|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 20:05:41 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 1, 2024 20:05:41 GMT 1
chuja mi zrobisz mafiuszko będzie lany kurwa biczem po dupie DAWAJ DAWAJ MOGĘ NA KLATĘ WAS WZIĄĆ DWÓCH DUOPOL KAKOWY
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 1, 2024 20:05:51 GMT 1
Gary nie wyszedl, bo jego rola i tak bylaby do bani jesli nie ma kamizelki, wiec liczyl na to, ze wajcha jednak pojdzie w Grubollo
ale brak wpisu od 5 godzin nie pomogl zbytnio
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 1, 2024 20:05:57 GMT 1
jestescie dwoma degeneratami, ktorzy od kilku dni jedyne co robia to jecza w temacie i obrazaja wszystkich wokol, szantazujac i manipulujac i najwiecej robil to rolny szkoda slow na was i nie widze sensu dalszej partycypacji w takim gownie, bo zabiera mi to czas wolny a Ty, Gary, naprawde sie zastanow nad soba, bo sa ludzie w tym ja, ktorzy graja obcesowo, niemilo i chamsko, ale poziom toksycznosci jaki wnosisz od dluzszego czasu jest nie do zniesienia, nawet jesli obracasz to pozniej w zart daj adres musze ci coś wysłać zakupynawymiar.pl/pl/p/Lustro-stojace-rama-waska-czarna-2%2C6cm/12450?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwu-63BhC9ARIsAMMTLXS25kYkOZZftaRfoq3IUacrRgDUZ25hTJBJw4NnCGzMS0LYpIgNl6IaArW0EALw_wcB
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 1, 2024 20:06:14 GMT 1
Gary grał miastowo od niedzieli
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 1, 2024 20:06:34 GMT 1
jestescie dwoma degeneratami, ktorzy od kilku dni jedyne co robia to jecza w temacie i obrazaja wszystkich wokol, szantazujac i manipulujac i najwiecej robil to rolny szkoda slow na was i nie widze sensu dalszej partycypacji w takim gownie, bo zabiera mi to czas wolny a Ty, Gary, naprawde sie zastanow nad soba, bo sa ludzie w tym ja, ktorzy graja obcesowo, niemilo i chamsko, ale poziom toksycznosci jaki wnosisz od dluzszego czasu jest nie do zniesienia, nawet jesli obracasz to pozniej w zart daj adres musze ci coś wysłać zakupynawymiar.pl/pl/p/Lustro-stojace-rama-waska-czarna-2%2C6cm/12450?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwu-63BhC9ARIsAMMTLXS25kYkOZZftaRfoq3IUacrRgDUZ25hTJBJw4NnCGzMS0LYpIgNl6IaArW0EALw_wcBidę sobie oglądać meczyk, a z tobą nie mam zamiaru więcej rozmawiać, w grze, czy poza nią pozdrawiam serdecznie ostatni raz
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Oct 1, 2024 20:06:38 GMT 1
no i co monti jak tam twoje jebana teoria zmalala urosla ?? mowilem zeby w tego misiokaku Wkurwiasz mieczysław, bo pierdolisz o mnie, a chuja robisz. Zachowaj się choć raz jak facet i mnie zlinczuj, a nie pizdowato tylko gadasz i potem nic z tego nie wynika. Chyba mafiak jednak.
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 1, 2024 20:06:40 GMT 1
A grubollo mafia i chuj
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 20:06:48 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 1, 2024 20:06:48 GMT 1
Gary grał miastowo od niedzieli to dlaczego nie zrobiłeś nic by przekierować ten lincz?
