|
Post by Grubol-Papież on Oct 1, 2024 16:17:17 GMT 1
No ale to Ty przecież pisałeś, że wina Twojego Starego uniewinnia Ciebie, wręcz podnosiłeś to jako argument, żeby TS poleciał, bo to Cię uniewinnia. Czyżby nadwiedza (Twoja)? Ja tylko rozpatrywałem, czy faktycznie można Cię za to uniewinniać. Czemu manipulujesz? Jak myślałem, że jesteś kimś mniej doświadczonym, to się zastanawiałem, czy faktycznie Twój dość naiwny wyskok, że uniewinnia Cię wina TS, więc go zlinczujmy jest naturalny i uniewinniający. No ale przy Twoim stażu i doświadczeniu chyba nie powiesz mi, że nigdy nie głosowałeś na kolegę z mafii? I to w stykowych sytuacjach, gdy mógł polecieć lub wręcz poleciał. I to jest kolejny przykład, gdy albo ktoś nie czyta tego, co piszę, albo czyta i przeinacza moje słowa. Celowo lub nie. Jak jesteś niewinny, to może zamiast sobie dopowiadać zapytaj, co miałem na myśli. Jak jesteś w mafii, to wiadomo, że musisz manipulować i przekręcać. Tam gdzieś Statua mi zarzucał, że nie prostuję manipulacji, a oczywiście to robiłem: mafiacorner.boards.net/post/141433A było tak, że napisałem coś takiego: Moim zdaniem ewidentnie dało się odczytać, że nie traktuję zachowania Leppera jako zarzut, tylko że jakby robił coś innego, to bym go bardziej uniewinniał. To nie był atak. Zahaczył mnie o to nie kto inny jak Gruboku, źle odczytując moje słowa i właśnie sugerując, że powinienem podejrzewać TS, ja odpisałem: Już raz to wytłumaczyłem i to właśnie Gruboku, który już nic nie odpisał, a jednak od nowa wysunął to przeciwko mnie. Czyli nie interesuje go to, co tak naprawdę myślę i piszę, tylko chciał się dojebać. Dla mnie to jest zachowanie mafijne. GRUBOKU MAFIA!!!Większymi daj! Bedzie mocniej. Jesteś w mafii i to jest max co potrafisz, odbić piłeczkę. To że oskarżanie mnie nie ma sensu to już nie problem, ale chętnie zobaczę kto się pod to podczepi A rozmowa z tobą jest bezsensowna, ponieważ na legitne zarzuty odpowiadasz jak polityk "manipulacja! Kłamstwo!" Grasz perfidnie i szukasz tego punktu zaczepienia żeby tylko przetrwać. Wczoraj wysuwales armaty na gruambo, gdzie ten zapał się podział? Czemu dzisiaj nie dajesz jak wczoraj? Przecież on dalej jest, możesz go przepychać skoro sądzisz że jest winny. I dość już wymówek, ja gram z telefonu właściwie cały czas, jak jestem w pracy to tylko tu zaglądam ale staram się pisać. Ty zaś więcej czasu spędzasz na narzekaniu niż grze. No właśnie rozmowa z Tobą jest bez sensu. Przypierdalasz się a nie odpowiadasz na konkretne argumenty. Jak to się stało, że wytłumaczyłem Ci, że nie atakowałem Leppera a Ty od nowa wysunąłeś ten argument w analizie? Jak to nazwać, jeśli nie manipulacją, skoro twierdzisz, że zrobiłem coś, czego nie zrobiłem i co wyjaśniałem TOBIE? A wymówki będę wrzucał kiedy będę chciał, zaś z telefonu raczej nie zamierzam pisać, bo nie lubię i napisanie 2 zdań pochłania mi mnóstwo czasu i nerwów. No a Gruambo oczywiście, że jest moim zdaniem winny, chętnie bym go dziś wyjebał, ale widzę na to marne szanse w sytuacji, gdy temat opanował Grubdenmort ze swoim planem anty-Grubol Zła. Nawet będę potem odpisywał Grubraunowi, bo widzę, że go uniewinnia a moim zdaniem niesłusznie. No ale nie zdążyłem jeszcze a Ty czynisz z tego zarzut, po raz kolejny manipulując lub przynajmniej podkręcając pod to, co sobie ujebałeś. Dla mnie zachowujesz się albo jak mafia, albo jak zjeb, który coś sobie ubzdurał.
