|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 18:08:52 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 1, 2024 18:08:52 GMT 1
Dobra jestem misiaki, zaraz nadrabiam temat, bo widzę że powiadomienia powpadały i was znając już jestem na świeczniku co czules gdy zobaczyles powiadomienia ?? wjechal lekki stresil co ??
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Oct 1, 2024 18:09:56 GMT 1
Dobra jestem misiaki, zaraz nadrabiam temat, bo widzę że powiadomienia powpadały i was znając już jestem na świeczniku co czules gdy zobaczyles powiadomienia ?? wjechal lekki stresil co ?? Raczej zażenowanie, że co edycja i codzień to samo.
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 1, 2024 18:12:33 GMT 1
Jeszcze przed czytaniem napiszę to co mi się w głowie dziś pojawiło odnośnie Brałna. On taki mało piernikowy się wydaje. Aż się zastanawiałem, czy przypadkiem kurwiszon się pod niego nie podszywa. No i dodatkowo on tak bez weryfikacji żadnej łyknął moje wyliczenia meczówkowe, co mi znowu dało wajby bodajże z Cenariusa, gdy wyliczylem matematycznie kto jest w mafii i jedyną osobą, która została przeze mnie przekonana była właśnie mafia.
|
|
Gruba Ryba
EdycjaGruba#
Limit Postów: 104
|
Post by Gruba Ryba on Oct 1, 2024 18:12:43 GMT 1
Ja tu prochu nie wymyślę, więc tak jak pisałem wczoraj chętnie szedłbym w Misio Kaku lub Gruambo, bo poznanie ich przynależności może nam wiele dać.
Dzisiaj ktoś tutaj twierdził, że jego zdaniem mafia nie próbowała aktywować złego Grubola szybko, tylko sobie czekają chuj wie na co. Czy to był Papież, bo teraz nie pamiętam?
Ogólnie Grubdemort dobrą robotę zrobił, w zasadzie zwiększył moje szanse na przeżycie, bo jakoś wyszło, że jestem zbyt niewinny i niedługo się pożegnamy. No, ale on zrobił dziś na tyle dużo, że mafia może spróbować go uwalić, co da mi kolejny dzień, a trochę się rozkręcam.
Więc zasadniczo jestem też skłonny pójść w Papieża, bo trafiają do mnie argumenty tutaj podane, poza tym on tak niezbyt przekonująco się broni.
Jednak ja bym dzisiaj walił w Misiu Kaku.
|
|
|
Post by Potężny Warmianin on Oct 1, 2024 18:14:20 GMT 1
Kochani moi, szanowne państwo, ja chciałem opowiedzieć historię, że jak kiedyś byłem ochroniarzem świętej pamięci Karola Wojtyły albo Jana Pawła Drugiego – to tak i tak można mówić – to byłem ubrany w pistolet i amunicję ostrą, czterdziestka piątka to się nazywała się, co nią tylko groźnych przestępców można było nią gonić, to ja byłem tam wtedy, gdy ten terrrorysta parszywy postrzelił naszego papieża Polaka. I ja mogę zeznać, że to jak się nasz papież zachowywał wtedy – z godnością, miłością, wybaczeniem, to jest tak, jak się powinien papież w takich sytuacjach zachowywać. Prawdziwy papież. A nie że coś lekko zawieje, a on już wniebogłosy – BIJĄĄĄĄĄ, BIJĄĄĄĄĄ! To nie przystoi tak nawet kapłanowi szeregowemu, jeszcze takimi słowami nieokuratnymi. To nie jest prawdziwy papież, to jest, jak ja mówię, jak na Warmii mówiło się na takich oszukańczych przebierańców – nipapieżak. I ja to mówię dawno i od początku, i tak jak kiedyś PeO z PISem ukradli moje postulaty, mój program wyborczy, tak teraz młodzież bandycka to samo robi. Tak się nie robi się. Dziękuję bardzo.
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
Limit Postów: 391
|
Post by Gruambo on Oct 1, 2024 18:14:49 GMT 1
Mam swoje założenia, jak będę mial szerszy obraz to je przedstawie. Myślę że z moich postów można wyczytać pewna myśl a jak nie to trudno. Z kolei ja nie wiem co ty chcesz robić. Dałeś swoją listę ale nie mam pojęcia jaki jest twój pomysł na dziś. Mój znasz, podaj swój. nie wiem do końca, co robić, kładłem się spać z myślą, że grubollo mafia i taki będzie plan na dzień, mnie ten wyskok emocjonalny do końca nie przekonał, bo już coś podobnego stosował wobec mnie jak był w mafii xD chyba zamierzam poczekać, co będzie grał i czy rambo coś pokaże, bo tam chyba ewentualnie mógłbym zmienić, bo mam ich rozłącznie, ale chyba nadal na ten moment z większym prawdopodobieństwem grubollo Ale ty sobie głosów mną nie wycieraj. Nie życzę sobie żadnego parowania mnie z Giuseppe.
