bardzo dobrze. Tą sprawę trzeba wyjaśnić, a ja się znam się z panią Elżbietą Jaworowicz, no – może nawet więcej niż znam, ale tutaj już na kamerze nie będę mówić, ale to i tak każdy widział, każdy wie. I ja napiszę pismo, wniosek, z moją pieczątką i wszystkim, o wyjaśnienie i nagłośnienie tej sprawy. Bo ja jestem przewodniczącym Biura Interwencji Obywatelskich. I NIE UFAJCIE żadnym woldemortom, że kamizelkę oni mają. Śmiechu warte! Ja jeden posiadam kamizelkę – najświętszą! Najlepszą! Najsprawiedliwszą! Najgodziwszą! panie krzysztofie z tej strony tomasz terka co slychac u pana ?? No... ujdzie. A przyjedziesz pan i kupisz mleko? Co?
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Oct 1, 2024 15:54:15 GMT 1
Nie no, ja właśnie pytałem, czy to zacietrzewienie Gruboku jest miejskie czy NAI. W sensie z perspektywy takiego niewinnego Goku chyba myślenie "jestem niewinny, więc na mnie siedzi mafia. Jak wyjebiemy Twojego Starego i okaże się mafią, to inni też uwierzą, że jestem niewinny" wydaje się spójne, choć trochę naiwne. I właśnie mnie interesuje Wasza opinia, czy on faktycznie tak naiwnie myśli (wtedy niewinny), czy nie można takiego założenia przyjąć, bo może to jednak dystansowanie się mafiozów.nadwiedza? No ale to Ty przecież pisałeś, że wina Twojego Starego uniewinnia Ciebie, wręcz podnosiłeś to jako argument, żeby TS poleciał, bo to Cię uniewinnia. Czyżby nadwiedza (Twoja)? Ja tylko rozpatrywałem, czy faktycznie można Cię za to uniewinniać. Czemu manipulujesz? Jak myślałem, że jesteś kimś mniej doświadczonym, to się zastanawiałem, czy faktycznie Twój dość naiwny wyskok, że uniewinnia Cię wina TS, więc go zlinczujmy jest naturalny i uniewinniający. No ale przy Twoim stażu i doświadczeniu chyba nie powiesz mi, że nigdy nie głosowałeś na kolegę z mafii? I to w stykowych sytuacjach, gdy mógł polecieć lub wręcz poleciał. I to jest kolejny przykład, gdy albo ktoś nie czyta tego, co piszę, albo czyta i przeinacza moje słowa. Celowo lub nie. Jak jesteś niewinny, to może zamiast sobie dopowiadać zapytaj, co miałem na myśli. Jak jesteś w mafii, to wiadomo, że musisz manipulować i przekręcać. Tam gdzieś Statua mi zarzucał, że nie prostuję manipulacji, a oczywiście to robiłem: mafiacorner.boards.net/post/141433A było tak, że napisałem coś takiego: Moim zdaniem ewidentnie dało się odczytać, że nie traktuję zachowania Leppera jako zarzut, tylko że jakby robił coś innego, to bym go bardziej uniewinniał. To nie był atak. Zahaczył mnie o to nie kto inny jak Gruboku, źle odczytując moje słowa i właśnie sugerując, że powinienem podejrzewać TS, ja odpisałem: Niby wszystko ok i logiczne ale.ja.niemkupuje tego strachu u twojego starego przed rola miejska a tymczasem gruambo już jest ok. Chyba że uważasz że niby twój stary wleciał w temat jakoś zajebiście a gruambo nie. Ja bym obu na ten moment wyjebał ale nie podoba mi się twoja kolejka. Jak dla mnie to powinieneś nawet walczyć o to żeby skasować twojego starego, bo jeśli tam jest mafia to mialbys mnie uniewinnionego i lepsze pole, tymczasem gruambo nic ci nie daje w tym kontekście. A sam zaznaczyłeś że to twoja główna dwójka na ten moment. No i twój stary spełnia też idealnie TWOJ kolejny argument
