|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 22:49:21 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Sept 26, 2024 22:49:21 GMT 1
Przy czym Grubdemort to był mój taki cichy podejrzany. Dość mocno reakcyjny sposób gry odhaczony. Interakcja z Gruboku odhaczona. Dyskredytacja Ricka cy Papież odhaczona i może się rozejść. Nie widziałem tam nawet próby szukania prawdy. Grubolone dostał wpierdol a wrzuca wyższy bieg, wybierając sobie do tego bardzo tricky cele do ataków Zapraszam do dyskusji Gratuluję, jak nie jesteś jakimś pojebem to raczej byś teraz nie bronił tego mafiaka w taki sposób. Wycofuję chwilowo tego gagatka - Wróżbitę ze składu mafii. Co sądzisz Ricky?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 22:49:38 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Sept 26, 2024 22:49:38 GMT 1
nie rozumiem co piszesz a wynika to chyba z tego że ty nie zrozumiałeś co ja napisałem Albo ty próbujesz odwrócić od siebie uwagę. ja lubię uwagę
|
|
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 22:50:56 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Sept 26, 2024 22:50:56 GMT 1
Sprzeciw! Było niemafijne.
Wybaczcie kochani, że mnie nie było. Ciężko jest gotować dla takiej liczby Gruboli.
A gdzie konkretnie było to szukanie przyjaciół? Zacytuj posty. Uuuu, ale dokonałem obnażenia! Grubleone zrobił tak, że przyatakował Goku i jak zaczął być o to kwestionowany, to na siłę sobie wymyślał argumenty pod tezę, żeby pokazać, czemu podejrzewa Goku. mafiacorner.boards.net/post/138227 Przecież tu wszystko jest maksymalnie pod tezę. Nie wierzę w tak fundamentalnie niedorzeczne szukanie prawdy u miastowego Grubleone.
Ciężko mi uwierzy, że to naturalnie tu progresowało i moim zdaniem ledwo Szef wszedł do gierki to Grubolone wpierdolił go na minę wychodząc na spalonego mafiozę, więc trzeba było wajchować z niewinnego wejścia na jakąś argumentację, żeby creditsy podbić. No nie wierzę nic a nic, że winny Grubolone nie daje winnego Szefa, a winnego Grubolone jestem pewien, ale możesz Szefu jakoś dokładnie i w detalach opisać swój proces wejścia w rozgrywkę, początkowe spostrzeżenia, czemu wejście Grubolone niemafijne, no takie wiesz, rozszerzające rzeczy. Można się otwarcie wypowiadać, bo jestem przekonany że dwóch złapalim, ale trzeba być open-minded, a nie twardogłowym.
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 26, 2024 22:52:23 GMT 1
Grubo zaczęliście. Jestem na 12 stronie. Rick wygląda na mafiozę. Voldemort miasto. Dobre odczyty daje. Grubolone zaczął mafijnie, ale skubany poszedł w merytorykę zamiast skryć się do dziury, więc na dwoje babka wróżyła, ale jeśli jest w mafii, to jest dla niej nie do odratowania, więc pewnie pójdą w niego jakieś strzały od mafii. Ten Kuku czy jakoś tak jeszcze mi się nie podobał, wyczuwam duży współczynnik prób urabiania innych. Knur z Mazur trochę obok gry przechodzi. Mietek wygląda legitnie. Gruboku mnie kupił tym pytaniem o to na jakiej podstawie Voldemort odczytywał, może być niewinny. Lepper też niewinnie na początku, ale tu kreacja/inteligencja może co nie co przesłaniać. Papież się bawi w odniesienia do dawnych edycji, trochę jakby kumpli szukał? Gruambo znalazł czas na gifowy avatar, wpis kreacyjny, ale do gry się nie pali.
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 26, 2024 22:52:57 GMT 1
Sprzeciw! Było niemafijne.
Wybaczcie kochani, że mnie nie było. Ciężko jest gotować dla takiej liczby Gruboli.
A gdzie konkretnie było to szukanie przyjaciół? Zacytuj posty. Uuuu, ale dokonałem obnażenia! Grubleone zrobił tak, że przyatakował Goku i jak zaczął być o to kwestionowany, to na siłę sobie wymyślał argumenty pod tezę, żeby pokazać, czemu podejrzewa Goku. mafiacorner.boards.net/post/138227 Przecież tu wszystko jest maksymalnie pod tezę. Nie wierzę w tak fundamentalnie niedorzeczne szukanie prawdy u miastowego Grubleone.