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 1, 2024 18:21:02 GMT 1
generalnie pojebana sprawa jest dla mnie z tym Kaku, że w d1 wszyscy go chcieli zajebać, w d2 mnóstwo ludzi wokół świruje że jednak jest niewinny( dałem posta, że jest niewinny już nawet przez wzgląd ilu różnych ludzi go uniewinnia) a teraz odjebał coś po czym Grubraun chyba tak? znowu chce wrócić do jego sprawy. Sprawa dla reportera, poważnie To nie jest podejrzane, to jest trywialne. Po prostu im bardziej się jest aktywnym tym miasto bardziej uniewinnia. Są wyjątki jak już rozmawialiśmy wcześniej, ale jeśli chodzi o mnie, to im więcej piszę tym bardziej niewinnie wyglądam. Nie wiem czemu tak jest, ale po prostu tak jest i tyle.
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 1, 2024 18:22:38 GMT 1
Ale co z tym Braunem, poza tym słynnym rozmemłaniem? Bo mam go w topce niewinnych (topce ludzi, którzy nie zrobili niczego, co uważałbym za mafijne), więc trochę głupio. No i stawianie go w mafii z Misiakiem oznacza, że cała ta ich wymiana "ten mnie rozpoznał, a ma mnie za mafię, więc jest w mafii" to ściema No trochę beka by była tak się lekko podszczypywać. Najlepiej jako mafia to full wjazd zrobić w siebie, a nie jak seks w noc poślubną gorliwych katolików.
|
|
Gruba Ryba
EdycjaGruba#
Limit Postów: 104
|
Post by Gruba Ryba on Oct 1, 2024 18:30:17 GMT 1
Jeszcze naszła mnie jedna rzecz.
Zakładając, że mafia stara się aktywować swojego Grubola, wydaje mi się że pozostali mafiozi nie mogą być zbyt celni w linczach, bo jeśli będziemy tam szukać to zwykli też dostaną w dupę (już ktoś to dziś podobnie zauważył).
Więc patrzę na tabelkę Papieża i jak dotąd nikogo nie ubili tylko: Warmianin, Gruambo i Wróżbita.
Warmianin najpierw brak głosu, a potem wali tak, że jego kandydat ma zawsze dokładnie 3 głosy. Dodając jego absolutny brak współpracy wygląda to źle. Nawet jeśli jest niewinny to chuja pomaga.
Gruambo też strzela tak leciutko, żeby nie trafić, a dodatkowo raz głosował wspólnie z Warmianim, a innym razem wspólnie z Wróżbitą.
Hehe, to dość zabawne że Misio Kaku ZAWSZE ma na sobie minimum 1 głos kogoś z tej trójki.
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 1, 2024 18:32:05 GMT 1
Ani z jednego ani z drugiego, bo jako Kwiczoł byłem w mafii, a jako Gruby cię de facto nie podejrzewałem 🤷🏼♂️ a dzisiaj to już w ogóle se płynę na flole i skipuje połowę postów, więc ostatecznie i tak zagłosuję z moimi niewinnymi, o ile nie będzie to kurwa jakąś głupota piramidalna Wyjebałbyś dzisiaj Misia Kaku? Ja go miałemm za raczej niewinnego po sobotnich interakcjach, więc tylko jakby było między nim a mną. Aczkolwiek fakt, że on dziwnie lawiruje wobec mnie (gada ze mną, wydaje się, że widzi moją niewinność, pyta czy go nie zlinczuję do meczówki) a dalej mnie podaje jako mafiozę sprawia, że coraz mocniej rozpatruję jego winę. Bo nie widzę tu jakiegoś progresu, raczej jestem dla niego wygodnym typem do zlinczowania. PS. Jak to kurwa mnie zlinczowałeś, choć nie podejrzewałeś? Misio Kaku dlaczego Ty w zasadzie uważasz, że jestem w mafii? Jak możesz napisać, że jesteś "wygodnym typem do zlinczowania", skoro wciąż w czasie odsuwam lincz na tobie? Uważam, że istnieje duża szansa, że jesteś w mafii i raczej nie będę w stanie cię uniewinnić, więc albo padniesz w mordzie albo trzeba będzie cię zlinczować. Wychodzę z założenia, że jestem zbyt małym pionkiem, żeby takie postawienie sprawy spowodowało, że mafia będzie cię trzymać do meczówki ze mną, jeśli jesteś niewinny, szczególnie, że twój niewinny wkład może sporo poprzewracać w szykach mafioków i przez to mafia nigdy się na to nie zdecyduje.
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Oct 1, 2024 18:32:38 GMT 1
Trochę mi to wygląda na odtwarzanie swojej miejskiej mety przez mafiozę. W poprzedniej edycji Czyn Społeczny to samo zarzucał Grappie Ice jeśli chodzi o stosunek to Szefa. Dochodzi tu manipulacja, bo w mieście nigdy chuja nie grałem. no i tam on faktycznie ten stosunek do Szefa udawał, bo kitrał rolę, więc dzwoniło, ale w złym kościele i myślę, że dwa pierwsze dni w tej edycji chuja grałeś, więc co, w mafii jesteś? To chyba sobie musisz to pytanie zadać, skoro tak błędnie odebrałeś moją grę. Twój Stary słusznie rozpoznał w tym majstersztyk.