"Na plus dla Leppera ta aktwyność w kluczowych godzinach, to na pewno. Aczkolwiek wczoraj by mnie bardziej kupił, gdyby nie tylko mnie bronił, ale też kogoś atakował. Bo jednak mafiozie łatwiej jest krzyczeć "zdejmijcie z Papieża" niż "zajebmy gracza X zamiast Papieża". Ale chyba faktycznie Lepper będzie gitem" Którego już użyłeś przy lepperze ale twój stary też tak krzyczał.To może inaczej. Gruambo usilnie nie gra i nic nie wskazuje, że zacznie. Nic też nie wskazuje, że ogarnia. Wyjebanie go to żadna strata. Jak ma rolę, to powinien był jej już użyć, bo pewne było, że do czwartego linczu nie doczeka. Dlatego jak dla mnie można go wyjebać od razu. Co do Twojego starego, to widać, że gość obyty, Rick bodajże wytykał mu, że rzuca uwagi o pielgrzymkach itp. a nie gra. No i tu się zastanawiam, czemu nie gra. Bo ewidentnie ma jakiś cel. A wczoraj jeszcze palił głupa jak Warmianin napisał o byciu w kreacji w d2, to coś jebnął, że też tak myślał. No i teraz tak, gość sobie z nami pogrywa, ma w tym cel. Szanse na to, że to cel mafijny to 5-1 w stosunku do roli miejskiej, no ale ja wolę jednak nie podejmować zbędnego ryzyka. A mój argument o Lepperze był taki, że mniej go to uniewinnia niż gdyby atakował kogoś, więc Twojego Starego też to, co robił nie uniewinnia, to przecież go nie uniewinnia. Nigdzie nie twierdziłem, że wczorajsze działania uwinniają Leppera.
No a z tym linczowaniem Twojego Starego, bo to uniewinnia Ciebie to chyba popłynąłeś, życzeniowo na to patrzysz albo taki był plan od początku. Mafiozi się dość często rozparowują, więc takie radosne oznajmianie "zlinczujmy X, bo na mnie głosował, to jak winny, to ja niewinny" śmierdzi naiwnością lub mafijną ustawką. Wróżbita Grubciej Grzegorz Grubraun Dobry, zły i gruby Mietek Baryła jak to oceniacie? Nie będę jakoś szczególnie blokował linczu na Twoim Starym, ale zdecydowanie wolę ujebać Gruambo. W ogóle ty mi powiedz też Papaj, skoro już się tak bawimy "czy w mafii zrobiłbym X", czy ma sens, żebym będąc w mafii dołożył swój głos na ciebie (zakładając niewinność), chociaż zupełnie nie musiałem, miałem dobrą pozycję w mieście, wymówkę, żeby mnie nie było w temacie i ciebie de facto po swojej stronie? No chyba faktycznie bez sensu z perspektywy Statuy-mafiaka. Już raz to wytłumaczyłem i to właśnie Gruboku, który już nic nie odpisał, a jednak od nowa wysunął to przeciwko mnie. Czyli nie interesuje go to, co tak naprawdę myślę i piszę, tylko chciał się dojebać. Dla mnie to jest zachowanie mafijne. GRUBOKU MAFIA!!!
