|
Post by jabba the hutt on Sept 26, 2024 23:01:47 GMT 1
A samo wejście dobrego,złego co najmniej nieudolne. :/ dziękujemy za to streszczenie jest potencjał na mafiaka Wy jesteście pojebani. Dobry potencjał na wychodzenie z własnymi przemyśleniami wykazuje chłop, a wy mu warzywa pod nos podkładacie Dlatego ja nie czytam tych 12 stron. I następnych 8 też nie.
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 26, 2024 23:02:20 GMT 1
to jest celne, ja mimo że kurde sporo mam momentów gdzie z merytoryczną warstwą postów Szefa się zgadzam, to gdzieś mi podświadomie nie siedzi jego ton, mam wrażenie, że sporo rzeczy pisze w konwencji jakiejś dziwnej pokazówki zdecyduj się voldi czy jesteś gitem, czy chujem, bo nie wiem, czy cię jebać Problem z Tobą gagatku mam taki, że posiadam nieodparte wrażenie że moje akcje u Ciebie spadły w momencie jak Cię wjebałem do mafii. A zrobiłem to też na podstawie zapytania tegoż samego Grubola - Szefa zadanego w pewnym momencie, tylko no tutaj jest to o wiele bardziej miękkie dla mnie niż Szef - Grubolone. Ale gierkę, oceniając tylko Ciebie i Twój posting masz na dość dużej rozpiętości, więc musiałbyś skillowo dojechać, żeby tak się prezentować w mafii. Muszę przemyśleć jak w ogóle na mój obraz gry wpływa to że jest pięciu mafiozów, bo przy pięciu nie wierzę że wszyscy zaczęliby omijać tego Grubolone albo zbijać na niego credo, któryś mógłby jednak robić za adwokata, bo byłoby to zachowanie - jak wspomniałem - kurewsko nieracjonalne dla mafii. Zapraszam do jebania natomiast, zobaczymy kto siła a kto kiła. no tak było dokładnie, a o co chodzi? jaka to edycja bez dobrego omgusa coś tam mi jeszcze zajebało ale teraz nie pamiętam konkretnie
|
|
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 23:02:44 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 26, 2024 23:02:44 GMT 1
wróżbita rozdysponował większość energii w ciągu dnia, żeby jebać w Don Vito, a teraz go broni, no trochę bez sensu by było ten DZG imo neutralnie, z kolei lekko od czapy mi się wydało to pytanie motylki teraz Wina Grubol Szef wynika tylko z interakcji z Grubolone czy ma też jakieś inne podłoże? a ty co sądzisz o Szefie?
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 26, 2024 23:03:19 GMT 1
M. Otyłek vs Wróżbita Grubiej
Kuku vs Wróżbita Grubiej
do M. Otyłka Grubiej odnosi się "z ryjem" jakby nie dbał o jego zdanie.
Moim zdaniem mogą być obaj w mafii.
Z Kuku któryś którego urabia dlatego są dla siebie stonowanie mili. Mafiozo nie ma potrzeby wywoływania konfliktu.
|
|
|
Post by Rick Gruboll on Sept 26, 2024 23:03:33 GMT 1
Wy jesteście pojebani. Dobry potencjał na wychodzenie z własnymi przemyśleniami wykazuje chłop, a wy mu warzywa pod nos podkładacie Dlatego ja nie czytam tych 12 stron. I następnych 8 też nie. to już lepiej przeczytać pierwsze 25 stron a następnych 100 nie czytać i tylko patrzeć na wyniki głosowania serio mówię
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 26, 2024 23:04:21 GMT 1
Plus jak Grubiej we mnie wparował to Otyłek od razu się usadowił z drugiej strony. Konflikt, dwie strony. Dwie mafie?