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Oct 1, 2024 16:20:14 GMT 1
A co do Leppera to ty mnie nie zrozumiałeś,chodzi o to ,że to co ci się nie podoba w lepperze mogłeś znalezc w twoim starym a jakoś nie wziąłeś tego w ogole pod uwage przy ocenie tego gracza xD Kurwa, ale co mi się rzekomo nie podoba w Lepperze? Ja napisałem, że gość jest gitem a byłby większym gitem, gdyby kreował lincz a nie tylko mnie bronił. TS do gita miał daleko, jakby zamiast krzyczeć, żeby mnie nie bić jeszcze nakręcał lincz na kogoś, to bym go miał za raczej niewinnego a tak to pisałem, że potencjalna mafia albo rolny, który gra na ręcznym.
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 349
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 16:24:45 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Oct 1, 2024 16:24:45 GMT 1
Większymi daj! Bedzie mocniej. Jesteś w mafii i to jest max co potrafisz, odbić piłeczkę. To że oskarżanie mnie nie ma sensu to już nie problem, ale chętnie zobaczę kto się pod to podczepi A rozmowa z tobą jest bezsensowna, ponieważ na legitne zarzuty odpowiadasz jak polityk "manipulacja! Kłamstwo!" Grasz perfidnie i szukasz tego punktu zaczepienia żeby tylko przetrwać. Wczoraj wysuwales armaty na gruambo, gdzie ten zapał się podział? Czemu dzisiaj nie dajesz jak wczoraj? Przecież on dalej jest, możesz go przepychać skoro sądzisz że jest winny. I dość już wymówek, ja gram z telefonu właściwie cały czas, jak jestem w pracy to tylko tu zaglądam ale staram się pisać. Ty zaś więcej czasu spędzasz na narzekaniu niż grze. No właśnie rozmowa z Tobą jest bez sensu. Przypierdalasz się a nie odpowiadasz na konkretne argumenty. Jak to się stało, że wytłumaczyłem Ci, że nie atakowałem Leppera a Ty od nowa wysunąłeś ten argument w analizie? Jak to nazwać, jeśli nie manipulacją, skoro twierdzisz, że zrobiłem coś, czego nie zrobiłem i co wyjaśniałem TOBIE? A wymówki będę wrzucał kiedy będę chciał, zaś z telefonu raczej nie zamierzam pisać, bo nie lubię i napisanie 2 zdań pochłania mi mnóstwo czasu i nerwów. No a Gruambo oczywiście, że jest moim zdaniem winny, chętnie bym go dziś wyjebał, ale widzę na to marne szanse w sytuacji, gdy temat opanował Grubdenmort ze swoim planem anty-Grubol Zła. Nawet będę potem odpisywał Grubraunowi, bo widzę, że go uniewinnia a moim zdaniem niesłusznie. No ale nie zdążyłem jeszcze a Ty czynisz z tego zarzut, po raz kolejny manipulując lub przynajmniej podkręcając pod to, co sobie ujebałeś. Dla mnie zachowujesz się albo jak mafia, albo jak zjeb, który coś sobie ubzdurał.o teraz wchodzisz na wyzywanie się xD grubo. Zauważyłem nieścisłość w twoim rozumowaniu a ty za cholerę nie chcesz zrozumieć albo przyznać że chujowo zachowałeś się wobec twojego starego xD wyróżniles jednego z dwóch graczy danym argumentem (w chuju mam czy to był atak na Leppera czy nie, to jest kwestia drugorzędną - ważne że określiłeś to jako coś co może mniej go uniewinniac, ergo jest to jakiś zarzut mimo tego co piszesz teraz. Bo inaczej po chuj byś o tym wspominał?) mimo że pasował do obu, zwłaszcza że twój stary był konkretnie na świeczniku. Dlatego wysunąłem po raz kolejny ten argument, bo twoja odpowiedź mnie nie satysfakcjonuje i uważam ją za licha. Jest to dla innych graczy a nie dla ciebie, bo już zaraz znów bedziesz mi zarzucał manipulacje xD. W grze, gdzie każdy manipuluje jak może niezależnie od tego w jakiej jest frakcji. I może sobie ujebalem, zdarzało mi się zatunelowac na winnych i niewinnych (troll, stasiuk, volvo itd) Ale twoja gra po prostu mi nie pasuje i czuję że mam racje więc będę krzyczał póki sie nie uniewinniasz albo nie zostaniesz zlinczowany.
