|
Post by Don Vito Grubolone on Sept 26, 2024 18:29:44 GMT 1
Jak się zapatrujecie na to że ja mam 3 role a wy po jednej ( ojciec chrzestny,grubol i sąd ostateczny jako don w sprawach mafii)?
|
|
|
Post by Don Vito Grubolone on Sept 26, 2024 18:37:35 GMT 1
Nic się nie skończyło! Nic! Nie możecie tego ot tak wyłączyć! To nie była moja wojna! Wy prosiliście mnie, a nie ja was! Zrobiłem wszystko, co musiałem, byśmy zwyciężyli, a ktoś nie pozwolił nam wygrać! Potem wracam do świata i widzę tych wszystkich chuderlaków na lotnisku protestujących przeciwko mnie, plujących nazywających mnie obleśnym grubasem i innymi obrzydliwymi wyzwiskami! Kim oni są, żeby przeciwko mnie protestować, co?! Kim oni są?! Chyba, że byli mną i byli tam gdzie ja i wiedzą o czym wrzeszczą! A która wojna jest twoja Gruambo? Jako żołnierz powinieneś wiedzieć o tym najlepiej.
|
|
|
Post by Rick Gruboll on Sept 26, 2024 18:38:13 GMT 1
mafia się wygadała na discordzie i teraz pewnie za bardzo nie chce się nikomu wpisywać, ale z czystej przyzwoitości jeden czy dwóch pewnie się zameldowało
ja przyjdę potem, skoro teraz wieje chujem
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Sept 26, 2024 18:38:57 GMT 1
GRUBOLE I GRUBOLKI!!! JA, ANDRZEJ GRUBBOL STAJĘ PRZED WAMI BY WALCZYĆ O NASZE PRAWA! O PRAWA GRUBOLI, KTÓRE OD LAT ZANIEDBYWAŁY CHUDOLSKIE ELITY! WIEMY DOBRZE KTO BUMELUJE NA GÓRZE A KTO CIĘŻKO HARUJE NA DOLE ALE WIĘCEJ JUŻ NA TO NIE POZWOLIMY! PRZYSZEDŁ CZAS BY POWIEDZIEĆ DOŚĆ! NIE POZWOLĘ ŻEBY NAS OSZUKIWANO, ZNIEWAŻANO I NISZCZONO NASZE MARZENIA. MARZENIA O KRAINIE MLEKIEM I MIODEM PŁYNĄCEJ - GRUBOLANDII MĄCICIELE Z ELITY KRĄŻĄ WŚRÓD NAS, SIEJĄ ZAMĘT CHCĄ WCIĄGNĄĆ NAS W SWOJE UKŁADY I ZABIERAĆ TO CO NALEŻY SIĘ NAM, GRUBOLOM! ALE JA WAM MÓWIĘ I BIORĘ PEŁNĄ ODPOWIEDZIALNOŚC ZA TO CO MÓWIĘ – NIE PODDAMY SIĘ I ZWYĆIĘŻYMY! JA, ANDRZEJ GRUBBOL, BĘDĘ WALCZYŁ O GODNOŚĆ O POKRZYWDZONYCH O TO BY GRUBOL ZNOW MÓGŁ STAĆ Z PODNIESIONĄ GŁOWĄ! MĄCICIELE UWAŻAJCIE BO PRZYJDZIE KRYSKA NA MATYSKA!!! WASZ ANDRZEJ GRUBBOL NIE DA SIĘ ZASTRASZYĆ! A TYCH CO PRÓBUJĄ KNUĆ ZA NASZYMI PLECAMI – WYŁAPIEMY I ROZGONIMY Co tam słychać w świecie wielkiej polityki panie Andrzeju? DON VITO GRUBOLONE
NIE WIEM. ŚWIAT WIELKIEJ POLITYKI PRZESTAŁ MNIE INTERESOWAĆ. TO ŚWIAT MOICH WROGÓW. ELITY I CHUDOLE CIEMIĘŻĄ SPRAWIEDLIWYCH GRUBOLI OD LAT.
CZY KIEDYKOLWIEK POMYŚLAŁEŚ ŻE CI KTÓRZY SIEDZĄ NA GÓRZE MAJĄ NAS W NOSIE? TO MY CIĘŻKO HARUJEMY LEDWO ŁĄCZĄC POCZĄTEK Z KOŃCEM A ONI? ONI ZGARNIAJĄ CAŁY ZYSK. PO KTÓREJ STRONIE JESTEŚ DON GRUBELONE?
MY PRACUJEMY A TY? SIEDZISZ W BŁYSZCZĄCYM PAŁACU I KNUJESZ CZY STOISZ PO STRONIE GRUBOLI?
OKREŚL SIĘ, DON VITO GRUBOLONE
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Sept 26, 2024 18:39:38 GMT 1
RĘCĘ DO GÓRY
|
|
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 18:39:46 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 26, 2024 18:39:46 GMT 1
Szczęść Boże. Nazywam się Grubraun. Grzegorz Grubraun.