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 26, 2024 23:04:45 GMT 1
M. Otyłek vs Wróżbita Grubiej Kuku vs Wróżbita Grubiej do M. Otyłka Grubiej odnosi się "z ryjem" jakby nie dbał o jego zdanie. Moim zdaniem mogą być obaj w mafii. Z Kuku któryś którego urabia dlatego są dla siebie stonowanie mili. Mafiozo nie ma potrzeby wywoływania konfliktu. gdzie ja do motylka z ryjem się odniosłem? xDD weźcie se zguglujcie chłopy "poczucie humoru" w przerwie od gry, bo mam wrażenie, że w chuj coś szwankuje
|
|
M. Otyłek
EdycjaGruba#
Limit Postów: 119
|
Post by M. Otyłek on Sept 26, 2024 23:04:47 GMT 1
wróżbita rozdysponował większość energii w ciągu dnia, żeby jebać w Don Vito, a teraz go broni, no trochę bez sensu by było ten DZG imo neutralnie, z kolei lekko od czapy mi się wydało to pytanie motylki teraz Wina Grubol Szef wynika tylko z interakcji z Grubolone czy ma też jakieś inne podłoże? a ty co sądzisz o Szefie? Podoba się rozumowi, ale miastem/niewinnym nie nazwę dopóki nie trafi w moje serce
|
|
|
Post by jabba the hutt on Sept 26, 2024 23:06:30 GMT 1
Dlatego ja nie czytam tych 12 stron. I następnych 8 też nie. to już lepiej przeczytać pierwsze 25 stron a następnych 100 nie czytać i tylko patrzeć na wyniki głosowania serio mówię Czemu? Na pierwszych 25 to często połowa ludzi z przyczajki, kilku zdrajców zero aktywności, część w kreacjach, część w swoich zabawach. Nikt nie jest spressowany, miło, przyjemnie.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 23:08:11 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 26, 2024 23:08:11 GMT 1
to już lepiej przeczytać pierwsze 25 stron a następnych 100 nie czytać i tylko patrzeć na wyniki głosowania serio mówię Czemu? Na pierwszych 25 to często połowa ludzi z przyczajki, kilku zdrajców zero aktywności, część w kreacjach, część w swoich zabawach. Nikt nie jest spressowany, miło, przyjemnie. pierwsze strony z nową wiedzą z kolorków potrafią otworzyć perspektywę, kto jak się ustawiał, kto kogo pchał/uniewinniał, bo tego się nie pamięta później do końca ale to na dalszych etapach, jak parę osób zleci
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 26, 2024 23:08:49 GMT 1
M. Otyłek vs Wróżbita Grubiej Kuku vs Wróżbita Grubiej do M. Otyłka Grubiej odnosi się "z ryjem" jakby nie dbał o jego zdanie. Moim zdaniem mogą być obaj w mafii. Z Kuku któryś którego urabia dlatego są dla siebie stonowanie mili. Mafiozo nie ma potrzeby wywoływania konfliktu. gdzie ja do motylka z ryjem się odniosłem? xDD weźcie se zguglujcie chłopy "poczucie humoru" w przerwie od gry, bo mam wrażenie, że w chuj coś szwankuje tu A nie możesz se wywróżyć z papierków po batonikach? xD ty się kurwa nie interesuj bo kociej mordy dostaniesz wywróżę to wywróżę ton w którym się do niego odnosisz wyraźnie różni się od tonu, w którym odnosisz się w podobnym czasie do innych graczy. Tak jakbyś nie dbał o to, jak zareaguje.
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 26, 2024 23:10:05 GMT 1
gdzie ja do motylka z ryjem się odniosłem? xDD weźcie se zguglujcie chłopy "poczucie humoru" w przerwie od gry, bo mam wrażenie, że w chuj coś szwankuje tu ty się kurwa nie interesuj bo kociej mordy dostaniesz wywróżę to wywróżę ton w którym się do niego odnosisz wyraźnie różni się od tonu, w którym odnosisz się w podobnym czasie do innych graczy. Tak jakbyś nie dbał o to, jak zareaguje. no a teraz przeczytaj uważnie pierwszego mojego posta, którego zacytowałeś a najlepiej całą interakcję
|
|
|
Post by Grubol Szef on Sept 26, 2024 23:10:33 GMT 1
Grubraun to mój pierwszy niewinny jest teraz. Za Grubrauna i Gruboku to bym se dał w kuchni gotować. Potem jest Wróżbita. Bo jest w charakterystycznie miejski sposób mało ostry i jak widzi posta, którego powinien czytać za mafijny, to bardziej skłonny jest to czytać jako błąd niewinnego.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 23:10:33 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 26, 2024 23:10:33 GMT 1
wróżbita rozdysponował większość energii w ciągu dnia, żeby jebać w Don Vito, a teraz go broni, no trochę bez sensu by było ten DZG imo neutralnie, z kolei lekko od czapy mi się wydało to pytanie motylki teraz a ty co sądzisz o Szefie? Podoba się rozumowi, ale miastem/niewinnym nie nazwę dopóki nie trafi w moje serce mnie się szef mniej podoba od don vita a tego Kaku ładowałbyś do wora? w kontekście tego: mafiacorner.boards.net/post/138311/thread
|
|
|
Post by jabba the hutt on Sept 26, 2024 23:10:45 GMT 1
Czemu? Na pierwszych 25 to często połowa ludzi z przyczajki, kilku zdrajców zero aktywności, część w kreacjach, część w swoich zabawach. Nikt nie jest spressowany, miło, przyjemnie. pierwsze strony z nową wiedzą z kolorków potrafią otworzyć perspektywę, kto jak się ustawiał, kto kogo pchał/uniewinniał, bo tego się nie pamięta później do końca ale to na dalszych etapach, jak parę osób zleci Ok, poczekamy, zobaczymy, skoro już dwoch chętnych jest na analizowanie tego, to chętnie to poczytam.
