|
Post by Mietek Baryła on Oct 3, 2024 7:42:05 GMT 1
Najpierw Mietek zdecydowanie wygrywający luzem swoją dyspuste z Grubraunem Potem Statua jeszcze bardziej zdecydowanie wygrywająca chyba też luzem dysputę z DZG Ładnie to się układa uwazasz ze eastgrub mafia a statua miasto ??
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 3, 2024 7:42:17 GMT 1
aa jak miał w podejrzanych to bez lipy wcale nie pytam skąd mnie wziął w tych podejrzanych W tym momencie nie pamiętam i wyjebane mam. Jako mafia bym pamiętał lub z rękawa wymyslił
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 3, 2024 7:42:29 GMT 1
jesteś jak typowy wyborca w wyborach misio kaku No być może, ale ciesze się, że mimo wszystko mnie uniewinniasz. Jak się pomyliłem to sory.
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 3, 2024 7:42:40 GMT 1
Woldemorde jutro wyjebać trzeba
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 3, 2024 7:44:34 GMT 1
JAK NIE? W D2 LUB D4 GRURAMBO DORZUCIŁ GŁOS NA NIEWINNEGO O 20:59 KIEDY SYTUACJA BYŁA JUŻ PRZYKLEPANA BYŁ TO JEGO PIERWSZY ZLINCZOWANY NIEWINNY/MAFIOZA HMM NIKT TEGO NIE PORUSZYŁ ALE GRURAMBO JAKO MAFIJNY GRUBOL?
IM DALEJ W LAS Z TYM DZG TYM WIĘKSZE MAM WĄTPLIWOŚCI, JA SOBIE W NIEGO NAWALAM I NIKT NAWET NIE PRÓBUJE MNIE POWSTRZYMAĆ, NIE MA ŻADNEJ KONTRY
NIKT MNIE NIE MORDUJE?
I COŚ JEST NIE TAK Z TYM, ZE PO KAŻDYM LINCZU WSKAKUJE NA LISTY NAJBARDZIEJ NIEWINNYCH - KTOŚ MNIE TU POD CHUJA BIERZE
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 3, 2024 7:45:29 GMT 1
Mam po tych reakcjach wątpliwość, czy to nie mafiak ukrywający się pod płaszczem autyzmu. Strasznie inteligentny gość leci na ciągach przyczynowo skutkowych pokroju Carbona, głosując przy tym na niewinnych
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 3, 2024 7:46:04 GMT 1
JAK NIE? W D2 LUB D4 GRURAMBO DORZUCIŁ GŁOS NA NIEWINNEGO O 20:59 KIEDY SYTUACJA BYŁA JUŻ PRZYKLEPANA BYŁ TO JEGO PIERWSZY ZLINCZOWANY NIEWINNY/MAFIOZA HMM NIKT TEGO NIE PORUSZYŁ ALE GRURAMBO JAKO MAFIJNY GRUBOL?
IM DALEJ W LAS Z TYM DZG TYM WIĘKSZE MAM WĄTPLIWOŚCI, JA SOBIE W NIEGO NAWALAM I NIKT NAWET NIE PRÓBUJE MNIE POWSTRZYMAĆ, NIE MA ŻADNEJ KONTRY
NIKT MNIE NIE MORDUJE?
I COŚ JEST NIE TAK Z TYM, ZE PO KAŻDYM LINCZU WSKAKUJE NA LISTY NAJBARDZIEJ NIEWINNYCH - KTOŚ MNIE TU POD CHUJA BIERZE
Gruambo biorący mafijną role w 5 osobowym składzie to baaaaardzo szalone uniwersum
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 3, 2024 7:47:59 GMT 1
generalnie ja uwazam, ze ten estymator w postaci
'miastu idzie chujowo to ja jestem luzny / wchodze na obroty'
jest w tym przypadku dobry, a uniwersalny i chyba jeden z podstawowych
ten Tomus - Duzysz, mozna gadac, ze MU, ze mu sie nie chce, ale poprzednie edycje miejskie jednak dawal cos od wejscia i byl w stanie sie uniewinnic, a przede wszystkim byl zainteresowany gra
tu robi commentary i w koncu sie pojawia na starcie gry jak a) dostal podejrzenia, b) jestesmy rozjebani nieufnoscia c) niewiele trzeba dopchac
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 3, 2024 7:48:11 GMT 1
A TY WCHODZISZ W ROZGRYWKĘ I CO? I MOŻNA ZAWIJAĆ DO BAZY??
