|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 19:33:57 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 1, 2024 19:33:57 GMT 1
no dobra byczku, ale mi chodzi o to, jaki dziś miałeś proces myślowy, który doprowadził cię do wyboru Kaku na dzisiaj, nie tam w d1 no i o czym to swiadczy ?? jak to oceniasz ?? mafia miasto ?? oczywiście, że mafia, jak nagle wyciągasz typa nie wiadomo skąd i mnie po nim kolejkujesz, jakbyś wiedział, że jebnie czerwony
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Oct 1, 2024 19:34:05 GMT 1
Wajcha na woldemorde? Ktoś za?
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 1, 2024 19:34:09 GMT 1
swoją drogą proszę państwa kolejny lincz który wygląda jakby pasował Grubraunowi
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 1, 2024 19:34:14 GMT 1
Tom, a ja to mogę już głosować na jednego z nich, czy wciąż nie? xD
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 19:34:32 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 1, 2024 19:34:32 GMT 1
Bardzo proszę, musimy dobrze zrobić ten lincz, Grubollo i Papież nie mogą zagłosować na siebie nawzajem, ale też nie mieli chęci, żeby to robić wcześniej. Możliwe, że obaj są w mafii, dobre szachy 5D by tu szły wtedy, jak jeden z nich ma rolę. Ale musimy przekminić który z całokształtu jest bardziej mafijny i co da lincz na nim. I musimy tak zrobić ten lincz, żeby zminimalizować ryzyko, że Grubol-Zła zagłosuje. Ponadto jak zginie niewinny, a Grubol-Zła będzie miał strzał, to dostaniemy jasną informację, że Grubollo/Papież nie są Grubolem-Zła. ja moge tylko na papieza jak juz dla mnie grubollo to miasto i nic tego nie zmieni jestem na tym stunelowany w opor
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 1, 2024 19:34:37 GMT 1
poprzedni też mu tak pasował? warto sprawdzić, bo z tego co kojarze to pierwsze dwa tak
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 19:34:51 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 1, 2024 19:34:51 GMT 1
xd
ROZGRYWKA PŁYNIE I JEST WAJCHA, A TEN SOBIE ODPOWIADA NA JAKIEŚ NIEISTOTNE POSTY VOLDERMORDA SPRZED 20 MINUT
CO JEST!?
>posty na bieżąco >sprzed 20 minut wybierz jedno
|
|
Gruba Ryba
EdycjaGruba#
Limit Postów: 104
|
Post by Gruba Ryba on Oct 1, 2024 19:35:44 GMT 1
Ja też mogę na Papieża lub Misio Kaku dzisiaj. Skoro ten drugi odpada to walę w Papieża i już nie robią żadnych wajch.
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 1, 2024 19:35:45 GMT 1
Gadka o innych tematach w tym momencie NIE MA SENSU. Zarówno Grubollo, jak i Papież nie oddali jeszcze głosu na siebie nawzajem i OBY TAK ZOSTAŁO. Ale zdecydować który z nich trzeba. Nie ma innego rozwiązania dzisiaj. ale niezłe decydowanie, jak z góry napisałeś, że nie będziesz siedział z głosem tam gdzie ja Ja mówię o mieście, a Ty robisz dyskusję o dupie z Mietkiem. Skontrowałem teraz w Papieża, bo uważam, ze jeśli ktoś jest bardziej pchany do tego linczu, to Grubollo, a Papież dostał płaszczyk ochronny. Grubollo mógł też mieć wyjebane i nie przyłazić. Poza tym Wróżbita >>>> Grubbraun, więc na ten moment mam na Papieżu.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 19:36:04 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 1, 2024 19:36:04 GMT 1
jak mam bronic grubollo italiano to wolalbym bronic go glosem w brauna albo misiaku Jesteś upośledzony? You're retarded? Grubollo/Papież. Wybieraj swojego pokemona i przestań pierdolić, bo Twoje wejście dziś to są kurwa himalaje rozmemłania. A naprawdę dobre wajby do Ciebie miałem do momentu. jakiego kirwa rozmemlania to ze nie siedze 5 godzin nad teoria ktora przy bledzie przyjetej tezy moze rozjebac gierke nie znaczy ze chuja robie zobacz jak dojechalem grubrauna az mu okulary zaparowaly
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 1, 2024 19:36:08 GMT 1
brawo kurwa zauważylismy to samo!!!!!1
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 1, 2024 19:36:24 GMT 1
Tom, a ja to mogę już głosować na jednego z nich, czy wciąż nie? xD Głosuj, teraz to już chuj z koncepcją trójkową, samo wykluczenie Grubollo/Papież to będzie kapitał i tak.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 19:36:32 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 1, 2024 19:36:32 GMT 1
no i o czym to swiadczy ?? jak to oceniasz ?? mafia miasto ?? oczywiście, że mafia, jak nagle wyciągasz typa nie wiadomo skąd i mnie po nim kolejkujesz, jakbyś wiedział, że jebnie czerwony hahhahahahaha kurwa tym pierdemnjuz se wykopales grub
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 19:36:45 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 1, 2024 19:36:45 GMT 1
oczywiście, że mafia, jak nagle wyciągasz typa nie wiadomo skąd i mnie po nim kolejkujesz, jakbyś wiedział, że jebnie czerwony hahhahahahaha kurwa tym pierdemnjuz se wykopales grub dawaj dawaj
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 1, 2024 19:37:16 GMT 1
przygrzejcie grubrauna, on zawsze wygląda dobrze do pierwszego mocnego pressingu
łapcie sie za ręce i jazda z nim do spodu!!
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 1, 2024 19:37:24 GMT 1
Jesteś upośledzony? You're retarded? Grubollo/Papież. Wybieraj swojego pokemona i przestań pierdolić, bo Twoje wejście dziś to są kurwa himalaje rozmemłania. A naprawdę dobre wajby do Ciebie miałem do momentu. jakiego kirwa rozmemlania to ze nie siedze 5 godzin nad teoria ktora przy bledzie przyjetej tezy moze rozjebac gierke nie znaczy ze chuja robie zobacz jak dojechalem grubrauna az mu okulary zaparowaly No jeb Grubbrauna, bo mam go za większego mafiaka niż Ciebie, ale doceniłbym zaangażowanie w dyskusję, która pokaże swoje owoce a 23 minuty, a nie za parę dni.
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 1, 2024 19:37:32 GMT 1
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 19:38:42 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 1, 2024 19:38:42 GMT 1
DAWAĆ W GRUBOLLO
ZOSTAWIĆ PAPIEŻA
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 1, 2024 19:38:48 GMT 1
Ale kto tam pisał, że Grubollo łatwiej przechodzi, skoro mam wrażenie, że głosy na Papaja się sypią jak z rękawa?
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 1, 2024 19:38:51 GMT 1
DAWAĆ W GRUBOLLO ZOSTAWIĆ PAPIEŻA Dlaczego?
|
|