|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 3, 2024 1:09:57 GMT 1
Chłopie, niech ta lista się różni, moja lista w ciągu doby się lekko zmieniła, pokazałem tę z wczorajszej nocy, dodałem erratę. U Brauna nie chodziło mi o to, że zmieniał zdanie odnośnie graczy, tylko, że kiedy mu było to wygodne, to prostował mnie czyjąś winą, a kiedy indziej niewinnością.
Ja chcę po prostu wiedzieć jak widzisz grę. Tak po prostu.
Problem w tym, że moim zdaniem Ty takiej mapy gry zwyczajnie NIE POSIADASZ.
Skupiasz się na tym, by fajnie wyglądać w temacie, by odpierdalać graczy, którzy ci przeszkadzają. Cieszysz się, że padł Papież, chcesz wyjebać Grubdemorta, głosujesz na mnie.
jednym zdaniem: JESTEŚ JEBANYM SZKODNIKIEM
a jak Cię proszę o najprostszą rzecz, coś co każdy niewinny zrobi z miłą chęcią, to się wzbraniasz, bo się boisz, że Cię oskarżę.
No nawet jak Cię oskarżę to co się stanie?
Chyba warto przedstawić światu swoją wizję gry, kiedy jedyną negatywną rzeczą, która może Cię spotkać, to krytyka gościa, którego masz za mafiozę.
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 3, 2024 1:12:43 GMT 1
Ale z wami jest taka gra, Ty nie napiszesz kto jest winny twoim zdaniem, bo jeszcze ktoś to wyciągnie przeciw Tobie (co to w ogóle za argument?), Grubollo wyzwie wszystkich od szmaciarzy i zagłosuje w ramach protestu sam na siebie, a Grubraun będzie mistrzem celnych komentarzy odnośnie gry, ale nie zrobi za wiele, by miasto tę grę wygrało.
Jeśli jesteście w mieście to tym gorzej dla was. Ale obstawiam, że co najmniej 2 z 3 jest w mafii, w tym Ty NIEMAL NA PEWNO.
Dostałeś szansę, by mi się jakoś uniewinnić ale ją koncertowo zjebałeś.
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 3, 2024 1:13:22 GMT 1
Ale po co? Mafioziak będzie śmiesznie krzyczał, AKCENTOWAŁ losowe słowa CAPSLOCKIEM, a ja W TEN sposób wyrażę, jak bardzo sram na JEGO opinię. Niechże i będę szkodnikiem. I co?
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 3, 2024 1:14:06 GMT 1
To juz wole Andrzeja ktory glosuje na mnie i nic poza tym nie robi, nawet jak jest w mafii, to przynajmniej jest zabawny.
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 3, 2024 1:15:15 GMT 1
kurwa mać zaraz jest koniec gry, zostało 4 mafiozów, a Ty nie potrafisz wskazać 6-7 graczy wsrod ktorych tych 4 mafiozow widzisz. dla mnie to niepojete, ja tu jestem po to, by te mafie znalezc, a Ty po co? by sie bronic przede mna?
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 3, 2024 1:16:43 GMT 1
No niestety, ty jesteś tylko śmieszny. Chociaż nie powiem, próba udawania, że ty w ogóle rozważasz mój kolorek jest całkiem całkiem, jakbyś wcale nie był zafiksowany na tym temacie od wczoraj, czy tam przedwczoraj xD No ale szkoda, że nie byłeś taki wygadany jeśli chodzi o poziom rozgrywki, kiedy typy tutaj darły mordę i wyzywały się od śmieci przez pół dnia
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 3, 2024 1:17:44 GMT 1
w ogole Ty szukasz argumentow by wygrac ze mna dyskusje slowna zamiast szukac mafii, glosuj dalej na mnie, miej wyjebane na mafie, ciesz sie zwyciestwem, bo pozostali oslepli. miejcie to zwyciestwo, niech wam bedzie, wkurwia mnie to, ale tak bywa, nie pierwszy nie ostatni raz
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 3, 2024 1:20:06 GMT 1
i tak wiem, ze mnie nie zlinczujesz, bo jestes jebanym mafijnym grubolem, a jutro nie ma mordu i od razu by sie wydalo
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 3, 2024 1:20:46 GMT 1
Ale kto ci mówi, że nie potrafię? Jakbyś czytał posty (wiem wiem, nie robisz tego, bo po co :/), to byś wiedział, że niejednokrotnie wskazywałem swoich kandydatów na mafioków. Ba, Voldemort nazwał moją grę solidną, to przecież nie można grać solidnie nie grając podstaw mafii, c'nie?
