|
Post by Statua Grubości on Oct 3, 2024 0:36:04 GMT 1
O chuj, takich pierdół to dawno nie czytałem xD
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 3, 2024 0:37:20 GMT 1
masz zamiar mnie zlinczować dzisiaj?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 0:37:25 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 3, 2024 0:37:25 GMT 1
dawaj uniewinnij się
jebiemy Brauna/Duzysza?
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 3, 2024 0:37:51 GMT 1
bo wiesz, jutro nie ma mordu, jakbyś mnie zlinczował, to mogłoby się wydać jaką rolę posiadasz
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 3, 2024 0:39:01 GMT 1
Jestem uniewinniony. W krainie ślepców, jednooki jest królem
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 3, 2024 0:40:30 GMT 1
Jak oceniasz swoją dotychczasową grę Statua? I jak oceniasz szanse miasta na zwycięstwo w tej edycji?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 0:41:17 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 3, 2024 0:41:17 GMT 1
Jakbym padł, to sobie zatypuję piątkę: DZG Gruboku Rick Statua Warmianin Może on sprawdzał w D2?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 0:41:52 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 3, 2024 0:41:52 GMT 1
a co mam plakac ?? sam sie pchal na piache i w sumie nic ciekawego po sobie nie zostawil ten sad najwyzszy powinien dzisiaj wyskoczyc na publicznym i przemyslec wybor czworki niewinnych Możesz to wytłumaczyć? Bo mnie się ten pomysł wydaje przechujowy. Nie ma już grubola miejskiego, więc nie rozda kamizelki, w takim układzie sąd nie dotrwa do czwartej nocy, żeby się ujawnić.
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 3, 2024 0:43:27 GMT 1
jakby sprawdzał to by podał, ewidentnie czekał do d4, tym bardziej, ze mial pozycję do wyjebania w linczu, wtedy tym bardziej powinien podac sprawdzenie, a unikał claimu roli, czyli czekał na sprawdzenie nastepnej nocy
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 0:43:29 GMT 1
via mobile
Post by Statua Grubości on Oct 3, 2024 0:43:29 GMT 1
Jak oceniasz swoją dotychczasową grę Statua? I jak oceniasz szanse miasta na zwycięstwo w tej edycji? Co to jest za pytanie, co ja, w mafii jestem?
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 3, 2024 0:44:48 GMT 1
Jak oceniasz swoją dotychczasową grę Statua? I jak oceniasz szanse miasta na zwycięstwo w tej edycji? Co to jest za pytanie, co ja, w mafii jestem? no ja np. uwazam, ze gram solidnie i ze miasto najpewniej przegra, takie są moje odczucia. Pytam o twoje
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 3, 2024 0:45:51 GMT 1
Czy jesteś zadowolony ze swojej gry, typów, czy czujesz, że poza uniewinnieniem się w oczach niektórych zrobiłeś coś fajnego. Nie wiem, no kurwa mnie raduje samo to, że sobie typuję winnych i jak 2 trafię to będę się potem tym przez 3 tygodnie chwalił
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 3, 2024 0:48:27 GMT 1
Albo inaczej, wymień 6 graczy wśród których twoim zdaniem kryje się czworka mafiozów. Taki margines błędu. I jakoś krótko uzasadnij. Czytasz całą rozgrywkę, to nie powinieneś mieć z tym problemów.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 0:49:04 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 3, 2024 0:49:04 GMT 1
wujas już tak dobrze ci szło a mnie właśnie poirytowałeś
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 0:49:41 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 3, 2024 0:49:41 GMT 1
wygrać to mamy a nie wąsy podkręcać z zadowoleniem że złapany twój stary
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 3, 2024 0:51:15 GMT 1
ja to piszę głownie dlatego, ze uwazam, ze niewinni typu gruboku/andrzej/warmianin to przejebia, a wrozbita umyje rece
tak widze te rozgrywke, nie wiem moze cos sie zmieni, jedyny ktory chcial jakos wspolpracowac to papiez i wzial dednął.
