|
Rozgrywka
Oct 2, 2024 20:25:04 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 2, 2024 20:25:04 GMT 1
bo misiaku mi przypasowal do tego o czym pierdolil grubdemort ze to on mial idealny profil pod mafijnego grubola ktory prawie bral udzial w dwoch linczach ale na ostatniej prostej ja z eastgrubem zwajchowalismy na motylka to drugie to oczywiscie tak podkrecalem zeby cie wkurwic ty jestes mafijny z samego procesu myslowo growego taki solidny niewybijajacy sie mafiak ktory stara sie niczym nie wpadc a jak trzeba to postarac sie o zaplusowanie pierwsze powiedzmy okej, chociaż jeszcze poczytam, bo ty chyba w te teorie grubolskie zdawałeś się powątpiewać to drugie, tylko żeby mnie wkurwić? serio? xD przecież z tematu wyglądało, jakbyś w to wierzył, chciałeś wczoraj walić w kaku/braun bez wyraźniejszej preferencji kurwa ale sciemniasz juz wczoraj sie mnie o to wypytywales i ci odpowiadalem na temat mojego stosunku do teorii grubolskich kto jak kto ale ty madz doskonala pamiec do takich rzeczy
|
|
|
Rozgrywka
Oct 2, 2024 20:25:59 GMT 1
via mobile
Post by Andrzej Grubbol on Oct 2, 2024 20:25:59 GMT 1
JAK NIE? W D2 LUB D4
GRURAMBO DORZUCIŁ GŁOS NA NIEWINNEGO O 20:59 KIEDY SYTUACJA BYŁA JUŻ PRZYKLEPANA
BYŁ TO JEGO PIERWSZY ZLINCZOWANY NIEWINNY/MAFIOZA
HMM
|
|
|
Rozgrywka
Oct 2, 2024 20:26:25 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 2, 2024 20:26:25 GMT 1
no pisalem o tym chyba w d1 jednak w miedzyczasie moja opinia na ten temat nieco sie zmienila no dobra byczku, ale mi chodzi o to, jaki dziś miałeś proces myślowy, który doprowadził cię do wyboru Kaku na dzisiaj, nie tam w d1
|
|
|
Rozgrywka
Oct 2, 2024 20:27:32 GMT 1
via mobile
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 2, 2024 20:27:32 GMT 1
Jest mi trochę wstyd za kształt tematu, czuję że miałem w tym swój udział. Serdecznie przepraszam!
|
|
|
Rozgrywka
Oct 2, 2024 20:27:38 GMT 1
via mobile
Post by Andrzej Grubbol on Oct 2, 2024 20:27:38 GMT 1
PAPIEŻ PO LINCZU RZUCIŁ CZTERY KSYWY VOLDEMORT, MIETEK, GRURAMBO, WRÓŻBITA - ZASTANAWIAM SIĘ CZY TO NIE BYŁO JEGO SPRAWDZENIE wątpię, myślę, że jakby miał sprawdzenie, to by wyszedł po d2 NO JAK WIDAĆ NIE WYSZEDŁ NAWET PRZED SAMYM LINCZEM, A MÓGŁ CHOCIAŻ ZBAITOWAC MORD - ZAWSZE ISTNIAŁA JAKAŚ SZANSA ŻE SIEDZI NA NIM KAMIZELKA TY JESTEŚ ZADZUMIONY JAKIŚ??
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 2, 2024 20:27:43 GMT 1
Zwłaszcza, że kurde, co mi dała ucieczka głosem z Papieża, poza zwróceniem na mnie uwagi? Poza CZYSTYM SUMIENIEM, no ale co ja będę z Ali Agcą o tym rozmawiał, ha tfu Powtarzasz takie argumenty od początku gry. Jak głosowałeś na papieża kiedy leciał motylek pisałeś to samo. Robisz takie lincze z premedytacją by się w ten prosty sposób tłumaczyć
|
|
|
Rozgrywka
Oct 2, 2024 20:28:04 GMT 1
via mobile
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 2, 2024 20:28:04 GMT 1
Za dużo wzajemnego darcia pizdy i za mało słuchania siebie nawzajem i chęci wykreowania współpracy
|
|
|
Rozgrywka
Oct 2, 2024 20:29:41 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 2, 2024 20:29:41 GMT 1
Zwłaszcza, że kurde, co mi dała ucieczka głosem z Papieża, poza zwróceniem na mnie uwagi? Poza CZYSTYM SUMIENIEM, no ale co ja będę z Ali Agcą o tym rozmawiał, ha tfu Powtarzasz takie argumenty od początku gry. Jak głosowałeś na papieża kiedy leciał motylek pisałeś to samo. Robisz takie lincze z premedytacją by się w ten prosty sposób tłumaczyć eastgrub zagramy cos razem bo ja niby zgadzam sie z toba w wielu rzeczach ale momentami czuje w twoich poczynianavh tak chlodna premedytacje ze mam gesia skorke na udach
|
|
|
Rozgrywka
Oct 2, 2024 20:29:44 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 2, 2024 20:29:44 GMT 1
Za teorią Papież - Grubol Zła świadczy z kolei fakt, że D2 był aktywny przy linczu i pchał Gruboku, zamiast Motylka. A Motylka przypieczętował DZG i Mietek, głosami o 21:59. D1 to solidna wklejka do Vito. D3 olał. Tu w ogóle ciekawy wtręt o Kaku, którego też mam za mafiozę. Ale ten post Kaku o pluciu do mordy trochę mnie zastanawia, czy tu nie ma unpairingu. To jest post na pairing Grubollo - Papież jak skurwysyn. co do pierwszej czesci to bardzo ciekawe spostrzezenie z jednym mi to zgrzyta moze ja jestem jakis setupowym retardem i nie ogarniam mechaniki ale na chuj na mafijnego grubola dawac kogos kto ma autorytet w spolecznosci i jest bardzo dobrym graczem ?? hmm, faktycznie, myślałem, że deprecjonowałeś te teorie całkowicie, a tu było, że mógł być to po prostu ktoś z mniejszym autorytetem
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 2, 2024 20:31:14 GMT 1
Statua Ty myślisz jak mafiozo. Chcesz eliminować graczy by gra była przyjemniejsza a nie denerwujesz się ze pozostało 4 mafiozo którzy kręcą nami jak chca. Poza tym unikasz udziału w linczach bo pewnie po ostatniej dobrej edycji jesteś mafijnym grubolem.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 2, 2024 20:32:47 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 2, 2024 20:32:47 GMT 1
Statua Ty myślisz jak mafiozo. Chcesz eliminować graczy by gra była przyjemniejsza a nie denerwujesz się ze pozostało 4 mafiozo którzy kręcą nami jak chca. Poza tym unikasz udziału w linczach bo pewnie po ostatniej dobrej edycji jesteś mafijnym grubolem. grubdemort pojebany czy mafia ??
