|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 16:55:25 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 1, 2024 16:55:25 GMT 1
no to se myślę chuj nie ma takiego srania po krzakach i typ leci na obserwację no i coś tam sobie poszeregował, no myślę neutralne. aż tu nagle zaczyna biadolić, że Rambo jest pchany i żeby nakreślić kontekst - ten Rambo był wtedy W CHUJ ciężkim przypadkiem to ogarnięcia. najcięższy orzech. dosłownie każdy gdzieś tam pisał, że tego typa można wyjebać bez żalu. dwa dni chuja grał i jedynie wpadał z jakimiś prowopostami i wysyłał losowy głos. no i wchodzi Grubollo, że ten Rambo to jak go można pchać i że wstyd, że ktoś na niego nagania ja go dopytuję, o co chodzi, że jak kurka rurka można taki plankton se uniewinnić, a co gorsza ROBIĆ ZARZUT, że się go pcha no i tutaj już mi zapachniało nadwiedzą. no kurka jakieś zbyt celne i trafne to się wydało, zbyt szczegółowe. a mafia se lubi jakiś trudny przypadek uniewinnić pokazowo. przypominam, że wtedy nadal Rambo chuja grał. Trochę mi to wygląda na odtwarzanie swojej miejskiej mety przez mafiozę. W poprzedniej edycji Czyn Społeczny to samo zarzucał Grappie Ice jeśli chodzi o stosunek to Szefa. Dochodzi tu manipulacja, bo w mieście nigdy chuja nie grałem. no i tam on faktycznie ten stosunek do Szefa udawał, bo kitrał rolę, więc dzwoniło, ale w złym kościele i myślę, że dwa pierwsze dni w tej edycji chuja grałeś, więc co, w mafii jesteś?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 17:00:28 GMT 1
via mobile
Post by Statua Grubości on Oct 1, 2024 17:00:28 GMT 1
Dobra typy, bo ja wracam z roboty, więc macie jakieś ostatnie 40 minut, żeby mnie opierdolic, przypierdolic się o coś albo o coś zapytać. Jak wrócę, to tak średnio mi się będzie chciało siedzieć w temacie, na wajchę wpadnę, ale raczej nie całą.
Więc zapraszam
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Oct 1, 2024 17:03:17 GMT 1
Ja też nie. Moim zdaniem mógł paść za bycie Pshemem, który szybko wyczuwa jak Monti aka Grubdemort jest w mafii. to by wyjaśniało oba pierwsze mordy ale kurcze, ten Voldemort niewinny mi się wydaje, wziął grę za mordę, napierdala mnie niecelnie, ale zaczął liderować, mam wrażenie, że to nie jest jakaś kitrająca się odsłona, co z cienia ciosy wyprowadza A moim zdaniem nie zrobił niczego, co by go w moich oczach uniewinniło. Widzę dużo performensu i otoczki, a liderowanie dopiero wtedy, gdy wiele osób pisało, że no ten Voldi to może być w mafii. PS. Czemu uważasz, że Grubollo nie może być w mafii z Gruambo? Może źle patrzę, bo to leży bardziej w mojej mecie niż w jego, ale ja mógłbym tak wjechać i bronić współmafiozy, więc jestem sceptyczny wobec argumentów, że to absolutnie rozparowuje ich. A Gruambo jak dla mnie w mafii jest, bardziej niż Grubollo, który nie gra czystej gierki, niektóre zachowania ma dziwne (nierozpoznanie lowridera i mylenie z Wróżbitą, niebronienie mnie i pisanie, że nie zasłużyłem a po 2 dniach stwierdzenie, że kiedyś zachował się jak kasztan wobec mnie, więc jest delikatniejszy), ale ten jego dzisiejszy wjazd był dla mnie emocjonalnie spójny, mnie kupił. Dlatego pasuje mi, że Lord chce, żebym na niego nie głosował. Choć pewnie i tak padnie. Dla mnie ważniejsze jest, żeby Voldi nie stał przy dzisiejszym linczu. PS. Moja tabelka poszukująca Grubola Zła: Na żółto moment, gdy ktoś potencjalnie uzyskał mord, na czerwono osoby, które już w danym linczu nie mogą uzyskać mordu. X oznacza, że ktoś stał przy danym linczu. Może komuś się przyda.
