Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Oct 1, 2024 18:41:44 GMT 1
Jeśli chodzi o winę Brauna w kontekście winy Misiaka, to teraz mi się to wydaje nieco naciągane, ale wystarczy wrócić do ich kłótni między sobą, że ooo, nie widzi mojej niewinności, bla bla bla. Gruambo to chuj wie, nie kojarzę w ogóle jego stosunku do Misiaka tbh xd dlatego dzisiaj wolalbym chyba sprawdzic tego misiaka bo jak nie trafie to straty duzej nie ma on juz gra jakby zjezdzal z lagodnej gorki na hulajnodze ale jak trafie to mozna wrocic do tej akcji z grubraunem i linczu nr 2 Tak leniwe podejście to raczej wygląda jak jakaś twoja projekcja.
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 1, 2024 18:42:52 GMT 1
Dajcie mi argumenty za niewinnością Gruboku, bo ja mocno wierzę w swój wskaźnik mafijności, ale chciałbym zrozumieć argumenty przeciwne. Głos Twojego Starego w drugim linczu. Mafia na mafię nie może głosować? Ja kojarzę, że to się często zdarza.
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
Limit Postów: 391
|
Post by Gruambo on Oct 1, 2024 18:45:34 GMT 1
Ja tu prochu nie wymyślę, więc tak jak pisałem wczoraj chętnie szedłbym w Misio Kaku lub Gruambo, bo poznanie ich przynależności może nam wiele dać. Dzisiaj ktoś tutaj twierdził, że jego zdaniem mafia nie próbowała aktywować złego Grubola szybko, tylko sobie czekają chuj wie na co. Czy to był Papież, bo teraz nie pamiętam? Ogólnie Grubdemort dobrą robotę zrobił, w zasadzie zwiększył moje szanse na przeżycie, bo jakoś wyszło, że jestem zbyt niewinny i niedługo się pożegnamy. No, ale on zrobił dziś na tyle dużo, że mafia może spróbować go uwalić, co da mi kolejny dzień, a trochę się rozkręcam. Więc zasadniczo jestem też skłonny pójść w Papieża, bo trafiają do mnie argumenty tutaj podane, poza tym on tak niezbyt przekonująco się broni. Jednak ja bym dzisiaj walił w Misiu Kaku. Co ci może dać moja przynależność?
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 1, 2024 18:46:15 GMT 1
za co uniewinniany jest misiu kaku? I co przejawia za tym że jest w mafii? ja go np dalem w odstawke bo owczesny moj miastowy core (chyba eastgrub i ktos jeszcze) mieli go za niewinnego za tym ze jest w mafii przemawia to ze on profilowo idealnie by pasowal pod tego mitucznego grubola-zlo plus sie uczepil tego grubrauna a poza tym bajlando tak jakby sobie po akcji odstawka jechal na hulajnodze ruchem jednostajnym Panie szanujmy się, mając hipotetycznie 4 kompanów żaden by nie chciał wziąć tej zaszczytnej roli dla siebie? Ja w hierarchii społeczności jestem raczej nisko.
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 1, 2024 18:46:55 GMT 1
Dobra jestem misiaki, zaraz nadrabiam temat, bo widzę że powiadomienia powpadały i was znając już jestem na świeczniku Misio to sprężaj się, bo jak dotąd to zbyt wiele do gry nie wniosłeś. No póki co to większość ma na świeczniku ludzi, których jako pierwszy zaczynałem podejrzewać, więc mam odmienne zdanie.
