|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 3, 2024 7:14:14 GMT 1
Ludzie skończcie się biasować i personalnie podkurwiać bo to jest powód dla którego jesteśmy w tej gierce tu gdzie jesteśmy. Może i jestem chujozą, ale przynajmniej dałem wam odnaleźć swoją niewinność czego 90% z was wczoraj nie było w stanie zrobic. Dzisiaj nagle przychodzicie z odmienionymi readami. Więc jeżeli celem nadrzędznym jest wygrać grę to przesuńcie swoje personalne niesmaki i animozje na bok. Tak jak ja to zrobiłem. Tylko w ten sposób mamy szanse coś tu dojechać.
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 3, 2024 7:16:40 GMT 1
Giuseppe Grubollo - moim zdaniem typowy mafijny Kacper, który robi wszystko by nie paść i oddziaływać psychicznie na współgraczy w taki sposób by czuli dyskomfort głosując na niego. Jeśli jest niewinny to totalnie nie czuję dlaczego gra w taki a nie inny sposób. No ale najpewniej jest w mafii. jeszcze wczoraj wierzyłbym w autentyczność tego odczytu, rwał włosy z głowy i obrażał adresta. Ale dzisiaj jest to tak bezczelnie nieprawdziwe, że aż karykaturalne. Wierząc w wasz intelekt nie potrzebuje w ogóle odpowiadać na tego posta bo wiem, że wszyscy zlejecie go ciepłym moczem tak jak należy. Ciekawe tylko czy napisał go mafiak
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 7:18:36 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 3, 2024 7:18:36 GMT 1
Mógłbym dużo pisać na temat linczu na papieżu, ale krytykowanie poziomu mafiacorner zostawię sobie na po edycji Mam pytanie do wszystkich a przede wszystkim do Grubdemorta Jak to się stało, że Papież został zlinczowany pomimo tego postu? Stary, mam wielką prośbę - broń mnie jutro. Mam dzień z biura (w sensie cały mój zespół jest w biurze), więc nie będę mógł się opierdalać, do tego zbliża mi się ocena roczna, więc tym bardziej, a wieczorem Barca gra. Jutro mogę mieć mało czasu i się nie wybronić. A masz moje słowo, że nie jestem szmaciarzem i bym Cię tak bezczelnie w chuja nie robił, nie prosiłbym, gdybym był w mafii. Obiecuję, że się w czwartek uniewinnię. A może mi się uda teraz i ta prośba nie będzie potrzebna. Ale na wszelki wypadek. Zawsze Cię broniłem, gdy czułem, że jesteś w mieście, widzę, że jesteś w mieście teraz i obrony nie potrzebujesz a ja tak, więc liczę na Ciebie. Też troszeczkę poczytałem Twojego Starego i mi się rzuciło coś ciekawego, jak nadrobię oraz przeczytam posta Gruboku, to się podzielę. Czemu nikt tego nie poruszył w wątku? Ja bym dzisiaj nie linczował papieża. Co prawda pisał, że jutro się uniewinni, co mogłoby sugerować, że jest sądem, ale nie wierzę, że taki gracz jak papież wiedząc, że ma ciepło w d2 nie robi sprawdzenia w n2 tylko próbuje to zgreedować. Powyzsze oznacza, że Papież raczej planuje po prostu przysiąść mocno w temat i w sumie niezależnie od strony chcialbym, żeby w ten temat mocno przysiadł. A jeśli wyjdzie dzisiaj jako sąd, to się go po prostu zlinczuje.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 7:19:21 GMT 1
via mobile
Post by Adam Dużysz on Oct 3, 2024 7:19:21 GMT 1
Mógłbym dużo pisać na temat linczu na papieżu, ale krytykowanie poziomu mafiacorner zostawię sobie na po edycji Mam pytanie do wszystkich a przede wszystkim do Grubdemorta Jak to się stało, że Papież został zlinczowany pomimo tego postu? Czemu nikt tego nie poruszył w wątku? No chyba oczywiste, że chciałem ukryć softa przed mafią
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 3, 2024 7:20:25 GMT 1
Jak będę potrafił będę bombardował pomysły wyrzucenia w najbliższym czasie Grubdemorta, przepraszam Gary. Jestem prawie pewien, że jest niewinny.
