|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 0:04:52 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 3, 2024 0:04:52 GMT 1
Mietek mówi że w mafii Statua i Grubbraun.
Wróżbita, że może być Grubbraun.
Ja, że może być Statua i Grubbraun mnie martwi.
DZG, że Statua i Grubbraun.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 0:06:17 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 3, 2024 0:06:17 GMT 1
szczęść Boże ja czytałem mordzia co tak cicho wszyscy się obrazili za emocjonalne wydarzenia po ostatnim linczu? hehe
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 3, 2024 0:08:14 GMT 1
tu Grubraun pośrednio broni ludzi walących w Warmianina. Nie musi tego robić, ale to robi. Ponieważ Warmianin to idealny typ, który mafia może wrzucić w kolejkę do linczowania. Jak jesteś w mafii, to nie chcesz by tacy gracze jak Jabba czy Warmianin się uniewinnili, bo wtedy masz problem co z nimi zrobić. Stąd uważam, że mafia zrobi wszystko, by nie wrzucać ich do szafki z napisem zielony. Dodatkowo o ile innych "zielonych" mafia może próbować na różne sposoby przekabacić, o tyle widać, że Warmianin gra swoją indywidualną gierkę. Teoretycznie jego zachowanie może być zagrożeniem dla miasta, bo gra bardzo indywidualnie, ale może być też zagrożeniem dla mafii jeśli zamiast niego miasto będzie starało się linczować graczy obok (czytaj: mafiozów) no mówisz, że uniewinnienie zielonego Warmianina to chuj w dupę dla mafii, okej, rozumiem ale nie widzisz, że to jednocześnie ryzyko dla miasta, jeśli typ faktycznie jest w mafii? ja bym nie traktował tego aż tak jako czynnik obciążający, że ktoś zerka w tamtym kierunku. ja jestem w mieście i typ mnie niepokoi. no i wyobrażasz go sobie jako decidera na dalszych etapach?
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 3, 2024 0:11:10 GMT 1
a tu sam wcześniej przewiduje niewinność Warmianina poza tym uważam, że Warmianin może być w mafii, wczoraj nie wiedział jak się zachować/zagłosować więc się zmył. No ale to temat nie na dzisiaj. mnie się wydaje, że to jakiś niewinny, niezainteresowany rozgrywką, pewnie nagoniony przez MG na grę ze śmiesznymi obrazkami. nawet głosu nie oddał 🤷
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 3, 2024 0:12:17 GMT 1
jak uważałem, ze Warmianin winny, to Grubraun od razu poszedł w uniewinnienie. Jak mi się Warmianin uniewinnił, to Grubraun poszedł w to, że to może być mafia, a w ogóle głos na niego wcale nie jest zły, bo może zaszkodzić miastu.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 0:15:01 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 3, 2024 0:15:01 GMT 1
ponieważ nie zrobili niczego co by ich mogło w moich oczach uniewinnić, należą do strefy osób, które mam jako potencjalnych w miarę silnych mafiozów. Andrzej pasuje także ze względu na głos na Motylka, szczególnie jesli ten Grubraun rzeczywiście jest niewinny. A do tego stał przy linczu na Vito. Statua to dla mnie jeden z najbardziej enigmatycznych graczy w rozgrywce. Jest go dużo, ale nie mam wrażenia, by poza komentowaniem rozgrywki popychał ją jakoś bardzo do przodu. Zwraca tez uwagę na rzeczy, które moglyby go uniewinnić w oczach innych (jakies zagrania teoretycznie słabe taktycznie dla mafiozy, jak głos na papieża). Możliwe że jest niewinny, ale na pewno nie wrzuciłbym go do grona graczy, których uniewinniam. Andrzeja jestem najmniej pewien z tej grupy, to fakt.
