|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 2, 2024 20:10:11 GMT 1
Woldemord mafia. Do wszystkich miastowych - przeczytajcie ostatnią godzinę przed wczorajszym linczem, czyli od 20 (możecie ciut przed) - to cholernie ważna godzina, chyba najważniejsza w całej grze. Mafia wczoraj zaciukała Papieża, bo nie wierzę, że każdy dosłownie dostał zaćmienia i nagle stwierdził, że to dobry pomysł, żeby zabić Papieża, gdy go nie ma i się nie broni. Część ludzi mogła, ale nie wierzę, że wszyscy. Tak samo wczoraj ta ostatnia godzina była w chuj sztywna, poczujcie te wajby. Każdy sobie gada o pierdołach, gówno idzie do przodu na godzinę przed bardzo ważnym linczem. Potem jak o tym piszę, nagle wszyscy się uaktywniają. Następnie ja piszę o woldemorcie, proponuję wajchy, wspominam o tym, że papieża nie ma i może jednak jest niewinny - normalnie głucha cisza, zero odzewu. NIE WIERZĘ, że NIKT nic na ten temat by nie podłapał. WCZORAJ MAFIA BYŁA AKTYWNA. Podejrzewam, że wczoraj z połowa aktywnych uczestników to była mafia, minimum 3 osoby. MOIM ZDANIEM TO VOLDEMORT, GRUAMBO I BRAUN. Co obciąża Voltemorta, to że wczoraj miałem wajby, że rozgrywa lincz między dwoma niewinnymi. Super komfortowa sytuacja dla mafii, a wówczas wjeżdża super lekkie flow i mafia góruje pewnością siebie. Co więcej, mam flashbacki z Cenariusa, gdy całą grę byłem jebany jako niewinny, ale nie jestem linczowany - teraz się dzieje TO SAMO. Wniosek z wtedy - MOJĄ NIEWINNOŚĆ Z BOKU PO PROSTU WIDAĆ. Jeśli jej nikt nie widzi - znaczy że mafijni wjebańcy są mafią. Do Voldemorta to znów pasuje najbardziej. Gdzie są te wszystkie mądre głowy? Wszystkie dostały zaćmienia? Siedzą w mafii moi drodzy. DLACZEGO VOLDEMORT I GRUBRAUN A NIE ANDRZEJ GRUBBOL? ALE GENERALNIE SIĘ ZGADZAM, MAFIA MIAŁA BARDZO KOMFORTOWĄ SYTUACJE PRZED LINCZEM
|
|
|
Rozgrywka
Oct 2, 2024 20:11:07 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 2, 2024 20:11:07 GMT 1
Woldemord mafia. Do wszystkich miastowych - przeczytajcie ostatnią godzinę przed wczorajszym linczem, czyli od 20 (możecie ciut przed) - to cholernie ważna godzina, chyba najważniejsza w całej grze. Mafia wczoraj zaciukała Papieża, bo nie wierzę, że każdy dosłownie dostał zaćmienia i nagle stwierdził, że to dobry pomysł, żeby zabić Papieża, gdy go nie ma i się nie broni. Część ludzi mogła, ale nie wierzę, że wszyscy. Tak samo wczoraj ta ostatnia godzina była w chuj sztywna, poczujcie te wajby. Każdy sobie gada o pierdołach, gówno idzie do przodu na godzinę przed bardzo ważnym linczem. Potem jak o tym piszę, nagle wszyscy się uaktywniają. Następnie ja piszę o woldemorcie, proponuję wajchy, wspominam o tym, że papieża nie ma i może jednak jest niewinny - normalnie głucha cisza, zero odzewu. NIE WIERZĘ, że NIKT nic na ten temat by nie podłapał. WCZORAJ MAFIA BYŁA AKTYWNA. Podejrzewam, że wczoraj z połowa aktywnych uczestników to była mafia, minimum 3 osoby. MOIM ZDANIEM TO VOLDEMORT, GRUAMBO I BRAUN. Co obciąża Voltemorta, to że wczoraj miałem wajby, że rozgrywa lincz między dwoma niewinnymi. Super komfortowa sytuacja dla