Jestem monarchistą, bo cenię sobie wolność i grube tradycje.
|
|
|
Post by Don Vito Grubolone on Sept 26, 2024 18:40:56 GMT 1
Co tam słychać w świecie wielkiej polityki panie Andrzeju? DON VITO GRUBOLONE
NIE WIEM. ŚWIAT WIELKIEJ POLITYKI PRZESTAŁ MNIE INTERESOWAĆ. TO ŚWIAT MOICH WROGÓW. ELITY I CHUDOLE CIEMIĘŻĄ SPRAWIEDLIWYCH GRUBOLI OD LAT.
CZY KIEDYKOLWIEK POMYŚLAŁEŚ ŻE CI KTÓRZY SIEDZĄ NA GÓRZE MAJĄ NAS W NOSIE? TO MY CIĘŻKO HARUJEMY LEDWO ŁĄCZĄC POCZĄTEK Z KOŃCEM A ONI? ONI ZGARNIAJĄ CAŁY ZYSK. PO KTÓREJ STRONIE JESTEŚ DON GRUBELONE?
MY PRACUJEMY A TY? SIEDZISZ W BŁYSZCZĄCYM PAŁACU I KNUJESZ CZY STOISZ PO STRONIE GRUBOLI?
OKREŚL SIĘ, DON VITO GRUBOLONE
Przecież jestem donem mafii Panie Andrzeju. Więc interesuje mnie sterowanie zza kulis. Przede wszystkim ja pilnuję swoich interesów by niepożądani goście ich mi nie podkradli. Przecież to Pan jest politykiem więc Pan powinien się orientować co tam słychać i działać.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 18:43:13 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 26, 2024 18:43:13 GMT 1
Nie popieram demokracji, bo za jej fasadą rządzą mafie (takie jak Don Vito), służby i loże.
Dlatego w odpowiednim czasie ustalę cel linczu i w tej edycji nie będzie głosowania. Króluj nam, Chryste.
|
|
|
Post by Don Vito Grubolone on Sept 26, 2024 18:45:03 GMT 1
Ja tu pilnuję swoich interesów Panie Grzegorzu, aby posłuszni politycy głosowali zgodnie z moim życzeniem.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 18:45:59 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 26, 2024 18:45:59 GMT 1
Ja tu pilnuję swoich interesów Panie Grzegorzu, aby posłuszni politycy głosowali zgodnie z moim życzeniem. Jeśli się boją, już są niewolnikami.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 18:46:31 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Sept 26, 2024 18:46:31 GMT 1
bardziej mafijnego wejscia niz don vito nie dalo sie poczynic
|
|
|
Post by Don Vito Grubolone on Sept 26, 2024 18:46:53 GMT 1
Ja tu pilnuję swoich interesów Panie Grzegorzu, aby posłuszni politycy głosowali zgodnie z moim życzeniem. Jeśli się boją, już są niewolnikami. Oczywiście że się boją. Wkońcu dostają zastrzyk gotówki lub podarunek innych aktywów aby nie wznosili buntu.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 18:48:47 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Sept 26, 2024 18:48:47 GMT 1
wogole to kto wam tu tak w miescie tak wszystko spierdolil przeciez zeby to wszystko poskladac do kupy bedzie potrzeba tygodni miesiecy kuzwa a teraz o pracownikow trudno terminy tez najwczesniej na wiosne no i troche to bedzie kosztowac bo to pozdzierac wszystko najpierw trzeba kurde no ciezki temat
|
|
|
Post by Don Vito Grubolone on Sept 26, 2024 18:49:31 GMT 1
bardziej mafijnego wejscia niz don vito nie dalo sie poczynic Wkońcu jestem donem mafii co nie?
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 349
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 18:50:48 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Sept 26, 2024 18:50:48 GMT 1
Kamehamehaaaaaa
|
|
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 18:51:18 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Sept 26, 2024 18:51:18 GMT 1
bardziej mafijnego wejscia niz don vito nie dalo sie poczynic Wkońcu jestem donem mafii co nie? taki don jak majster z mojej pierwszej roboty na niczym sie nie wyznawal ale zawsze naglosniej klapal dziobem co to nie on ano i po flaszke kazal ganiac zawsze po sniadaniu
|
|
|
Post by Don Vito Grubolone on Sept 26, 2024 18:52:05 GMT 1
Wkońcu jestem donem mafii co nie? taki don jak majster z mojej pierwszej roboty na niczym sie nie wyznawal ale zawsze naglosniej klapal dziobem co to nie on ano i po flaszke kazal ganiac zawsze po sniadaniu Przyślij mi lepiej włoskie wino a nie flaszkę. Znasz adres mojej siedziby.
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 349
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 18:53:13 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Sept 26, 2024 18:53:13 GMT 1
Wkońcu jestem donem mafii co nie? taki don jak majster z mojej pierwszej roboty na niczym sie nie wyznawal ale zawsze naglosniej klapal dziobem co to nie on ano i po flaszke kazal ganiac zawsze po sniadaniu czemu mafijne wejscie mietku? Czy jeszcze sobie żartujemy kreacjami?
|
|
|
Post by Don Vito Grubolone on Sept 26, 2024 18:55:33 GMT 1
Niestety żaden z dotychczasowych uczestników nie zasługuje na tytuł mojej prawej ręki.
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Sept 26, 2024 18:56:41 GMT 1
a andrzej grubbol to powinien miec taki avatar a nie jakies sznury bezsensu
|
|