|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 20:10:14 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 1, 2024 20:10:14 GMT 1
hahaha trzeba go bylo bronic kurwa albo probowac powstrzymac voldegruba od jego megalomanskich akcji z tego co zauwazylem nikt nawet nie zaproponowal alternatywy, glowni zainteresowani albo sie nie odzywali, albo namawiali do linczu na samego siebie, a jak byl czas na dyskusje o celowosci tego i sensie, to rozmawialo 5 ludzi, z czego dwoch o tym, jaki to ja jestem zjebany wiec wypierdalaj kurwa mac nie wytrzymam poza tym papiez nawet nie napisal nic o swoim spraedzeniu
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 1, 2024 20:10:31 GMT 1
wyciągam rękę na zgode Volv nie zamykaj!!
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 20:10:31 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 1, 2024 20:10:31 GMT 1
nie no fatalny papaj jesli chodzi o role
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
Limit Postów: 391
|
Post by Gruambo on Oct 1, 2024 20:10:33 GMT 1
I GRuambo też do odjebania! Mietek chyba też! Jestem niewinny.
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Oct 1, 2024 20:10:43 GMT 1
hahaha trzeba go bylo bronic kurwa albo probowac powstrzymac voldegruba od jego megalomanskich akcji z tego co zauwazylem nikt nawet nie zaproponowal alternatywy, glowni zainteresowani albo sie nie odzywali, albo namawiali do linczu na samego siebie, a jak byl czas na dyskusje o celowosci tego i sensie, to rozmawialo 5 ludzi, z czego dwoch o tym, jaki to ja jestem zjebany wiec wypierdalaj Ja proponowałem alternatywę - ciebie. Nikt nawet nie zająknął się na ten temat. Teraz sobie wyobrażam, że na mafijnym leciały komentarze, że oby nikt nie podłapał, udajmy że te posty nie istnieją.
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 1, 2024 20:10:58 GMT 1
wyciągam rękę na zgode Volv nie zamykaj!! będzie dobry akcent na koniec tego odcinka
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 20:10:58 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 1, 2024 20:10:58 GMT 1
I GRuambo też do odjebania! Mietek chyba też! Jestem niewinny. jak często odpisujesz trupowi?
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 1, 2024 20:11:56 GMT 1
Monti też mnie przeproś szybko!!
|
|
|
Rozgrywka
Oct 1, 2024 20:11:57 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 1, 2024 20:11:57 GMT 1
kurwa tam jest blad powinno byc sad najglupszy
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 1, 2024 20:11:59 GMT 1
Mafia kręci miastem jak chce
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
Limit Postów: 391
|
Post by Gruambo on Oct 1, 2024 20:12:03 GMT 1
Brak claima gary, nawet soft. Sry za stunelowanie ale imo miałem rację co do twojej gry.
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 1, 2024 20:14:42 GMT 1
HARMONOGRAM:
START FAZY NOCY
DZIEŃ PIĄTY ROZPOCZYNA SIĘ JUTRO O 21:00
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 2, 2024 20:00:11 GMT 1
Czwarty Mord Mafii: Gruba Ryba - Niewinny, bezrolny
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 2, 2024 20:03:31 GMT 1
No siema, ktoś czytał temat jak był zamknięty?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 2, 2024 20:05:46 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 2, 2024 20:05:46 GMT 1
szczęść Boże
ja czytałem mordzia
co tak cicho
wszyscy się obrazili za emocjonalne wydarzenia po ostatnim linczu? hehe
|
|
|
Rozgrywka
Oct 2, 2024 20:07:12 GMT 1
via mobile
Post by Andrzej Grubbol on Oct 2, 2024 20:07:12 GMT 1
JA NIE CZYTAŁEM ALE NA BANK JUTRO PRZEJRZĘ CO BĘDZIE TRZEBA
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Oct 2, 2024 20:07:19 GMT 1
