|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 3, 2024 8:14:11 GMT 1
Najpierw Mietek zdecydowanie wygrywający luzem swoją dyspuste z Grubraunem Potem Statua jeszcze bardziej zdecydowanie wygrywająca chyba też luzem dysputę z DZG Ładnie to się układa uwazasz ze eastgrub mafia a statua miasto ?? statua kupił mnie w tej dyskusji luzem ale nie wiem jeszcze
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 3, 2024 8:14:34 GMT 1
dobra tak sobie patrze na liste graczy i mam 2 problemy warmianin no kurwa chlop juz nie wyjdzie z kreacji no matter what mi to na przyklad utrudnia gre pomimo ze w pewnym sensie kupuje na logike argumenty eastgruba z zastrzezeniem ze moze to byc manipulacja co z nim mozna zrobic ?? jakies pomysly ?? Potężny Warmianin dalbys rade napisac co sadzisz o gierce wychodzac troche z kreacji ?? dalbys rade nam troche pomoc ?? w imie pamieci majora i janka losia prosze twoja mam patrzy na ciebie z gory i mowi do ciebie "synu ufam tobie" gruambo czy ktos bedzie w stanie zalozyc mu kaganiec ?? ja mam powazne watpliwosci co do jego winy ze wzgledu na dwie rzeczy jego temat ciagnie sie niemalze od poczatku a on tak naprawde tylko raz byl w miare blisko linczu a poza linczem nr 2 dostal lacznie 1 glos od niewinnego papaja i teraz mam rozkmine ze mafii jest w sumie troche na reke ze tak grajacy lewkon sobie zyje bo w kazdej sekundzie mozna bedzie go docisnac i wepchnac do linczu jesli ktos z mafii bedzie zagrozony dajcie info co o tym sadzicie
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 3, 2024 8:22:10 GMT 1
Niech ktoś oceni, czy jest szansa, że Voldi dzisiejszym postingiem próbuje spełniać moje oczekiwania? Pisałem ze moją niewinność widać, ten zaczyna nagle ją dostrzegać. Njay ja cie bardzo lubie Ale musialbym byc pierdolniety zeby po calej grze na niespelnianie oczekiwan zaczac chciec spelniac akurat twoje oczekiwania, akurat jak mnie zaatakowales
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 8:22:59 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 3, 2024 8:22:59 GMT 1
ale wy się spektakularnie wypierdolicie xD
ten Voldemort jednak w tej mafii będzie imo
najpierw bezjajeczne wejście, że on nie wie, co robić, jest biedak niewinny, posłuchał, co tam gada DZG, nagle wziął mnie i statuę, pokolorował na czerwono, dołożył na tej podstawie dużysza i fajrant, mafia rozwiązana xD
brakuje tu kotwicy kapitanie
DZG analizujący moją progresję o warmianinie to wyższy poziom abstrakcji, ale to przynajmniej autentyczne typy i wygląda w tym spójnie
a wróżbita jednak może być w tej mafii też, przerysowana ta agresja mi się wydała, inb4 eee kurwa judaszu na delegacji jestem
pzdr będę potem mordeczki
HEHE
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 8:26:07 GMT 1
via mobile
Post by Adam Dużysz on Oct 3, 2024 8:26:07 GMT 1
No strasznie słabe te argumenty Grubdemorta na mnie. Zdemoluję je po pracy, ale naprawdę gość podstawowych, łatwych do sprawdzenia rzeczy nie weryfikuje.
Najlepszym jest chyba to rozjeżdżanie z emocjami, bo rzeczywiście nie czuję za bardzo tej rozgrywki, ale to przez brak czasu i energii. Nigdy nie ukrywałem, że rozgrywki na cornerze nie stanowią dla mnie przyjemności, a ta już szczególnie po wczorajszym. Dzisiaj coś mi się odwołało rano, miałem dodatkową godzinkę, wczoraj w wielkim stylu wygrał Juventus, więc mam trochę przypływ energii, ale po pracy i tak pewnie będę mistrzostwa w lola oglądał.