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 1, 2024 16:31:14 GMT 1
czyli Szef to był Pshemo, czyli w mafii jest jedna z osób które były w stanie rozpoznać Pshemo w d1 bo poleciał za tożsamość, a nie za wkład w grze
ile takich osób mamy? 5?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 16:32:09 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 1, 2024 16:32:09 GMT 1
Nie mam czasu dzisiaj na iso mordo Mam wrażenie że jest nastawiony na spełnianie oczekiwań miasta, tzn starał się być calm and collected a jak ja czy jakis dzg go dzgnelismy że coś za mało emocjonalny jest, zaczął wtedy pluć do mordy i się zarzekać że już z nami nie zagra Nie kupuję tej pozy, ale nie jestem w temacie na żywo od wczoraj dosłownie, więc pójdę głosem za moimi niewinnymi pewnie dzisiaj To jest powtórka z Kwicoła czy z Grubego? Bo dla Twojego wizerunku w moich oczach lepiej by było, żeby z Kwicoła, ale obawiam się, że wygląda na to drugie. Wyjmij oczy z dupy, bo jesteś zafiksowany na mnie, a nic dobrego to nie przynosi. Albo nawet chuj, miej mnie za mafię, ale poszukaj pozostałych 3 a mnie daj kurwa żyć. To już kolejna edycja, w której muszę się użerać w sumie nie wiem z jakiego powodu. W zasadzie wszystko, co robię, jest wbrew mojej mafijnej mecie (nie buduję pozycji, gram na emocjach), a jednak zbieram wpierdol, zamiast móc się rozkręcić i spokojnie tej mafii poszukać. Chujowe to jest na maksa i w tym kontekście posty Giuseppe uważam za naturalne i wiarygodne. Czuję to, co on napisał - jestem stłamszony i zaszczuty. A ten zjebany tryb tylko jeszcze potęguje to uczucie. Ani z jednego ani z drugiego, bo jako Kwiczoł byłem w mafii, a jako Gruby cię de facto nie podejrzewałem 🤷🏼♂️ a dzisiaj to już w ogóle se płynę na flole i skipuje połowę postów, więc ostatecznie i tak zagłosuję z moimi niewinnymi, o ile nie będzie to kurwa jakąś głupota piramidalna Wyjebałbyś dzisiaj Misia Kaku?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 16:33:21 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 1, 2024 16:33:21 GMT 1
czyli Szef to był Pshemo, czyli w mafii jest jedna z osób które były w stanie rozpoznać Pshemo w d1 bo poleciał za tożsamość, a nie za wkład w grze ile takich osób mamy? 5? ja go poznałem, ale grubdemort twierdzi, że padł za hintowanie roli, czego z kolei ja nie widziałem
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
Limit Postów: 391
|
Post by Gruambo on Oct 1, 2024 16:33:53 GMT 1
Przecież napisałem wyżej. Chyba, że mam ci to skonsolidować do czwórki, wtedy nie wiem. Grubollo, DZG, Gruambo/Ty, Lepper. Fajnie by było Wybacz, nie czytałem wszystkich postów (i w sumie nie zamierzam) Nie wiem, mi się ten Gruambo niewinny wydaje. Jednego glona trafiliśmy, drugiego glona mafia zajebała, brzmi jakby nie było tam czego szukać. Załóżmy, że masz zielone sprawdzenie na mnie i na Gruambo. Kto czwarty? Odnośnie glonów - ja mam prawie tyle postów, co Papież i Andrzej Grubbol. Coś tu jest nie teges.