No i co? Jeśli myślisz, że przez te 24 godziny wszedłem w ogóle do tematu, to muszę cię zmartwić. A jak się już masz o coś dopierdalać do mnie, to jakoś z sensem chociaż, bo nie wiem, o co cię dupsko swędzi w tym momencie Już nie mówiąc o tym, że na Kaku używającego wyłącznie (albo niemal wyłącznie) metowych argumentów, czyli najłatwiejszych do wymyślenia dla mafiozy, zwracam uwagę jakoś od początku D2 chyba PIERDOLE WAS MAFIJNE SZCZURY POCHOWANE IGNORUJCIE MNIE DALEJ MISIO KAKU, GRUBOKU SPRÓBUJCIE SIĘ DOGADAĆ PROSZĘ >napisz do typa, który właśnie napisał, że idzie spać >nie odpowiada ci >MAFIJNE SZCZURY POCHOWANE, IGNORUJCIE MNIE DALEJ >brak profitu NASTĘPNEGO DNIA CISZA NA MÓJ TEMAT I TUŻ PRZED LINCZEM: ACZKOLWIEK JAK TERAZ SOBIE MYŚLE TO RZECZYWIŚCIE JEST CIEKAWE, ŻE PRAKTYCZNIE NIKT MNIE NIE PODEJRZEWA PRZECIEŻ CHUJÓWKE MAX GRAM
No patrz, a ja cię podejrzewam, a jednocześnie bym jebnął z tobą w DZG. Lincz ponad podziałami?
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 3, 2024 7:48:28 GMT 1
Jak będę potrafił będę bombardował pomysły wyrzucenia w najbliższym czasie Grubdemorta, przepraszam Gary. Jestem prawie pewien, że jest niewinny. Ale ciekawym slotem jest ten Misio Kaku, który wczoraj głosował na mnie nie wiedząc dlaczego, a potem po śmierci Garego od razu złapał wiatr w żagle i wlatuje w kolejnego niewinnego. Przeciekawe, chociaż patrząc na sucho z boku nie pasuje mi ani do mafijnego, ani do miastowego NJa? za winą misiaku moze swiadczyc to ze chlopak wychodzi z nory dopiero wtedy jak jego temat jest grzany jak przypomne sobie tego adamczewskiego gdzie fajnie dawal i musialem niezle row napocic zeby go pitbullowi wepchnac jako mafiaka to tu mi to zgrzyta to juz bardziej przypomina mi mojego kompana z niedokonczonej mafii snajperskiej z tym ze tu jest bardziej aktywny ale tez mam wrazenie ze wiekszosc to jest obrona a nie proba pchania gry ale no to jest jako opcja
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 3, 2024 7:49:16 GMT 1
NIKT TEGO NIE PORUSZYŁ ALE GRURAMBO JAKO MAFIJNY GRUBOL?
NIKT MNIE NIE MORDUJE?
Gruambo biorący mafijną role w 5 osobowym składzie to baaaaardzo szalone uniwersum A W MAFII TWÓJ STARY - GRURAMBO - WARMIANIN - STATUA/DUŻYSZ/X?
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 3, 2024 7:51:39 GMT 1
MNIE MIŚ KAKU BIERZE POD CHUJA EMOCJONALNIE, NA TAKIM EMOCJONALNYM POZIOMIE NIE MIAŁBYM SERCA GO LINCZOWAĆ PO PROSTU BARDZO BY MNIE TO BOLAŁO A JEŚLI CHODZI Z GRY NO TO TEN POST NA VOLDERMORTA JEST SENSOWNY PRZECIEŻ, NAWET Lord Grubdemort POWINIEN SIĘ ZGODZIĆ Z TYM ŻE MA TO RĘCE I NOGI
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 3, 2024 7:51:43 GMT 1
O chuj, takich pierdół to dawno nie czytałem xD Spróbuję być więcej dzisiaj. Odpierdalacie strasznie beze mnie. No to zachęcam teraz, to nie jest dużo czytania. A Papież jak zwykle świat orbituje wokół niego i za uniewinniajace wziął jak Dużysz napisał że Papież nie, to już lepiej Starego. Tylko napisał to chyba do Statuy. XD A Statua proponował wajchę 4 minuty przed linczem. Imo duża szansa, że Dużysz brał pod chuja Papieża całą grę, bo mnie przerzucił z do zajebania do niewinnych, ale jakoś to tam argumentował i też koń zwalony. Grubdemort mnie podejrzewa. W końcu gra się robi interesująca a poniżej jest kurwa creme de la creme rozjazdu w charakterze: chuja mi zrobisz mafiuszko XDDDDDD GRUAMBO KOLEJNY KURWA PODCZEPIACZ DOPYCHACZ CAŁY NA BIAŁOszczęść Boże ja czytałem mordzia co tak cicho wszyscy się obrazili za emocjonalne wydarzenia po ostatnim linczu? hehe
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Oct 3, 2024 7:52:08 GMT 1
Jak będę potrafił będę bombardował pomysły wyrzucenia w najbliższym czasie Grubdemorta, przepraszam Gary. Jestem prawie pewien, że jest niewinny. Ale ciekawym slotem jest ten Misio Kaku, który wczoraj głosował na mnie nie wiedząc dlaczego, a potem po śmierci Garego od razu złapał wiatr w żagle i wlatuje w kolejnego niewinnego. Przeciekawe, chociaż patrząc na sucho z boku nie pasuje mi ani do mafijnego, ani do miastowego NJa? za winą misiaku moze swiadczyc to ze chlopak wychodzi z nory dopiero wtedy jak jego temat jest grzany jak przypomne sobie tego adamczewskiego gdzie fajnie dawal i musialem niezle row napocic zeby go pitbullowi wepchnac jako mafiaka to tu mi to zgrzyta to juz bardziej przypomina mi mojego kompana z niedokonczonej mafii snajperskiej z tym ze tu jest bardziej aktywny ale tez mam wrazenie ze wiekszosc to jest obrona a nie proba pchania gry ale no to jest jako opcja Adamczewski to był mój prime, ale tam celność też u mnie była chujowa. Jak dobrze wejdę w dzień pierwszy to potem to utrzymuję jak Adamczewski, wąż lub Heurystyka, a jak słabo to całą grę jestem jebany jak Cenarius albo Makłowicz. Strona nie ma tu nic do rzeczy.