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 1, 2024 18:49:38 GMT 1
Ja tu prochu nie wymyślę, więc tak jak pisałem wczoraj chętnie szedłbym w Misio Kaku lub Gruambo, bo poznanie ich przynależności może nam wiele dać. Dzisiaj ktoś tutaj twierdził, że jego zdaniem mafia nie próbowała aktywować złego Grubola szybko, tylko sobie czekają chuj wie na co. Czy to był Papież, bo teraz nie pamiętam? Ogólnie Grubdemort dobrą robotę zrobił, w zasadzie zwiększył moje szanse na przeżycie, bo jakoś wyszło, że jestem zbyt niewinny i niedługo się pożegnamy. No, ale on zrobił dziś na tyle dużo, że mafia może spróbować go uwalić, co da mi kolejny dzień, a trochę się rozkręcam. Więc zasadniczo jestem też skłonny pójść w Papieża, bo trafiają do mnie argumenty tutaj podane, poza tym on tak niezbyt przekonująco się broni. Jednak ja bym dzisiaj walił w Misiu Kaku. Pewnie też jesteś w mafii i właśnie przepychacie mnie w linczu. Na ten moment Grubollo, Gruambo, Gruba Ryba, Papież, Braun - to są moje typy. Gruba ryba nie ze wzgledu na ten post, tylko raczej że jest najbardziej no-nameowym ze wszystkich graczy i jako jedyny u mnie w notesiku jest na czarno i bez żadnego komentarza.
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 1, 2024 18:51:14 GMT 1
Jeszcze naszła mnie jedna rzecz. Zakładając, że mafia stara się aktywować swojego Grubola, wydaje mi się że pozostali mafiozi nie mogą być zbyt celni w linczach, bo jeśli będziemy tam szukać to zwykli też dostaną w dupę (już ktoś to dziś podobnie zauważył). Więc patrzę na tabelkę Papieża i jak dotąd nikogo nie ubili tylko: Warmianin, Gruambo i Wróżbita. Warmianin najpierw brak głosu, a potem wali tak, że jego kandydat ma zawsze dokładnie 3 głosy. Dodając jego absolutny brak współpracy wygląda to źle. Nawet jeśli jest niewinny to chuja pomaga. Gruambo też strzela tak leciutko, żeby nie trafić, a dodatkowo raz głosował wspólnie z Warmianim, a innym razem wspólnie z Wróżbitą. Hehe, to dość zabawne że Misio Kaku ZAWSZE ma na sobie minimum 1 głos kogoś z tej trójki. Ja to zauważyłem już kilka dni temu, ale oczywiście jak ja napiszę coś dobrego to się o tym zapomina albo przypisuje innym ludziom, przywykłem.
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 1, 2024 18:52:56 GMT 1
no, myślałem, że tak, chyba że myślisz, że Gruboku się tak wjebał w swojego na początek dnia w ogóle co miałeś na myśli z tym, że zaufałem ci z liczeniem meczówki? o ten strzał grubolski? dziś jeszcze pisałem, żeby ktoś to przeliczył BTW wtedy Cenariusowi z matematyką to chyba nie mafioza zaufał ale niewinny, więc nie rozumiem, czemu robisz z tego zarzut Już nie pamiętam kto komu, ale na pewno mafioza zaufał. Ale to nieistotne, nie jesteś typem na strzał na dziś, więc nie chcę sobie zaprzątać tym głowy. Porozmawiamy pojutrze jeśli dożyję.
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 349
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 18:53:21 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Oct 1, 2024 18:53:21 GMT 1
Ja tu prochu nie wymyślę, więc tak jak pisałem wczoraj chętnie szedłbym w Misio Kaku lub Gruambo, bo poznanie ich przynależności może nam wiele dać. Dzisiaj ktoś tutaj twierdził, że jego zdaniem mafia nie próbowała aktywować złego Grubola szybko, tylko sobie czekają chuj wie na co. Czy to był Papież, bo teraz nie pamiętam? Ogólnie Grubdemort dobrą robotę zrobił, w zasadzie zwiększył moje szanse na przeżycie, bo jakoś wyszło, że jestem zbyt niewinny i niedługo się pożegnamy. No, ale on zrobił dziś na tyle dużo, że mafia może spróbować go uwalić, co da mi kolejny dzień, a trochę się rozkręcam. Więc zasadniczo jestem też skłonny pójść w Papieża, bo trafiają do mnie argumenty tutaj podane, poza tym on tak niezbyt przekonująco się broni. Jednak ja bym dzisiaj walił w Misiu Kaku. Pewnie też jesteś w mafii i właśnie przepychacie mnie w linczu. Na ten moment Grubollo, Gruambo, Gruba Ryba, Papież, Braun - to są moje typy. Gruba ryba nie ze wzgledu na ten post, tylko raczej że jest najbardziej no-nameowym ze wszystkich graczy i jako jedyny u mnie w notesiku jest na czarno i bez żadnego komentarza. No to co w końcu z tym papieżem według ciebie No i przed chwilą miałeś glos na mnie na teraz mnie nie wymieniasz
|
|
Gruba Ryba
EdycjaGruba#
Limit Postów: 104
|
Post by Gruba Ryba on Oct 1, 2024 18:53:38 GMT 1
Co ci może dać moja przynależność? Ładnie będzie wyglądać w kolorowance Ale spokojnie, w tej chwili raczej wybieram Misio Kasu, ewentualnie Papieża.