Nie podoba mi się to to manipulowanie i naciąganie pod tezę Tomka Zagadki
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 3, 2024 8:28:14 GMT 1
kurwa, trafiłem
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 3, 2024 8:31:06 GMT 1
Pewni niewinni Dobry, zły i gruby - na początku mocno go podejrzewałem, dlatego że zauważyłem mafijne zachowanie: inicjowałem pressing wobec niego, a on odpierał go, uderzając nie w argumenty, a mój autorytet, co jest raczej mafijne, ale było jednak miejską nieuczciwością. Grubol-Papież - pewny niewinny. Kto nie widzi tego jak autentycznie i szczerze poszukuje mafii, porządkuje grę i błądzi, ten nie jest dobrze zorientowany w tej rozgrywce. Andrzej Grubbol - jedyny zgrzyt, jaki z nim mam, to wrażenie udawanych emocji, ale to raczej przez nadużywanie Caps Locka. To trzon rozgrywki, któremu powierzyłbym rząd dusz. Poza tym można by tu jeszcze dołączyć Gruambo , który wprowadza niezwykły spokój i opanowanie do rozgrywki. Sam chciałbym tak umieć. Zawodnicy typu średni: Wróżbita Grubciej - ciężko o nim coś powiedzieć poza tym, że ciągle jest i reaguje. Moim zdaniem w mafii grałby nieco inaczej. Tutaj klasycznie gra tak, że pewnie zostanie do meczówki. Grzegorz Grubraun - zauważyłem, że lubi nacisnąć, ostro skomentować, zainicjować presję, lecz potem niewiele z tego wynika. Duży rozstrzał - być może największy - między aktywnością a wpływem. Niemniej z takich wrażeń growych na plus.Gruboku - wczoraj na niego zagłosowałem, lecz dzisiaj przeprosiłem, była to gruba pomyłka. Wciąż nie jestem na tyle utwierdzony, by dać go wyżej, ale raczej prezentuje niewinność. Statua Grubości - raczej spoko, widać ciekawe przemyślenia, nieźle sobie poczyna. Glony: jabba the fatt - popieram DZG. Gra jakby był dumny z tego, że ma kunszt mafijny, ale nie chce mu się go okazywać. Raczej szkodliwy dla miasta. Czy mafia? Jedynie metodą eliminacji. Adam Dużysz - dziwne, że mało osób dostrzega moje wcześniejsze uwagi - mianowicie to, że Dużysz wchodzi na poszczególne fragmenty rozgrywki, tam coś pisze, mąci - może nawet pozoruje! - i to tyle z jego gry. Brakuje mi stempla. Co jest tego przyczyną. Potężny Warmianin - również, podobnie jak Gruambo, wprowadza luz i spokój do rozgrywki, ale jemu akurat nie ufam. W glonach będzie mafia na sto procent. Jedna lub dwie. Nie ma oczywiście na to żadnego matematycznego, formalnego dowodu, jednak nie tylko matematyką ta gra stoi. Zostają: Mietek Baryła - gracz, który odbębnia granie. Takie mam wrażenie. Stara się dużo dawać od siebie (w sensie liter), ale jeśli chodzi o wnioski na mój temat, czy ten dzisiejszy wniosek, że należy kontynuować obecny prąd miejski... To są raczejw wnioski na poziomie powierzchownym. To na pewno każe być czujnym. Giuseppe Grubbolo - komentator, który komentuje w oderwaniu od swoich ogólnych wniosków. Drugi taki przypadek do Grubraunie. Tylko, że tutaj od początku edycji mam jakąś nieufność, na razie niemerytoryczną. Gruba Ryba - nic nie potrafię o nim powiedzieć. Właściwie, nikt nic o nim nie mówi. Jeśli ktoś jeszcze dotrwał do tego momentu, to może mi powiedzieć dlaczego, bo przeoczyłem. Misio Kaku - fajnie wszedł, lecz potem było gorzej. Moim zdaniem słabo znosi presję. Słabo reagował w momencie zagrożenia. To na pewno nie sprawia, że patrzę na niego zielonym okiem. Lord Grubdemort - podobny przypadek, co jabba. Gracz, który jest niezwykle dumny z tego, że - mimo swojego, jak twierdzi, wielkiego kunsztu mafijnego - nie poświęca się odpowiednio rozgrywce. Tylko, że jemu już ufam znacznie mniej - i to z zawiłych powodów metagrowych! Ze wszystkich grup, które wymieniłem, tu będzie największa liczba mafiozów. A ONI RAZEM W MAFII NIE MOGĄ BYĆ? W SENSIE GRUBRAUN + GRURAMBO
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 3, 2024 8:31:24 GMT 1
