Gruboku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 349
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 19:19:53 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Oct 1, 2024 19:19:53 GMT 1
No a ten ktoś był mafią czy nie? No bo łapałby się na ten wskaźnik. Piękne posty z podziałem na akapity, kolorowe, itd. Miastowy idzie DO SEDNA, to mafia chce, żeby zdobyć zaufanie przez to, że wydaje się, że się długo zastanawiał i teraz wszystko rozumie, jest pewny siebie, chce wszystko ze szczegółami objaśnić i przedstawić. Albo ma dzień wolny i dużo czasu przed wieczorem i chce sobie porobić ładnego posta. Nawet kurwa Avatar przerobiłem, czego nikt nie zauważył. Do sedna to ja idę w innych postach, a traktowanie tego jednego jako całość mojej gry jest nieuczciwe i wydaje się bardziej szukaniem powodu do głosu.
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 1, 2024 19:19:57 GMT 1
w wolnej polsce będziecie wisieć
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 1, 2024 19:20:24 GMT 1
No właśnie, mam lekkie wrażenie, że to Ty jesteś tym forsowanym na dzisiejszy lincz. Może jako niewinny, może jako nie-Grubol. Wolę też głosować tam gdzie Kshaq niż tam gdzie Piernik. sam mnie sforsowałeś
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 19:20:35 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 1, 2024 19:20:35 GMT 1
ja w ogóle nie ogarniam progresji Mietka wobec Kaku 1. eee zapomnielim o nim 2. patrzcie, głosował na wagony 3. chuj do wyjebki nie podoba mi się to a co ci sie w tym nie podoba nie masz tak ze se po jakims czasie wracasz do gry i zauwazasz cos na co wczesniej nie zwracales az takiej uwagi bo ja tak mam prawie zawsze no ale to nie było tak, że gdzieś wspomniałeś, że to szukanie Grubola niewarte? a potem miałem wrażenie walnąłeś w Kaku argumentami Grubolowymi rozpisz się o tej progresji o Kaku
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Oct 1, 2024 19:21:00 GMT 1
Ty zawsze o winnym misiaku, a kiedy coś o niewinnym? Chyba nigdy no na samym poczatku przeciez cie bronilem Bardziej chodzi o to, że ty już w głowie układasz scenariusze co będzie dalej jak już wyjdzie, że jestem czerwony. Weź tam rozkmiń, że za bardzo w przód wybiegasz i możesz się przeliczyć.
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 1, 2024 19:21:20 GMT 1
Lepper, ale dlaczego nie Papież/Grubol? Ja nie wychodzę poza nich dzisiaj. DZG nie ma strzału. Mafijny Grubol musiał walić w D1. Ja mam kamizelkę, bo z Rickiem mieliśmy więź telepatyczną i wolę nie dostać dzisiaj w pizdę, bo zbijemy se jakiegoś DZG. Poza tym brak podwójnego mordu, przy dwóch kamizelkach rozdanych wymusi na mafii taniec wokół mordów. Bo to nie jest tak, że olaboga, tylko nieparzysta meczówka, jak to peroruje Grubbraun, Wróg Wszystkiego Co Dobre 2. To też cała strategia kogo jebnąć. Dodatkowy mord nie daje dużo, ale brak udanego mordu to już problem. BO DZG ROBI TO CO ZAWSZE W MAFII - NIE BIERZE UDZIAŁU W KLUCZOWYCH MOMENTACH ROZGRYWKI, GRA TYLKO KIEDY JEST SPOKÓJ NIECHĘTNIE WJEBAŁ W LINCZ SWOJEGO ZIOMKA Z MAFII - ZAGŁOSOWAŁ ALE NIE PCHAŁ W FAZIE LINCZU WYPIERDOLIŁ SWOJEGO NIEWINNEGO MOTYLKA ŻEBY RATOWAĆ PAPIEŻA KTÓREGO PODEJRZEWAŁ A DZIEŃ PÓŹNIEJ ZACZĄŁ PISAĆ ŻE ON TAK NAPRAWDĘ CHCIAŁ PAPIEŻA TYLKO SPRAWDZIĆ, NIE ZLINCZOWAĆ
SWOJĄ DROGĄ OD TEJ PORY TWARDO CLEARUJE PAPIEŻA, A PRZECIEŻ PAPIEŻ TO RACZEJ TENDENCJA ZNIŻKOWA?