|
|
|
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 1, 2024 18:53:40 GMT 1
Ja tu prochu nie wymyślę, więc tak jak pisałem wczoraj chętnie szedłbym w Misio Kaku lub Gruambo, bo poznanie ich przynależności może nam wiele dać. Dzisiaj ktoś tutaj twierdził, że jego zdaniem mafia nie próbowała aktywować złego Grubola szybko, tylko sobie czekają chuj wie na co. Czy to był Papież, bo teraz nie pamiętam? Ogólnie Grubdemort dobrą robotę zrobił, w zasadzie zwiększył moje szanse na przeżycie, bo jakoś wyszło, że jestem zbyt niewinny i niedługo się pożegnamy. No, ale on zrobił dziś na tyle dużo, że mafia może spróbować go uwalić, co da mi kolejny dzień, a trochę się rozkręcam. Więc zasadniczo jestem też skłonny pójść w Papieża, bo trafiają do mnie argumenty tutaj podane, poza tym on tak niezbyt przekonująco się broni. Jednak ja bym dzisiaj walił w Misiu Kaku. Pewnie też jesteś w mafii i właśnie przepychacie mnie w linczu. Na ten moment Grubollo, Gruambo, Gruba Ryba, Papież, Braun - to są moje typy. Gruba ryba nie ze wzgledu na ten post, tylko raczej że jest najbardziej no-nameowym ze wszystkich graczy i jako jedyny u mnie w notesiku jest na czarno i bez żadnego komentarza. a co z tym Gruboku?
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Oct 1, 2024 18:54:33 GMT 1
Ja tu prochu nie wymyślę, więc tak jak pisałem wczoraj chętnie szedłbym w Misio Kaku lub Gruambo, bo poznanie ich przynależności może nam wiele dać. Dzisiaj ktoś tutaj twierdził, że jego zdaniem mafia nie próbowała aktywować złego Grubola szybko, tylko sobie czekają chuj wie na co. Czy to był Papież, bo teraz nie pamiętam? Ogólnie Grubdemort dobrą robotę zrobił, w zasadzie zwiększył moje szanse na przeżycie, bo jakoś wyszło, że jestem zbyt niewinny i niedługo się pożegnamy. No, ale on zrobił dziś na tyle dużo, że mafia może spróbować go uwalić, co da mi kolejny dzień, a trochę się rozkręcam. Więc zasadniczo jestem też skłonny pójść w Papieża, bo trafiają do mnie argumenty tutaj podane, poza tym on tak niezbyt przekonująco się broni. Jednak ja bym dzisiaj walił w Misiu Kaku. Pewnie też jesteś w mafii i właśnie przepychacie mnie w linczu. Na ten moment Grubollo, Gruambo, Gruba Ryba, Papież, Braun - to są moje typy. Gruba ryba nie ze wzgledu na ten post, tylko raczej że jest najbardziej no-nameowym ze wszystkich graczy i jako jedyny u mnie w notesiku jest na czarno i bez żadnego komentarza. No to możecie sobie z Mietkiem na ten temat podyskutować: bo gruba ryba to bylby dla mnie najwiekszy plottwist jesli okazalby sie mafiokiem
|
|
|
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 1, 2024 18:55:04 GMT 1
no, myślałem, że tak, chyba że myślisz, że Gruboku się tak wjebał w swojego na początek dnia w ogóle co miałeś na myśli z tym, że zaufałem ci z liczeniem meczówki? o ten strzał grubolski? dziś jeszcze pisałem, żeby ktoś to przeliczył BTW wtedy Cenariusowi z matematyką to chyba nie mafioza zaufał ale niewinny, więc nie rozumiem, czemu robisz z tego zarzut Już nie pamiętam kto komu, ale na pewno mafioza zaufał. Ale to nieistotne, nie jesteś typem na strzał na dziś, więc nie chcę sobie zaprzątać tym głowy. Porozmawiamy pojutrze jeśli dożyję. spoko, myślę, że dożyjesz, na moje na dziś celem powinien być Grubollo, papież jest niewinny