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Oct 1, 2024 16:36:45 GMT 1
No właśnie rozmowa z Tobą jest bez sensu. Przypierdalasz się a nie odpowiadasz na konkretne argumenty. Jak to się stało, że wytłumaczyłem Ci, że nie atakowałem Leppera a Ty od nowa wysunąłeś ten argument w analizie? Jak to nazwać, jeśli nie manipulacją, skoro twierdzisz, że zrobiłem coś, czego nie zrobiłem i co wyjaśniałem TOBIE? A wymówki będę wrzucał kiedy będę chciał, zaś z telefonu raczej nie zamierzam pisać, bo nie lubię i napisanie 2 zdań pochłania mi mnóstwo czasu i nerwów. No a Gruambo oczywiście, że jest moim zdaniem winny, chętnie bym go dziś wyjebał, ale widzę na to marne szanse w sytuacji, gdy temat opanował Grubdenmort ze swoim planem anty-Grubol Zła. Nawet będę potem odpisywał Grubraunowi, bo widzę, że go uniewinnia a moim zdaniem niesłusznie. No ale nie zdążyłem jeszcze a Ty czynisz z tego zarzut, po raz kolejny manipulując lub przynajmniej podkręcając pod to, co sobie ujebałeś. Dla mnie zachowujesz się albo jak mafia, albo jak zjeb, który coś sobie ubzdurał.o teraz wchodzisz na wyzywanie się xD grubo. Zauważyłem nieścisłość w twoim rozumowaniu a ty za cholerę nie chcesz zrozumieć albo przyznać że chujowo zachowałeś się wobec twojego starego xD wyróżniles jednego z dwóch graczy danym argumentem (w chuju mam czy to był atak na Leppera czy nie, to jest kwestia drugorzędną - ważne że określiłeś to jako coś co może mniej go uniewinniac, ergo jest to jakiś zarzut mimo tego co piszesz teraz. Bo inaczej po chuj byś o tym wspominał?) mimo że pasował do obu, zwłaszcza że twój stary był konkretnie na świeczniku. Dlatego wysunąłem po raz kolejny ten argument, bo twoja odpowiedź mnie nie satysfakcjonuje i uważam ją za licha. Jest to dla innych graczy a nie dla ciebie, bo już zaraz znów bedziesz mi zarzucał manipulacje xD. W grze, gdzie każdy manipuluje jak może niezależnie od tego w jakiej jest frakcji. I może sobie ujebalem, zdarzało mi się zatunelowac na winnych i niewinnych (troll, stasiuk, volvo itd) Ale twoja gra po prostu mi nie pasuje i czuję że mam racje więc będę krzyczał póki sie nie uniewinniasz albo nie zostaniesz zlinczowany. O, jednak znowu pojebałem tożsamości, siema Jag! To niezależnie czy jesteś winny, czy niewinny, wiem, że Cię nie przekonam, ale może niech inni zobaczą i się wypowiedzą, więc raz jeszcze, już ostatni: 1. Ktoś, chyba Giuseppe, napisał, że Lepper fajnie napierdalał, że on staje się najbardziej energetyczny przy linczach, co jest oznaką niewinności. 2. Przyznałem rację, z zastrzeżeniem, że bardziej by go to uniewinniało, gdyby atakował a nie bronił. Chciałem to odnotować a przy tym nawiązać interakcję z osobą wysuwającą argument. 3. Na to przyszedłeś Ty i napisałeś, że należałoby to samo przyłożyć do TS. No ale ja TS nie uniewinniałem, co Ci wytknąłem. Nie odpisałeś. 4. Dzień później wysuwasz mi znowu ten sam zarzut, to zauważam, że coś jest nie tak i od razu to prostuję. 5. Statua wysunął mi zarzut, że nie prostuję manipulacji, więc ręce mi opadły.
