|
Post by Lord Grubdemort on Oct 1, 2024 19:28:42 GMT 1
no pisalem o tym chyba w d1 jednak w miedzyczasie moja opinia na ten temat nieco sie zmienila no dobra byczku, ale mi chodzi o to, jaki dziś miałeś proces myślowy, który doprowadził cię do wyboru Kaku na dzisiaj, nie tam w d1 ja pierdole
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 19:28:54 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 1, 2024 19:28:54 GMT 1
no pisalem o tym chyba w d1 jednak w miedzyczasie moja opinia na ten temat nieco sie zmienila no dobra byczku, ale mi chodzi o to, jaki dziś miałeś proces myślowy, który doprowadził cię do wyboru Kaku na dzisiaj, nie tam w d1 no i o czym to swiadczy ?? jak to oceniasz ?? mafia miasto ??
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 1, 2024 19:29:02 GMT 1
Jest 34 minut do linczu. 5:5 w głosach. A zamiast skupić się, czy Papież, czy Grubollo, dlaczego, czy obaj w mafii, czy któryś Grubol-Zły, to wy kurwa pierdolicie te nierelewantne utarczki i rozmywacie temat, a potem będzie wajcha na 3 minuty przed. JA Z TEJ DWÓJKI WYBIERAM PAPIEŻA
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 19:29:28 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 1, 2024 19:29:28 GMT 1
no pisalem o tym chyba w d1 jednak w miedzyczasie moja opinia na ten temat nieco sie zmienila no dobra byczku, ale mi chodzi o to, jaki dziś miałeś proces myślowy, który doprowadził cię do wyboru Kaku na dzisiaj, nie tam w d1 bo tak w sumie krecisz sie wokol mnie jak hehe zyd hehe po pustym sklepie ale konkretnej tuby na ryj mi jeszcze nie dales
|
|
Gruba Ryba
EdycjaGruba#
Limit Postów: 104
|
Post by Gruba Ryba on Oct 1, 2024 19:29:40 GMT 1
Jak mam wybierać z tej dwójki to walę w Papieża.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 19:29:55 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 1, 2024 19:29:55 GMT 1
Gadka o innych tematach w tym momencie NIE MA SENSU. Zarówno Grubollo, jak i Papież nie oddali jeszcze głosu na siebie nawzajem i OBY TAK ZOSTAŁO. Ale zdecydować który z nich trzeba. Nie ma innego rozwiązania dzisiaj. ale niezłe decydowanie, jak z góry napisałeś, że nie będziesz siedział z głosem tam gdzie ja
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 19:30:03 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 1, 2024 19:30:03 GMT 1
jak mam bronic grubollo italiano to wolalbym bronic go glosem w brauna albo misiaku
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 1, 2024 19:30:09 GMT 1
Andrzeju, mówię jako przyjaciel Czy mogę liczyć że po mojej śmierci te kurwy rozliczysz Mafie zabijesz a Szmaciarzy zwyzywasz Bardzo Cię proszę. MUSIAŁBYŚ MI DAĆ LISTE KUREW I SIĘ ZASTANOWIE. ALE CZEMU JEŚLI JESTEŚ NIEWINNY TO NIE CHCESZ WYGRAĆ? Chce wygrać. Padnę i tak, jak nie dzisiaj to jutro, pojutrze, czy popojutrze. W weekend mam okazję do świętowania. Im dłużej zostanę tym gorzej dla miasta. Dla mafii jestem marzeniem w okolicach meczówki. Liczę, że moja śmierć pozwoli rozliczyć paru szmaciarzy, których należy rozliczyć
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Oct 1, 2024 19:30:10 GMT 1
Jest 34 minut do linczu. 5:5 w głosach. A zamiast skupić się, czy Papież, czy Grubollo, dlaczego, czy obaj w mafii, czy któryś Grubol-Zły, to wy kurwa pierdolicie te nierelewantne utarczki i rozmywacie temat, a potem będzie wajcha na 3 minuty przed. Sam 20 minut temu pierdoliłeś kocopoły i dopiero jak to zauważyłem, to zacząłeś konkrety pisać. Najbardziej mafijnie dziś wieczorem to ty tu zalatujesz.
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 1, 2024 19:30:25 GMT 1
no dobra byczku, ale mi chodzi o to, jaki dziś miałeś proces myślowy, który doprowadził cię do wyboru Kaku na dzisiaj, nie tam w d1 ja pierdole xd
ROZGRYWKA PŁYNIE I JEST WAJCHA, A TEN SOBIE ODPOWIADA NA JAKIEŚ NIEISTOTNE POSTY VOLDERMORDA SPRZED 20 MINUT
CO JEST!?