Ciężko mi uwierzy, że to naturalnie tu progresowało i moim zdaniem ledwo Szef wszedł do gierki to Grubolone wpierdolił go na minę wychodząc na spalonego mafiozę, więc trzeba było wajchować z niewinnego wejścia na jakąś argumentację, żeby creditsy podbić. No nie wierzę nic a nic, że winny Grubolone nie daje winnego Szefa, a winnego Grubolone jestem pewien, ale możesz Szefu jakoś dokładnie i w detalach opisać swój proces wejścia w rozgrywkę, początkowe spostrzeżenia, czemu wejście Grubolone niemafijne, no takie wiesz, rozszerzające rzeczy. to jest celne, ja mimo że kurde sporo mam momentów gdzie z merytoryczną warstwą postów Szefa się zgadzam, to gdzieś mi podświadomie nie siedzi jego ton, mam wrażenie, że sporo rzeczy pisze w konwencji jakiejś dziwnej pokazówki zdecyduj się voldi czy jesteś gitem, czy chujem, bo nie wiem, czy cię jebać
|
|
M. Otyłek
EdycjaGruba#
Limit Postów: 119
|
Post by M. Otyłek on Sept 26, 2024 22:53:15 GMT 1
Wina Grubol Szef wynika tylko z interakcji z Grubolone czy ma też jakieś inne podłoże?
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 26, 2024 22:54:12 GMT 1
Grubo zaczęliście. Jestem na 12 stronie. Rick wygląda na mafiozę. Voldemort miasto. Dobre odczyty daje. Grubolone zaczął mafijnie, ale skubany poszedł w merytorykę zamiast skryć się do dziury, więc na dwoje babka wróżyła, ale jeśli jest w mafii, to jest dla niej nie do odratowania, więc pewnie pójdą w niego jakieś strzały od mafii. Ten Kuku czy jakoś tak jeszcze mi się nie podobał, wyczuwam duży współczynnik prób urabiania innych. Knur z Mazur trochę obok gry przechodzi. Mietek wygląda legitnie. Gruboku mnie kupił tym pytaniem o to na jakiej podstawie Voldemort odczytywał, może być niewinny. Lepper też niewinnie na początku, ale tu kreacja/inteligencja może co nie co przesłaniać. Papież się bawi w odniesienia do dawnych edycji, trochę jakby kumpli szukał? Gruambo znalazł czas na gifowy avatar, wpis kreacyjny, ale do gry się nie pali. :/ dziękujemy za to streszczenie jest potencjał na mafiaka
|
|
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 22:54:28 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Sept 26, 2024 22:54:28 GMT 1
haha kurwa faktycznie jest pięciu mafiozów
o ja pierdolę
|
|
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 22:55:20 GMT 1
via mobile
Post by Don Vito Grubolone on Sept 26, 2024 22:55:20 GMT 1
Tylko że ja żadnych interakcji z Grubol Szef, poza wspominaniem o nim na starcie, nie miałem jak już coś ma wam ułatwić robotę.
|
|
|
Post by Grubol Szef on Sept 26, 2024 22:55:53 GMT 1
Dlaczego Misiu powiedz mi. Dwa posty smierdziuchy zapodał. Gruboku nadgorliwy, ale chyba w nieporadnie miastowy sposób Tak mi kula mówi, chociaż nie wiem, co to za "chyba", badziew z Temu Ten post to taki na pokaz. Niby wyciąga jakiś wniosek, a potem pisze że jest nic nie warty. To po co w ogóle o tym pisać? Dobra Vito, chuj z tym, no jestem w stanie uwierzyć, że tak było Mnie się tylko nie podoba, że ty przeszedłeś z tej negatywnej oceny do neutralnej, jak cię o to przycisnąłem Muszę się spytać MAGICZNEJ KULI co z tym fantem Tu podobny post jak wyżej. Po co to zdanie o tej kuli? Mi to zalatuje taką mafią, która chce być merytoryczna, ale boi się rzucić z pełnym impetem, więc tak podszczypuje. Myślę, że mafiozo, takie argumenty w stylu myślenia, że muszę być merytoryczny i coś wymyślić. Atakowanie tego, co się da atakować i ubrać w słowa ten atak, a nie tego, co faktycznie jest mafijne.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 22:55:56 GMT 1
via mobile
Post by Don Vito Grubolone on Sept 26, 2024 22:55:56 GMT 1
A samo wejście dobrego,złego co najmniej nieudolne.