kurwa, trafiłem trzymaj swoje konie
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 3, 2024 8:33:16 GMT 1
Pewni niewinni Dobry, zły i gruby - na początku mocno go podejrzewałem, dlatego że zauważyłem mafijne zachowanie: inicjowałem pressing wobec niego, a on odpierał go, uderzając nie w argumenty, a mój autorytet, co jest raczej mafijne, ale było jednak miejską nieuczciwością. Grubol-Papież - pewny niewinny. Kto nie widzi tego jak autentycznie i szczerze poszukuje mafii, porządkuje grę i błądzi, ten nie jest dobrze zorientowany w tej rozgrywce. Andrzej Grubbol - jedyny zgrzyt, jaki z nim mam, to wrażenie udawanych emocji, ale to raczej przez nadużywanie Caps Locka. To trzon rozgrywki, któremu powierzyłbym rząd dusz. Poza tym można by tu jeszcze dołączyć Gruambo , który wprowadza niezwykły spokój i opanowanie do rozgrywki. Sam chciałbym tak umieć. Zawodnicy typu średni: Wróżbita Grubciej - ciężko o nim coś powiedzieć poza tym, że ciągle jest i reaguje. Moim zdaniem w mafii grałby nieco inaczej. Tutaj klasycznie gra tak, że pewnie zostanie do meczówki. Grzegorz Grubraun - zauważyłem, że lubi nacisnąć, ostro skomentować, zainicjować presję, lecz potem niewiele z tego wynika. Duży rozstrzał - być może największy - między aktywnością a wpływem. Niemniej z takich wrażeń growych na plus. Gruboku - wczoraj na niego zagłosowałem, lecz dzisiaj przeprosiłem, była to gruba pomyłka. Wciąż nie jestem na tyle utwierdzony, by dać go wyżej, ale raczej prezentuje niewinność. Statua Grubości - raczej spoko, widać ciekawe przemyślenia, nieźle sobie poczyna. Glony: jabba the fatt - popieram DZG. Gra jakby był dumny z tego, że ma kunszt mafijny, ale nie chce mu się go okazywać. Raczej szkodliwy dla miasta. Czy mafia? Jedynie metodą eliminacji. Adam Dużysz - dziwne, że mało osób dostrzega moje wcześniejsze uwagi - mianowicie to, że Dużysz wchodzi na poszczególne fragmenty rozgrywki, tam coś pisze, mąci - może nawet pozoruje! - i to tyle z jego gry. Brakuje mi stempla. Co jest tego przyczyną. Potężny Warmianin - również, podobnie jak Gruambo, wprowadza luz i spokój do rozgrywki, ale jemu akurat nie ufam. W glonach będzie mafia na sto procent. Jedna lub dwie. Nie ma oczywiście na to żadnego matematycznego, formalnego dowodu, jednak nie tylko matematyką ta gra stoi. Zostają: Mietek Baryła - gracz, który odbębnia granie. Takie mam wrażenie. Stara się dużo dawać od siebie (w sensie liter), ale jeśli chodzi o wnioski na mój temat, czy ten dzisiejszy wniosek, że należy kontynuować obecny prąd miejski... To są raczejw wnioski na poziomie powierzchownym. To na pewno każe być czujnym. Giuseppe Grubbolo - komentator, który komentuje w oderwaniu od swoich ogólnych wniosków. Drugi taki przypadek do Grubraunie. Tylko, że tutaj od początku edycji mam jakąś nieufność, na razie niemerytoryczną. Gruba Ryba - nic nie potrafię o nim powiedzieć. Właściwie, nikt nic o nim nie mówi. Jeśli ktoś jeszcze dotrwał do tego momentu, to może mi powiedzieć dlaczego, bo przeoczyłem. Misio Kaku - fajnie wszedł, lecz potem było gorzej. Moim zdaniem słabo znosi presję. Słabo reagował w momencie zagrożenia. To na pewno nie sprawia, że patrzę na niego zielonym okiem. Lord Grubdemort - podobny przypadek, co jabba. Gracz, który jest niezwykle dumny z tego, że - mimo swojego, jak twierdzi, wielkiego kunsztu mafijnego - nie poświęca się odpowiednio rozgrywce. Tylko, że jemu już ufam znacznie mniej - i to z zawiłych powodów metagrowych! Ze wszystkich grup, które wymieniłem, tu będzie największa liczba mafiozów. ogólnie zakładając niewinność Leppera i Grubdemorta mam tu 2/3 niewinnych w top tierze i 3/5 niewinnych w bottom tierze kogo w ogóle nie wymienił? Rybaka, Dużysza, kogoś jeszcze? Dużysza swojego kumpla nie wymienił?