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 1, 2024 18:33:28 GMT 1
Ja go miałemm za raczej niewinnego po sobotnich interakcjach, więc tylko jakby było między nim a mną. Aczkolwiek fakt, że on dziwnie lawiruje wobec mnie (gada ze mną, wydaje się, że widzi moją niewinność, pyta czy go nie zlinczuję do meczówki) a dalej mnie podaje jako mafiozę sprawia, że coraz mocniej rozpatruję jego winę. Bo nie widzę tu jakiegoś progresu, raczej jestem dla niego wygodnym typem do zlinczowania. PS. Jak to kurwa mnie zlinczowałeś, choć nie podejrzewałeś? Misio Kaku dlaczego Ty w zasadzie uważasz, że jestem w mafii? on Cię podaje jako mafię? ostatnie, co pamiętam, to to że wczoraj jebał Gruboku za analizę na Ciebie A to się wyklucza?
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 1, 2024 18:35:14 GMT 1
Co sądzisz o papieżu/kaku? W ogóle wkurzać mnie zaczynasz bo się wypowiadasz a udajesz obrażonego i że grać nie chcesz. Kurwa trochę gram, trochę się obrażam, ale zadajesz pytania o dwa na maksa trudne punkty. Wiem, że obojętnie czy Kaku jest winny czy niewinny dostał w tej grze tyle uwinnień i uniewinnień że daje sporo materiału pod rozkmine. Czy mafiozi chcieli bronić swojego, a może chcieli bronić niewinnego Z papajem w sumie podobny kejs To nie są złe lincze Ale najlepszy będzie lincz na mnie Ten post to technicznie prawda, czyli że jesteś w mafii
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 18:36:50 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 1, 2024 18:36:50 GMT 1
on Cię podaje jako mafię? ostatnie, co pamiętam, to to że wczoraj jebał Gruboku za analizę na Ciebie A to się wyklucza? no, myślałem, że tak, chyba że myślisz, że Gruboku się tak wjebał w swojego na początek dnia w ogóle co miałeś na myśli z tym, że zaufałem ci z liczeniem meczówki? o ten strzał grubolski? dziś jeszcze pisałem, żeby ktoś to przeliczył BTW wtedy Cenariusowi z matematyką to chyba nie mafioza zaufał ale niewinny, więc nie rozumiem, czemu robisz z tego zarzut
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 18:37:39 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 1, 2024 18:37:39 GMT 1
zmieniajcie z tego papieża, myślę, że trzeba sprawdzić grubollo
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 1, 2024 18:37:57 GMT 1
dobra pogadajmy jeszcze o misiaku bo jego wina mi uniewinni gruambo i bardziej uwinni grubrauna A moja niewina coś ci zmieni czy stwierdzisz że chuj dobra nieważne
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Oct 1, 2024 18:38:07 GMT 1
Ja z nikim w mafii nie mogę być na pewno. Skąd ci to wyszło w ogóle, taka dwójka? kurde gruambo bo ja musze miec do ciebie pewnosc bo chce se w glowie stolik wywrocic masz mnie za miasto czy za mafie ?? plus dea argumentynna podparcie opinii i jeszcze jedno grubraun i misokaku misiokaku spisany na straty jako grubol-zlo i partner grubraun odkurwiaja mafijny performens co ty na to ?? Możesz być w mafii, bo byłeś w ekipie ratowniczej Papieża. Nie podobały mi się posty Kaku na początku gry, a potem to co zrobił wokół Papieża. Najpierw go bronił przed linczem, a po nocce od razu wrzucił na niego głos. Kto ma rolę mnie średnio interesuje, bo możliwe, że i tak będą walić wzmocnionymi mordami, których nie mamy jak rozpoznać.
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 1, 2024 18:38:21 GMT 1
papiez co sadzisz o misiaku ?? jak z perspektywy winy misiaku ocenilbys grubrauna i gruambo ?? Dobra już widzę twój tunel, czyliś niewinny
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 1, 2024 18:39:49 GMT 1
Ale tak serio, to bym w sumie chętnie tego Misaka wyjebał. Przyznam, że nie jestem przekonany do jego winy, ale właśnie na poznaniu koloru mi zależy, bo nie pamiętam, kiedy ostatnio w mieście spędziłem tyle czasu w grze i średnio ufam swoim readom, a to by mi coś powiedziało. W sensie co by ci powiedziało? Że chujowo typujesz? Nie rozumiem co masz na myśli.
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 1, 2024 18:40:44 GMT 1
Jeśli chodzi o winę Brauna w kontekście winy Misiaka, to teraz mi się to wydaje nieco naciągane, ale wystarczy wrócić do ich kłótni między sobą, że ooo, nie widzi mojej niewinności, bla bla bla. Gruambo to chuj wie, nie kojarzę w ogóle jego stosunku do Misiaka tbh xd Ty nie czytasz tematu czy co? Przecież on w co drugim poście po mnie jedzie
|
|