|
Post by Grubol Szef on Sept 26, 2024 22:24:05 GMT 1
Aj, aj Papieżu. Na jutro. Ja jeszcze nawet nie skończyłem czytać tego co już jest.
|
|
|
Post by Grubol Szef on Sept 26, 2024 22:26:42 GMT 1
przeciez ja ledwo przeczytalem te posty a zeby analizowac kogo tam atakuja i czasem nie jakis inny co napisalem ze fajny to musialoby mnie srogo pojebac bo ci oczy chujem zarosly teraz jebiecie don vito bo musi se dorobic legende do przypierdolki a zauwazyl cos zupelnie innego niz typowy przedstawiciel miasta a jak go lepper ROZKURWIL to nie bylo grzania skandaliczne Jak to jest, że "ledwo przeczytałeś posty" i się do nich przyjebałeś lub spropsowałeś, ale w sumie nie analizowałeś, czy tam jedno się spina z drugim, ale posty Leppera, które są raczej ciężkie do czytania i analizy przez Capslocka, składnię oraz interpunkcję przeanalizowałeś tak dokładnie, że wiesz, że rozkurwił Don Vito? Podoba mi się. Uszczypliwe. Celne, nawet jeśli skierowane do mieszkańca.
|
|
|
Post by Don Vito Grubolone on Sept 26, 2024 22:28:09 GMT 1
Po raz kolejny, czemu Rick?
No i druga sprawa, nie jest ta teza dwóch winnych zbyt naciągana?
No nie wiem, Ty mi powiedz. Powinieneś wiedzieć, czy ma choćby cień szansy być celna. Nawet jakby wróżbita miałby być w mafii to jednak nerwowość i reaktywność nie powinna być jedynym powodem do uznania go za mafię z automatu. Za mocno na froncie jest na tym etapie jak na mafię w tym momencie. To kogo byś uznał na ten moment za mafię? Czyje wejście w grę Ci nie pasuje, kogo byś widział jutro na świeczniku? Na ten moment? Rick mi nie do końca pasuje. Mam wrażenie że niby taki rozmowny, ale mam wrażenie że coś ukrywa za mocno. Chciałbym go dać w odstawkę ale nie dam rady go uniewinnić do końca. Przy czym lepiej by było mi go sprawdzić dopiero gdy coś skład mafii by się nie zgadzał. Takim bezpiecznym linczem na d1 byłby Gruambo. Jeśli jest w mafii to coś mu zupełnie w tej edycji nie pykło. Do świecznika dodałbym Gruboku razem Grubdemorta, ponieważ nadrabiając ich interakcje miałęm nieprzyjemne odczucie że nie ma tam nic szczególnego co by wykluczało interakcję na linii mafia-mafia.
W dalszej kolejności jest Grubbol. Nie rozumiem kompletnie czemu mógłby być jednym z tych co można mu ufać. Walnął sobie tendencyjną analizę i sobie poszedł i teraz po części jego "zaoranie mnie" jest na wierzchu.
|
|
|
Post by Grubol Szef on Sept 26, 2024 22:28:30 GMT 1
Kim jest Grubbol? A co do tego powyżej to jednak cofam, zobaczyłem odpowiedź Grubdemorta, że post Leppera i te wcześniejsze dzieliło wiele stron.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 22:29:19 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 26, 2024 22:29:19 GMT 1
chyba Lepper
|
|
|
Post by Rick Gruboll on Sept 26, 2024 22:31:13 GMT 1
Jak to jest, że "ledwo przeczytałeś posty" i się do nich przyjebałeś lub spropsowałeś, ale w sumie nie analizowałeś, czy tam jedno się spina z drugim, ale posty Leppera, które są raczej ciężkie do czytania i analizy przez Capslocka, składnię oraz interpunkcję przeanalizowałeś tak dokładnie, że wiesz, że rozkurwił Don Vito? Podoba mi się. Uszczypliwe. Celne, nawet jeśli skierowane do mieszkańca. a mi się to na gorąco nie podobało, w sensie czytałem to z miną "kurwa serio będziemy do tego poziomu schodzić i się czepiać słówek?"
