|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 1, 2024 19:12:59 GMT 1
NIE NADRABIAM TEMATU I NIE JESTEM NA BIEŻĄCO ALE IMO TRZEBA WYJŚĆ Z IMPASU I PIERDNĄĆ JAKĄŚ GRUBĄ RYBE WOKÓŁ KTÓREJ BYŁO SPORO TAŃCZENIA
MÓJ CEL POZOSTAJE NIEZMIENNY: MAFIJNY DZG
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 1, 2024 19:14:30 GMT 1
Za co jest uniewinniany Andrzej Grubbol? Ostatnie 2 dni co zrobił? BRONIŁEM MAFIOZY I ZLINCZOWAŁEM DWÓCH NIEWINNYCH
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Oct 1, 2024 19:14:35 GMT 1
Może faktycznie powinienem polecieć, żeby oczyścić. Bo za dużo głów myśli o mnie zamiast o mafii. Swoją drogą jak na tą godzinę to coś cicho i bezjajecznie. Kto jest ale gówno pisze? Zaraz zobaczę.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 19:15:27 GMT 1
via mobile
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 1, 2024 19:15:27 GMT 1
niepopularna opinia winny misiaku to niemal pewny winny grubraun a może ty wiesz że on winny i tak se kolejkujesz? A może to prawda i mu tak teraz napisałeś?
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 1, 2024 19:15:39 GMT 1
Lepper, ale dlaczego nie Papież/Grubol? Ja nie wychodzę poza nich dzisiaj. DZG nie ma strzału. Mafijny Grubol musiał walić w D1. Ja mam kamizelkę, bo z Rickiem mieliśmy więź telepatyczną i wolę nie dostać dzisiaj w pizdę, bo zbijemy se jakiegoś DZG. Poza tym brak podwójnego mordu, przy dwóch kamizelkach rozdanych wymusi na mafii taniec wokół mordów. Bo to nie jest tak, że olaboga, tylko nieparzysta meczówka, jak to peroruje Grubbraun, Wróg Wszystkiego Co Dobre 2. To też cała strategia kogo jebnąć. Dodatkowy mord nie daje dużo, ale brak udanego mordu to już problem.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 19:15:43 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 1, 2024 19:15:43 GMT 1
ja w ogóle nie ogarniam progresji Mietka wobec Kaku
1. eee zapomnielim o nim 2. patrzcie, głosował na wagony 3. chuj do wyjebki
nie podoba mi się to
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 19:16:04 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 1, 2024 19:16:04 GMT 1
niepopularna opinia winny misiaku to niemal pewny winny grubraun a może ty wiesz że on winny i tak se kolejkujesz? pewnosci nie mam bo skad mam ja miec
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 1, 2024 19:16:37 GMT 1
Dlatego bardzo proszę, nie wychodźmy dziś poza Grubollo / Papież.
Papież, ja mogę nie głosować, jak będzie gwarancja, że zejdzie jeden z Was.
Ty nie głosujesz na Grubollo no matter what.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 19:17:04 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 1, 2024 19:17:04 GMT 1
niepopularna opinia winny misiaku to niemal pewny winny grubraun Ty zawsze o winnym misiaku, a kiedy coś o niewinnym? Chyba nigdy no na samym poczatku przeciez cie bronilem
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 1, 2024 19:17:10 GMT 1
Lepper, ale dlaczego nie Papież/Grubol? Ja nie wychodzę poza nich dzisiaj. DZG nie ma strzału. Mafijny Grubol musiał walić w D1. Ja mam kamizelkę, bo z Rickiem mieliśmy więź telepatyczną i wolę nie dostać dzisiaj w pizdę, bo zbijemy se jakiegoś DZG. Poza tym brak podwójnego mordu, przy dwóch kamizelkach rozdanych wymusi na mafii taniec wokół mordów. Bo to nie jest tak, że olaboga, tylko nieparzysta meczówka, jak to peroruje Grubbraun, Wróg Wszystkiego Co Dobre 2. To też cała strategia kogo jebnąć. Dodatkowy mord nie daje dużo, ale brak udanego mordu to już problem. głosuj na mnie, nie bądź pizda żaden tam papież jeszcze niedawno w swoim strumieniu świadomości nas sparowałeś jestem sparowany też z statuą grubości świetny cel na lincz