Ale jeśli chodzi o Statuę, to tutaj mógłbym trochę napisać, ale na razie mi się nie chce, już się zmęczyłem tym graniem dzisiaj a chcę być przy linczu, bo za dużo panienek się trafiło w tej rozgrywce i nie ma komu wziąć spraw w swoje ręce. Powiem tylko, że co widzę Statuę to podoba mi się co pisze a zwłaszcza podobał mi się na początku d2
nie no, Statua chyba niewinny imo ej ja chyba zmieniam na papieza bo twojbstary zasoftowal role a gruambo mi daje wajby magmara zostaw tego papieża w spokoju. Stary większa szansa na mafię Można wajchować też na Kaku albo Warmianina! w sumie mogę na obu. COFAM UNIEWINNIENIE DUZYSZA W KAZDYM RAZIE ALE TO PRZESLEDZCIE JAK ON MIEKKO GRAL NA TYM TWOIM STARYM I BYL CHETNY DO WAJCHY I NIESTETY MIETEK Z WAJBOW DOBRZE ALE JEGO WAJCHA TEZ DO PRZESLEDZENIA tylko prowo, zawsze bym wrócił Dużysz dawaj swoją mafijną czwórkę, masz 3 minuty DZG, Grubollo, Kaku to mi się wydaje trójka. Czwarty ciężej. Może ten Papież, może Mietek a może w ogóle Warmianin jakiś. Twoja kolej Statua Przecież napisałem wyżej. Chyba, że mam ci to skonsolidować do czwórki, wtedy nie wiem. Grubollo, DZG, Gruambo/Ty, Lepper. Fajnie by było Wybacz, nie czytałem wszystkich postów (i w sumie nie zamierzam) Nie wiem, mi się ten Gruambo niewinny wydaje. Jednego glona trafiliśmy, drugiego glona mafia zajebała, brzmi jakby nie było tam czego szukać. Załóżmy, że masz zielone sprawdzenie na mnie i na Gruambo. Kto czwarty? Moi niewinni to Grubdemort Statua Braun Lepper Kto tam jeszcze gra. Powiedzmy, że z ograniczonym zaufaniem dałbym tu Mietka i Rambo. A to jest (albo może być, ale "jest" brzmi lepiej) przykład mafiozy, który ma spóźnione odczyty albo po prostu nie chce uniewinniać, bo Voldi zwyżkował już w niedzielę i wczoraj po 21, a ten wpadł na dodanie go do zielonych o 2 w nocy Dobre spostrzeżenie, ja po ostatnim linczu już byłem tak z 95%, że Voldi niewinny (5% z powodu bycia Montim, który może coś odpierdolić) Wszystko wokół tej Statuy. no cały Twój wagon w mafii nie będzie nie przekonuje mnie o tyle, że jako wpychany do szufladki "glon" powinien wiedząc o swojej niewinności starać się szukać mafii wśród innych tak sklasyfikowanych. A on mam wrażenie, że za cel wziął sobie poróżnienie tych, którzy go wskazują i ich zdyskredytowanie. jakaś nagła komitywa glonów się tu zrobiła z Twoim Starym (obu mam za bardziej mafię niż miasto) ciekawy jest też ten Większysz, którego odczyty idą jakby kompletnie w drugą stronę niż moje. J a raczej obawiałbym się, że co najmniej jeden z dwójki Andrzej/Statua będzie winny, a on ich lekką ręką daje do niewinnych.dlaczego? Moim zdaniem miasto
10. Adam Dużysz
2. Grzegorz Grubraun 14. Statua Grubości
9. Grubol-Papież 12. Andrzej Grubbol
W tej czwórce pewnie coś jest:
19. Twój Stary Grubol 20. Gruba Ryba 11. Gruambo 8. Giuseppe Grubollo
Tu bym ładował:
1. Lord Grubdemort 3. Dobry, zły i gruby 4. Misio Kaku 7. Wróżbita Grubciej
13. Mietek Baryła 15. Gruboku Tych nie wiem
5. Potężny Warmianin
18. Jabba