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 1, 2024 20:06:48 GMT 1
i co, będziemy teraz 24 godziny czekać żeby powtórzyć ten teatrzyk? superancko
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 20:07:10 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 1, 2024 20:07:10 GMT 1
Gary grał miastowo od niedzieli hahaha trzeba go bylo bronic kurwa albo probowac powstrzymac voldegruba od jego megalomanskich akcji
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 20:07:23 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 1, 2024 20:07:23 GMT 1
wchodzi kurwa 3 minuty po linczu
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 1, 2024 20:07:24 GMT 1
I PRZESTAŃCIE PAJACOWAĆ Z TYMI PRZERYSOWANYMI REAKCJAMI
ODECHCIEWA SIĘ
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 1, 2024 20:07:56 GMT 1
I PRZESTAŃCIE PAJACOWAĆ Z TYMI PRZERYSOWANYMI REAKCJAMI ODECHCIEWA SIĘ DOKŁADNIE SIE CHŁOPAKI ROZKLEJAJĄ
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
Limit Postów: 391
|
Post by Gruambo on Oct 1, 2024 20:08:30 GMT 1
Jeśli padnę po jakiejś zjebanej zmianie w ostatniej sekundzie, to po mnie zlinczujcie Voldemorta! Uważam, że robi kurewskie zamieszanie w formie performensu po to, żeby wykazać effort, a możliwe, że ten lincz jest między dwoma niewinnymi. Mord na Szefie pasuje do niego. Pierdolenie o kamizelce sprawia, że ludzie nie kwestionują, że nie leci. Ze mną odjebał swoją klasykę, jeśli chodzi o to, jak ze mną gada jak on jest w mafii a ja nie. Do tego ta jego rozkmina z szukaniem Grubola Zła to jest gwałt na logice i ustawianie pod to gry po prostu śmierdzi! Nie wierzę, że niewinny Monti by coś takiego odpierdalał. Przecież ten jego plan ma tyle dziur, że ja pierdolę! @wrozbitamaciej Grzegorz Grubraun Andrzej Grubbol Dobry, zły i gruby jak padnę z zielonym kolorem, to nie ma że boli, po mnie leci Lord. Macie tego dopilnować. Gruboku będzie jednak niewinny. Gruambo dalej mafia moim zdaniem i powinien zostać odjebany zaraz po Lordzie. Jak Warmianin winny, to DZG też. Jak Grubraun mnie nie wyratował, to też może być winny. Adam Dużysz to co najmniej debil i szkodnik, a może też mafiozo.
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 1, 2024 20:08:53 GMT 1
Gary grał miastowo od niedzieli hahaha trzeba go bylo bronic kurwa albo probowac powstrzymac voldegruba od jego megalomanskich akcji z tego co zauwazylem nikt nawet nie zaproponowal alternatywy, glowni zainteresowani albo sie nie odzywali, albo namawiali do linczu na samego siebie, a jak byl czas na dyskusje o celowosci tego i sensie, to rozmawialo 5 ludzi, z czego dwoch o tym, jaki to ja jestem zjebany wiec wypierdalaj
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 1, 2024 20:09:11 GMT 1
hahaha i ten Gruambo sobie postuje, i ten Misio sobie postuje, ale będziecie tu mieli pierdolnik panowie
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 1, 2024 20:09:44 GMT 1
hahaha trzeba go bylo bronic kurwa albo probowac powstrzymac voldegruba od jego megalomanskich akcji z tego co zauwazylem nikt nawet nie zaproponowal alternatywy, glowni zainteresowani albo sie nie odzywali, albo namawiali do linczu na samego siebie, a jak byl czas na dyskusje o celowosci tego i sensie, to rozmawialo 5 ludzi, z czego dwoch o tym, jaki to ja jestem zjebany wiec wypierdalaj możesz jeszcze zawrócić z tego kursu pamiętaj
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 1, 2024 20:09:45 GMT 1
hahaha trzeba go bylo bronic kurwa albo probowac powstrzymac voldegruba od jego megalomanskich akcji z tego co zauwazylem nikt nawet nie zaproponowal alternatywy, glowni zainteresowani albo sie nie odzywali, albo namawiali do linczu na samego siebie, a jak byl czas na dyskusje o celowosci tego i sensie, to rozmawialo 5 ludzi, z czego dwoch o tym, jaki to ja jestem zjebany wiec wypierdalaj AHA
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 1, 2024 20:09:48 GMT 1
Zamknięcie tematu to chyba trzeba robić równo z linczem, bo panowie nie potrafią się bawić
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 1, 2024 20:10:05 GMT 1
przepraszam Monti, zaszczułeś mnie
|
|