Woldemord mafia. Do wszystkich miastowych - przeczytajcie ostatnią godzinę przed wczorajszym linczem, czyli od 20 (możecie ciut przed) - to cholernie ważna godzina, chyba najważniejsza w całej grze. Mafia wczoraj zaciukała Papieża, bo nie wierzę, że każdy dosłownie dostał zaćmienia i nagle stwierdził, że to dobry pomysł, żeby zabić Papieża, gdy go nie ma i się nie broni. Część ludzi mogła, ale nie wierzę, że wszyscy. Tak samo wczoraj ta ostatnia godzina była w chuj sztywna, poczujcie te wajby. Każdy sobie gada o pierdołach, gówno idzie do przodu na godzinę przed bardzo ważnym linczem. Potem jak o tym piszę, nagle wszyscy się uaktywniają. Następnie ja piszę o woldemorcie, proponuję wajchy, wspominam o tym, że papieża nie ma i może jednak jest niewinny - normalnie głucha cisza, zero odzewu. NIE WIERZĘ, że NIKT nic na ten temat by nie podłapał. WCZORAJ MAFIA BYŁA AKTYWNA. Podejrzewam, że wczoraj z połowa aktywnych uczestników to była mafia, minimum 3 osoby. MOIM ZDANIEM TO VOLDEMORT, GRUAMBO I BRAUN. Co obciąża Voltemorta, to że wczoraj miałem wajby, że rozgrywa lincz między dwoma niewinnymi. Super komfortowa sytuacja dla mafii, a wówczas wjeżdża super lekkie flow i mafia góruje pewnością siebie. Co więcej, mam flashbacki z Cenariusa, gdy całą grę byłem jebany jako niewinny, ale nie jestem linczowany - teraz się dzieje TO SAMO. Wniosek z wtedy - MOJĄ NIEWINNOŚĆ Z BOKU PO PROSTU WIDAĆ. Jeśli jej nikt nie widzi - znaczy że mafijni wjebańcy są mafią. Do Voldemorta to znów pasuje najbardziej. Gdzie są te wszystkie mądre głowy? Wszystkie dostały zaćmienia? Siedzą w mafii moi drodzy.
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 2, 2024 20:07:47 GMT 1
OGŁASZAM SIĘ
LIDEREM MIASTA
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 2, 2024 20:08:07 GMT 1
Same here mordo, na pewno się dogadamy.
Najpierw powiedz, czemu zmieniłeś na Papaja, zamiast twardo trzymać na DZG
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 2, 2024 20:09:57 GMT 1
Woldemord mafia. Do wszystkich miastowych - przeczytajcie ostatnią godzinę przed wczorajszym linczem, czyli od 20 (możecie ciut przed) - to cholernie ważna godzina, chyba najważniejsza w całej grze. Mafia wczoraj zaciukała Papieża, bo nie wierzę, że każdy dosłownie dostał zaćmienia i nagle stwierdził, że to dobry pomysł, żeby zabić Papieża, gdy go nie ma i się nie broni. Część ludzi mogła, ale nie wierzę, że wszyscy. Tak samo wczoraj ta ostatnia godzina była w chuj sztywna, poczujcie te wajby. Każdy sobie gada o pierdołach, gówno idzie do przodu na godzinę przed bardzo ważnym linczem. Potem jak o tym piszę, nagle wszyscy się uaktywniają. Następnie ja piszę o woldemorcie, proponuję wajchy, wspominam o tym, że papieża nie ma i może jednak jest niewinny - normalnie głucha cisza, zero odzewu. NIE WIERZĘ, że NIKT nic na ten temat by nie podłapał. WCZORAJ MAFIA BYŁA AKTYWNA. Podejrzewam, że wczoraj z połowa aktywnych uczestników to była mafia, minimum 3 osoby. MOIM ZDANIEM TO VOLDEMORT, GRUAMBO I BRAUN. Co obciąża Voltemorta, to że wczoraj miałem wajby, że rozgrywa lincz między dwoma niewinnymi. Super komfortowa sytuacja dla mafii, a wówczas wjeżdża super lekkie flow i mafia góruje pewnością siebie. Co więcej, mam flashbacki z Cenariusa, gdy całą grę byłem jebany jako niewinny, ale nie jestem linczowany - teraz się dzieje TO SAMO. Wniosek z wtedy - MOJĄ NIEWINNOŚĆ Z BOKU PO PROSTU WIDAĆ. Jeśli jej nikt nie widzi - znaczy że mafijni wjebańcy są mafią. Do Voldemorta to znów pasuje najbardziej. Gdzie są te wszystkie mądre głowy? Wszystkie dostały zaćmienia? Siedzą w mafii moi drodzy. zjebałeś meme, ale generalnie się zgadzam. wyjebać Voldermorta. wyjebać Grubolla. Papieża już nie trzeba. Gierka się zrobi przyjemna. Same plusy
|
|