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 26, 2024 22:36:07 GMT 1
Podoba mi się. Uszczypliwe. Celne, nawet jeśli skierowane do mieszkańca. a mi się to na gorąco nie podobało, w sensie czytałem to z miną "kurwa serio będziemy do tego poziomu schodzić i się czepiać słówek?" ja się zgadzam, że to było trafne, bo sam przeskipowałem większość tego, co Lepper pisał z dokładnie tych względów, które Papaj wymienił
|
|
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 22:36:08 GMT 1
via mobile
Post by Don Vito Grubolone on Sept 26, 2024 22:36:08 GMT 1
Przy czym Grubdemort to był mój taki cichy podejrzany. Dość mocno reakcyjny sposób gry odhaczony. Interakcja z Gruboku odhaczona. Dyskredytacja Ricka cy Papież odhaczona i może się rozejść. Nie widziałem tam nawet próby szukania prawdy.
|
|
|
Post by Grubol Szef on Sept 26, 2024 22:38:00 GMT 1
Zapraszam na kolację Papieża, Gruboku i Grubola Astleya. Będziemy jutro rozmawiać przy jednym stole! Czemu zapraszasz mnie i 2 moich podejrzanych? Don Vito, Grubol Szef, Wróżbito Grubcio i Papieżi mozna konczyc chyba ze pieciu mafiozow jest to jeszcze ten Grub Astley Strasznie szarżujesz z kreacją na nieogara-pojeba. Z tym udawaniem, że nie wiesz, ilu jest mafiozów to przegiąłeś. Z wrzucaniem mnie do mafii też, ale wybaczam, może mnie dzięki temu nie odjebią. Chyba że sam jesteś w mafii, to pewnie odjebią. A ten za prawdziwą reakcję że takiego kolegi nie znalazłem xD Nie wiem czy widziałem coś bardziej absurdalnego, Chociaż jak mamy się dziwnymi reakcjami przerzucać, to zanim swoim postem poszedłeś all in w swoją idiotyczną teorię to popełniłeś to:
gdzie ja nic nie napisałem, ale ktoś zwrócił ci uwagę więc się mitygowałeś.
XD
Jednocześnie twoja ostatnia aktywność to dowalanie się do typa z dwoma kreacyjnymi postami, nie jest jedyny, ale został przez ciebie wyrózniony. Czemu?
A ja stawiam tezę, że Grubbolone-Gruboku to 2 mafie. Don Vito wiedział, że Gruboku to mafia, więc się podczepił pod atak Brauna, żeby się w razie czego szybko załapać na profity, ale zrobił to chujowo, zupełnie błędnie opisując to, co się działo w temacie. Jakby wylosował znany sobie argument za czyjąś mafijnością (szukanie przyjaciół), tylko nikt inny tego nie widział, bo nie miało to miejsca. Ja zakładam, że Gruboku jest niewinny. Papież, że Gruboku to mafia. Oboje jednak z przeciwnych stron widzimy to samo, że gdy Vito pisze o tym, co widzi, to tak naprawdę pierdoli i zmyśla, co widzi, bo nic nie widzi, a wszystko wie.
Doszliśmy z Papieżem do tego samego zarzutu w stosunku do Vito, gdy ja wyszedłem z założenia, że Gruboku to miasto a Papież, że Gruboku to mafia!
|
|
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 22:38:06 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Sept 26, 2024 22:38:06 GMT 1
prawda nas wyzwoli
|
|
|
Post by Grubol Szef on Sept 26, 2024 22:39:28 GMT 1
a mi się to na gorąco nie podobało, w sensie czytałem to z miną "kurwa serio będziemy do tego poziomu schodzić i się czepiać słówek?" ja się zgadzam, że to było trafne, bo sam przeskipowałem większość tego, co Lepper pisał z dokładnie tych względów, które Papaj wymienił No ja też tego, co Lepper pisał, nie przeczytałem za bardzo. Zobaczyłem tylko, że zaatakował Grubleone za to, że za często się tłumaczył.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 22:40:42 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Sept 26, 2024 22:40:42 GMT 1
Przy czym Grubdemort to był mój taki cichy podejrzany. Dość mocno reakcyjny sposób gry odhaczony. Interakcja z Gruboku odhaczona. Dyskredytacja Ricka cy Papież odhaczona i może się rozejść. Nie widziałem tam nawet próby szukania prawdy. Dobra zróbmy robotę logiczną, hehe. Dlaczego miałbym odhaczać cokolwiek z wymienionych przez Ciebie? To jakieś uniwersalne rzeczy do odhaczenia? A wcześniej wspomniałeś, że nie miałem nic z Gruboku co by wykluczało mafia - mafia. A o czym to świadczy? 90% bezposrednich nterakcji w grze nie wyklucza mafia - mafia na ten moment, więc jaka jest implikacja?
