|
Rozgrywka
Oct 2, 2024 23:08:57 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 2, 2024 23:08:57 GMT 1
Nie będzie mnie przy linczu tak że poproszę o decyzję przed godziną 19 czasu polskiego
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 2, 2024 23:09:35 GMT 1
czemu akurat Lepperowi? chcesz się mnie pozbyć jego rękami?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 2, 2024 23:09:56 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 2, 2024 23:09:56 GMT 1
Ciągle czuję że kaku w mafii, ale w sumie mógłbym zajebać tego dzg tez
W każdym razie te mordy ewidentnie wskazują że ktoś z topu jest w mafii
Wiem że odkrycie w chuj xD
|
|
|
Rozgrywka
Oct 2, 2024 23:10:06 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 2, 2024 23:10:06 GMT 1
czemu akurat Lepperowi? chcesz się mnie pozbyć jego rękami? Tak a o co chodzi
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 2, 2024 23:10:36 GMT 1
najpierw wrzucę to co wczoraj w nocy napisałem, a potem dodam małą erratę, bo dzisiaj mi się lekko pozmieniało
2.26 dnia 02.10.2024 Lord Grubdemort - nie osądzam, może być i winny i niewinny, kompletnie nie kumam tej zmiany głosu na Papieża w ostatniej fazie, gdzie moją naturalną reakcją byłoby coś odwrotnego
Grzegorz Grubraun - im dalej w las tym bardziej czuję jego mafijność, teoretycznie robi to samo co zawsze, doskonale operuje starymi edycjami, wie co kiedy i kto napisał, wyciąga wnioski z tego co się wydarzyło, brakuje jednego - troski o to co stanie się za chwilę z miastem
Dobry, Zły i Gruby - skoro to czytacie to nie padłem, choć o to prosiłem mafię. Uważam, że ta rozgrywka jest już przegrana. Szansa, że czteroosobowa mafia mając taką przewagę liczebną i takie rozmemłanie w mieście, to przegra, jest niemal zerowa. Jest mi o tyle przykro, że wyczuwam, że miałem dobre wajby w tej rozgrywce
Misio Kaku - im dalej w grę tym mniej jestem pewny jego niewinności. Do póki nie wiedziałem kto to jest, było mi łatwiej. Uważam, że bardzo miejsko wybrnął z tarapatów dnia pierwszego, problem w tym, czy nie zbyt łatwo. Tzn. czy gdyby był niewinny mafia tak łatwo by mu odpuściła.
Potężny Warmianin - moim zdaniem niewinny, rozpisałem się na jego temat bardzo dużo. Jeśli będzie w mafii, będzie moją największą wpadką w tej grze. Cały swój autorytet położyłem na szalę jego niewinności. Niemniej nie do sprawdzenia w tej fazie gry.
Wróżbita Grubciej - nie rozumiem dlaczego Kshaq zdecydował się zlinczować Garego. Dotąd wiele jego osądów gierki w miare zbiegało się z moimi. Problem w tym, że w decydujących momentach podejmuje błędne decyzje. Wygląda niewinnie. Ale jego wina nie będzie dla mnie jakimś wielkim zaskoczeniem. Ale nie linczowałbym go
Giuseppe Grubollo - moim zdaniem typowy mafijny Kacper, który robi wszystko by nie paść i oddziaływać psychicznie na współgraczy w taki sposób by czuli dyskomfort głosując na niego. Jeśli jest niewinny to totalnie nie czuję dlaczego gra w taki a nie inny sposób. No ale najpewniej jest w mafii.
Adam Dużysz - Tomuś jak mniemam. Od początku balansujący na granicy mafijności i bycia niewinnym. Uważam, że wiele ruchów przez niego podejmowanych może świadczyć o jego niewinności, ale ucha sobie za to odciąć nie dam. Szkoda, że nie mógł go w pewien sposób sprawdzić sąd najgrubszy.
Gruambo - Lewkoń, jeśli jest niewinny to niech zacznie ze mną współpracować, wystawiłem do niego rękę, a on z tego nie skorzystał. Podejrzewam więc winę. Nie byłby tak głupi, by jednocześnie widzieć winę moją i Garego a nie widzieć winy bardziej podejrzanych graczy.
Andrzej Grubbol - gracz z którym mam problem. To Kurwi tak? Jeśli tak, to zwykle mam go za raczej winnego. Uwziął się na mnie i to jeszcze byłbym w stanie w miarę zrozumieć, gdyby prócz tego miał jakieś sensowne alternatywy. Obawiam się, że jeśli jest niewinny będzie kluczem mafii do wygrania gierki. Jeśli zaś jest winny, to pewnie niełatwo będzie go zlinczować. Tak czy siak postać tragiczna dla miasta. NIE UFAĆ, NIE GŁOSOWAĆ JAK ON, IGNOROWAĆ.
