|
Post by Lord Grubdemort on Oct 1, 2024 19:45:51 GMT 1
No mi to wyglądało teraz jak wjazd Grubolla z Misio Kaku i Mietkiem we mnie na podstawie niewinnego Papieża, chuja zrobić, zwajchować siłą rzeczy, a potem przypierdolić komuś, kto 100 postów o tym linczu napisał.
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 1, 2024 19:47:13 GMT 1
Przecież napisałem wyżej. Chyba, że mam ci to skonsolidować do czwórki, wtedy nie wiem. Grubollo, DZG, Gruambo/Ty, Lepper. Fajnie by było Czemu wolisz na Papieża niż na Grubolla głosować?
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 1, 2024 19:47:24 GMT 1
Zaraz Was poweryfikujemy kurwa.
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 1, 2024 19:47:37 GMT 1
co Ty pierdolisz, jeżeli ja jestem z nimi sparowany a papież niewinny to i tak teoria po sflipowaniu mnie będzie chuja warta
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 1, 2024 19:47:43 GMT 1
Bo mnie urzekł wkurw Grubolla
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 1, 2024 19:48:23 GMT 1
dobra panowie, trzeba jeszcze jeden dołożyć na mnie żeby ten herbatnik voldemort nie mógł w ostatniej sekundzie linczu uratować mnie kosztem papieża
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 1, 2024 19:49:01 GMT 1
MOŻE JESTEM NAIWNY ALE GRUBOLLO WALCZY I NIE PRÓBUJE MĄCIĆ
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 1, 2024 19:49:02 GMT 1
dobra panowie, trzeba jeszcze jeden dołożyć na mnie żeby ten herbatnik voldemort nie mógł w ostatniej sekundzie linczu uratować mnie kosztem papieża ja jestem przekonany, że on jest pizdą i to zrobi i jutro znowu mi będzie skakał po głowie z dzg, zróbcie to dla mnie
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 19:49:04 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 1, 2024 19:49:04 GMT 1
i sie potem kurwa dziwisz ze cie ludzie nie chca sluchac jutro siadasz na dupie na jezy karnym i sluchasz co inni maja do powiedzenia
to do grubdemorta
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 1, 2024 19:49:35 GMT 1
Wiesz co gościu, mam nadzieję, że jesteś w mafii, bo obrzydziłeś mi trzecią rozgrywkę z rzędu.
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Oct 1, 2024 19:49:50 GMT 1
MOŻE JESTEM NAIWNY ALE GRUBOLLO WALCZY I NIE PRÓBUJE MĄCIĆ A czy Papież jakby był winny to nie powinien teraz miotać się jak szatan i bluzgać po wszystkich?
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 1, 2024 19:50:22 GMT 1
On to powinien robić niezależnie od swojego kolorku tbh
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 1, 2024 19:50:26 GMT 1
i sie potem kurwa dziwisz ze cie ludzie nie chca sluchac jutro siadasz na dupie na jezy karnym i sluchasz co inni maja do powiedzenia to do grubdemorta Czym dziwisz? W sensie w odpowiedzi na co jest ten post? Gdzie ja się dziwiłem? I gdzie ja nie słuchałem? Napisałem chyba z 20 postów z pytaniami o opinie innych. Ty jesteś zdrowy na umyśle?
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 1, 2024 19:50:26 GMT 1
i sie potem kurwa dziwisz ze cie ludzie nie chca sluchac jutro siadasz na dupie na jezy karnym i sluchasz co inni maja do powiedzeniato do grubdemorta
TO MYŚLISZ ŻE NIE TRAFI???
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 1, 2024 19:50:27 GMT 1
Wiesz co gościu, mam nadzieję, że jesteś w mafii, bo obrzydziłeś mi trzecią rozgrywkę z rzędu. jak kuba bogu tak bóg kubie
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 19:50:47 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 1, 2024 19:50:47 GMT 1
No mi to wyglądało teraz jak wjazd Grubolla z Misio Kaku i Mietkiem we mnie na podstawie niewinnego Papieża, chuja zrobić, zwajchować siłą rzeczy, a potem przypierdolić komuś, kto 100 postów o tym linczu napisał. mozesz nawet o tym kurwa epopeje napisac jak ktos chce glosowac roboc inaczej to niech se robi a nie ze ty tu se prywatny folwark robisz wkurwiles mnie
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 19:51:25 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 1, 2024 19:51:25 GMT 1
i sie potem kurwa dziwisz ze cie ludzie nie chca sluchac jutro siadasz na dupie na jezy karnym i sluchasz co inni maja do powiedzenia to do grubdemorta Czym dziwisz? W sensie w odpowiedzi na co jest ten post? Gdzie ja się dziwiłem? I gdzie ja nie słuchałem? Napisałem chyba z 20 postów z pytaniami o opinie innych. Ty jesteś zdrowy na umyśle? pytales ale niekoniecznie sluchales dobra koncze bo szkods czasu teraz na takie klotnie niepotrzebne
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 1, 2024 19:51:26 GMT 1
ale taki misio kaku sie go słucha i potem pierdolnie swoje narzekanie i dzień do przodu
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 1, 2024 19:51:28 GMT 1
NA DZG DAWAJCIE, NA MOJĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 1, 2024 19:51:42 GMT 1
No mi to wyglądało teraz jak wjazd Grubolla z Misio Kaku i Mietkiem we mnie na podstawie niewinnego Papieża, chuja zrobić, zwajchować siłą rzeczy, a potem przypierdolić komuś, kto 100 postów o tym linczu napisał. mozesz nawet o tym kurwa epopeje napisac jak ktos chce glosowac roboc inaczej to niech se robi a nie ze ty tu se prywatny folwark robisz wkurwiles mnie Ty jesteś pojebany? Wypierdalaj robić dzień dobry pod prysznicem kolegom śmieciu, jeszcze się z Tobą policzę.
|
|