mafii, a wówczas wjeżdża super lekkie flow i mafia góruje pewnością siebie. Co więcej, mam flashbacki z Cenariusa, gdy całą grę byłem jebany jako niewinny, ale nie jestem linczowany - teraz się dzieje TO SAMO. Wniosek z wtedy - MOJĄ NIEWINNOŚĆ Z BOKU PO PROSTU WIDAĆ. Jeśli jej nikt nie widzi - znaczy że mafijni wjebańcy są mafią. Do Voldemorta to znów pasuje najbardziej. Gdzie są te wszystkie mądre głowy? Wszystkie dostały zaćmienia? Siedzą w mafii moi drodzy. też myślę, że wczoraj mogło być między niewinnymi ale czy według Ciebie pasuję do mafii z voldemortem? a w mafii bym widział Mietka z Rambem, ale to jeszcze pogadamy
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 2, 2024 20:13:08 GMT 1
Same here mordo, na pewno się dogadamy. Najpierw powiedz, czemu zmieniłeś na Papaja, zamiast twardo trzymać na DZG TO DO MNIE? JESLI TAK, TO ZMIENIŁEM W MOMENCIE REMISU BO WIĘKSZE SZANSĘ NA MAFIE DAWAŁEM U PAPIEŻA NIŻ GRUBOLLO GRUBOLLO SIĘ STARAŁ A PAPIEŻ EWIDENTNIE ZJECHAŁ Z FORMĄ OD D2 - CO BY NIE MÓWIĆ ZASŁUŻYŁ NA LINCZ . PYTANKO - UWAŻASZ ŻE W MAFII MOŻE BYĆ MACIEJ WRÓŻBITA CZY WYKLUCZASZ TAKĄ MOŻLIWOŚĆ?
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Oct 2, 2024 20:14:03 GMT 1
Woldemord mafia. Do wszystkich miastowych - przeczytajcie ostatnią godzinę przed wczorajszym linczem, czyli od 20 (możecie ciut przed) - to cholernie ważna godzina, chyba najważniejsza w całej grze. Mafia wczoraj zaciukała Papieża, bo nie wierzę, że każdy dosłownie dostał zaćmienia i nagle stwierdził, że to dobry pomysł, żeby zabić Papieża, gdy go nie ma i się nie broni. Część ludzi mogła, ale nie wierzę, że wszyscy. Tak samo wczoraj ta ostatnia godzina była w chuj sztywna, poczujcie te wajby. Każdy sobie gada o pierdołach, gówno idzie do przodu na godzinę przed bardzo ważnym linczem. Potem jak o tym piszę, nagle wszyscy się uaktywniają. Następnie ja piszę o woldemorcie, proponuję wajchy, wspominam o tym, że papieża nie ma i może jednak jest niewinny - normalnie głucha cisza, zero odzewu. NIE WIERZĘ, że NIKT nic na ten temat by nie podłapał. WCZORAJ MAFIA BYŁA AKTYWNA. Podejrzewam, że wczoraj z połowa aktywnych uczestników to była mafia, minimum 3 osoby. MOIM ZDANIEM TO VOLDEMORT, GRUAMBO I BRAUN. Co obciąża Voltemorta, to że wczoraj miałem wajby, że rozgrywa lincz między dwoma niewinnymi. Super komfortowa sytuacja dla mafii, a wówczas wjeżdża super lekkie flow i mafia góruje pewnością siebie. Co więcej, mam flashbacki z Cenariusa, gdy całą grę byłem jebany jako niewinny, ale nie jestem linczowany - teraz się dzieje TO SAMO. Wniosek z wtedy - MOJĄ NIEWINNOŚĆ Z BOKU PO PROSTU WIDAĆ. Jeśli jej nikt nie widzi - znaczy że mafijni wjebańcy są mafią. Do Voldemorta to znów pasuje najbardziej. Gdzie są te wszystkie mądre głowy? Wszystkie dostały zaćmienia? Siedzą w mafii moi drodzy. DLACZEGO VOLDEMORT I GRUBRAUN A NIE ANDRZEJ GRUBBOL? ALE GENERALNIE SIĘ ZGADZAM, MAFIA MIAŁA BARDZO KOMFORTOWĄ SYTUACJE PRZED LINCZEM Nawet nie wiem kim jesteś z tożsamości, ale tobie akurat ufam bardzo mocno, nie wiem w tym momencie czemu, po prostu całokształt.