Mietek Baryła - znakomity początek i bardzo przeciętna dalsza część gry. Zacytował mnie ostatniego dnia chyba z 15 razy, raz za razem mi powiadomienia przychodziły, ale gówno w sumie z tego wynika. Moim zdaniem bardzo możliwa mafia.
Statua Grubości - gość dostał MVP za grę w mafii w ostatniej edycji, a mimo to niektórzy zdają się nie dopuszczać, że robi ich w chuja. A ja uważam, że przy takiej liczbie mafiozów, z tak ograniczonym polem ich szukania ktoś taki jak Statua może być w mafii.
Gruboku - jeśli jest w mafii to trochę czapki z głów, moim zdaniem to niewinny Farciarz. Gdyby był w mafii raczej nie potrzebowałby akcji z drogą krzyżową Papaja. Jeśli jest w mafii to pewnie MVP.
Gruba Ryba - z wszystkich glonów najbardziej merytoryczna. Uważam, że to świadczy bardziej o jej niewinności niż winie. Postaram się czegoś więcej o niej dowiedzieć w nabliższym czasie.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 2, 2024 23:17:23 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 2, 2024 23:17:23 GMT 1
Jakbym miał sobie wylistować teraz niewinnych na estymatorze autentyczności, tj. jakiejś chujowości w grze, miotaniu się, ale jednocześnie robieniu rzeczy teoretycznie nieopłacalnych, tak bez szukania kwadratowych jaj i analizy setek zależności, to dałbym chyba:
DZG Misio Kaku Grubollo Mietek Grubbol Grurambo
Potem teoretycznie jest grupa chujowa bis, czyli nie ufam, bo nie czuje w ogóle pchania wózka razem i działania wspólnie, ale też robili jakieś dziwne rzeczy, też zmieniali zdanie, pairingi dwóch niewinnych dwukrotne (tu Grubbraun i Wróżbita przede wszystkim), co wydaje mi się dziwnym w chuj zagraniem mafii:
Grubbraun Wróżbita
No w sumie tylko oni wyszli. Przy czym Braunowi nie ufałem, ale ta nieobecność Wróżbity mnie wręcz boli.
Potem jest grupa pt. stabilna i jednostajna gra, ale trochę za stabilna, Gruboku ma spokój od początku, ta analiza na Papieża fajna, ale zacząłem się niepokoić, że tak sobie pomyka nieniepokojony.
Gruboku Statua
No i na końcu jest grupa 'Czy ja tu jestem', łatwa gierka dla mafiozy, zero effortu.
Dużysz Warmianin
No i wychodzi na to że chuja warte jest ro segregowanie, bo jakoś nie widzę mafii Gruboku, Statua, Dużysz i Warmianin bez wymiany chociaż jednego członka na jakiegoś wjebańca.
Ale daje mi do myślenia, że mam wrażenie, że to kolejna edycja gdzie się wyrzynamy, a mafia nie przeszkadza. Potencjał na zrobienie w chuja które by pasowało do lekko dziwnej gry ma każdy z Braun, Wróżbita, Grubollo, Mietek i DZG i ja rozkładam ręce, bo ni chuja nie jestem w stanie tego obecnie ocenić.
Ale ta pierwsza grupa, kurcze:
DZG skacze jak pojebany, wkurwia mnie strasznie, że jest przy linczach a zamyka mordę, ale przypomina mi tego durnia z Kwiczołowej. Nie wiem, może znowu by grał na wpasowanie się w oczekiwania.
Misio Kaku nie umiem ocenić, bo gra jak autystyk, ale on też skacze i mam wrażenie że akurat autentyczność postów jest u niego na wysokim poziomie.
Grubollo jebać. Może być tym Grubolem i wbije jutro strzała przy złym linczu na zakończenie, ale powtórzę co pisałem przy gierce na MU - jak tak wygrywasz w mafii to ja nawet nie chce z Tobą gadać. Oczywiście taktycznie byłoby to świetnie wykminione, ale to jest deprecjacja całej mafii.
Mietek nie mam pojęcia, może zagrać wszystko według mnie, wajbowo mi siedział, potem nie, ale też ma bardzo duży rozstrzał opinii i miota się jak skurwysyn. Nie gra nic wyjątkowego jak miasto, ale mam wrażenie że ma te autentyczność. Może już wszyscy się jej nauczyli?