|
|
|
Post by Rick Gruboll on Sept 26, 2024 22:56:27 GMT 1
Grubolone dostał wpierdol a wrzuca wyższy bieg, wybierając sobie do tego bardzo tricky cele do ataków Zapraszam do dyskusji Gratuluję, jak nie jesteś jakimś pojebem to raczej byś teraz nie bronił tego mafiaka w taki sposób. Wycofuję chwilowo tego gagatka - Wróżbitę ze składu mafii. Co sądzisz Ricky? u mnie wróżbita jest jednostajnie trochę nad kreską i zobaczymy co się bd działo jeszcze se przeczytam temat jeszcze raz przed spaniem, bo połowy postów nie rozkminiłem tak na poważnie
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 26, 2024 22:58:27 GMT 1
Grubo zaczęliście. Jestem na 12 stronie. Rick wygląda na mafiozę. Voldemort miasto. Dobre odczyty daje. Grubolone zaczął mafijnie, ale skubany poszedł w merytorykę zamiast skryć się do dziury, więc na dwoje babka wróżyła, ale jeśli jest w mafii, to jest dla niej nie do odratowania, więc pewnie pójdą w niego jakieś strzały od mafii. Ten Kuku czy jakoś tak jeszcze mi się nie podobał, wyczuwam duży współczynnik prób urabiania innych. Knur z Mazur trochę obok gry przechodzi. Mietek wygląda legitnie. Gruboku mnie kupił tym pytaniem o to na jakiej podstawie Voldemort odczytywał, może być niewinny. Lepper też niewinnie na początku, ale tu kreacja/inteligencja może co nie co przesłaniać. Papież się bawi w odniesienia do dawnych edycji, trochę jakby kumpli szukał? Gruambo znalazł czas na gifowy avatar, wpis kreacyjny, ale do gry się nie pali. :/ dziękujemy za to streszczenie jest potencjał na mafiaka jak na streszczenie dość dużo moich odczytów
|
|
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 22:58:38 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Sept 26, 2024 22:58:38 GMT 1
Ciężko mi uwierzy, że to naturalnie tu progresowało i moim zdaniem ledwo Szef wszedł do gierki to Grubolone wpierdolił go na minę wychodząc na spalonego mafiozę, więc trzeba było wajchować z niewinnego wejścia na jakąś argumentację, żeby creditsy podbić. No nie wierzę nic a nic, że winny Grubolone nie daje winnego Szefa, a winnego Grubolone jestem pewien, ale możesz Szefu jakoś dokładnie i w detalach opisać swój proces wejścia w rozgrywkę, początkowe spostrzeżenia, czemu wejście Grubolone niemafijne, no takie wiesz, rozszerzające rzeczy. to jest celne, ja mimo że kurde sporo mam momentów gdzie z merytoryczną warstwą postów Szefa się zgadzam, to gdzieś mi podświadomie nie siedzi jego ton, mam wrażenie, że sporo rzeczy pisze w konwencji jakiejś dziwnej pokazówki zdecyduj się voldi czy jesteś gitem, czy chujem, bo nie wiem, czy cię jebać Problem z Tobą gagatku mam taki, że posiadam nieodparte wrażenie że moje akcje u Ciebie spadły w momencie jak Cię wjebałem do mafii. A zrobiłem to też na podstawie zapytania tegoż samego Grubola - Szefa zadanego w pewnym momencie, tylko no tutaj jest to o wiele bardziej miękkie dla mnie niż Szef - Grubolone. Ale gierkę, oceniając tylko Ciebie i Twój posting masz na dość dużej rozpiętości, więc musiałbyś skillowo dojechać, żeby tak się prezentować w mafii. Muszę przemyśleć jak w ogóle na mój obraz gry wpływa to że jest pięciu mafiozów, bo przy pięciu nie wierzę że wszyscy zaczęliby omijać tego Grubolone albo zbijać na niego credo, któryś mógłby jednak robić za adwokata, bo byłoby to zachowanie - jak wspomniałem - kurewsko nieracjonalne dla mafii. Zapraszam do jebania natomiast, zobaczymy kto siła a kto kiła.
|
|
|
Post by Grubol Szef on Sept 26, 2024 22:59:02 GMT 1
i jaka z tego płynie konkluzja? rick jest w mafii? czy grubambo jest w mafii? czy jeszcze jakaś inna? Konkluzja jest taka, że jak Rick w mafii to nie dam sobie obciąć ręki ale raczej Grumbabo powinien być niewinny w takim wypadku. Wtedy może potencjalnie sobie nadrabiać spokojnie pozycję wiedząc ile jeszcze mu kompanów żyje i może rozmyć swój temat.