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 3, 2024 7:52:40 GMT 1
Statua i Dużysz mieli wysrane dopóki nie zaczęły się wjazdy w nich, zero zainteresowania szukaniem mafii
Grubbraun kapitalizował tego Papieża, palce mu w oczodół wpychał jak był emocje po linczu, jesteśmy rozjebani, a on se wchodzi i
HEHE
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 3, 2024 7:53:47 GMT 1
ten Wrozbita mialby najwiecej na swoje usprawiedliwienie, bo nawet cos tam powymineial nicki jak wszedl, no i powiedzmy w jego miejskiej mecie tez jest natychmiastowe dopierdolenie sie do oskarzajacego
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 3, 2024 7:54:35 GMT 1
za winą misiaku moze swiadczyc to ze chlopak wychodzi z nory dopiero wtedy jak jego temat jest grzanyjak przypomne sobie tego adamczewskiego gdzie fajnie dawal i musialem niezle row napocic zeby go pitbullowi wepchnac jako mafiaka to tu mi to zgrzyta to juz bardziej przypomina mi mojego kompana z niedokonczonej mafii snajperskiej z tym ze tu jest bardziej aktywny ale tez mam wrazenie ze wiekszosc to jest obrona a nie proba pchania gryale no to jest jako opcja Adamczewski to był mój prime, ale tam celność też u mnie była chujowa. Jak dobrze wejdę w dzień pierwszy to potem to utrzymuję jak Adamczewski, wąż lub Heurystyka, a jak słabo to całą grę jestem jebany jak Cenarius albo Makłowicz. Strona nie ma tu nic do rzeczy. NO GENERALNIE TU WSZYSTKO SIĘ ZGADZA
TE GONGI W GRUBRAUNA TEŻ SĄ MOCNE, BRAWO VOLDEMORT
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 3, 2024 7:56:40 GMT 1
Misio imo zbyt pojebany na mafioze Grurambo to rzut moneta ale wypadło mi miasto No i w tej mafii raczej nie pasuje a co takiego jest pojebane w grze misiaku ze wykluczasz go z mafiowania ?? i co z tym jebanym kononem bo chlop juz na pewno nie zacznie grac i nie pomaga ni chuja niby eastgrub go uniewinnia nawet kupuje jego argumenty chociaz moze w ten sposob bronic kolegi z mafii ale rownie dobrze go urabiac pod potencjalna meczowke no ale reasumujac to warmiak jest takim pypciem na kinolu generalnie go nie widzisz bo nie masz lustra ale czujesz ze ci rosnie i pulsuje i nie mozesz przez to uwolnic swojej glowy
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 3, 2024 8:03:35 GMT 1
Statua i Dużysz mieli wysrane dopóki nie zaczęły się wjazdy w nich, zero zainteresowania szukaniem mafii Grubbraun kapitalizował tego Papieża, palce mu w oczodół wpychał jak był emocje po linczu, jesteśmy rozjebani, a on se wchodzi i HEHEKURDE KUPIŁO MNIE TO HEHE A Z DRUGIEJ STRONY ZŁAPAŁO MNIE TO CZY KTOŚ TU NIE MANIPULUJE
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Oct 3, 2024 8:07:58 GMT 1
Niech ktoś oceni, czy jest szansa, że Voldi dzisiejszym postingiem próbuje spełniać moje oczekiwania? Pisałem ze moją niewinność widać, ten zaczyna nagle ją dostrzegać.
|
|