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 2, 2024 20:14:12 GMT 1
TO CZEGO NAM TERAZ POTRZEBA TO USPOKOJENIA ROZGRYWKI PO LINCZU ZROBIŁ SIĘ STRASZNY GNÓJ I JEŚLI KOLEJNY DZIEŃ POŚWIĘCIMY NA PRZEPYCHANKI TO BANKOWO PRZEJEBIEMY
|
|
|
Rozgrywka
Oct 2, 2024 20:14:29 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 2, 2024 20:14:29 GMT 1
elo elo w mafii pewnie bedzie eastgrub ze statua dodatkowo knurescu moze byc i ktos kto probowal bronic papieza czyli grubraun
wyjebane juz na kierowanie sie setupem wiec misiaku wywalam z grupy winnych
|
|
|
Rozgrywka
Oct 2, 2024 20:14:51 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 2, 2024 20:14:51 GMT 1
no mord typowo pod dalszy kociokwik
|
|
|
Rozgrywka
Oct 2, 2024 20:15:05 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 2, 2024 20:15:05 GMT 1
Woldemord mafia. Do wszystkich miastowych - przeczytajcie ostatnią godzinę przed wczorajszym linczem, czyli od 20 (możecie ciut przed) - to cholernie ważna godzina, chyba najważniejsza w całej grze. Mafia wczoraj zaciukała Papieża, bo nie wierzę, że każdy dosłownie dostał zaćmienia i nagle stwierdził, że to dobry pomysł, żeby zabić Papieża, gdy go nie ma i się nie broni. Część ludzi mogła, ale nie wierzę, że wszyscy. Tak samo wczoraj ta ostatnia godzina była w chuj sztywna, poczujcie te wajby. Każdy sobie gada o pierdołach, gówno idzie do przodu na godzinę przed bardzo ważnym linczem. Potem jak o tym piszę, nagle wszyscy się uaktywniają. Następnie ja piszę o woldemorcie, proponuję wajchy, wspominam o tym, że papieża nie ma i może jednak jest niewinny - normalnie głucha cisza, zero odzewu. NIE WIERZĘ, że NIKT nic na ten temat by nie podłapał. WCZORAJ MAFIA BYŁA AKTYWNA. Podejrzewam, że wczoraj z połowa aktywnych uczestników to była mafia, minimum 3 osoby. MOIM ZDANIEM TO VOLDEMORT, GRUAMBO I BRAUN. Co obciąża Voltemorta, to że wczoraj miałem wajby, że rozgrywa lincz między dwoma niewinnymi. Super komfortowa sytuacja dla mafii, a wówczas wjeżdża super lekkie flow i mafia góruje pewnością siebie. Co więcej, mam flashbacki z Cenariusa, gdy całą grę byłem jebany jako niewinny, ale nie jestem linczowany - teraz się dzieje TO SAMO. Wniosek z wtedy - MOJĄ NIEWINNOŚĆ Z BOKU PO PROSTU WIDAĆ. Jeśli jej nikt nie widzi - znaczy że mafijni wjebańcy są mafią. Do Voldemorta to znów pasuje najbardziej. Gdzie są te wszystkie mądre głowy? Wszystkie dostały zaćmienia? Siedzą w mafii moi drodzy. też myślę, że wczoraj mogło być między niewinnymi ale czy według Ciebie pasuję do mafii z voldemortem? a w mafii bym widział Mietka z Rambem, ale to jeszcze pogadamy nie uwierze ze ty mnie tak uczciwie sam z siebie masz za mafiuszke
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 2, 2024 20:15:54 GMT 1
Za co jest uniewinniany Andrzej Grubbol? Ostatnie 2 dni co zrobił? PLANUJESZ COŚ ZE MNĄ ZROBIĆ? BO RZUCIŁEŚ SOBIE TAKI POST I DO SAMEGO LINCZU MILCZAŁEŚ, ODDAŁEŚ TYLKO GŁOS Z PRZYCZAJKI