W drugim wypadku jak Grumbabo jest w mafii to nie widzę w niej Ricka za bardzo. Za duże ryzyko w porównaniu do korzyści jakie miałby z wywaleniem swojego. Zwłaszcza jak się o nim rozpisuje w punktach od kiedy zaczął go podejrzewać. Nie ten typ gracza chyba by szybko sobie na kimś budować pozycję jeśli chodzi o Ricka.
Bytność obydwóch jegomości w mafii byłaby co najmniej dziwna.
To jest post, który sprawia, że zaczynam wątpić w winę Grubolone. Pierwsza organiczna myśl.
|
|
M. Otyłek
EdycjaGruba#
|
Post by M. Otyłek on Sept 26, 2024 22:59:02 GMT 1
A samo wejście dobrego,złego co najmniej nieudolne. Grubo zaczęliście. Jestem na 12 stronie. Rick wygląda na mafiozę. Voldemort miasto. Dobre odczyty daje. Grubolone zaczął mafijnie, ale skubany poszedł w merytorykę zamiast skryć się do dziury, więc na dwoje babka wróżyła, ale jeśli jest w mafii, to jest dla niej nie do odratowania, więc pewnie pójdą w niego jakieś strzały od mafii. Ten Kuku czy jakoś tak jeszcze mi się nie podobał, wyczuwam duży współczynnik prób urabiania innych. Knur z Mazur trochę obok gry przechodzi. Mietek wygląda legitnie. Gruboku mnie kupił tym pytaniem o to na jakiej podstawie Voldemort odczytywał, może być niewinny. Lepper też niewinnie na początku, ale tu kreacja/inteligencja może co nie co przesłaniać. Papież się bawi w odniesienia do dawnych edycji, trochę jakby kumpli szukał? Gruambo znalazł czas na gifowy avatar, wpis kreacyjny, ale do gry się nie pali. :/ dziękujemy za to streszczenie jest potencjał na mafiaka Wy jesteście pojebani. Dobry potencjał na wychodzenie z własnymi przemyśleniami wykazuje chłop, a wy mu warzywa pod nos podkładacie
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 26, 2024 22:59:40 GMT 1
O ten Grubciej jest na swieczniku u Voldemorta? To by tłumaczyło dlaczego się do mnie przyjebał xD
|
|
M. Otyłek
EdycjaGruba#
|
Post by M. Otyłek on Sept 26, 2024 23:00:18 GMT 1
:/ dziękujemy za to streszczenie jest potencjał na mafiaka jak na streszczenie dość dużo moich odczytów xD i na chuj ja się produkowałem
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 26, 2024 23:01:05 GMT 1
:/ dziękujemy za to streszczenie jest potencjał na mafiaka jak na streszczenie dość dużo moich odczytów no właśnie o to trochę chodzi, że wbijasz w rozgrywkę z pierwszym postem i bardzo starasz się pokazać, jakie to masz zdanie na temat połowy stawki sztywne wejście, nastawione na pokazanie tej sławetnej merytoryki
|
|
|
Post by Rick Gruboll on Sept 26, 2024 23:01:14 GMT 1
to jest celne, ja mimo że kurde sporo mam momentów gdzie z merytoryczną warstwą postów Szefa się zgadzam, to gdzieś mi podświadomie nie siedzi jego ton, mam wrażenie, że sporo rzeczy pisze w konwencji jakiejś dziwnej pokazówki zdecyduj się voldi czy jesteś gitem, czy chujem, bo nie wiem, czy cię jebać Problem z Tobą gagatku mam taki, że posiadam nieodparte wrażenie że moje akcje u Ciebie spadły w momencie jak Cię wjebałem do mafii. A zrobiłem to też na podstawie zapytania tegoż samego Grubola - Szefa zadanego w pewnym momencie, tylko no tutaj jest to o wiele bardziej miękkie dla mnie niż Szef - Grubolone. Ale gierkę, oceniając tylko Ciebie i Twój posting masz na dość dużej rozpiętości, więc musiałbyś skillowo dojechać, żeby tak się prezentować w mafii. Muszę przemyśleć jak w ogóle na mój obraz gry wpływa to że jest pięciu mafiozów, bo przy pięciu nie wierzę że wszyscy zaczęliby omijać tego Grubolone albo zbijać na niego credo, któryś mógłby jednak robić za adwokata, bo byłoby to zachowanie - jak wspomniałem - kurewsko nieracjonalne dla mafii. Zapraszam do jebania natomiast, zobaczymy kto siła a kto kiła. o ale właśnie mi przypomniałeś, że skoro już o wróżbicie gadamy, to chyba przy tym poście mafiacorner.boards.net/post/138272/threadmiałem takie "xd kurwa wszyscy teraz będą czuć potrzebę wyrażenia swojego zdania o donie"
|
|