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 19:17:18 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 1, 2024 19:17:18 GMT 1
a może ty wiesz że on winny i tak se kolejkujesz? A może to prawda i mu tak teraz napisałeś? nom tylko ja jestem niewinny, a nadal nie wiem, skąd Mietek wziął to powiązanie i czuję się jakoś wjebywany
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 1, 2024 19:17:44 GMT 1
AKTUALNY STAN GŁOSOWANIA:
Giuseppe Grubollo [5] – Misio Kaku, Adam Dużysz, Giuseppe Grubollo, Dobry zły i gruby, Grzegorz Grubraun Grubol-Papież [5] – Gruboku, Gruambo, Wróżbita Grubciej, Potężny Warmianin, Lord Grubdemort Dobry zły i gruby [1] – Statua Grubości Misio Kaku [1] – Mietek Baryła Gruambo [1] - Grubol-Papież
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 19:17:50 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 1, 2024 19:17:50 GMT 1
Dlatego bardzo proszę, nie wychodźmy dziś poza Grubollo / Papież. Papież, ja mogę nie głosować, jak będzie gwarancja, że zejdzie jeden z Was. Ty nie głosujesz na Grubollo no matter what. nie głosujemy dziś na papieża zarządzenie Urzędnicze, notka nr 1
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 19:18:10 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 1, 2024 19:18:10 GMT 1
AKTUALNY STAN GŁOSOWANIA:Grubollo [5] – Misio Kaku, Adam Dużysz, Grubollo, Dobry zły i gruby, Grzegorz Grubraun Papież [5] – Gruboku, Gruambo, Wróżbita Grubciej, Potężny Warmianin, Lord Grubdemort Dobry zły i gruby [1] – Statua Grubości Misio Kaku [1] – Mietek Baryła Gruambo [1] - Papież no kurwa zejdźcie z tego papieża
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 1, 2024 19:18:18 GMT 1
Lepper, ale dlaczego nie Papież/Grubol? Ja nie wychodzę poza nich dzisiaj. DZG nie ma strzału. Mafijny Grubol musiał walić w D1. Ja mam kamizelkę, bo z Rickiem mieliśmy więź telepatyczną i wolę nie dostać dzisiaj w pizdę, bo zbijemy se jakiegoś DZG. Poza tym brak podwójnego mordu, przy dwóch kamizelkach rozdanych wymusi na mafii taniec wokół mordów. Bo to nie jest tak, że olaboga, tylko nieparzysta meczówka, jak to peroruje Grubbraun, Wróg Wszystkiego Co Dobre 2. To też cała strategia kogo jebnąć. Dodatkowy mord nie daje dużo, ale brak udanego mordu to już problem. głosuj na mnie, nie bądź pizda No właśnie, mam lekkie wrażenie, że to Ty jesteś tym forsowanym na dzisiejszy lincz. Może jako niewinny, może jako nie-Grubol. Wolę też głosować tam gdzie Kshaq niż tam gdzie Piernik.
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 1, 2024 19:18:25 GMT 1
tylko nie dawajcie kurwa remisu, ja mam paść
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 19:19:06 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 1, 2024 19:19:06 GMT 1
ja w ogóle nie ogarniam progresji Mietka wobec Kaku 1. eee zapomnielim o nim 2. patrzcie, głosował na wagony 3. chuj do wyjebki nie podoba mi się to a co ci sie w tym nie podoba nie masz tak ze se po jakims czasie wracasz do gry i zauwazasz cos na co wczesniej nie zwracales az takiej uwagi bo ja tak mam prawie zawsze
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Oct 1, 2024 19:19:12 GMT 1
Kurwa nie podoba mi się to, napisałem, że jest bezjajecznie to nagle 4 osoby już coś konkretnego wrzuciły. Wśród was jest mafia dziady wredne.
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 1, 2024 19:19:19 GMT 1
głosuj na mnie, nie bądź pizda No właśnie, mam lekkie wrażenie, że to Ty jesteś tym forsowanym na dzisiejszy lincz. Może jako niewinny, może jako nie-Grubol. Wolę też głosować tam gdzie Kshaq niż tam gdzie Piernik. sam mnie sforsowałeś
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 1, 2024 19:19:38 GMT 1
za winnych mojej śmierci uważam liste szmaciarzy z mojego podpisu
|
|