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 3, 2024 8:36:27 GMT 1
ale wy się spektakularnie wypierdolicie xD ten Voldemort jednak w tej mafii będzie imo najpierw bezjajeczne wejście, że on nie wie, co robić, jest biedak niewinny, posłuchał, co tam gada DZG, nagle wziął mnie i statuę, pokolorował na czerwono, dołożył na tej podstawie dużysza i fajrant, mafia rozwiązana xD brakuje tu kotwicy kapitanie DZG analizujący moją progresję o warmianinie to wyższy poziom abstrakcji, ale to przynajmniej autentyczne typy i wygląda w tym spójnie a wróżbita jednak może być w tej mafii też, przerysowana ta agresja mi się wydała, inb4 eee kurwa judaszu na delegacji jestem pzdr będę potem mordeczki HEHE ZARÓWNO VOLDERMORT JAK I WRÓŻBITA MOGĄ BYĆ W MAFII, TY TEŻ, TO FAKT WIARYGODNY ŻE NA TYM ETAPIE ROZGRYWKI KAŻDY MOŻE ROBIĆ W CHUJA
WRÓŻBITA MA NAJPROSTSZĄ GIERKĘ TUTAJ, JA JESTEM PO NIM, ALE JA PRZYNAJMNIEJ PRÓBUJE COŚ KMINIĆ A ON POMIMO 9VS4 SPOKOJNIE SOBIE CZILUJE BOMBE
GOŚĆ NA W CZASACH KASZUBSKICH POMIMO BRAKU ZASIĘGU PRÓBOWAŁ DAWAĆ JAKIŚ IMPACT
WEŹ MI POWIEDZ JAK WIDZISZ ROZWÓJ ROZGRYWKI JEŚLI ZLATUJESZ Z ZIELONYM KOLOREM
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 3, 2024 8:37:24 GMT 1
Pewni niewinni Dobry, zły i gruby - na początku mocno go podejrzewałem, dlatego że zauważyłem mafijne zachowanie: inicjowałem pressing wobec niego, a on odpierał go, uderzając nie w argumenty, a mój autorytet, co jest raczej mafijne, ale było jednak miejską nieuczciwością. Grubol-Papież - pewny niewinny. Kto nie widzi tego jak autentycznie i szczerze poszukuje mafii, porządkuje grę i błądzi, ten nie jest dobrze zorientowany w tej rozgrywce. Andrzej Grubbol - jedyny zgrzyt, jaki z nim mam, to wrażenie udawanych emocji, ale to raczej przez nadużywanie Caps Locka. To trzon rozgrywki, któremu powierzyłbym rząd dusz. Poza tym można by tu jeszcze dołączyć Gruambo , który wprowadza niezwykły spokój i opanowanie do rozgrywki. Sam chciałbym tak umieć. Zawodnicy typu średni: Wróżbita Grubciej - ciężko o nim coś powiedzieć poza tym, że ciągle jest i reaguje. Moim zdaniem w mafii grałby nieco inaczej. Tutaj klasycznie gra tak, że pewnie zostanie do meczówki. Grzegorz Grubraun - zauważyłem, że lubi nacisnąć, ostro skomentować, zainicjować presję, lecz potem niewiele z tego wynika. Duży rozstrzał - być może największy - między aktywnością a wpływem. Niemniej z takich wrażeń growych na plus. Gruboku - wczoraj na niego zagłosowałem, lecz dzisiaj przeprosiłem, była to gruba pomyłka. Wciąż nie jestem na tyle utwierdzony, by dać go wyżej, ale raczej prezentuje niewinność. Statua Grubości - raczej spoko, widać ciekawe