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Oct 1, 2024 17:04:53 GMT 1
Ja go miałemm za raczej niewinnego po sobotnich interakcjach, więc tylko jakby było między nim a mną. Aczkolwiek fakt, że on dziwnie lawiruje wobec mnie (gada ze mną, wydaje się, że widzi moją niewinność, pyta czy go nie zlinczuję do meczówki) a dalej mnie podaje jako mafiozę sprawia, że coraz mocniej rozpatruję jego winę. Bo nie widzę tu jakiegoś progresu, raczej jestem dla niego wygodnym typem do zlinczowania. PS. Jak to kurwa mnie zlinczowałeś, choć nie podejrzewałeś? Misio Kaku dlaczego Ty w zasadzie uważasz, że jestem w mafii? on Cię podaje jako mafię? ostatnie, co pamiętam, to to że wczoraj jebał Gruboku za analizę na Ciebie No ja tak to czytam: Papież, Grurambo, Statua, Grubollo Papież, Braun, Statua, Grubollo *** Ja uważam, ze Grurambo dobrze teraz daje. W Brauna wjechał na miękko, w Papieża też. E: Jutro WIELKIE CZYTANIE BRAUNA. Trzeba coś zdecydować co do niego. Niby mam go niewinnego, ale do mafii mi pasuje. Ale wyklucza się z Grurambo. Raczej zawsze prędzej padnie Grurambo, więc powinno być prościej. Druga czwórka jest moją czwórką. Braun mi się nie spodobał wczoraj i dzisiaj w sumie też- podał mi bez zająknięcia tożsamość starego, czyli jakby uwierzył w moją niewinność, bo gdyby miał mnie za mafię to by mi nie podawał tożsamości tylko by wleciał jakimś tekstem typu że udaję niewiedzę. A jak dopytałem o jego stosunek to odpowiedz była jednak bardzo stonowana, że tak średnio mi ufa. No może tu wychodzić taka do rany przyłóż piernikowatość, więc nie chcę go krzywdzić takimi podejrzeniami, jeśli jednak jest niewinny, ale tak mi się rzuciło w oczy. Edit: Dobra, wychodzę z roboty, postaram się jeszcze zajrzeć, ale nie obiecuję. Zmęczony i głodny jestem.
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
Limit Postów: 391
|
Post by Gruambo on Oct 1, 2024 17:05:42 GMT 1
przecież ten grubollo + graumbo nie pasuje, ile mam to pałować Voldemort betonie. Gruambo jest pałowany, siedzi z pięcioma głosami i Grubollo zamiast zamknąć ryja albo dobijać albo kreować kontrkandydata to pisze mu uniewinniajki wbrew całemu miastu Miałem 5 głosów, a chwilę później 2. Kto się tam najbardziej koniunkturalnie zachował? Nie DZiG? Nie ufam Twój Staremu za grosz Podkładka.
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Oct 1, 2024 17:06:44 GMT 1
Jest możliwe, że Mietek jest w mafii z Grubollo. Ale Grurambo w mafii z Grubollo jest na pewno. Ja z nikim w mafii nie mogę być na pewno. Skąd ci to wyszło w ogóle, taka dwójka?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 17:11:56 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 1, 2024 17:11:56 GMT 1
Kurde ja dalej myślałem że to Pshemo. Jak Luczyk to szef w chuj pewnie w mafii no gdzie iks de
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 17:15:23 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 1, 2024 17:15:23 GMT 1
Jest możliwe, że Mietek jest w mafii z Grubollo. Ale Grurambo w mafii z Grubollo jest na pewno. Ja z nikim w mafii nie mogę być na pewno. Skąd ci to wyszło w ogóle, taka dwójka? kurde gruambo bo ja musze miec do ciebie pewnosc bo chce se w glowie stolik wywrocic masz mnie za miasto czy za mafie ?? plus dea argumentynna podparcie opinii i jeszcze jedno grubraun i misokaku misiokaku spisany na straty jako grubol-zlo i partner grubraun odkurwiaja mafijny performens co ty na to ??
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 17:16:19 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 1, 2024 17:16:19 GMT 1
gruboku to terry pratchet z edycji szachowej zgadza sie ??
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 1, 2024 17:17:06 GMT 1
dobra pany, lecę na rakietki
serio nie mam ochoty przedłużać agonii
zachęcam do głosu na mnie. W razie czego oznaczcie to o 20.45 wam jeszcze na coś odpowiem poza limitem
trzymam kciuki za Mietka Baryłe i Wróżbite obojętnie po której stronie grają
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 17:17:22 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 1, 2024 17:17:22 GMT 1
gruboku szybka opinia na moj temat w dwoch trzech zdaniach
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 17:19:38 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 1, 2024 17:19:38 GMT 1
dobra pogadajmy jeszcze o misiaku
bo jego wina mi uniewinni gruambo i bardziej uwinni grubrauna
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 1, 2024 17:21:02 GMT 1
papiez co sadzisz o misiaku ?? jak z perspektywy winy misiaku ocenilbys grubrauna i gruambo ??
