Gruambo
EdycjaGruba#
Limit Postów: 391
|
Post by Gruambo on Oct 1, 2024 17:27:24 GMT 1
Nie rozumiem co tu się dzieje, cytujesz kogoś? tak, ten post jest rozkładaniem rąk nad nieumiejętnością czytania gracza Grubollo Jakby każdego można było ot tak przeczytać, to ta gra nie miałaby sensu. Z czym masz problem?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 17:27:54 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 1, 2024 17:27:54 GMT 1
gruboku szybka opinia na moj temat w dwoch trzech zdaniach nie podoba mi się to co zagrałeś w trakcie linczu na twoim starym. Ktoś mi uświadomił że to ty pisałeś o soft claimie TS. Potem spojrzałem na to co robiłeś w drugim linczu i muszę zobaczyć jak wyglądały twoje posty i progresja myśli co do zmiany głosów, chyba że sam mi to wytłumaczysz. bo wiesz ze jak jestem w mafii to mnie czytasz 100 procent co nie ??
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 17:28:48 GMT 1
via mobile
Post by Statua Grubości on Oct 1, 2024 17:28:48 GMT 1
Jeśli chodzi o winę Brauna w kontekście winy Misiaka, to teraz mi się to wydaje nieco naciągane, ale wystarczy wrócić do ich kłótni między sobą, że ooo, nie widzi mojej niewinności, bla bla bla.
Gruambo to chuj wie, nie kojarzę w ogóle jego stosunku do Misiaka tbh xd
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 17:30:10 GMT 1
via mobile
Post by Statua Grubości on Oct 1, 2024 17:30:10 GMT 1
Inb4 ale to mafijne, typ udaje nieogarniecie: ja do was z sercem na dłoni, a wy mi takie coś
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 17:30:22 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 1, 2024 17:30:22 GMT 1
a drugi lincz to byla wariacja wbilem przed 21 zeby ogarnac i se przypomnialem ze zostawilem glos wiec chcialem go zmienic forumka sie w miedzyczasie zesrala a potem to juz klasyczna akcja wajchowa bez uzycia mozgu
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 17:32:23 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 1, 2024 17:32:23 GMT 1
Jeśli chodzi o winę Brauna w kontekście winy Misiaka, to teraz mi się to wydaje nieco naciągane, ale wystarczy wrócić do ich kłótni między sobą, że ooo, nie widzi mojej niewinności, bla bla bla. Gruambo to chuj wie, nie kojarzę w ogóle jego stosunku do Misiaka tbh xd dlatego dzisiaj wolalbym chyba sprawdzic tego misiaka bo jak nie trafie to straty duzej nie ma on juz gra jakby zjezdzal z lagodnej gorki na hulajnodze ale jak trafie to mozna wrocic do tej akcji z grubraunem i linczu nr 2
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 17:32:41 GMT 1
via mobile
Post by Statua Grubości on Oct 1, 2024 17:32:41 GMT 1
Ale to poręczenie za Papieża też wydaje mi się miastowe, tzn. ciężko mi sobie wyobrazić, że mafiak broniący mafiaka by coś takiego wymyślił. Ewentualnie Braun bierze pod chuja niewinnego Papieżaka, ale jak obaj są w mafii, to ta mafia robi plejs za plejsami
E: może nie tyle wymyślił, bo to okej, ale czy by się na to zdecydował
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 349
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 17:35:31 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Oct 1, 2024 17:35:31 GMT 1
nie podoba mi się to co zagrałeś w trakcie linczu na twoim starym. Ktoś mi uświadomił że to ty pisałeś o soft claimie TS. Potem spojrzałem na to co robiłeś w drugim linczu i muszę zobaczyć jak wyglądały twoje posty i progresja myśli co do zmiany głosów, chyba że sam mi to wytłumaczysz. bo wiesz ze jak jestem w mafii to mnie czytasz 100 procent co nie ?? tak mi się wydawało.
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 17:38:23 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Oct 1, 2024 17:38:23 GMT 1
Jeśli chodzi o winę Brauna w kontekście winy Misiaka, to teraz mi się to wydaje nieco naciągane, ale wystarczy wrócić do ich kłótni między sobą, że ooo, nie widzi mojej niewinności, bla bla bla. Gruambo to chuj wie, nie kojarzę w ogóle jego stosunku do Misiaka tbh xd dlatego dzisiaj wolalbym chyba sprawdzic tego misiaka bo jak nie trafie to straty duzej nie ma on juz gra jakby zjezdzal z lagodnej gorki na hulajnodze ale jak trafie to mozna wrocic do tej akcji z grubraunem i linczu nr 2 za co uniewinniany jest misiu kaku? I co przejawia za tym że jest w mafii?