przemyślenia, nieźle sobie poczyna. Glony: jabba the fatt - popieram DZG. Gra jakby był dumny z tego, że ma kunszt mafijny, ale nie chce mu się go okazywać. Raczej szkodliwy dla miasta. Czy mafia? Jedynie metodą eliminacji. Adam Dużysz - dziwne, że mało osób dostrzega moje wcześniejsze uwagi - mianowicie to, że Dużysz wchodzi na poszczególne fragmenty rozgrywki, tam coś pisze, mąci - może nawet pozoruje! - i to tyle z jego gry. Brakuje mi stempla. Co jest tego przyczyną. Potężny Warmianin - również, podobnie jak Gruambo, wprowadza luz i spokój do rozgrywki, ale jemu akurat nie ufam. W glonach będzie mafia na sto procent. Jedna lub dwie. Nie ma oczywiście na to żadnego matematycznego, formalnego dowodu, jednak nie tylko matematyką ta gra stoi. Zostają: Mietek Baryła - gracz, który odbębnia granie. Takie mam wrażenie. Stara się dużo dawać od siebie (w sensie liter), ale jeśli chodzi o wnioski na mój temat, czy ten dzisiejszy wniosek, że należy kontynuować obecny prąd miejski... To są raczejw wnioski na poziomie powierzchownym. To na pewno każe być czujnym. Giuseppe Grubbolo - komentator, który komentuje w oderwaniu od swoich ogólnych wniosków. Drugi taki przypadek do Grubraunie. Tylko, że tutaj od początku edycji mam jakąś nieufność, na razie niemerytoryczną. Gruba Ryba - nic nie potrafię o nim powiedzieć. Właściwie, nikt nic o nim nie mówi. Jeśli ktoś jeszcze dotrwał do tego momentu, to może mi powiedzieć dlaczego, bo przeoczyłem. Misio Kaku - fajnie wszedł, lecz potem było gorzej. Moim zdaniem słabo znosi presję. Słabo reagował w momencie zagrożenia. To na pewno nie sprawia, że patrzę na niego zielonym okiem. Lord Grubdemort - podobny przypadek, co jabba. Gracz, który jest niezwykle dumny z tego, że - mimo swojego, jak twierdzi, wielkiego kunsztu mafijnego - nie poświęca się odpowiednio rozgrywce. Tylko, że jemu już ufam znacznie mniej - i to z zawiłych powodów metagrowych! Ze wszystkich grup, które wymieniłem, tu będzie największa liczba mafiozów. ogólnie zakładając niewinność Leppera i Grubdemorta mam tu 2/3 niewinnych w top tierze i 3/5 niewinnych w bottom tierze kogo w ogóle nie wymienił? Rybaka, Dużysza, kogoś jeszcze? Dużysza swojego kumpla nie wymienił? Adam Dużysz - dziwne, że mało osób dostrzega moje wcześniejsze uwagi - mianowicie to, że Dużysz wchodzi na poszczególne fragmenty rozgrywki, tam coś pisze, mąci - może nawet pozoruje! - i to tyle z jego gry. Brakuje mi stempla. Co jest tego przyczyną.
Gruba Ryba - nic nie potrafię o nim powiedzieć. Właściwie, nikt nic o nim nie mówi. Jeśli ktoś jeszcze dotrwał do tego momentu, to może mi powiedzieć dlaczego, bo przeoczyłem.