Grubbola mam od początku w niewinnych, chyba głównie ze względu na to, że za szybko i za miastowo reaguje na zmiany, to byłaby turbo gra jako mafioza, pisałem kiedyś że te kapitaliki to każdy debil odtworzy w mafii, ale on to robi akurat wyjątkowo dobrze.
Grurambo to już rozpaczliwy tejk z mojej strony, nawet nie mam tu uzasadnienia, po prostu tak czuję w tym momencie.
Wychodzi mi że jak Wróż nie robi w chuja i Braun, to chyba najlepiej byłoby zacząć grylować Dużysza, ale tu też chuja wiem, bo mógł akurat na te rozgrywkę wyłożyć lache.
Krótko mówiąc, jest w pytę.
Napisałem tego posta z telefonu, więc nie wiem który na to narzekał, ale da się pierdolić głupoty w dłuższej formie też na urządzeniu mobilnym.
Sorry za lincz na Papieżu, opinię o jego grze zachowam dla siebie, ale ostatecznie zajebałem rolnego, więc cóż, moja wina.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 2, 2024 23:19:04 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 2, 2024 23:19:04 GMT 1
A monti raczej niewinny choć z nim nigdy nic nie wiadomo ale dla mnie raczej czysty przez to się tak wjebal w papieza najpierw wrzucę to co wczoraj w nocy napisałem, a potem dodam małą erratę, bo dzisiaj mi się lekko pozmieniało 2.26 dnia 02.10.2024 Lord Grubdemort - nie osądzam, może być i winny i niewinny, kompletnie nie kumam tej zmiany głosu na Papieża w ostatniej fazie, gdzie moją naturalną reakcją byłoby coś odwrotnego To jak w końcu?
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 2, 2024 23:21:23 GMT 1
i teraz errata
Lord Grubdemort - uważam, że jednak jest niewinny. Przemyślałem to na chłodno i jego cyrki wokół Papieża mogą świadczyć o niewinności. Plus mam wrażenie, że ta mafia gra na coś zupełnie innego niż zwycięstwo Montiego
Grzegorz Grubraun - coraz bardziej myślę, że jest w mafii, otacza parasolem ochronnym pozostałych mafiozów, a oni jego. Gdybym mógł zadałbym Piernikowi jedno zasadnicze pytanie: JAK CHŁOPIE OCENIASZ SWOJĄ DOTYCHCZASOWĄ GRĘ?
Misio Kaku - zastanawia mnie ten jego dzisiejszy wjazd w Voldemorta. Teoretycznie odważne posunięcie jak na mafiozę, ale uważam, że w miescie może panować atmosfera zemsty na Montim za wtorkowy lincz... Z grona niewinnych spycham go do dolnej strefy średniej
Potężny Warmianin - utrzymuję, że niewinny a jak winny to koledzy będą chcieli sobie na nim wyrobić pozycję
Wróżbita Grubciej - no nie ma czasu na grę i to jakoś tam rozumiem, podejmuje nieoptymalne dla miasta decyzje, to też jakoś tam znając jego przeszłość rozumiem, ale jeśli dziś przyczyni się do śmierci kolejnego niewinnego, to trzeba go będzie wziąć na świecznik. Obstawiam niewinność, ale niepokoj w serduszku przy jego nazwisku jest
Giuseppe Grubollo - mafiozo
Adam Dużysz - nie wiem, przez mój tryb życia kompletnie się mijamy. Strefa średnia
Gruambo - raczej mafia, nijak nie przypomina mi miejskiego Lewkonia, raczej tę miejskość pozoruje, ale nie skreślam go, jeśli mi wskaże winnych to mu odpuszczę
Andrzej Grubbol - jednak niewinny będzie chyba
Mietek Baryła - wejście po dzisiejszym mordzie mocno na plus, co by potwierdzało mafię Grubollo + Statua. Jednak wejscie w trzech w Warmianina byłoby zbyt grube
Statua Grubości - mafiozo
Gruboku - niewinny Farciarz
Moim zdaniem skład mafii to: Grubraun, Grubollo, Statua i Gruambo. Możliwe, że zamiast którego z nich będzie Kaku. Jeśli w mafii jest ktokolwiek inny TO ROZGRYWA FAJNĄ GRĘ i z całego serca doceniam.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 2, 2024 23:22:10 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 2, 2024 23:22:10 GMT 1
Już abstrahując od powyższego, bo pewnie zaraz dasz tę erratę i w ogóle, ale nie podoba mi się ta lista od Ciebie, tak na czuja.