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 17:40:43 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Oct 1, 2024 17:40:43 GMT 1
tak, ten post jest rozkładaniem rąk nad nieumiejętnością czytania gracza Grubollo Jakby każdego można było ot tak przeczytać, to ta gra nie miałaby sensu. Z czym masz problem? Gruambo, kilka zdań o misiu kaku, czemu myślisz że jest w mafii?
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Oct 1, 2024 17:43:34 GMT 1
Nie interesowała mnie mafijność Twojego Starego na tamtym etapie rozgrywki, chciałem, żeby sobie pograł. A ty puszczałeś cały dzień głupio-mądre pierdy, porady prosto z dupy itp. Nie było cię po co trzymać i nadal nie ma. Nie ma w tobie ognia. czemu chciales zeby sobie pogral ?? fajny typo ?? poratowal szlugiem pod posredniakiem ?? No, coś w tym rodzaju. Chciałem zobaczyć, czy się rozkręci.
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Oct 1, 2024 17:45:25 GMT 1
Dajcie mi argumenty za niewinnością Gruboku, bo ja mocno wierzę w swój wskaźnik mafijności, ale chciałbym zrozumieć argumenty przeciwne. Głos Twojego Starego w drugim linczu.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 17:46:18 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 1, 2024 17:46:18 GMT 1
ja na razie zostawiam na grubollo, ale będę na wajcheczke
raczej nie będę wychodził z grona grubollo/rambo, zwłaszcza że kaku teraz znienacka się przyjmuje i nie do końca mi to siedzi
ja nawet nie rozumiem, skąd mirek wziął ten pairing ja - kaku : o
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Oct 1, 2024 17:48:47 GMT 1
Gruboku możemy uniewinnić za głos twojego starego w drugim linczu? Wygląda to fatalnie dla Papieża, Kaku, DZiGa i Mietka. Kiepsko dla Andrzeja Grubbola, Grubrauna, Grubdemorta, Wróżbity i Warmianina. dlaczego to wyglada fatalnie dla kazdego z wymienionych ?? raz sie trafia raz nie pomylek nie popelnia ten kto strzela z dala od glownego nurtu Mafiozo Papież oraz jego ekipa ratunkowa. AKTUALNY STAN GŁOSOWANIA:Grubol-Papież [4] – Gruboku, Mietek Baryła, Wróżbita Grubciej, Dobry zły i gruby M. Otyłek [3] – Statua Grubości, Andrzej Grubbol, Grzegorz Grubraun Gruboku [3] – Grubol-Papież, Twój Stary Grubol, M. OtyłekTwój Stary Grubol [1] – Gruba Ryba Giuseppe Grubollo [1] – Misio Kaku Misio Kaku [1] – Adam Dużysz Rick Gruboll [1] – Gruambo AKTUALNY STAN GŁOSOWANIA:Grubol-Papież [5] – Gruboku, Mietek Baryła, Wróżbita Grubciej, Dobry zły i gruby, Statua Grubości Gruboku [4] – Grubol-Papież, Twój Stary Grubol, M. Otyłek, Rick GrubollM. Otyłek [3] – Andrzej Grubbol, Grzegorz Grubraun, Lord Grubdemort Twój Stary Grubol [1] – Gruba Ryba Giuseppe Grubollo [1] – Misio Kaku Misio Kaku [1] – Adam Dużysz Rick Gruboll [1] – Gruambo Drugi Lincz:M. Otyłek - Niewinny, bezrolnyM. Otyłek [5] – Andrzej Grubbol, Grzegorz Grubraun, Lord Grubdemort, Dobry zły i gruby, Mietek Baryła Gruboku [4] – Grubol-Papież, Twój Stary Grubol, M. Otyłek, Misio Kaku Gruambo [3] – Wróżbita Grubciej, Potężny Warmianin, Rick GrubollGrubol-Papież [2] – Gruboku, Statua Grubości Misio Kaku [2] – Adam Dużysz, GruamboTwój Stary Grubol [1] – Gruba Ryba Zamknięcie tematu o 22:13
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Oct 1, 2024 17:53:38 GMT 1
Giuseppe imo będzie niewinny, przeczytałem na szybko ostatnie 10 stron i mi daje wajby jakiegoś Protasiewicza czy sędziego piłkarskiego w terminalnych stadiach gry Papiez - Kaku - Mietek - Braun - Gruambo - Dzg A tak se strzelę że tu siedzi cała mafia, powiedzmy że od najbardziej do najmniej wpasowującego się w moje podejrzenia Jak macie jakieś pytania to oznaczajcie, łatwiej mi będzie się odnieść Co ja tam robię?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 17:54:36 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 1, 2024 17:54:36 GMT 1