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 15:54:46 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 1, 2024 15:54:46 GMT 1
a jakbym ci napisal ze ja wiem kto ja ma to jak bys zareagowal ?? no niby jakim chujem dobra reakcja
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
Limit Postów: 391
|
Post by Gruambo on Oct 1, 2024 15:54:49 GMT 1
Odcięło prąd. Jako Wąż mieliście tragiczny pierwszy lincz. Wiem z doświadczenia, że chujowy początek zdejmuje presję. No a w tej edycji nie miałem chujowego początku według tej definicji? To też presji nie powinienem mieć. Niespójne to co piszesz. Zlinczowaliście dwóch niewinnych i zamordowaliście rolnego - to bardzo dobry początek. To, co piszę, jest ekstremalnie spójne.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 15:55:35 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 1, 2024 15:55:35 GMT 1
panie krzysztofie z tej strony tomasz terka co slychac u pana ?? No... ujdzie. A przyjedziesz pan i kupisz mleko? Co? wlasnie jade cysterna mlekovity
|
|
|
Post by Potężny Warmianin on Oct 1, 2024 15:57:46 GMT 1
No... ujdzie. A przyjedziesz pan i kupisz mleko? Co? wlasnie jade cysterna mlekovity
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Oct 1, 2024 15:59:13 GMT 1
grubdemort papiez czy ja odwzorowuje swoja miastowa mete ?? putanie podchwytliwe Za rzadko gramy razem, żebym był w stanie odpowiedzieć. Czasem mam przebłyski z Dejnarowicza czy jak mu było, czasem czuję totalny mindfuck w kwestii Twojjej gry, na początku w ogóle myślałem, że jesteś Pshemo. Czasem myślę, że udajesz i coś próbujesz nam pokazać, czasem Ci wierzę, że po prostu grasz po dobrej stronie. Aczkolwiek te akcje z Gruambo-Magmarem oraz softem TS mi nie grały. Mnie wyglądały na odgrywanie teatru i sprawdzanie czy da się uratować kolegę.
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Oct 1, 2024 16:01:34 GMT 1
Większość postów przeczytałem dziś na telefonie w jakichś przerwach w pracy typu sranie czy obiad, postaram się do najważniejszych poodnosić, aczkolwiek dalej siedzę w robocie. Kolego, a gdzie było Twoje delikatne podejście wobec mnie 2 dni temu? Czemu wtedy mnie nie broniłeś, skoro sam czujesz, że coś mi jesteś winien? A załóż przez chwilę, że nie jestem w mafii, co? Czy to coś zmienia w Twoich typach? Bo mam wrażenie, że Twoja twórczość z ostatnich +/- 18 godzin to jest rozpatrywanie scenariusza ze mną w mafii i dopasowywanie faktów pod tę tezę oraz puzzli pod to, że wyskoczę czerwony. Zrobiłeś tak już jako Shitskansen z Mateją, więc dopuszczam Twój brak winy, ale jeśli tak, to do chuja wafla wyjmij oczy z dupy i się rozejrzyj również bez klapek z napisem "Papież mafia" na oczach. Jeszcze żeś się bandycko wypostował. Nie odpisuj nic na tego posta, bo chcę, żebyś się ustosunkował do tego, co napiszę na temat teorii grubolowej i szukania dziś Grubola Zła. Zwłaszcza, że wiele osób to gówno spropsowało, a dla mnie wygląda jak szcztuczny i bezużyteczny wysiłek na pokazanie się. pocaluj mnie w dupe No i w ten sposób Grubdemort spalił ostatniego posta. Jak to nie jest szkodnictwo, to ja nie wiem, co nim jest. Teraz nie będzie się z nim dało pogadać. Grubdemort, w fazie wajchy odnieś się do mojej propozycji, żebyś nie stał dziś przy linczu! To jest Twoja ostatnia szansa, żebym uwierzył w Twoje dobre intencje.