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 2, 2024 20:16:28 GMT 1
Same here mordo, na pewno się dogadamy. Najpierw powiedz, czemu zmieniłeś na Papaja, zamiast twardo trzymać na DZG TO DO MNIE? JESLI TAK, TO ZMIENIŁEM W MOMENCIE REMISU BO WIĘKSZE SZANSĘ NA MAFIE DAWAŁEM U PAPIEŻA NIŻ GRUBOLLO GRUBOLLO SIĘ STARAŁ A PAPIEŻ EWIDENTNIE ZJECHAŁ Z FORMĄ OD D2 - CO BY NIE MÓWIĆ ZASŁUŻYŁ NA LINCZ . PYTANKO - UWAŻASZ ŻE W MAFII MOŻE BYĆ MACIEJ WRÓŻBITA CZY WYKLUCZASZ TAKĄ MOŻLIWOŚĆ? No gdzieś z tyłu głowy mi siedzi, że to możliwe, ale nie dał mi w sumie żadnych powodów do podejrzewania go i sobie nie zaprzątam nim głowy
|
|
|
Rozgrywka
Oct 2, 2024 20:17:22 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 2, 2024 20:17:22 GMT 1
eastgrub gra usprawnionego vice statua z nim poszedl na rozparowanie plus w ostatniej chwili uciekl z glosu na papaju warmianin jako glon ewentualnie grubysz ale on tam mial dwie trzy wrzuty ultramiejskie no i grubraun jako ten lacznik
|
|
|
Rozgrywka
Oct 2, 2024 20:18:26 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 2, 2024 20:18:26 GMT 1
też myślę, że wczoraj mogło być między niewinnymi ale czy według Ciebie pasuję do mafii z voldemortem? a w mafii bym widział Mietka z Rambem, ale to jeszcze pogadamy nie uwierze ze ty mnie tak uczciwie sam z siebie masz za mafiuszke nie pasuje mi, że wczoraj wyskoczyłeś z tym misiakiem i próbowałeś jakoś wiązać jego winę z moją, nie widziałem progresji, która za tym zaszła i myślę, że możesz siedzieć na pleckach giuseppe ale pogadajmy 1. dlaczego wczoraj misio był twoim kandydatem do linczu? 2. dlaczego winny misio to była większa szansa na winnego Brauna?
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 2, 2024 20:19:46 GMT 1
Czyli on usprawniony Vice, a ja co, niepełnosprawny Judasz? Nie wstyd ci takich głupotek pierdolić?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 2, 2024 20:20:45 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 2, 2024 20:20:45 GMT 1
nie uwierze ze ty mnie tak uczciwie sam z siebie masz za mafiuszke nie pasuje mi, że wczoraj wyskoczyłeś z tym misiakiem i próbowałeś jakoś wiązać jego winę z moją, nie widziałem progresji, która za tym zaszła i myślę, że możesz siedzieć na pleckach giuseppe ale pogadajmy 1. dlaczego wczoraj misio był twoim kandydatem do linczu? 2. dlaczego winny misio to była większa szansa na winnego Brauna? bo misiaku mi przypasowal do tego o czym pierdolil grubdemort ze to on mial idealny profil pod mafijnego grubola ktory prawie bral udzial w dwoch linczach ale na ostatniej prostej ja z eastgrubem zwajchowalismy na motylka to drugie to oczywiscie tak podkrecalem zeby cie wkurwic ty jestes mafijny z samego procesu myslowo growego taki solidny niewybijajacy sie mafiak ktory stara sie niczym nie wpadc a jak trzeba to postarac sie o zaplusowanie
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 2, 2024 20:21:00 GMT 1
Zwłaszcza, że kurde, co mi dała ucieczka głosem z Papieża, poza zwróceniem na mnie uwagi?