Ale ciekawym slotem jest ten Misio Kaku, który wczoraj głosował na mnie nie wiedząc dlaczego, a potem po śmierci Garego od razu złapał wiatr w żagle i wlatuje w kolejnego niewinnego. Przeciekawe, chociaż patrząc na sucho z boku nie pasuje mi ani do mafijnego, ani do miastowego NJa?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 7:21:44 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 3, 2024 7:21:44 GMT 1
Wróżbita, Dużysz, Statua, Grubbraun
no i przejebalismy to już
co najwyżej możemy spróbować linczować ponad podziałami w punktach gdzie się zgadzamy, czyli pewnie by to było
Statua - Dużysz - Grubbraun - Wróżbita
ale uważam że jesteśmy w punkcie w którym taka mafia już z nami wygrała
Wróżbita zamiennie z jakimś gagatkiem
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 7:22:44 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 3, 2024 7:22:44 GMT 1
no i brawa dla Gorzowa
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 7:24:17 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 3, 2024 7:24:17 GMT 1
Dużysz najadł się chyba soki z gumijagód ale to też dobrze No ciekawe, że jak przepierdalamy, to nazarl się soku i napiera, wprost odwrotnie do tendencji w mieście. Generalnie skąd ten Duzysz to wszystko wie? Z wajcha prowo, softa oczywiście wyłapał, a Papieża linczować nawet jak wyjdzie jako Sąd.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 7:24:47 GMT 1
via mobile
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 3, 2024 7:24:47 GMT 1
Wróżbita, Dużysz, Statua, Grubbraun no i przejebalismy to już co najwyżej możemy spróbować linczować ponad podziałami w punktach gdzie się zgadzamy, czyli pewnie by to było Statua - Dużysz - Grubbraun - Wróżbita ale uważam że jesteśmy w punkcie w którym taka mafia już z nami wygrała Wróżbita zamiennie z jakimś gagatkiem A gdzie zostawiłeś te mild sloty jak Gruambo i Misio Kaku? Rozwiązaniem będzie Twoja dolna linijka wymieszana z takimi graczami Ewentualnie przechuj Gruboku któremu DZG specjalnie pomylił tożsamość, wtedy już na pewno nie wygramy
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 7:25:41 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 3, 2024 7:25:41 GMT 1
Misio imo zbyt pojebany na mafioze
Grurambo to rzut moneta ale wypadło mi miasto
No i w tej mafii raczej nie pasuje
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 7:25:44 GMT 1
via mobile
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 3, 2024 7:25:44 GMT 1
Dużysz najadł się chyba soki z gumijagód ale to też dobrze No ciekawe, że jak przepierdalamy, to nazarl się soku i napiera, wprost odwrotnie do tendencji w mieście. Generalnie skąd ten Duzysz to wszystko wie? Z wajcha prowo, softa oczywiście wyłapał, a Papieża linczować nawet jak wyjdzie jako Sąd. Też mi to wpadło do głowy ale jakby nie chciał pokazywać co wie to mógł nie pokazywać z drugiej strony. Chłop grał drzewo w przedstawieniu przez tydzień żeby nagle się wjebac na środek sceny.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 7:26:36 GMT 1
via mobile
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 3, 2024 7:26:36 GMT 1
Misio imo zbyt pojebany na mafioze Grurambo to rzut moneta ale wypadło mi miasto No i w tej mafii raczej nie pasuje Ok a nocna potyczka Statua-DZG wygląda Ci na winny-niewinny? Bo mi w żadnym wypadku
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 7:35:18 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 3, 2024 7:35:18 GMT 1
no mi się nie podobała Statua tam, ataki DZG były pod włos, ale Statuarz moim zdaniem miał takie podejście
'nie mamy pańskiego płaszcza i co nam pan zrobi'
luz jest, ale na luzie to tu już wszyscy poza Vito potrafią grać
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 3, 2024 7:35:37 GMT 1
Misio imo zbyt pojebany na mafioze Grurambo to rzut moneta ale wypadło mi miasto No i w tej mafii raczej nie pasuje pewnie Cię to nie zdziwi, że nie kupuje żadnej z tych argumentacji
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 3, 2024 7:36:25 GMT 1
Mógłbym dużo pisać na temat linczu na papieżu, ale krytykowanie poziomu mafiacorner zostawię sobie na po edycji Mam pytanie do wszystkich a przede wszystkim do Grubdemorta Jak to się stało, że Papież został zlinczowany pomimo tego postu? Stary, mam wielką prośbę - broń mnie jutro. Mam dzień z biura (w sensie cały mój zespół jest w biurze), więc nie będę mógł się opierdalać, do tego zbliża mi się ocena roczna, więc tym bardziej, a wieczorem Barca gra. Jutro mogę mieć mało czasu i się nie wybronić. A masz moje słowo, że nie jestem szmaciarzem i bym Cię tak bezczelnie w chuja nie robił, nie prosiłbym, gdybym był w mafii. Obiecuję, że się w czwartek uniewinnię. A może mi się uda teraz i ta prośba nie będzie potrzebna. Ale na wszelki wypadek. Zawsze Cię broniłem, gdy czułem, że jesteś w mieście, widzę, że jesteś w mieście teraz i obrony nie potrzebujesz a ja tak, więc liczę na Ciebie. Też troszeczkę poczytałem Twojego Starego i mi się rzuciło coś ciekawego, jak nadrobię oraz przeczytam posta Gruboku, to się podzielę. Czemu nikt tego nie poruszył w wątku? hehehe bo pewnie nikt nie chcial tak naprawde bronic papaja ja np w ogole nie zwrocilem uwagi na tego posta przeskrollowalem pewnie bez zastanowienia pytanie dlaczego nie wyciagnales tego ty lub grubraun do ktorego bylo to bezposrednio kierowane ??