a co ja streszczacz jem wrapa z jajecznica w McDonaldzie mam tłuste paluchy i mi się nie chce nwm se poczytaj EOD czy wczoraj było między dwoma niewinnymi? co sądzisz o tym jak motylek pchał starego, czy to było szczere jeszcze tego goku zajrzyj masz homework masz zaczepienie Potem, na razie z kebabem siedzę. Nie czytałem jeszcze eod, myślałem że sobie dzisiaj poczytam a tu temat już otwarty. Po wejściu Kaku dziś wydaje mi się, że raczej w mafii. O tym Statule pisał w pizdu i dużo interakcji, za to Braun to tam jest pojawiam się i znikam poza tą prośba o streszczenie. Nie wierzę też, że wajcha ze Starego po poście akurat STATUY to prowo. Dużysz, Statua, Grubbraun
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 3, 2024 0:15:03 GMT 1
tu tez ciekawie, próba storpedowania uniewinnienia Jabby Jakby to inaczej ująć M. Otyłku. Bardziej w tej rozgrywce dałes mi się poznać jako obrońca uciśnionych niż jako poszukiwacz złoczyńców. ty, ale tego samego nie można powiedzieć o jabbie, którego bronisz? jabba uniewinnił parę osób, walnął w nieaktywnego grubego rybę i se poszedł ja nie mówię, że Jabba mafia 100%, ale czy można na tym etapie wskazać większe różnice między Motylkiem i Jabbą? wali mi to podwójnymi standardami z twojej strony
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 0:19:57 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 3, 2024 0:19:57 GMT 1
Nie wiem, ten Gruboku powinien być niewinny jak teraz czytam.
O Misio Kaku pisałem.
Leprozorium Lepperowskie niewinne.
Ty DZG musisz być niewinny.
Grubollo pierdolę, najwyżej jak doleci do meczówki to musi zdechnąć.
Mietek chyba git, tak sobie przypominam teraz te jego nieopłacalne obrony, ale też skakanie z argumentami, no jak się łączy to ewentualnie z Grubollo.
Dużysz to musi być mafia, łatwa gierka, chuja robi, brak progresji myśli, trzymanie się niewinnego Papieża całą grę, Statuo-centryczność, dziwna akcja z Braunem a ogólnie pomijanie go.
Wróżbita może być w sumie. XD
Tzn Wróżbita mi pasuje z Braunem bo grali w pewnym momencie jak bliźniacy, a Wróżbita mi tak zrobił jako Shinkansen. Tylko no, w sumie poza nieobecnością to jednak coś tam poszarpał, a Braun koń zwalony po wczoraj i hehe jak tam humorki.
Grurambo mi nie pasuje do takiej mafii chyba z kolei.
Statua, Dużysz, Braun.
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 3, 2024 0:20:43 GMT 1
Pamiętam, że Gary znalazł coś uniewinniającego Dużysza w kontekście interakcji z Twoim Starym. I trochę na tej podstawie tego Dużysza raczej sobie zakodowałem na bardziej zielonego, ale może też warto mu się będzie bliżej przyjrzeć.
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 3, 2024 0:22:06 GMT 1
Gruboku jest niewinny. Jak zagrałem pierwszego dnia coś podobnego do tego co Ty zagrałeś teraz, to tez się mnie pytał jakim cudem jestem w stanie tak łatwo oceniać winę/niewinność. Typowy niewinny Farciarz. Wątpię, by w mafii o tym myślał. Plus wjazd w Papieża typowo niemafijny. Widać, że chciał zrobić show z tym, że znalazł winnego.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 0:22:27 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 3, 2024 0:22:27 GMT 1
No to zachęcam teraz, to nie jest dużo czytania.
A Papież jak zwykle świat orbituje wokół niego i za uniewinniajace wziął jak Dużysz napisał że Papież nie, to już lepiej Starego. Tylko napisał to chyba do Statuy. XD A Statua proponował wajchę 4 minuty przed linczem. Imo duża szansa, że Dużysz brał pod chuja Papieża całą grę, bo mnie przerzucił z do zajebania do niewinnych, ale jakoś to tam argumentował i też koń zwalony.