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Oct 1, 2024 16:41:30 GMT 1
To jest powtórka z Kwicoła czy z Grubego? Bo dla Twojego wizerunku w moich oczach lepiej by było, żeby z Kwicoła, ale obawiam się, że wygląda na to drugie. Wyjmij oczy z dupy, bo jesteś zafiksowany na mnie, a nic dobrego to nie przynosi. Albo nawet chuj, miej mnie za mafię, ale poszukaj pozostałych 3 a mnie daj kurwa żyć. To już kolejna edycja, w której muszę się użerać w sumie nie wiem z jakiego powodu. W zasadzie wszystko, co robię, jest wbrew mojej mafijnej mecie (nie buduję pozycji, gram na emocjach), a jednak zbieram wpierdol, zamiast móc się rozkręcić i spokojnie tej mafii poszukać. Chujowe to jest na maksa i w tym kontekście posty Giuseppe uważam za naturalne i wiarygodne. Czuję to, co on napisał - jestem stłamszony i zaszczuty. A ten zjebany tryb tylko jeszcze potęguje to uczucie. Ani z jednego ani z drugiego, bo jako Kwiczoł byłem w mafii, a jako Gruby cię de facto nie podejrzewałem 🤷🏼♂️ a dzisiaj to już w ogóle se płynę na flole i skipuje połowę postów, więc ostatecznie i tak zagłosuję z moimi niewinnymi, o ile nie będzie to kurwa jakąś głupota piramidalna Wyjebałbyś dzisiaj Misia Kaku? Ja go miałemm za raczej niewinnego po sobotnich interakcjach, więc tylko jakby było między nim a mną. Aczkolwiek fakt, że on dziwnie lawiruje wobec mnie (gada ze mną, wydaje się, że widzi moją niewinność, pyta czy go nie zlinczuję do meczówki) a dalej mnie podaje jako mafiozę sprawia, że coraz mocniej rozpatruję jego winę. Bo nie widzę tu jakiegoś progresu, raczej jestem dla niego wygodnym typem do zlinczowania. PS. Jak to kurwa mnie zlinczowałeś, choć nie podejrzewałeś? Misio Kaku dlaczego Ty w zasadzie uważasz, że jestem w mafii?
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 1, 2024 16:41:42 GMT 1
czyli Szef to był Pshemo, czyli w mafii jest jedna z osób które były w stanie rozpoznać Pshemo w d1 bo poleciał za tożsamość, a nie za wkład w grze ile takich osób mamy? 5? ja go poznałem, ale grubdemort twierdzi, że padł za hintowanie roli, czego z kolei ja nie widziałem gdzie to niby hintował na tą chwile widze że na kolacje zapraszał głównie najpewniej niewinnych
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 16:43:24 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 1, 2024 16:43:24 GMT 1
Ani z jednego ani z drugiego, bo jako Kwiczoł byłem w mafii, a jako Gruby cię de facto nie podejrzewałem 🤷🏼♂️ a dzisiaj to już w ogóle se płynę na flole i skipuje połowę postów, więc ostatecznie i tak zagłosuję z moimi niewinnymi, o ile nie będzie to kurwa jakąś głupota piramidalna Wyjebałbyś dzisiaj Misia Kaku? Ja go miałemm za raczej niewinnego po sobotnich interakcjach, więc tylko jakby było między nim a mną. Aczkolwiek fakt, że on dziwnie lawiruje wobec mnie (gada ze mną, wydaje się, że widzi moją niewinność, pyta czy go nie zlinczuję do meczówki) a dalej mnie podaje jako mafiozę sprawia, że coraz mocniej rozpatruję jego winę. Bo nie widzę tu jakiegoś progresu, raczej jestem dla niego wygodnym typem do zlinczowania. PS. Jak to kurwa mnie zlinczowałeś, choć nie podejrzewałeś? Misio Kaku dlaczego Ty w zasadzie uważasz, że jestem w mafii? No pisałem wtedy, że głosowałem ale się nie cieszyłem, bo szedłem za rolnymi 😎
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Oct 1, 2024 16:43:53 GMT 1
czyli Szef to był Pshemo, czyli w mafii jest jedna z osób które były w stanie rozpoznać Pshemo w d1 bo poleciał za tożsamość, a nie za wkład w grze ile takich osób mamy? 5? ja go poznałem, ale grubdemort twierdzi, że padł za hintowanie roli, czego z kolei ja nie widziałem Ja też nie. Moim zdaniem mógł paść za bycie Pshemem, który szybko wyczuwa jak Monti aka Grubdemort jest w mafii.