ŚLEPEGO UDAJESZ CZY O CO CHODZI??
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 3, 2024 8:41:57 GMT 1
Jak będę potrafił będę bombardował pomysły wyrzucenia w najbliższym czasie Grubdemorta, przepraszam Gary. Jestem prawie pewien, że jest niewinny. Ale ciekawym slotem jest ten Misio Kaku, który wczoraj głosował na mnie nie wiedząc dlaczego, a potem po śmierci Garego od razu złapał wiatr w żagle i wlatuje w kolejnego niewinnego. Przeciekawe, chociaż patrząc na sucho z boku nie pasuje mi ani do mafijnego, ani do miastowego NJa? za winą misiaku moze swiadczyc to ze chlopak wychodzi z nory dopiero wtedy jak jego temat jest grzany jak przypomne sobie tego adamczewskiego gdzie fajnie dawal i musialem niezle row napocic zeby go pitbullowi wepchnac jako mafiaka to tu mi to zgrzyta to juz bardziej przypomina mi mojego kompana z niedokonczonej mafii snajperskiej z tym ze tu jest bardziej aktywny ale tez mam wrazenie ze wiekszosc to jest obrona a nie proba pchania gry ale no to jest jako opcja zobacz co sam napisał generalnie pojebana sprawa jest dla mnie z tym Kaku, że w d1 wszyscy go chcieli zajebać, w d2 mnóstwo ludzi wokół świruje że jednak jest niewinny( dałem posta, że jest niewinny już nawet przez wzgląd ilu różnych ludzi go uniewinnia) a teraz odjebał coś po czym Grubraun chyba tak? znowu chce wrócić do jego sprawy. Sprawa dla reportera, poważnie To nie jest podejrzane, to jest trywialne. Po prostu im bardziej się jest aktywnym tym miasto bardziej uniewinnia. Są wyjątki jak już rozmawialiśmy wcześniej, ale jeśli chodzi o mnie, to im więcej piszę tym bardziej niewinnie wyglądam. Nie wiem czemu tak jest, ale po prostu tak jest i tyle. jeszcze jedną rzeczą którą zauważyłem w kwestii Kaku - przynajmniej od 2 dni jego jedynym estymatorem przez który postrzega innych graczy jest to jak oni postrzegają jego. O mnie zaczął myśleć kiedy stwierdziłem, że w sumie mógłbym go zlicznować bo nie mam lepszego pomysłu. Teraz Voldemort był winny jeszcze podparty testamentem kiedy go podejrzewał, a teraz może jest niewinny bo przestał podejrzewać. Kurwa nie wiem czy to nie jest aż przesadzone
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 3, 2024 8:42:50 GMT 1
ale wy się spektakularnie wypierdolicie xD ten Voldemort jednak w tej mafii będzie imo najpierw bezjajeczne wejście, że on nie wie, co robić, jest biedak niewinny, posłuchał, co tam gada DZG, nagle wziął mnie i statuę, pokolorował na czerwono, dołożył na tej podstawie dużysza i fajrant, mafia rozwiązana xD brakuje tu kotwicy kapitanie DZG analizujący moją progresję o warmianinie to wyższy poziom abstrakcji, ale to przynajmniej autentyczne typy i wygląda w tym spójnie a wróżbita jednak może być w tej mafii też, przerysowana ta agresja mi się wydała, inb4 eee kurwa judaszu na delegacji jestem pzdr będę potem mordeczki HEHE ZARÓWNO VOLDERMORT JAK I WRÓŻBITA MOGĄ BYĆ W MAFII, TY TEŻ, TO FAKT WIARYGODNY ŻE NA TYM ETAPIE ROZGRYWKI KAŻDY MOŻE ROBIĆ W CHUJA
WRÓŻBITA MA NAJPROSTSZĄ GIERKĘ TUTAJ, JA JESTEM PO NIM, ALE JA PRZYNAJMNIEJ PRÓBUJE COŚ KMINIĆ A ON POMIMO 9VS4 SPOKOJNIE SOBIE CZILUJE BOMBE
GOŚĆ NA W CZASACH KASZUBSKICH POMIMO BRAKU ZASIĘGU PRÓBOWAŁ DAWAĆ JAKIŚ IMPACT
WEŹ MI POWIEDZ JAK WIDZISZ ROZWÓJ ROZGRYWKI JEŚLI ZLATUJESZ Z ZIELONYM KOLOREM
Mówił, że go nie będzie i mówił, że jutro wraca. Ustawmy czas rozpoczęcia akcja weryfikacja na jutro i tyle
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 3, 2024 8:43:28 GMT 1
ogólnie zakładając niewinność Leppera i Grubdemorta mam tu 2/3 niewinnych w top tierze i 3/5 niewinnych w bottom tierze kogo w ogóle nie wymienił? Rybaka, Dużysza, kogoś jeszcze? Dużysza swojego kumpla nie wymienił? Adam Dużysz - dziwne, że mało osób dostrzega moje wcześniejsze uwagi - mianowicie to, że Dużysz wchodzi na poszczególne fragmenty rozgrywki, tam coś pisze, mąci - może nawet pozoruje! - i to tyle z jego gry. Brakuje mi stempla. Co jest tego przyczyną.