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 3, 2024 0:24:19 GMT 1
Jeśli Lewkoń jest niewinny to apeluję by się opamietal i znalazł nam mafię.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 0:25:21 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 3, 2024 0:25:21 GMT 1
Wróżbita weź się jutro uniewinnij.
To trzeba będzie kminić Grurambo/Grubollo do Dużysza/Statuy/Brauna.
Przy czym obu w tym momencie mam za niewinnych, a w sumie Braun chciał ZAJEBAC Grubollo. XD
No chyba, że to było na ticket dla Brauna do końca gry, że zajechał swojego, a ratował rolnego. Żywy Papiez by tego Brauna ozlocil za to i wystarczyłoby go przed meczówką zajechać.
A może oni się spodziewali, że to Sąd?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 0:26:12 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 3, 2024 0:26:12 GMT 1
Ja bym dzisiaj nie linczował papieża. Co prawda pisał, że jutro się uniewinni, co mogłoby sugerować, że jest sądem, ale nie wierzę, że taki gracz jak papież wiedząc, że ma ciepło w d2 nie robi sprawdzenia w n2 tylko próbuje to zgreedować. Powyzsze oznacza, że Papież raczej planuje po prostu przysiąść mocno w temat i w sumie niezależnie od strony chcialbym, żeby w ten temat mocno przysiadł. A jeśli wyjdzie dzisiaj jako sąd, to się go po prostu zlinczuje. Kurwa no. XD A co, jak te jebance wykminili go? I grali pod niego? Przecież to już Ty powtarzałeś że Garego można wziąć pod chuja jak nikogo innego.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 0:29:38 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 3, 2024 0:29:38 GMT 1
I ogólnie z postingu Mietka też mi bije dzisiaj spontaniczna szczerość, chyba jednak se go zazielenię na dzisiaj nie zgadzam się dla mnie tam statua lepiej wyglądała, a on jakby spięty był, że mu się uczepiła do dupy co sądzisz o tym rambo, bo ja tracę przekonanie trochę albo gość mnie urobił zasugerował, że jak go zostawię, to będzie mnie bronił i ja nie wiem, czy to nie zbyt oczywiste na mafijne urabianie i mogło być szczere xD ja się łapię na takie rzeczy chyba że tam mnie znadwiedzował kurwa zajzajer Może być ten Rambo.
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 3, 2024 0:31:27 GMT 1
jeszcze tego posta Twojego Starego trzeba dokladnie przeanalizowac, bo on tam mnie uniewinnil, Garego i kogos trzeciego (Gruambo?), ale ciekawsze moze byc co o innych napisal
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 3, 2024 0:33:10 GMT 1
Pewni niewinni Dobry, zły i gruby - na początku mocno go podejrzewałem, dlatego że zauważyłem mafijne zachowanie: inicjowałem pressing wobec niego, a on odpierał go, uderzając nie w argumenty, a mój autorytet, co jest raczej mafijne, ale było jednak miejską nieuczciwością. Grubol-Papież - pewny niewinny. Kto nie widzi tego jak autentycznie i szczerze poszukuje mafii, porządkuje grę i błądzi, ten nie jest dobrze zorientowany w tej rozgrywce. Andrzej Grubbol - jedyny zgrzyt, jaki z nim mam, to wrażenie udawanych emocji, ale to raczej przez nadużywanie Caps Locka. To trzon rozgrywki, któremu powierzyłbym rząd dusz. Poza tym można by tu jeszcze dołączyć Gruambo , który wprowadza niezwykły spokój i opanowanie do rozgrywki. Sam chciałbym tak umieć. Zawodnicy typu średni: Wróżbita Grubciej - ciężko o nim coś powiedzieć poza tym, że ciągle jest i reaguje. Moim zdaniem w mafii grałby nieco inaczej. Tutaj klasycznie gra tak, że pewnie zostanie do meczówki. Grzegorz Grubraun - zauważyłem, że lubi nacisnąć, ostro skomentować, zainicjować presję, lecz potem niewiele z tego wynika. Duży rozstrzał - być może największy - między aktywnością a wpływem. Niemniej z takich wrażeń growych na plus. Gruboku - wczoraj na niego zagłosowałem, lecz dzisiaj przeprosiłem, była to gruba pomyłka. Wciąż nie jestem na tyle utwierdzony, by dać go wyżej, ale raczej prezentuje niewinność. Statua Grubości - raczej spoko, widać ciekawe przemyślenia, nieźle sobie poczyna.