|
|
|
Rozgrywka
Oct 2, 2024 20:32:56 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 2, 2024 20:32:56 GMT 1
Statua Ty myślisz jak mafiozo. Chcesz eliminować graczy by gra była przyjemniejsza a nie denerwujesz się ze pozostało 4 mafiozo którzy kręcą nami jak chca. Poza tym unikasz udziału w linczach bo pewnie po ostatniej dobrej edycji jesteś mafijnym grubolem. nie no, przecież jakby był tym grubolem, to by właśnie ładował się w lincze
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 2, 2024 20:35:02 GMT 1
Grubraun razem ze statua jest w mafii prawdopodobnie. Stopuje krytykę tego gracza
|
|
|
Rozgrywka
Oct 2, 2024 20:35:29 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 2, 2024 20:35:29 GMT 1
Grubraun razem ze statua jest w mafii prawdopodobnie. Stopuje krytykę tego gracza szybko poszło
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 2, 2024 20:36:04 GMT 1
A monti raczej niewinny choć z nim nigdy nic nie wiadomo ale dla mnie raczej czysty przez to się tak wjebal w papieza
|
|
|
Rozgrywka
Oct 2, 2024 20:36:38 GMT 1
via mobile
Post by Andrzej Grubbol on Oct 2, 2024 20:36:38 GMT 1
DZG, MIETEK, KAKU, GRUBRAUN, STATUA - MINIMUM JEDEN MAFIOZA, MOŻE NAWET DWÓCH. NIE UWIERZĘ ŻE MAFIA NIE WESZŁA NA POCZĄTKU SKONTROLOWAĆ SYTUACJI
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 2, 2024 20:36:59 GMT 1
Grubraun razem ze statua jest w mafii prawdopodobnie. Stopuje krytykę tego gracza szybko poszło Bo bronisz go nie pierwszy raz. A teraz jak zostało tu 4 mafiozo powinieneś chociaż rozpatrywać statuę w mafii.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 2, 2024 20:37:59 GMT 1
via mobile
Post by Andrzej Grubbol on Oct 2, 2024 20:37:59 GMT 1
Powtarzasz takie argumenty od początku gry. Jak głosowałeś na papieża kiedy leciał motylek pisałeś to samo. Robisz takie lincze z premedytacją by się w ten prosty sposób tłumaczyć eastgrub zagramy cos razem bo ja niby zgadzam sie z toba w wielu rzeczach ale momentami czuje w twoich poczynianavh tak chlodna premedytacje ze mam gesia skorke na udach A ZE MNĄ BYS COŚ PRZYGRAL JUTRO TEJ?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 2, 2024 20:40:21 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 2, 2024 20:40:21 GMT 1
Bo bronisz go nie pierwszy raz. A teraz jak zostało tu mafiozo powinieneś chociaż rozpatrywać statuę w mafii. nie no nie broniłem go, tylko teoria statua!złygrubol nie ma sensu, skoro on właśnie jak mówisz omijał lincze i nie zbierał strzałów, to bardziej ty pod tezę założenie walnąłeś, tak samo jak wtedy, że mordy w twoim stylu, więc w mafii ktoś, kto tam ostatnio był z tobą czasami dajesz fajne rzeczy a czasami takie wręcz wymuszone
|
|
|
Rozgrywka
Oct 2, 2024 20:44:02 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 2, 2024 20:44:02 GMT 1
DZG, MIETEK, KAKU, GRUBRAUN, STATUA - MINIMUM JEDEN MAFIOZA, MOŻE NAWET DWÓCH. NIE UWIERZĘ ŻE MAFIA NIE WESZŁA NA POCZĄTKU SKONTROLOWAĆ SYTUACJI no ja stawiam na dwoch a nawet trzech
|
|