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 26, 2024 22:42:13 GMT 1
Czemu zapraszasz mnie i 2 moich podejrzanych? Strasznie szarżujesz z kreacją na nieogara-pojeba. Z tym udawaniem, że nie wiesz, ilu jest mafiozów to przegiąłeś. Z wrzucaniem mnie do mafii też, ale wybaczam, może mnie dzięki temu nie odjebią. Chyba że sam jesteś w mafii, to pewnie odjebią. A ja stawiam tezę, że Grubbolone-Gruboku to 2 mafie. Don Vito wiedział, że Gruboku to mafia, więc się podczepił pod atak Brauna, żeby się w razie czego szybko załapać na profity, ale zrobił to chujowo, zupełnie błędnie opisując to, co się działo w temacie. Jakby wylosował znany sobie argument za czyjąś mafijnością (szukanie przyjaciół), tylko nikt inny tego nie widział, bo nie miało to miejsca. Ja zakładam, że Gruboku jest niewinny. Papież, że Gruboku to mafia. Oboje jednak z przeciwnych stron widzimy to samo, że gdy Vito pisze o tym, co widzi, to tak naprawdę pierdoli i zmyśla, co widzi, bo nic nie widzi, a wszystko wie.
Doszliśmy z Papieżem do tego samego zarzutu w stosunku do Vito, gdy ja wyszedłem z założenia, że Gruboku to miasto a Papież, że Gruboku to mafia! wniosek z tego taki, że jeden z was się myli, a drugi ma farta i tak naprawdę chuj warte głębokie rozważania w tej gierce
|
|
M. Otyłek
EdycjaGruba#
Limit Postów: 119
|
Post by M. Otyłek on Sept 26, 2024 22:43:42 GMT 1
W chuj wątpię, aby Gruboku był w mafii
To jest raczej archeotyp miastowego
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 26, 2024 22:43:51 GMT 1
Przy czym Grubdemort to był mój taki cichy podejrzany. Dość mocno reakcyjny sposób gry odhaczony. Interakcja z Gruboku odhaczona. Dyskredytacja Ricka cy Papież odhaczona i może się rozejść. Nie widziałem tam nawet próby szukania prawdy. Grubolone dostał wpierdol a wrzuca wyższy bieg, wybierając sobie do tego bardzo tricky cele do ataków Zapraszam do dyskusji
|
|
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 22:46:49 GMT 1
via mobile
Post by Don Vito Grubolone on Sept 26, 2024 22:46:49 GMT 1
Przy czym Grubdemort to był mój taki cichy podejrzany. Dość mocno reakcyjny sposób gry odhaczony. Interakcja z Gruboku odhaczona. Dyskredytacja Ricka cy Papież odhaczona i może się rozejść. Nie widziałem tam nawet próby szukania prawdy. Dobra zróbmy robotę logiczną, hehe. Dlaczego miałbym odhaczać cokolwiek z wymienionych przez Ciebie? To jakieś uniwersalne rzeczy do odhaczenia? A wcześniej wspomniałeś, że nie miałem nic z Gruboku co by wykluczało mafia - mafia. A o czym to świadczy? 90% bezposrednich nterakcji w grze nie wyklucza mafia - mafia na ten moment, więc jaka jest implikacja? Dlaczego zamydlasz nagle statystyką że 90% interakcji nie wyklucza mafia-mafia? Przecież w twojej interakcji nie było nic wykluczającego by to nie była mafia-mafia i do tego mogła to być dla ciebie łatwa interakcja do odhaczenia w razie czego. Dlaczego piszesz o uniwersalnych rzeczach skoro właśnie te wymienione mi się w tobie nie podobają? Dlaczego wyprowadzasz kontrę w stosunku do tych osób co wymieniłem kontrę w postaci dyskredytacji?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 22:47:25 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Sept 26, 2024 22:47:25 GMT 1
bardziej mafijnego wejscia niz don vito nie dalo sie poczynic Sprzeciw! Było niemafijne.
Wybaczcie kochani, że mnie nie było. Ciężko jest gotować dla takiej liczby Gruboli.