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 26, 2024 23:12:12 GMT 1
na tym etapie dużo ważniejsze od czytania postów jest czytanie intencji
|
|
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 23:12:18 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 26, 2024 23:12:18 GMT 1
Grubraun to mój pierwszy niewinny jest teraz. Za Grubrauna i Gruboku to bym se dał w kuchni gotować.
Podoba się rozumowi, ale miastem/niewinnym nie nazwę dopóki nie trafi w moje serce mnie się szef mniej podoba od don vita AWKWARD
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 26, 2024 23:12:48 GMT 1
W sumie Voldi, bo tak sobie myślałem jeszcze nad tobą i jedna rzecz mnie zainteresowała Grubolone dostał wpierdol a wrzuca wyższy bieg, wybierając sobie do tego bardzo tricky cele do ataków Zapraszam do dyskusji Gratuluję, jak nie jesteś jakimś pojebem to raczej byś teraz nie bronił tego mafiaka w taki sposób. Wycofuję chwilowo tego gagatka - Wróżbitę ze składu mafii. Co sądzisz Ricky? W tym poście wyżej piszesz o mnie tak, jakbyś nie wiedział, kto zacz - "jak nie jesteś jakimś pojebem to bla bla", ja odnoszę wrażenie że tu piszesz do osoby nierozpoznanej to jest celne, ja mimo że kurde sporo mam momentów gdzie z merytoryczną warstwą postów Szefa się zgadzam, to gdzieś mi podświadomie nie siedzi jego ton, mam wrażenie, że sporo rzeczy pisze w konwencji jakiejś dziwnej pokazówki zdecyduj się voldi czy jesteś gitem, czy chujem, bo nie wiem, czy cię jebać Problem z Tobą gagatku mam taki, że posiadam nieodparte wrażenie że moje akcje u Ciebie spadły w momencie jak Cię wjebałem do mafii. A zrobiłem to też na podstawie zapytania tegoż samego Grubola - Szefa zadanego w pewnym momencie, tylko no tutaj jest to o wiele bardziej miękkie dla mnie niż Szef - Grubolone. Ale gierkę, oceniając tylko Ciebie i Twój posting masz na dość dużej rozpiętości, więc musiałbyś skillowo dojechać, żeby tak się prezentować w mafii. Muszę przemyśleć jak w ogóle na mój obraz gry wpływa to że jest pięciu mafiozów, bo przy pięciu nie wierzę że wszyscy zaczęliby omijać tego Grubolone albo zbijać na niego credo, któryś mógłby jednak robić za adwokata, bo byłoby to zachowanie - jak wspomniałem - kurewsko nieracjonalne dla mafii. Zapraszam do jebania natomiast, zobaczymy kto siła a kto kiła. a tu "musiałbyś skillowo dojechać, żeby tak się prezentować w mafii" - piszesz tak, jakbyś jednak wiedział gdzie posty dzieli niecałe 10 minut we no wyjaśnij, o co tu się rozchodzi, czy ja coś źle zrozumiałem, czy co
|
|
|
Post by Grubol Szef on Sept 26, 2024 23:13:01 GMT 1
Mylisz się, ale nie interesuje mnie to.
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 26, 2024 23:13:53 GMT 1
na tym etapie dużo ważniejsze od czytania postów jest czytanie intencji ja bym w pierwszej kolejności sugerował popracować nad czytaniem ze zrozumieniem
|
|