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 349
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 16:09:06 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Oct 1, 2024 16:09:06 GMT 1
No ale to Ty przecież pisałeś, że wina Twojego Starego uniewinnia Ciebie, wręcz podnosiłeś to jako argument, żeby TS poleciał, bo to Cię uniewinnia. Czyżby nadwiedza (Twoja)? Ja tylko rozpatrywałem, czy faktycznie można Cię za to uniewinniać. Czemu manipulujesz? Jak myślałem, że jesteś kimś mniej doświadczonym, to się zastanawiałem, czy faktycznie Twój dość naiwny wyskok, że uniewinnia Cię wina TS, więc go zlinczujmy jest naturalny i uniewinniający. No ale przy Twoim stażu i doświadczeniu chyba nie powiesz mi, że nigdy nie głosowałeś na kolegę z mafii? I to w stykowych sytuacjach, gdy mógł polecieć lub wręcz poleciał. I to jest kolejny przykład, gdy albo ktoś nie czyta tego, co piszę, albo czyta i przeinacza moje słowa. Celowo lub nie. Jak jesteś niewinny, to może zamiast sobie dopowiadać zapytaj, co miałem na myśli. Jak jesteś w mafii, to wiadomo, że musisz manipulować i przekręcać. Tam gdzieś Statua mi zarzucał, że nie prostuję manipulacji, a oczywiście to robiłem: mafiacorner.boards.net/post/141433A było tak, że napisałem coś takiego: Moim zdaniem ewidentnie dało się odczytać, że nie traktuję zachowania Leppera jako zarzut, tylko że jakby robił coś innego, to bym go bardziej uniewinniał. To nie był atak. Zahaczył mnie o to nie kto inny jak Gruboku, źle odczytując moje słowa i właśnie sugerując, że powinienem podejrzewać TS, ja odpisałem: To może inaczej. Gruambo usilnie nie gra i nic nie wskazuje, że zacznie. Nic też nie wskazuje, że ogarnia. Wyjebanie go to żadna strata. Jak ma rolę, to powinien był jej już użyć, bo pewne było, że do czwartego linczu nie doczeka. Dlatego jak dla mnie można go wyjebać od razu. Co do Twojego starego, to widać, że gość obyty, Rick bodajże wytykał mu, że rzuca uwagi o pielgrzymkach itp. a nie gra. No i tu się zastanawiam, czemu nie gra. Bo ewidentnie ma jakiś cel. A wczoraj jeszcze palił głupa jak Warmianin napisał o byciu w kreacji w d2, to coś jebnął, że też tak myślał. No i teraz tak, gość sobie z nami pogrywa, ma w tym cel. Szanse na to, że to cel mafijny to 5-1 w stosunku do roli miejskiej, no ale ja wolę jednak nie podejmować zbędnego ryzyka. A mój argument o Lepperze był taki, że mniej go to uniewinnia niż gdyby atakował kogoś, więc Twojego Starego też to, co robił nie uniewinnia, to przecież go nie uniewinnia. Nigdzie nie twierdziłem, że wczorajsze działania uwinniają Leppera.
No a z tym linczowaniem Twojego Starego, bo to uniewinnia Ciebie to chyba popłynąłeś, życzeniowo na to patrzysz albo taki był plan od początku. Mafiozi się dość często rozparowują, więc takie radosne oznajmianie "zlinczujmy X, bo na mnie głosował, to jak winny, to ja niewinny" śmierdzi naiwnością lub mafijną ustawką. Wróżbita Grubciej Grzegorz Grubraun Dobry, zły i gruby Mietek Baryła jak to oceniacie? Nie będę jakoś szczególnie blokował linczu na Twoim Starym, ale zdecydowanie wolę ujebać Gruambo. No chyba faktycznie bez sensu z perspektywy Statuy-mafiaka. Już raz to wytłumaczyłem i to właśnie Gruboku, który już nic nie odpisał, a jednak od nowa wysunął to przeciwko mnie. Czyli nie interesuje go to, co tak naprawdę myślę i piszę, tylko chciał się dojebać. Dla mnie to jest zachowanie mafijne. GRUBOKU MAFIA!!!Większymi daj! Bedzie mocniej. Jesteś w mafii i to jest max co potrafisz, odbić piłeczkę. To że oskarżanie mnie nie ma sensu to już nie problem, ale chętnie zobaczę kto się pod to podczepi A rozmowa z tobą jest bezsensowna, ponieważ na legitne zarzuty odpowiadasz jak polityk "manipulacja! Kłamstwo!" Grasz perfidnie i szukasz tego punktu zaczepienia żeby tylko przetrwać. Wczoraj wysuwales armaty na gruambo, gdzie ten zapał się podział? Czemu dzisiaj nie dajesz jak wczoraj? Przecież on dalej jest, możesz go przepychać skoro sądzisz że jest winny. I dość już wymówek, ja gram z telefonu właściwie cały czas, jak jestem w pracy to tylko tu zaglądam ale staram się pisać. Ty zaś więcej czasu spędzasz na narzekaniu niż grze.