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 16:44:16 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Oct 1, 2024 16:44:16 GMT 1
o teraz wchodzisz na wyzywanie się xD grubo. Zauważyłem nieścisłość w twoim rozumowaniu a ty za cholerę nie chcesz zrozumieć albo przyznać że chujowo zachowałeś się wobec twojego starego xD wyróżniles jednego z dwóch graczy danym argumentem (w chuju mam czy to był atak na Leppera czy nie, to jest kwestia drugorzędną - ważne że określiłeś to jako coś co może mniej go uniewinniac, ergo jest to jakiś zarzut mimo tego co piszesz teraz. Bo inaczej po chuj byś o tym wspominał?) mimo że pasował do obu, zwłaszcza że twój stary był konkretnie na świeczniku. Dlatego wysunąłem po raz kolejny ten argument, bo twoja odpowiedź mnie nie satysfakcjonuje i uważam ją za licha. Jest to dla innych graczy a nie dla ciebie, bo już zaraz znów bedziesz mi zarzucał manipulacje xD. W grze, gdzie każdy manipuluje jak może niezależnie od tego w jakiej jest frakcji. I może sobie ujebalem, zdarzało mi się zatunelowac na winnych i niewinnych (troll, stasiuk, volvo itd) Ale twoja gra po prostu mi nie pasuje i czuję że mam racje więc będę krzyczał póki sie nie uniewinniasz albo nie zostaniesz zlinczowany. O, jednak znowu pojebałem tożsamości, siema Jag! To niezależnie czy jesteś winny, czy niewinny, wiem, że Cię nie przekonam, ale może niech inni zobaczą i się wypowiedzą, więc raz jeszcze, już ostatni: 1. Ktoś, chyba Giuseppe, napisał, że Lepper fajnie napierdalał, że on staje się najbardziej energetyczny przy linczach, co jest oznaką niewinności. 2. Przyznałem rację, z zastrzeżeniem, że bardziej by go to uniewinniało, gdyby atakował a nie bronił. Chciałem to odnotować a przy tym nawiązać interakcję z osobą wysuwającą argument. 3. Na to przyszedłeś Ty i napisałeś, że należałoby to samo przyłożyć do TS. No ale ja TS nie uniewinniałem, co Ci wytknąłem. Nie odpisałeś. 4. Dzień później wysuwasz mi znowu ten sam zarzut, to zauważam, że coś jest nie tak i od razu to prostuję. 5. Statua wysunął mi zarzut, że nie prostuję manipulacji, więc ręce mi opadły. Siemasz Gary. No jak dla mnie nie wspomniałeś o tym przy TS ponieważ co prawda go nie uniewinniłes, ale w swoich postach zauważałeś, że to albo ktoś przed nim, albo że on może miec rolę, albo że jest ogarnięty i będzie strata większą niż przy graczu x. Nie mogles jawnie go uniewinnić ale też nie starałeś się szukać i wypominac u niego większych wad, nieprawdaż? Takie odniosłem wrażenie. No ale niech będzie, niech ocenia to inni. Mogę ze swojej strony na twoją jako taka obronę że często jak myślę ze mam rozwiązanie to chce od razu wiedzieć czy trafiłem. Na twoją niekorzyść zas że częściej trafiam niż pudłuje.