PAPIEŻ TEŻ NIE JEST ZŁYM POMYSŁEM, NO ALE KURWA KAMAN DZG BĘDZIE W MAFII
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 1, 2024 19:22:07 GMT 1
ja się zaczynam troche zgadzać z Lepperem
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 1, 2024 19:22:11 GMT 1
Lepper, ale dlaczego nie Papież/Grubol? Ja nie wychodzę poza nich dzisiaj. DZG nie ma strzału. Mafijny Grubol musiał walić w D1. Ja mam kamizelkę, bo z Rickiem mieliśmy więź telepatyczną i wolę nie dostać dzisiaj w pizdę, bo zbijemy se jakiegoś DZG. Poza tym brak podwójnego mordu, przy dwóch kamizelkach rozdanych wymusi na mafii taniec wokół mordów. Bo to nie jest tak, że olaboga, tylko nieparzysta meczówka, jak to peroruje Grubbraun, Wróg Wszystkiego Co Dobre 2. To też cała strategia kogo jebnąć. Dodatkowy mord nie daje dużo, ale brak udanego mordu to już problem. BO DZG ROBI TO CO ZAWSZE W MAFII - NIE BIERZE UDZIAŁU W KLUCZOWYCH MOMENTACH ROZGRYWKI, GRA TYLKO KIEDY JEST SPOKÓJ NIECHĘTNIE WJEBAŁ W LINCZ SWOJEGO ZIOMKA Z MAFII - ZAGŁOSOWAŁ ALE NIE PCHAŁ W FAZIE LINCZU WYPIERDOLIŁ SWOJEGO NIEWINNEGO MOTYLKA ŻEBY RATOWAĆ PAPIEŻA KTÓREGO PODEJRZEWAŁ A DZIEŃ PÓŹNIEJ ZACZĄŁ PISAĆ ŻE ON TAK NAPRAWDĘ CHCIAŁ PAPIEŻA TYLKO SPRAWDZIĆ, NIE ZLINCZOWAĆ
SWOJĄ DROGĄ OD TEJ PORY TWARDO CLEARUJE PAPIEŻA, A PRZECIEŻ PAPIEŻ TO RACZEJ TENDENCJA ZNIŻKOWA?
Grurambo też pewnie będzie w mafii, a i tak trzeba dziś pierdolnąć Grubollo/Papież.
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 1, 2024 19:22:37 GMT 1
Za co jest uniewinniany Andrzej Grubbol? Ostatnie 2 dni co zrobił? ACZKOLWIEK JAK TERAZ SOBIE MYŚLE TO RZECZYWIŚCIE JEST CIEKAWE, ŻE PRAKTYCZNIE NIKT MNIE NIE PODEJRZEWA PRZECIEŻ CHUJÓWKE MAX GRAM
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 19:22:56 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 1, 2024 19:22:56 GMT 1
BO DZG ROBI TO CO ZAWSZE W MAFII - NIE BIERZE UDZIAŁU W KLUCZOWYCH MOMENTACH ROZGRYWKI, GRA TYLKO KIEDY JEST SPOKÓJ NIECHĘTNIE WJEBAŁ W LINCZ SWOJEGO ZIOMKA Z MAFII - ZAGŁOSOWAŁ ALE NIE PCHAŁ W FAZIE LINCZU WYPIERDOLIŁ SWOJEGO NIEWINNEGO MOTYLKA ŻEBY RATOWAĆ PAPIEŻA KTÓREGO PODEJRZEWAŁ A DZIEŃ PÓŹNIEJ ZACZĄŁ PISAĆ ŻE ON TAK NAPRAWDĘ CHCIAŁ PAPIEŻA TYLKO SPRAWDZIĆ, NIE ZLINCZOWAĆ
Grurambo też pewnie będzie w mafii, a i tak trzeba dziś pierdolnąć Grubollo/Papież. no jak masz kurwa tego Gruambo w mafii, to po co papieża walisz? e: no dobra, argumenty złogrubolowe ale ty sądzisz, że papież zagrał dziś lepiej niż Grubollo?