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 1, 2024 19:30:42 GMT 1
Jest 34 minut do linczu. 5:5 w głosach. A zamiast skupić się, czy Papież, czy Grubollo, dlaczego, czy obaj w mafii, czy któryś Grubol-Zły, to wy kurwa pierdolicie te nierelewantne utarczki i rozmywacie temat, a potem będzie wajcha na 3 minuty przed. JA Z TEJ DWÓJKI WYBIERAM PAPIEŻA Lista będzie w moim podpisie
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 1, 2024 19:30:50 GMT 1
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 1, 2024 19:31:02 GMT 1
jak mam bronic grubollo italiano to wolalbym bronic go glosem w brauna albo misiaku Mietek, nie broń mnie tylko pomóż panu Lepperowi rozliczyć kurwy
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 1, 2024 19:31:42 GMT 1
na dzierżców kaganka prawilności mianuje
Rybaka Mietka Baryłe pana Andrzeja Leppera
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 1, 2024 19:32:19 GMT 1
to w waszych rękach jest przyszłość tego miasta. Przeciwko kurestwu i upadkowi zasad!
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Oct 1, 2024 19:32:25 GMT 1
Coś wam da jak zagłosuję na jednego lub drugiego w kontekście tego rolnego mafiaka? Bo nie wiem czy jest jakieś oczekiwanie co do mojego głosu, wcześniej któryś o tym pisał.
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 1, 2024 19:32:53 GMT 1
Bardzo proszę, musimy dobrze zrobić ten lincz, Grubollo i Papież nie mogą zagłosować na siebie nawzajem, ale też nie mieli chęci, żeby to robić wcześniej. Możliwe, że obaj są w mafii, dobre szachy 5D by tu szły wtedy, jak jeden z nich ma rolę. Ale musimy przekminić który z całokształtu jest bardziej mafijny i co da lincz na nim. I musimy tak zrobić ten lincz, żeby zminimalizować ryzyko, że Grubol-Zła zagłosuje. Ponadto jak zginie niewinny, a Grubol-Zła będzie miał strzał, to dostaniemy jasną informację, że Grubollo/Papież nie są Grubolem-Zła.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 19:33:24 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 1, 2024 19:33:24 GMT 1
jak mam bronic grubollo italiano to wolalbym bronic go glosem w brauna albo misiaku Mietek, nie broń mnie tylko pomóż panu Lepperowi rozliczyć kurwy kurwa ja sie czuje teraz jakbym stal na gzymsie z samobojca i mu przypominam jak to kurwa bylo zajebiscie i ze jeszcze nie raz pojedziemy na piknik kantry do mragowa nie peniaj jeszcze bedzie dobrze w przyszle lato ma przyjechac neonowka beda jajca
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 1, 2024 19:33:35 GMT 1
A co do Leppera to ty mnie nie zrozumiałeś,chodzi o to ,że to co ci się nie podoba w lepperze mogłeś znalezc w twoim starym a jakoś nie wziąłeś tego w ogole pod uwage przy ocenie tego gracza xD Kurwa, ale co mi się rzekomo nie podoba w Lepperze? Ja napisałem, że gość jest gitem a byłby większym gitem, gdyby kreował lincz a nie tylko mnie bronił.TS do gita miał daleko, jakby zamiast krzyczeć, żeby mnie nie bić jeszcze nakręcał lincz na kogoś, to bym go miał za raczej niewinnego a tak to pisałem, że potencjalna mafia albo rolny, który gra na ręcznym. TEJ A CO TO JEST ZA MANIPULACJA??
TAK PIERDOLISZ O TYM MANIPULOWANIU NA KAŻDY ATAK W TWOJĄ STRONE
A TY CHYBA ZAPOMINASZ ŻE TO JA Z VOLDEMORTEM NAGONIŁEM NA MOTYLKA?
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 1, 2024 19:33:42 GMT 1
jak mam bronic grubollo italiano to wolalbym bronic go glosem w brauna albo misiaku Jesteś upośledzony? You're retarded? Grubollo/Papież. Wybieraj swojego pokemona i przestań pierdolić, bo Twoje wejście dziś to są kurwa himalaje rozmemłania. A naprawdę dobre wajby do Ciebie miałem do momentu.
|
|