Gruba Ryba - nic nie potrafię o nim powiedzieć. Właściwie, nikt nic o nim nie mówi. Jeśli ktoś jeszcze dotrwał do tego momentu, to może mi powiedzieć dlaczego, bo przeoczyłem.
ŚLEPEGO UDAJESZ CZY O CO CHODZI??
hahaha dobra, dobrze że o wszystkich napisał multitasking
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 3, 2024 8:44:38 GMT 1
WINNY SIĘ TŁUMACZY!?
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 3, 2024 8:45:19 GMT 1
kurwa odniesie sie ktos do tego co pisalem o warmianinie i gruambo czy wyjebane jajca ??
dla mnie to jest wazne bo mi siedzi na lbie ta dwojka
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 3, 2024 8:47:25 GMT 1
DLA MNIE DALEJ GRURAMBO BARDZIEJ MAFIJNY NIŻ MIEJSKI WIĘC NIE KUPUJE TWOJEJ GATKI SORRY
A WARMIANIN JAK JEST W MAFII TO Z DZG, BO DZG TAŃCZYŁ SOBIE WOKÓŁ NIEGO I GO Z PIZDY UNIEWINNIAŁ
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 3, 2024 8:47:39 GMT 1
kurwa odniesie sie ktos do tego co pisalem o warmianinie i gruambo czy wyjebane jajca ?? dla mnie to jest wazne bo mi siedzi na lbie ta dwojka ja nie wiem co o nich powiezdiec
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 3, 2024 8:47:51 GMT 1
kurwa odniesie sie ktos do tego co pisalem o warmianinie i gruambo czy wyjebane jajca ?? dla mnie to jest wazne bo mi siedzi na lbie ta dwojka ja nie wiem co o nich powiezdiec ale ufam ci gnoju
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 3, 2024 8:50:02 GMT 1
za winą misiaku moze swiadczyc to ze chlopak wychodzi z nory dopiero wtedy jak jego temat jest grzanyjak przypomne sobie tego adamczewskiego gdzie fajnie dawal i musialem niezle row napocic zeby go pitbullowi wepchnac jako mafiaka to tu mi to zgrzyta to juz bardziej przypomina mi mojego kompana z niedokonczonej mafii snajperskiej z tym ze tu jest bardziej aktywny ale tez mam wrazenie ze wiekszosc to jest obrona a nie proba pchania gryale no to jest jako opcja Adamczewski to był mój prime, ale tam celność też u mnie była chujowa. Jak dobrze wejdę w dzień pierwszy to potem to utrzymuję jak Adamczewski, wąż lub Heurystyka, a jak słabo to całą grę jestem jebany jak Cenarius albo Makłowicz. Strona nie ma tu nic do rzeczy. TO MNIE NATOMIAST ZASTANAWIA, CHŁOP WYSZEDŁ Z POSTEM I ODPOWIEDZIAŁ NA ZARZUTY POTWIERDZAJĄC TWOJE ZARZUTY XD
|
|