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 1, 2024 18:55:31 GMT 1
Pewnie też jesteś w mafii i właśnie przepychacie mnie w linczu. Na ten moment Grubollo, Gruambo, Gruba Ryba, Papież, Braun - to są moje typy. Gruba ryba nie ze wzgledu na ten post, tylko raczej że jest najbardziej no-nameowym ze wszystkich graczy i jako jedyny u mnie w notesiku jest na czarno i bez żadnego komentarza. No to co w końcu z tym papieżem według ciebie No i przed chwilą miałeś glos na mnie na teraz mnie nie wymieniasz Nie analizowałem cię jeszcze, ani tych argumentów, które padły dziś - brak czasu. Wrócę do nich następnego dnia. Na ciebie mam tylko mój potężny wskaźnik, który spaliłem używając go teraz, wiec mam nadzieję, że jest dobry, ale nie jest przeważający.
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Oct 1, 2024 18:55:55 GMT 1
Co ci może dać moja przynależność? Ładnie będzie wyglądać w kolorowance Ale spokojnie, w tej chwili raczej wybieram Misio Kasu, ewentualnie Papieża. Ale czyja wina/niewinność jest u ciebie uzależniona od mojego koloru? A ja już kolorowanki robiłem ze sobą pokolorowanym, więc nie trzeba mnie linczować.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 18:58:17 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 1, 2024 18:58:17 GMT 1
zmieniajcie z tego papieża, myślę, że trzeba sprawdzić grubollo Nie 😎 Tzn mogę zmienić ale nie na Grubollo
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Oct 1, 2024 18:58:44 GMT 1
No to co w końcu z tym papieżem według ciebie No i przed chwilą miałeś glos na mnie na teraz mnie nie wymieniasz Nie analizowałem cię jeszcze, ani tych argumentów, które padły dziś - brak czasu. Wrócę do nich następnego dnia. Na ciebie mam tylko mój potężny wskaźnik, który spaliłem używając go teraz, wiec mam nadzieję, że jest dobry, ale nie jest przeważający. Możesz nam ten wskaźnik wytłumaczyć na przykładzie tego zalinkowanego posta? mafiacorner.boards.net/post/80248
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 1, 2024 19:00:25 GMT 1
zmieniajcie z tego papieża, myślę, że trzeba sprawdzić grubollo Nie 😎 Tzn mogę zmienić ale nie na Grubollo Dlaczego?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 19:01:12 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 1, 2024 19:01:12 GMT 1
Nie analizowałem cię jeszcze, ani tych argumentów, które padły dziś - brak czasu. Wrócę do nich następnego dnia. Na ciebie mam tylko mój potężny wskaźnik, który spaliłem używając go teraz, wiec mam nadzieję, że jest dobry, ale nie jest przeważający. Możesz nam ten wskaźnik wytłumaczyć na przykładzie tego zalinkowanego posta? mafiacorner.boards.net/post/80248o kurwa, żeś klasyka wyciągnął xD
|
|
Gruba Ryba
EdycjaGruba#
Limit Postów: 104
|
Post by Gruba Ryba on Oct 1, 2024 19:01:43 GMT 1
Ale czyja wina/niewinność jest u ciebie uzależniona od mojego koloru? Nie, aż tak zero-jedynkowo. Np. w linczu nr 2 gdzie dostałeś 3 głosy, jest tam Warmianin i Wróżbita plus niewinny już Rick. W linczu nr 3 masz głos od Papieża. Ty z kolei głosowałeś na Misio Kaku o i jeszcze na DZG. Po prostu jak to wczoraj analizowałem to mi tak wyszło
|
|