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Oct 1, 2024 16:10:04 GMT 1
Mogę zaakceptować pod warunkiem, że Ty też na niego nie zagłosujesz. I piszę 100% serio. Uważam, że Twój plan jest bardzo powierzchowny i ma chulion dziur. I że mógłby być lepszy. Ty też możesz być Grubolem Zła. I Ty też możesz dziś uzyskać mord. Powiem więcej, możesz go uzyskać łatwiej niż ja, bo Tobie wystarczy stać przy linczu, ja musiałbym stać przy linczu na niewinnym. A mnie bardzo zależy, żebyś dziś nie uzyskał możliwości strzału, gdybyś był Grubolem Zła. Jeśli jesteś niewinny, to przecież nie robi Ci różnicy, czy stoisz przy linczu, czy nie, ważne żeby Twój podejrzany spadł. Idziesz w to? A dlaczego uważam poniższy plan za chujowy? 1. Za dużo założeń, żeby nazywać potem plan rozgrywaniem sprawy mechanicznie. -Grubol Zła mógł już mieć podwójny strzał i wzmocnić strzał w Ricka, żeby nie być spalonym. W takim układzie całe dalsze szukanie można rozbić o kant dupy. Te osoby, które już miałyby strzał to DZG, Mietek i Lepper. -Nie wiemy, kto ma kamizelkę. Ty twierdzisz, że jedną masz, jeśli padniesz w mordzie, to nawet mogę rozważyć, że mord był wzmocniony, natomiast na obecną chwilę mam spore wątpliwości. Jak ustalić, czy padł kamizelkowiec i było wzmocnienie, czy nie? -Odrzuciłeś graczy, którzy też mogą być Grubolem Zła i uzyskać strzał, patrz Gruboku. -Założyłeś, że Grubol Zła na pewno głosował na Vito pierwszego dnia. Dla mnie to najbardziej prawdopodobne, nie przeczę, ale wtedy moim zdaniem trzeba już rozpatrywać wszystkich, a nie przyjmować założenia, żeby było łatwiej. 2. Pospieszyłeś się z tym planem o dzień. Najlepszy czas na jego realizację (dalej z pewnymi zastrzeżeniami, że może wyjść gówno i nic) jest przy linczu piątym. 3. Przy niewinności Grubolla dalej rozważasz tylko mnie, Misia i Statuę jako Gruboli Zła, a przecież tę rolę może mieć Gruambo, może mieć Wróżbita (no on jest prawie na pewno niewinny, ale teoretycznie...), no może być multum opcji. Jeśli mylisz się co do Grubolla, a co do mnie mylisz się na pewno, to powinieneś być bardziej pokorny w tych założeniach. Jest 11 osób (ze mną 12), które czysto teoretycznie jeszcze mogą uzyskać dodatkowy mord. o kurwa no i to jest konkrecik czyli papaj niewinny a grubdemort se tu cala intryge ustawial pod freewina ?? i jeszcze kwestia mechaniki czy serio grubol-dobry mogl dac dwie kamizelki ?? jak to wyglada Z Ciebie jest zawsze taka chorągiewka? A z tymi 2 kamizelkami to pewne. Prośba o oficjalne potwierdzenie Grubol.
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 349
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 16:11:02 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Oct 1, 2024 16:11:02 GMT 1
A co do Leppera to ty mnie nie zrozumiałeś,chodzi o to ,że to co ci się nie podoba w lepperze mogłeś znalezc w twoim starym a jakoś nie wziąłeś tego w ogole pod uwage przy ocenie tego gracza xD
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 16:14:41 GMT 1
via mobile
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 1, 2024 16:14:41 GMT 1
Kurde ja dalej myślałem że to Pshemo. Jak Luczyk to szef w chuj pewnie w mafii
|
|