to by wyjaśniało oba pierwsze mordy ale kurcze, ten Voldemort niewinny mi się wydaje, wziął grę za mordę, napierdala mnie niecelnie, ale zaczął liderować, mam wrażenie, że to nie jest jakaś kitrająca się odsłona, co z cienia ciosy wyprowadza A moim zdaniem nie zrobił niczego, co by go w moich oczach uniewinniło. Widzę dużo performensu i otoczki, a liderowanie dopiero wtedy, gdy wiele osób pisało, że no ten Voldi to może być w mafii. PS. Czemu uważasz, że Grubollo nie może być w mafii z Gruambo? Może źle patrzę, bo to leży bardziej w mojej mecie niż w jego, ale ja mógłbym tak wjechać i bronić współmafiozy, więc jestem sceptyczny wobec argumentów, że to absolutnie rozparowuje ich. A Gruambo jak dla mnie w mafii jest, bardziej niż Grubollo, który nie gra czystej gierki, niektóre zachowania ma dziwne (nierozpoznanie lowridera i mylenie z Wróżbitą, niebronienie mnie i pisanie, że nie zasłużyłem a po 2 dniach stwierdzenie, że kiedyś zachował się jak kasztan wobec mnie, więc jest delikatniejszy), ale ten jego dzisiejszy wjazd był dla mnie emocjonalnie spójny, mnie kupił. Dlatego pasuje mi, że Lord chce, żebym na niego nie głosował. Choć pewnie i tak padnie. Dla mnie ważniejsze jest, żeby Voldi nie stał przy dzisiejszym linczu. PS. Moja tabelka poszukująca Grubola Zła: View AttachmentNa żółto moment, gdy ktoś potencjalnie uzyskał mord, na czerwono osoby, które już w danym linczu nie mogą uzyskać mordu. X oznacza, że ktoś stał przy danym linczu. Może komuś się przyda. nie sądzę, że broniłby kolegi, nie przy tym timingu, nie gdzie miasto prawie spisało go na straty, przy pięciu głosach. kontrintuicyjne max, zwłaszcza że to uniewinnienie zdawało się takie szczegółowe
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Oct 1, 2024 17:59:59 GMT 1
no mi wychodzi, że ten zły Grubol nadaje się tylko do rozjebania kamizelki, bo jeśli Kaku dobrze policzył, to jak jebną w dwa cele (podwójny mord), to mafii to robi nieparzystą meczówkę ale nk to przeliczy jeszcze no i pytanie skąd będziemy wiedzieć, że kamizelka rozjebana, gdy nie wiadomo, kto ją ma, Grubdemort ma lukę w logice, bo jest przekonany, że on ma kamizelkę, ale dla mnie nie jest to takie oczywiste, skoro Rick go podejrzewał ja nie wiem do końca, czy granie wokół tego złego Grubola jest sensowne, chyba nie xD bo nie jesteśmy w stanie stwierdzić, jak będzie trup, że mafia oddała podwójny czy pojedynczy strzał Tu się w sumie zgadzam.
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Oct 1, 2024 18:05:09 GMT 1
Dobra jestem misiaki, zaraz nadrabiam temat, bo widzę że powiadomienia powpadały i was znając już jestem na świeczniku
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 18:06:41 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 1, 2024 18:06:41 GMT 1
dlatego dzisiaj wolalbym chyba sprawdzic tego misiaka bo jak nie trafie to straty duzej nie ma on juz gra jakby zjezdzal z lagodnej gorki na hulajnodze ale jak trafie to mozna wrocic do tej akcji z grubraunem i linczu nr 2 za co uniewinniany jest misiu kaku? I co przejawia za tym że jest w mafii? ja go np dalem w odstawke bo owczesny moj miastowy core (chyba eastgrub i ktos jeszcze) mieli go za niewinnego za tym ze jest w mafii przemawia to ze on profilowo idealnie by pasowal pod tego mitucznego grubola-zlo plus sie uczepil tego grubrauna a poza tym bajlando tak jakby sobie po akcji odstawka jechal na hulajnodze ruchem jednostajnym
|
|
Gruba Ryba
EdycjaGruba#
Limit Postów: 104
|
Post by Gruba Ryba on Oct 1, 2024 18:07:20 GMT 1
Dobra jestem misiaki, zaraz nadrabiam temat, bo widzę że powiadomienia powpadały i was znając już jestem na świeczniku Misio to sprężaj się, bo jak dotąd to zbyt wiele do gry nie wniosłeś.
|
|