Ja po prostu nie odpowiadam tobie, bo wtedy tak śmiesznie krzyczysz, nie wiedząc co zrobić. Merytoryczną dyskusję byś pewnie ze mną wygrał, ale jak ktoś już w tę polemikę wchodzić nie chce, to nagle nie wiesz co zrobić xD
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 3, 2024 1:21:50 GMT 1
dawaj mafiozow
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 3, 2024 1:23:01 GMT 1
Nie :3
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 3, 2024 1:28:24 GMT 1
ciesze sie ze was boli dupsko na mafijnym, dobranoc.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 1:46:34 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 3, 2024 1:46:34 GMT 1
prawdępowiedziawszy cenie sobie zdanie Macieja i Brauna jakbym miał brać ekipe gruboli do familiady to wziąłbym tą dwójkę, voldemorta i mistrza gry a nie podkreślałem tego trzy razy, tylko jako argument że jestem w grupie nie do rozczytania z glonami daje kontrargument, że jestem do rozczytania bo miałem niewinne wejście, między innymi, normalnie Statua trochę tak wokół mnie i wokół podejrzeń do mnie kluczysz. Wyciągasz mnie do rozmowy a wyciągasz bardzo dziwne tematy Dla mnie to trochę wyciąganie jednak, w sensie brzmiało to jak takie chwalenie się trochę, a jak zobaczyłem, że to się tam pojawia parę razy, to tym bardziej. Ale truth be told nie mam cię jakoś w podejrzanych specjalnie, zanim przyszedłeś też nie miałem, zapał mi trochę zmalau, bo siedzę w robo od 6 rano (i nic nie robię), więc jak wlazłeś do gry, to poczułem się do tego, żeby zapytać o coś, co zwróciło moją uwagę (no, najpierw się poczułem, żeby zapytać o to co sądzisz o teorii DZG, ale trochę nie wyszło). Weź się wypowiedz jeszcze jak nadrobisz co sądzisz po dzisiejszej grze o Kaku/Kace i będziemy kwita. I czy Voldemorta byś brał na podstawie wczorajszej gry, czy już też dzisiejszej Mafia - mafia?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 2:13:23 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 3, 2024 2:13:23 GMT 1
moze i bede zalowac ale chuj mam czutke ze teraz w miescie siedza sami miastowi no kurna ta lista eastgruba znowu mi przywraca sile w jego niewinnosc czuje teraz dobre wajby i jakby tak dorzucic do tego voldegruba to mamy grubraun eastgrub papaj ja wrozbita voldegrub niewinnych nawet jak sie z kims jebnalem to chyba z maksymalnie jednym wiec mafia siedzi skitrana Ten post to chujówka, poszło 2/2 niewinnych w linczach, 2 w mordach, mafia pewnie faktycznie w większości skitrana, ale po takim starcie to się chyba raczej powinno wywracać stolik, a nie zakładać, że każdy w topce gry/aktywności jest niewinny. Mietek dobrze ogarnął?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 2:21:54 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 3, 2024 2:21:54 GMT 1
ja nie wiem o czym ty mówisz nawet, w grze mi się nie podobasz To straszną chujowiznę grasz jak na kogoś ze swoim ego, jestem czysty jak łza Dawaj więcej łotrów Konon E: voldi może być w mafii, im więcej o tym myślę tym bardziej na to zbiasowany jestem no a Mietek. Mietka się trochę cykam, bo to zręczny mafiak, ale z gry nie wygląda źle no mógłbym mu zarzucić, że tak jak w d1 wręcz liderował-rozpierdalał na pewnym etapie, to potem stał się mniej decydujący, a mafiozie taką rolę lidera podtrzymać trudno no i pewne tam wstawki mi zgrzytały, czy to czasem nie były wyskoki na naturalność, np. z tym "co taka cisza??" czy "i tak rick chuja zostawił chuj z nim" no i to tyle chyba w sumie, potem miał dziś takie typowo solvy posty, jakby autentycznie szukał tej mafii, no i to pierdolenie o sądzie, co zwraca uwagę z voldemortem się nie klei raczej, bo dziś od rana nastroje są nieufnovoldemortowe, a ten, że jednak mu ufa, a już chyba powinien grać na jakiś distansing, on nawet w d1 kolegę wyjebie xD Fajnie, przemyślę, ale jeśli on to on, to w sumie nie wiem, czy ten distancing byłby prawdziwy. Typ w ostatniej mafii pisał, że zarzucał pułapki na jakiegoś niewinnego (tzn. żeby po zlinczowaniu go wyszło, że ten niewinny też jest w mafii), więc takie kontrintuicyjne zagranie mi pasuje. Zwłaszcza, jeśli Voldi to ten, o kim myślę. DZG napisał, że to "Monti" (tylko cytuję, nie banuj MG), ale w sumie mi to nie pasuje lel