Troszkę sobie na niego patrzyłem i odniosłem nieprzyjemne wrażenie szukania przyjaciół. Mała ostrzegawcza lampka mi się zapaliła przy jego nicku kiedy nie zauważyłem u pozostałych podobnych prób zdobywania przyjaźni. A gdzie konkretnie było to szukanie przyjaciół? Zacytuj posty. Uuuu, ale dokonałem obnażenia! Grubleone zrobił tak, że przyatakował Goku i jak zaczął być o to kwestionowany, to na siłę sobie wymyślał argumenty pod tezę, żeby pokazać, czemu podejrzewa Goku. mafiacorner.boards.net/post/138227 Przecież tu wszystko jest maksymalnie pod tezę. Nie wierzę w tak fundamentalnie niedorzeczne szukanie prawdy u miastowego Grubleone.
Ciężko mi uwierzy, że to naturalnie tu progresowało i moim zdaniem ledwo Szef wszedł do gierki to Grubolone wpierdolił go na minę wychodząc na spalonego mafiozę, więc trzeba było wajchować z niewinnego wejścia na jakąś argumentację, żeby creditsy podbić. No nie wierzę nic a nic, że winny Grubolone nie daje winnego Szefa, a winnego Grubolone jestem pewien, ale możesz Szefu jakoś dokładnie i w detalach opisać swój proces wejścia w rozgrywkę, początkowe spostrzeżenia, czemu wejście Grubolone niemafijne, no takie wiesz, rozszerzające rzeczy.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 22:48:09 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Sept 26, 2024 22:48:09 GMT 1
Dobra zróbmy robotę logiczną, hehe. Dlaczego miałbym odhaczać cokolwiek z wymienionych przez Ciebie? To jakieś uniwersalne rzeczy do odhaczenia? A wcześniej wspomniałeś, że nie miałem nic z Gruboku co by wykluczało mafia - mafia. A o czym to świadczy? 90% bezposrednich nterakcji w grze nie wyklucza mafia - mafia na ten moment, więc jaka jest implikacja? Dlaczego zamydlasz nagle statystyką że 90% interakcji nie wyklucza mafia-mafia? Przecież w twojej interakcji nie było nic wykluczającego by to nie była mafia-mafia i do tego mogła to być dla ciebie łatwa interakcja do odhaczenia w razie czego. Dlaczego piszesz o uniwersalnych rzeczach skoro właśnie te wymienione mi się w tobie nie podobają? Dlaczego wyprowadzasz kontrę w stosunku do tych osób co wymieniłem kontrę w postaci dyskredytacji? nie rozumiem co piszesz a wynika to chyba z tego że ty nie zrozumiałeś co ja napisałem
|
|
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 22:49:01 GMT 1
via mobile
Post by Don Vito Grubolone on Sept 26, 2024 22:49:01 GMT 1
Dlaczego zamydlasz nagle statystyką że 90% interakcji nie wyklucza mafia-mafia? Przecież w twojej interakcji nie było nic wykluczającego by to nie była mafia-mafia i do tego mogła to być dla ciebie łatwa interakcja do odhaczenia w razie czego. Dlaczego piszesz o uniwersalnych rzeczach skoro właśnie te wymienione mi się w tobie nie podobają? Dlaczego wyprowadzasz kontrę w stosunku do tych osób co wymieniłem kontrę w postaci dyskredytacji? nie rozumiem co piszesz a wynika to chyba z tego że ty nie zrozumiałeś co ja napisałem Albo ty próbujesz odwrócić od siebie uwagę.
|
|
|
Post by Grubol Szef on Sept 26, 2024 22:49:15 GMT 1
Ja zakładam, że Gruboku jest niewinny. Papież, że Gruboku to mafia. Oboje jednak z przeciwnych stron widzimy to samo, że gdy Vito pisze o tym, co widzi, to tak naprawdę pierdoli i zmyśla, co widzi, bo nic nie widzi, a wszystko wie.
Doszliśmy z Papieżem do tego samego zarzutu w stosunku do Vito, gdy ja wyszedłem z założenia, że Gruboku to miasto a Papież, że Gruboku to mafia! wniosek z tego taki, że jeden z was się myli, a drugi ma farta i tak naprawdę chuj warte głębokie rozważania w tej gierce A ty nie dostrzegasz tego, że gdy on tłumaczy swój proces myślowy, to zmyśla? Strasznie naciągane jest przecież to, co on pisze. Ta lista argumentów przeciwko Goku to lista takiego typu, że nie wiem, jak można organicznie na nią wpaść. A to, że wrzuca wyższy bieg hmm. Jak tobie tu odpisać. Gdy mnie podejrzewają, też staram się wrzucać wyższy bieg, nawet gdy wiem, że najpewniej wylecę. To cecha charakteru. Woli do pracy nad sobą. Sportowego podejścia.
|
|