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Oct 1, 2024 16:44:46 GMT 1
Spoko stary. Tylko z Tobą i Mietkiem mam jeszcze ochotę tu pisać. Może zagrałem słabo ale ilość zaprzeczania samemu sobie, takiego ciumcioctwa i braku spełniania oczekiwań mam na tak kosmicznym poziomie, że moja niewinność jest prosta do zauważenia. A widzi ją jeden gracz. Oddam dzisiaj życie żeby udowodnić że mafia udaje szmaciarzy żeby się pośród nich ukryć To są takie kwestie po których nawet niektórzy z was nauczyli się mnie czytać, a w tej edycji są totalnie niewykorzystywane. Mietek jako jedyny wpadł na ten clear, reszta udaje że go nie interesuje. Najbardziej podły głos, głos w białych rękawiczkach i głos oderwany od własnego intelektu ma Grubraun więc oby był w mafii i zdechł Jeśli Mietek jako jedyny na to wpadł, to nie jest dla ciebie podejrzane? Czyli patrzyłeś jak chłop Cię broni i nie myślałeś wcale czy to mafiak próbuje Cię złapać w kieszeń czy dobry niewinny robi dobrą robotę
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 16:45:41 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 1, 2024 16:45:41 GMT 1
Ani z jednego ani z drugiego, bo jako Kwiczoł byłem w mafii, a jako Gruby cię de facto nie podejrzewałem 🤷🏼♂️ a dzisiaj to już w ogóle se płynę na flole i skipuje połowę postów, więc ostatecznie i tak zagłosuję z moimi niewinnymi, o ile nie będzie to kurwa jakąś głupota piramidalna Wyjebałbyś dzisiaj Misia Kaku? Ja go miałemm za raczej niewinnego po sobotnich interakcjach, więc tylko jakby było między nim a mną. Aczkolwiek fakt, że on dziwnie lawiruje wobec mnie (gada ze mną, wydaje się, że widzi moją niewinność, pyta czy go nie zlinczuję do meczówki) a dalej mnie podaje jako mafiozę sprawia, że coraz mocniej rozpatruję jego winę. Bo nie widzę tu jakiegoś progresu, raczej jestem dla niego wygodnym typem do zlinczowania. PS. Jak to kurwa mnie zlinczowałeś, choć nie podejrzewałeś? Misio Kaku dlaczego Ty w zasadzie uważasz, że jestem w mafii? on Cię podaje jako mafię? ostatnie, co pamiętam, to to że wczoraj jebał Gruboku za analizę na Ciebie
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 16:46:23 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Oct 1, 2024 16:46:23 GMT 1
ja go poznałem, ale grubdemort twierdzi, że padł za hintowanie roli, czego z kolei ja nie widziałem gdzie to niby hintował na tą chwile widze że na kolacje zapraszał głównie najpewniej niewinnych Co sądzisz o papieżu/kaku? W ogóle wkurzać mnie zaczynasz bo się wypowiadasz a udajesz obrażonego i że grać nie chcesz.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 16:46:53 GMT 1
via mobile
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 1, 2024 16:46:53 GMT 1
To są takie kwestie po których nawet niektórzy z was nauczyli się mnie czytać, a w tej edycji są totalnie niewykorzystywane. Mietek jako jedyny wpadł na ten clear, reszta udaje że go nie interesuje. Najbardziej podły głos, głos w białych rękawiczkach i głos oderwany od własnego intelektu ma Grubraun więc oby był w mafii i zdechł Jeśli Mietek jako jedyny na to wpadł, to nie jest dla ciebie podejrzane? Czyli patrzyłeś jak chłop Cię broni i nie myślałeś wcale czy to mafiak próbuje Cię złapać w kieszeń czy dobry niewinny robi dobrą robotę Zobacz ostatniego posta na poprzedniej stronie