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 3, 2024 0:52:15 GMT 1
i dlatego, ze widze to w tak ciemnych kolorach a inni wlaza w temat na wyjebanku jakby chcieli odhaczyc kolejnych zlinczowanych jak Statua, wydaja mi sie mafijni.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 0:53:09 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 3, 2024 0:53:09 GMT 1
No ja uważam, że ja i Gary (papież) jesteśmy dwoma najbardziej oczywistymi niewinnymi w tej rozgrywce, więc jak wchodzisz i twierdzisz, że obaj jesteśmy w mafii to uważam, że albo trollujesz, albo masz chujowy nastawiony celownik, albo jesteś w mafii. Co prawda reakcja Papieża była nieco wymuszona - napisałem mu, że słabo panikuje, ale była też napisana tak mocno i tak niehonorowo jeśli jest niewinny, że uważam, że była prawdziwa. Poza tym atakują go głównie moi niewinni, a uważam, że gdyby był winny to by go napierdalali w jakiś sposób winni. Niby Statua na niego głosował, ale potem jakoś magicznie z tego typu zszedł kolejnego dnia. w sumie ty też go brałeś pod chuja
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 3, 2024 0:55:06 GMT 1
No ja uważam, że ja i Gary (papież) jesteśmy dwoma najbardziej oczywistymi niewinnymi w tej rozgrywce, więc jak wchodzisz i twierdzisz, że obaj jesteśmy w mafii to uważam, że albo trollujesz, albo masz chujowy nastawiony celownik, albo jesteś w mafii. Co prawda reakcja Papieża była nieco wymuszona - napisałem mu, że słabo panikuje, ale była też napisana tak mocno i tak niehonorowo jeśli jest niewinny, że uważam, że była prawdziwa. Poza tym atakują go głównie moi niewinni, a uważam, że gdyby był winny to by go napierdalali w jakiś sposób winni. Niby Statua na niego głosował, ale potem jakoś magicznie z tego typu zszedł kolejnego dnia. w sumie ty też go brałeś pod chuja nie no, ja czulem ze jest niewinny, Grzesia troche znam, uwazam, ze mafia mafią, ale nie groziłby ze wiecej nie zagra tylko po to, by na niego nie glosowano. Dlatego uznałem, że jest niewinny a mafiozi wokol niego i mnie sie kreca tak, by przy dobrej okazji nas zlinczowac, ale nie byc glownymi prowodyrami tego.
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 3, 2024 1:00:50 GMT 1
Albo inaczej, wymień 6 graczy wśród których twoim zdaniem kryje się czworka mafiozów. Taki margines błędu. I jakoś krótko uzasadnij. Czytasz całą rozgrywkę, to nie powinieneś mieć z tym problemów. Hmmmm... Bo niby mógłbym to zrobić, ale pytania o rzeczy bez znaczenia ("jak sądzisz, czy dobrze grasz", "jakie szanse na zwycięstwo ma miasto", no kurde, szanujmy się, bardziej udawać proaktywności się nie da) czy nawet proszenie o listę z krótkimi uzasadnieniami jest takie kiepskie trochę. W sensie, liczysz, że mnie złapiesz, bo nie będę potrafił uzasadnić swoich typów? xD Albo liczysz, że to moja lista podejrzanych dziś będzie się różniła od tej wczoraj albo jutro i będziesz mógł mi to wytknąć? Z góry uprzedzam, prawdopodobnie by się różniła. Ale nie dam ci postów do cytowania jutro, żebyś mógł sobie kompletnie osrać kontekst jak to masz w tej grze w zwyczaju (case Brauna, któremu zarzuciłeś, że "jak tylko zacząłeś uniewinniać Warmianina, to on zaczął na niego kierować", czy mój, że robię dziwne rzeczy w głosowaniu, żeby móc to przywoływać i się uniewinniać xd)
|
|