Poza CZYSTYM SUMIENIEM, no ale co ja będę z Ali Agcą o tym rozmawiał, ha tfu
|
|
|
Rozgrywka
Oct 2, 2024 20:21:50 GMT 1
via mobile
Post by Andrzej Grubbol on Oct 2, 2024 20:21:50 GMT 1
PAPIEŻ PO LINCZU RZUCIŁ CZTERY KSYWY
VOLDEMORT, MIETEK, GRURAMBO, WRÓŻBITA - ZASTANAWIAM SIĘ CZY TO NIE BYŁO JEGO SPRAWDZENIE
|
|
|
Rozgrywka
Oct 2, 2024 20:22:28 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 2, 2024 20:22:28 GMT 1
Czyli on usprawniony Vice, a ja co, niepełnosprawny Judasz? Nie wstyd ci takich głupotek pierdolić? no wlasnie w chuj pelnosprawny dziwi mnie to jego podejrzewanie cie na przeslankach poprzedniej edycji gdzie to jest kompletnie nie 1 do 1 ty grasz teraz duzo bardziej na granicy niz wtedy w sumie nie jestes moim mocny mafreafem bardziej na zasadzie podejrzewania was jako para
|
|
|
Rozgrywka
Oct 2, 2024 20:23:42 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 2, 2024 20:23:42 GMT 1
nie pasuje mi, że wczoraj wyskoczyłeś z tym misiakiem i próbowałeś jakoś wiązać jego winę z moją, nie widziałem progresji, która za tym zaszła i myślę, że możesz siedzieć na pleckach giuseppe ale pogadajmy 1. dlaczego wczoraj misio był twoim kandydatem do linczu? 2. dlaczego winny misio to była większa szansa na winnego Brauna? bo misiaku mi przypasowal do tego o czym pierdolil grubdemort ze to on mial idealny profil pod mafijnego grubola ktory prawie bral udzial w dwoch linczach ale na ostatniej prostej ja z eastgrubem zwajchowalismy na motylka to drugie to oczywiscie tak podkrecalem zeby cie wkurwic ty jestes mafijny z samego procesu myslowo growego taki solidny niewybijajacy sie mafiak ktory stara sie niczym nie wpadc a jak trzeba to postarac sie o zaplusowanie pierwsze powiedzmy okej, chociaż jeszcze poczytam, bo ty chyba w te teorie grubolskie zdawałeś się powątpiewać to drugie, tylko żeby mnie wkurwić? serio? xD przecież z tematu wyglądało, jakbyś w to wierzył, chciałeś wczoraj walić w kaku/braun bez wyraźniejszej preferencji
|
|
|
Rozgrywka
Oct 2, 2024 20:24:01 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 2, 2024 20:24:01 GMT 1
PAPIEŻ PO LINCZU RZUCIŁ CZTERY KSYWY VOLDEMORT, MIETEK, GRURAMBO, WRÓŻBITA - ZASTANAWIAM SIĘ CZY TO NIE BYŁO JEGO SPRAWDZENIE przeciez on nie mial sprawdzenia
|
|
|
Rozgrywka
Oct 2, 2024 20:24:50 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 2, 2024 20:24:50 GMT 1
PAPIEŻ PO LINCZU RZUCIŁ CZTERY KSYWY VOLDEMORT, MIETEK, GRURAMBO, WRÓŻBITA - ZASTANAWIAM SIĘ CZY TO NIE BYŁO JEGO SPRAWDZENIE wątpię, myślę, że jakby miał sprawdzenie, to by wyszedł po d2
|
|