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 1, 2024 19:24:31 GMT 1
Za co jest uniewinniany Andrzej Grubbol? Ostatnie 2 dni co zrobił? ACZKOLWIEK JAK TERAZ SOBIE MYŚLE TO RZECZYWIŚCIE JEST CIEKAWE, ŻE PRAKTYCZNIE NIKT MNIE NIE PODEJRZEWA PRZECIEŻ CHUJÓWKE MAX GRAM
Andrzeju, mówię jako przyjaciel Czy mogę liczyć że po mojej śmierci te kurwy rozliczysz Mafie zabijesz a Szmaciarzy zwyzywasz Bardzo Cię proszę.
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 1, 2024 19:25:17 GMT 1
No patrz, a ja cię podejrzewam, a jednocześnie bym jebnął z tobą w DZG. Lincz ponad podziałami?
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 1, 2024 19:25:20 GMT 1
PYTANIE DO MIASTOWYCH: WOLICIE MIEĆ W MECZÓWCE BANDE WJEBAŃCÓW CZY MNIEJ AKTYWNYCH GRACZY?
BO JA WOLAŁBYM ŻEBY DECIDERM BYŁ GRUBOKU I GRUBA RYBA NIŻ DZG CZY PAPIEŻ
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 1, 2024 19:25:54 GMT 1
Warto pamiętać, że w gronie szmaciarzy jest też Dużysz. Niby przyjaciel, a jednak wilk
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 19:26:26 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 1, 2024 19:26:26 GMT 1
a co ci sie w tym nie podoba nie masz tak ze se po jakims czasie wracasz do gry i zauwazasz cos na co wczesniej nie zwracales az takiej uwagi bo ja tak mam prawie zawsze no ale to nie było tak, że gdzieś wspomniałeś, że to szukanie Grubola niewarte? a potem miałem wrażenie walnąłeś w Kaku argumentami Grubolowymi rozpisz się o tej progresji o Kaku no pisalem o tym chyba w d1 jednak w miedzyczasie moja opinia na ten temat nieco sie zmienila
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 1, 2024 19:27:23 GMT 1
ACZKOLWIEK JAK TERAZ SOBIE MYŚLE TO RZECZYWIŚCIE JEST CIEKAWE, ŻE PRAKTYCZNIE NIKT MNIE NIE PODEJRZEWA PRZECIEŻ CHUJÓWKE MAX GRAM
Andrzeju, mówię jako przyjaciel Czy mogę liczyć że po mojej śmierci te kurwy rozliczysz Mafie zabijesz a Szmaciarzy zwyzywasz Bardzo Cię proszę. MUSIAŁBYŚ MI DAĆ LISTE KUREW I SIĘ ZASTANOWIE. ALE CZEMU JEŚLI JESTEŚ NIEWINNY TO NIE CHCESZ WYGRAĆ?
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Oct 1, 2024 19:27:44 GMT 1
PYTANIE DO MIASTOWYCH: WOLICIE MIEĆ W MECZÓWCE BANDE WJEBAŃCÓW CZY MNIEJ AKTYWNYCH GRACZY? BO JA WOLAŁBYM ŻEBY DECIDERM BYŁ GRUBOKU I GRUBA RYBA NIŻ DZG CZY PAPIEŻ Zdecydowanie lepiej mieć mniej aktywnych, ale i tak przejebię tą meczówkę.
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 1, 2024 19:27:47 GMT 1
Jest 34 minut do linczu.
5:5 w głosach.
A zamiast skupić się, czy Papież, czy Grubollo, dlaczego, czy obaj w mafii, czy któryś Grubol-Zły, to wy kurwa pierdolicie te nierelewantne utarczki i rozmywacie temat, a potem będzie wajcha na 3 minuty przed.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 19:27:50 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 1, 2024 19:27:50 GMT 1
no ale to nie było tak, że gdzieś wspomniałeś, że to szukanie Grubola niewarte? a potem miałem wrażenie walnąłeś w Kaku argumentami Grubolowymi rozpisz się o tej progresji o Kaku no pisalem o tym chyba w d1 jednak w miedzyczasie moja opinia na ten temat nieco sie zmienila no dobra byczku, ale mi chodzi o to, jaki dziś miałeś proces myślowy, który doprowadził cię do wyboru Kaku na dzisiaj, nie tam w d1
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 1, 2024 19:28:31 GMT 1
Gadka o innych tematach w tym momencie NIE MA SENSU. Zarówno Grubollo, jak i Papież nie oddali jeszcze głosu na siebie nawzajem i OBY TAK ZOSTAŁO.
Ale zdecydować który z nich trzeba. Nie ma innego rozwiązania dzisiaj.
|
|