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 5:43:03 GMT 1
via mobile
Post by Adam Dużysz on Oct 3, 2024 5:43:03 GMT 1
Witam
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 5:50:28 GMT 1
via mobile
Post by Adam Dużysz on Oct 3, 2024 5:50:28 GMT 1
Mógłbym dużo pisać na temat linczu na papieżu, ale krytykowanie poziomu mafiacorner zostawię sobie na po edycji Mam pytanie do wszystkich a przede wszystkim do Grubdemorta Jak to się stało, że Papież został zlinczowany pomimo tego postu? no czytam tę analizę Gruboku na papaja i ja nie wiem, czy jestem jebanym pelikanem, ale nie dociera do mnie, że chłop mógłby zrobić coś takiego (w sensie to co cytuję) w mafii przecież to poziom mojego debiutu, gdy obsrałem się na miętowo xD wiadomo, wydymał mnie raz tak, że aż mnie kukle swędziały i musiałem jego avatar chować, ale jak on jest w mafii to WIE, że jestem w mieście i taki szantaż to byłoby szmaciarstwo ze strony mafiozy nie widzę tego poza tym nie czułem żadnego urabiania w moją stronę Stary, mam wielką prośbę - broń mnie jutro. Mam dzień z biura (w sensie cały mój zespół jest w biurze), więc nie będę mógł się opierdalać, do tego zbliża mi się ocena roczna, więc tym bardziej, a wieczorem Barca gra. Jutro mogę mieć mało czasu i się nie wybronić. A masz moje słowo, że nie jestem szmaciarzem i bym Cię tak bezczelnie w chuja nie robił, nie prosiłbym, gdybym był w mafii. Obiecuję, że się w czwartek uniewinnię. A może mi się uda teraz i ta prośba nie będzie potrzebna. Ale na wszelki wypadek. Zawsze Cię broniłem, gdy czułem, że jesteś w mieście, widzę, że jesteś w mieście teraz i obrony nie potrzebujesz a ja tak, więc liczę na Ciebie. aha a w przerwie poczytałem tego Twojego Starego z tego długiego posta z readami to chuj można wyciągnąć, bo tam właściwie połowa opisów z połową graczy mogłaby być pozamieniana xD takie generic, fajny, niefajny, dużo tych samych czasowników ALE ciekawy jest stosunek do Dużysza, otóż ten Twój Stary w początkowych fazach gry chętnie tego Dużysza zaczepiał, wstawaj z wyra, itp. i pytanie, czy zaczepiał, bo wiedział, że to kolega z mafii i mu nie odda, więc tak bezpiecznie można walić, czy zaczepiał, bo wiedział wcześniej, kim gra Duzysz i że jakoś się z tego wytłumaczy, bo hehe "po koleżeńsku", już raz miał taki patent Też troszeczkę poczytałem Twojego Starego i mi się rzuciło coś ciekawego, jak nadrobię oraz przeczytam posta Gruboku, to się podzielę. Czemu nikt tego nie poruszył w wątku?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 5:51:49 GMT 1
via mobile
Post by Adam Dużysz on Oct 3, 2024 5:51:49 GMT 1
Mam pytanie również do Mietka, ponieważ chciałbym trochę wejść w Twoją głowę i zweryfikować Twoją perspektywę. Grande_Connection baryła Mówiłeś, że dałem dwa takie niewinne posty. Które i czemu?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 5:53:14 GMT 1
via mobile
Post by Adam Dużysz on Oct 3, 2024 5:53:14 GMT 1
Bardzo dziwnym wydaje mi się, że Voldemort wyłapał Grubolla a jednocześnie nie wyłapał tak łatwego do ogarnięcia softa papieża. Lord Grubdemort grubdemort proszę wyjaśnij.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 5:54:05 GMT 1
via mobile
Post by Adam Dużysz on Oct 3, 2024 5:54:05 GMT 1
Mam pytanie również do Mietka, ponieważ chciałbym trochę wejść w Twoją głowę i zweryfikować Twoją perspektywę. Grande_Connection baryła Mówiłeś, że dałem dwa takie niewinne posty. Które i czemu? Lol, chciałem oznaczyć Mietka Baryłę, nie wiem co się tutaj stało xd
|
|