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 16:48:59 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 1, 2024 16:48:59 GMT 1
ja go poznałem, ale grubdemort twierdzi, że padł za hintowanie roli, czego z kolei ja nie widziałem Ja też nie. Moim zdaniem mógł paść za bycie Pshemem, który szybko wyczuwa jak Monti aka Grubdemort jest w mafii. to by wyjaśniało oba pierwsze mordy ale kurcze, ten Voldemort niewinny mi się wydaje, wziął grę za mordę, napierdala mnie niecelnie, ale zaczął liderować, mam wrażenie, że to nie jest jakaś kitrająca się odsłona, co z cienia ciosy wyprowadza
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Oct 1, 2024 16:52:01 GMT 1
no to se myślę chuj nie ma takiego srania po krzakach i typ leci na obserwację no i coś tam sobie poszeregował, no myślę neutralne. aż tu nagle zaczyna biadolić, że Rambo jest pchany i żeby nakreślić kontekst - ten Rambo był wtedy W CHUJ ciężkim przypadkiem to ogarnięcia. najcięższy orzech. dosłownie każdy gdzieś tam pisał, że tego typa można wyjebać bez żalu. dwa dni chuja grał i jedynie wpadał z jakimiś prowopostami i wysyłał losowy głos. no i wchodzi Grubollo, że ten Rambo to jak go można pchać i że wstyd, że ktoś na niego nagania przeczytałem wszystkie jego posty i Papież powinien się tłumaczyć czemu na niego naganiał ja go dopytuję, o co chodzi, że jak kurka rurka można taki plankton se uniewinnić, a co gorsza ROBIĆ ZARZUT, że się go pcha od początku agresja we wszystkie strony i sporo interakcji, a wczoraj większość postów to z kolei proszenie sie o guza mocna gra wyjebką, która wygląda mi na autentyczną. Zobacz tą sekwencje zaczynanie dnia głosem o 17.45 brak jakichkolwiek podkładek albo robienia wrażenia w temacie po dwóch godzinach post który jest właśnie proszeniem się o wpierdol to nie jest topka niewinnych ale mi ten gość daje argumenty żeby niewinności w nim szukać. Wydaje się też być faktycznie dostępny dla mafii do wrzucenia na świecznik no i tutaj już mi zapachniało nadwiedzą. no kurka jakieś zbyt celne i trafne to się wydało, zbyt szczegółowe. a mafia se lubi jakiś trudny przypadek uniewinnić pokazowo. przypominam, że wtedy nadal Rambo chuja grał. Trochę mi to wygląda na odtwarzanie swojej miejskiej mety przez mafiozę. W poprzedniej edycji Czyn Społeczny to samo zarzucał Grappie Ice jeśli chodzi o stosunek to Szefa. Dochodzi tu manipulacja, bo w mieście nigdy chuja nie grałem.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 16:52:41 GMT 1
via mobile
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 1, 2024 16:52:41 GMT 1
gdzie to niby hintował na tą chwile widze że na kolacje zapraszał głównie najpewniej niewinnych Co sądzisz o papieżu/kaku? W ogóle wkurzać mnie zaczynasz bo się wypowiadasz a udajesz obrażonego i że grać nie chcesz. Kurwa trochę gram, trochę się obrażam, ale zadajesz pytania o dwa na maksa trudne punkty. Wiem, że obojętnie czy Kaku jest winny czy niewinny dostał w tej grze tyle uwinnień i uniewinnień że daje sporo materiału pod rozkmine. Czy mafiozi chcieli bronić swojego, a może chcieli bronić niewinnego Z papajem w sumie podobny kejs To nie są złe lincze Ale najlepszy będzie lincz na mnie
|
|