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 17:23:41 GMT 1
via mobile
Post by Statua Grubości on Oct 1, 2024 17:23:41 GMT 1
papiez co sadzisz o misiaku ?? jak z perspektywy winy misiaku ocenilbys grubrauna i gruambo ?? Czemu mnie nie spytasz?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 17:24:16 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 1, 2024 17:24:16 GMT 1
papiez co sadzisz o misiaku ?? jak z perspektywy winy misiaku ocenilbys grubrauna i gruambo ?? Czemu mnie nie spytasz? mozesz odpowiedziec
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Oct 1, 2024 17:24:23 GMT 1
Jakiś powód poza tym, że "nie zrobiłby mnie tak chlipu chlip", bo jak jeszcze raz to przeczytam to zejdę gdzie stoję. Jestem otwarty na kontrargumenty ciężko mi dać kontrargumenty z gry, no bo to taka typowa giera papieska ale mogę poręczyć, że nie zrobiłby mnie tak. to trochę obrzydliwy read z mojej strony, bo metametowy i głupio aż, bo wiem, że takich nie lubisz. ale gość wręcz poprosił, żebym go obronił, powołał się na sytuacje, gdy było na odwrót, złapało mnie to za serduszko i ja temu wierzę i liczę, że wy też uwierzycie, chociaż wiem, że z zewnątrz to może być mniej zrozumiałe Czyli jak Papież w mafii, to ty razem z nim?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 17:24:49 GMT 1
via mobile
Post by Statua Grubości on Oct 1, 2024 17:24:49 GMT 1
I don't know man
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Oct 1, 2024 17:25:34 GMT 1
Od razu mi się cieplej na serduszku zrobiło :3 Dobry, zły i gruby to weź mi jeszcze wytłumacz, czemu uniewinnianie takiego Warmianina jest mafii nie na rękę? Typ moim zdaniem nie dał silnych powodów, żeby go uniewinniać, jak chcę go pressować, to się oburzasz. Załóżmy, że dobija do meczówki, czy przedmeczówki dalej pisząc jedynie swoje kreacyjne posty. Lepiej się czujesz mając go wśród kandydatów do linczu wtedy, czy teraz? Pamiętaj, że ja jestem niewinny, a jeśli ty jesteś niewinny, to znaczy, że gram chujową i mam chujową mapę gry, więc wyjaśnij mi to jak pięciolatkowi Ponieważ Warmianin to idealny typ, który mafia może wrzucić w kolejkę do linczowania. Jak jesteś w mafii, to nie chcesz by tacy gracze jak Jabba czy Warmianin się uniewinnili, bo wtedy masz problem co z nimi zrobić. Stąd uważam, że mafia zrobi wszystko, by nie wrzucać ich do szafki z napisem zielony. Dodatkowo o ile innych "zielonych" mafia może próbować na różne sposoby przekabacić, o tyle widać, że Warmianin gra swoją indywidualną gierkę. Teoretycznie jego zachowanie może być zagrożeniem dla miasta, bo gra bardzo indywidualnie, ale może być też zagrożeniem dla mafii jeśli zamiast niego miasto będzie starało się linczować graczy obok (czytaj: mafiozów) Połowę postów tłuczesz o tym Warmianinie. Kto go próbuje zlinczować?
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 349
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 17:26:04 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Oct 1, 2024 17:26:04 GMT 1
gruboku szybka opinia na moj temat w dwoch trzech zdaniach nie podoba mi się to co zagrałeś w trakcie linczu na twoim starym. Ktoś mi uświadomił że to ty pisałeś o soft claimie TS. Potem spojrzałem na to co robiłeś w drugim linczu i muszę zobaczyć jak wyglądały twoje posty i progresja myśli co do zmiany głosów, chyba że sam mi to wytłumaczysz.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 17:27:02 GMT 1
via mobile
Post by Statua Grubości on Oct 1, 2024 17:27:02 GMT 1
Ale tak serio, to bym w sumie chętnie tego Misaka wyjebał. Przyznam, że nie jestem przekonany do jego winy, ale właśnie na poznaniu koloru mi zależy, bo nie pamiętam, kiedy ostatnio w mieście spędziłem tyle czasu w grze i średnio ufam swoim readom, a to by mi coś powiedziało.
|
|