Glony: jabba the fatt - popieram DZG. Gra jakby był dumny z tego, że ma kunszt mafijny, ale nie chce mu się go okazywać. Raczej szkodliwy dla miasta. Czy mafia? Jedynie metodą eliminacji. Adam Dużysz - dziwne, że mało osób dostrzega moje wcześniejsze uwagi - mianowicie to, że Dużysz wchodzi na poszczególne fragmenty rozgrywki, tam coś pisze, mąci - może nawet pozoruje! - i to tyle z jego gry. Brakuje mi stempla. Co jest tego przyczyną. Potężny Warmianin - również, podobnie jak Gruambo, wprowadza luz i spokój do rozgrywki, ale jemu akurat nie ufam. W glonach będzie mafia na sto procent. Jedna lub dwie. Nie ma oczywiście na to żadnego matematycznego, formalnego dowodu, jednak nie tylko matematyką ta gra stoi. Zostają: Mietek Baryła - gracz, który odbębnia granie. Takie mam wrażenie. Stara się dużo dawać od siebie (w sensie liter), ale jeśli chodzi o wnioski na mój temat, czy ten dzisiejszy wniosek, że należy kontynuować obecny prąd miejski... To są raczejw wnioski na poziomie powierzchownym. To na pewno każe być czujnym. Giuseppe Grubbolo - komentator, który komentuje w oderwaniu od swoich ogólnych wniosków. Drugi taki przypadek do Grubraunie. Tylko, że tutaj od początku edycji mam jakąś nieufność, na razie niemerytoryczną. Gruba Ryba - nic nie potrafię o nim powiedzieć. Właściwie, nikt nic o nim nie mówi. Jeśli ktoś jeszcze dotrwał do tego momentu, to może mi powiedzieć dlaczego, bo przeoczyłem. Misio Kaku - fajnie wszedł, lecz potem było gorzej. Moim zdaniem słabo znosi presję. Słabo reagował w momencie zagrożenia. To na pewno nie sprawia, że patrzę na niego zielonym okiem. Lord Grubdemort - podobny przypadek, co jabba. Gracz, który jest niezwykle dumny z tego, że - mimo swojego, jak twierdzi, wielkiego kunsztu mafijnego - nie poświęca się odpowiednio rozgrywce. Tylko, że jemu już ufam znacznie mniej - i to z zawiłych powodów metagrowych! Ze wszystkich grup, które wymieniłem, tu będzie największa liczba mafiozów. ciekawe, że o Statule ma tak niewiele do powiedzenia, ale tak wysoko go ma wśród niewinnych włożonych w innych graczy
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 0:33:11 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 3, 2024 0:33:11 GMT 1
jeszcze tego posta Twojego Starego trzeba dokladnie przeanalizowac, bo on tam mnie uniewinnil, Garego i kogos trzeciego (Gruambo?), ale ciekawsze moze byc co o innych napisal Właśnie czytałem, w glonach jest Dużysz, w sredniakach Statua i Grubbraun.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 0:34:12 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 3, 2024 0:34:12 GMT 1
Mocno spina mi się ok readzie Statua z Duzyszem i Braunem, wręcz bardzo mocno.
Ale chcę zobaczyć co powiedza inni bo mam wrażenie w tym momencie, że złapałem trójkę:x
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 3, 2024 0:34:30 GMT 1
no niby go ma w średniakach, ale że sobie dobrze poczyna, jakby nie chciał za dużo o nim napisać (nie potrzebował go urabiać)
|
|