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 7:36:36 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 3, 2024 7:36:36 GMT 1
No ciekawe, że jak przepierdalamy, to nazarl się soku i napiera, wprost odwrotnie do tendencji w mieście. Generalnie skąd ten Duzysz to wszystko wie? Z wajcha prowo, softa oczywiście wyłapał, a Papieża linczować nawet jak wyjdzie jako Sąd. Też mi to wpadło do głowy ale jakby nie chciał pokazywać co wie to mógł nie pokazywać z drugiej strony. Chłop grał drzewo w przedstawieniu przez tydzień żeby nagle się wjebac na środek sceny. no grał drzewo jak mógł dostać wpierdol, a jak jesteśmy poobijani i w końcu dostaje spotlight to wychodzi czyli area control jest w temacie chuja ale softa papieża wyłapał - który nie musiał być absolutnie softem tylko zapowiedzią gry
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 3, 2024 7:36:43 GMT 1
no mi się nie podobała Statua tam, ataki DZG były pod włos, ale Statuarz moim zdaniem miał takie podejście 'nie mamy pańskiego płaszcza i co nam pan zrobi' luz jest, ale na luzie to tu już wszyscy poza Vito potrafią grać kurde ja właśnie osądziłem, że Statujarz niekoniecznie tak potrafi. Poprzedniej edycji tak nie grał. Nie wiem czy kiedyś oczarował mnie luzem. Ale biorę pod uwagę
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Oct 3, 2024 7:37:44 GMT 1
Ten Kaku najpierw się dał na mojego trolla, napisał, że miastowe to było, żeby dzień później tuż przed linczem zacząć na mnie naganiać, a po otwarciu tematu oparł swoje oskarżenia na tym, że on jeszcze żyje i to na pewno dlatego że jestem w mafii. Musiałby być retardem żeby tak zagrać jako mafioza, tu się nic nie spina, to jest rajd bez głowy. Ten post mnie przekonuje, że Braun jest w mafii. Chłop jest edycyjnym chatem gpt i zna każdego metę od podszewki, na którymś cmentarzu nawet czytałem że mnie słusznie uniewinniał, bo widział moje zagubienie, brak pewności siebie. W tej edycji jak widać nawet Voldi to dotrzega, a tamten gałgan dalej ma do mnie rezerwę jakby sobie czekał na odpowiedni moment, żeby mnie wepchnąć w lincz.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 7:37:59 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 3, 2024 7:37:59 GMT 1
Misio imo zbyt pojebany na mafioze Grurambo to rzut moneta ale wypadło mi miasto No i w tej mafii raczej nie pasuje pewnie Cię to nie zdziwi, że nie kupuje żadnej z tych argumentacji o Misio pisałem więcej, możesz wrócić do tego, moim zdaniem gra zbyt autystycznie w autentyczności żeby to odtworzyć w mafii kompletnie nieopłacalne ruchy i wręcz wychodzenie wtedy kiedy nie trzeba jak potrafisz więcej powiedzieć o Rambo to dawaj XD Ale nie ukrywam że tam słabo to czuję
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 3, 2024 7:40:47 GMT 1
Mam pytanie również do Mietka, ponieważ chciałbym trochę wejść w Twoją głowę i zweryfikować Twoją perspektywę. Grande_Connection baryła Mówiłeś, że dałem dwa takie niewinne posty. Które i czemu? pierwszy to tam mnie wymieniales jako opcje na czwartego mafiaka a chwile pozniej wymieniles mnie w gronie dwoch osob do potencjalnego uniewinnienia a drugi to ten gdzie wyjechales z tym fejkowaniem roli tak to odebralem jako miastowy wajb moze troche za latwo ale chcialem sobie troche oczyscic pole bo z calosci gry to mi sie ogolnie srednio podobasz
|
|