I niby to powinno być na dobre, bo właśnie taki jesteś wahadłowy w tej rozgrywce, ale kurde, coś mi nie pasuje. Z jednej strony wpisujesz się w oczekiwania, z drugiej, w readach jesteś dość wygodny. A na nikim jeszcze nie usiadłeś i nie zrobiłeś kociokwiku.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 2, 2024 23:24:48 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 2, 2024 23:24:48 GMT 1
Panie voldi takie jest życie że czasem się nie ma czasu
Co do mnie wystarczy sobie zadać jedno pytanie
Jaki cel miałbym w oddaniu w tak frajerski sposób takiej pozycji jaką miałem w poniedziałek
Jest chujowo bo myślałem że będę miał czas pograć więcej, a tu od rana do wieczora się bujam
Jutro wieczorem wracam do Polski, ale ostatnie dwa dni growe mam przeczytane w chuj po łebkach, więc pewnie będę polegał na tym, komu na czuja zaufam, no i tyle
|
|
|
Rozgrywka
Oct 2, 2024 23:25:19 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 2, 2024 23:25:19 GMT 1
Ty dzg jak masz wątpliwości co do mojej niewinności to jesteś mafioza przebrzydły i chuj ci na łeb ogólnie
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 2, 2024 23:25:33 GMT 1
uważam, że idę pod prąd wszelkim oczekiwaniom i szukam mafii tam, gdzie inni nie chcą jej szukać, szczerze mówiąc od pewnego momentu bardziej szukam jej dla siebie i poczucia że umiem ją znaleźć niż dla zwycięstwa miasta, bo w nie z tak nastawionymi celownikami Andrzeja, Gruboku czy Ciebie Lordzie średnio wierzę.
Uważam też, że mafia prowadzi ze mną ukrytą grę w tej rozgrywce, czego przepowiedziany przeze mnie mord na Rybie jest dowodem ;p
|
|
|
Rozgrywka
Oct 2, 2024 23:25:48 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 2, 2024 23:25:48 GMT 1
"trzeba go będzie wziąć na świecznik" xD wygodne
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 2, 2024 23:26:34 GMT 1
Ty dzg jak masz wątpliwości co do mojej niewinności to jesteś mafioza przebrzydły i chuj ci na łeb ogólnie mam w pamięci jak mnie Kwicoł wyruchał. Choć tutaj rolę Kwicoła przypisuję Grubraunowi. Ty jestes gdzieś tam z tyłu głowy. Jako opcja atomowa.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 2, 2024 23:27:24 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 2, 2024 23:27:24 GMT 1
Kurwa Kwicoła to ty przeczytałeś i sam sfrajerzyłeś w ostatni dzień, tak że imo porównanie nietrafione
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 2, 2024 23:28:18 GMT 1
a jeśli jesteś niewinny to nie rozpętuj sztucznej wojny ze mną. Z Papieżem jakoś mi się udało po niesnaskach dogadac, z Mietkiem może się dogadam, z Voldim może się dogadam, Andrzeja pewnie nie przekonam, ale też bym się chętnie dogadał, Gruboku tak samo. Uważam, że jest wielu graczy grających miejsko, tylko z nieznanych mi przyczyn nie widzą mafii tam gdzie ona jest czyli w Statule czy Grubraunie.
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 2, 2024 23:30:07 GMT 1
Dla mnie kluczowa jest odpowiedź na pytanie czy waszym zdaniem tacy gracze jak Statua i Grubraun grają tak, że widzicie, że ich celem jest znalezienie mafii czy tak że ich celem jest uniewinnienie się w oczach innych?
Czy waszym zdaniem Grubraun gra dobrą grę, a jeśli tak dlaczego?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 2, 2024 23:30:58 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 2, 2024 23:30:58 GMT 1
Nie no po prostu uważam że twoje podejście do mnie trąca nieuczciwością, SZCZEGÓLNIE w momencie kiedy można spróbować mnie wyjebać jak mnie prawie nie ma w rozgrywce
Tu zbudować jakieś wątpliwości, zrobić incepcję wspołgraczom i liczyć na to że nie przeczytam
Gość który mnie jak otwartą księgę zwykle
A tu się zasępił i powiedział, drapiąc się po brodzie, że trzeba twgo wróżbitę wziąć pod uwagę
No życzę powodzenia generalnie
|
|
|
Rozgrywka
Oct 2, 2024 23:31:24 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 2, 2024 23:31:24 GMT 1
Grubraun też w tej mafii może być, jasne
|
|
|
Rozgrywka
Oct 2, 2024 23:32:15 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 2, 2024 23:32:15 GMT 1
Ale stawiam że ty albo Monti również, kurwa nie wierzę że Beaun sam by to tak ciągnął za uszy
Pozdrawiam zmarzlika
|
|