|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 3, 2024 8:51:28 GMT 1
NO I DLACZEGO TEGO NIE ZAUWAŻYŁEŚ POMIMO ŻE PODBIŁEM TEMAT?
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 3, 2024 8:56:10 GMT 1
ja nie wiem co o nich powiezdiec ale ufam ci gnoju JAK ZLINCZUJEMY DZIŚ GRUBRAUNA I ZLECI NIEWINNY TO TE DWA CHUJKI BĘDĄ RAZEM W MAFII @miastowy
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 3, 2024 8:57:05 GMT 1
BO WY TAK GRACIE PRZEZ CAŁĄ ROZGRYWKĘ ZIMNO/CIEPŁO. MIETEK RAZ PISZE ŻE CZUJE OD VOLDERMORTA NIEWINNOŚĆ I ŻE TEN INSTYNKT GO NIE ZAWODZI, POTEM GO COŚ ZACZEPI I PODDAJE W WĄTPLIWOŚĆ SWÓJ ODCZYT, POTEM ZNOWU WRACA DO PUNKTU PIERWSZEGO
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 3, 2024 9:04:55 GMT 1
tez bym tak pomyslal
no ale wlasnie, to lepiej cala gre leciec na pleckach papieza i praktycznie nie zmieniac pomyslu na gre, ktora ewidentnie idzie w dobra strone dla mafii (grubbraun, statua, duzysz), czy szukac kazdym swoim postem, mylic sie, zbierac do kupy, znowu sie mylic, ale w koncu gdzies dochodzic?
no zadaj se pytanie lepper, jak tak spojrzysz ile odpierdolilem w tej rozgrywce, a jak bardzo mi sie nie chcialo grac meczowki jak colina, czy w ogole takie cos jest mozliwe dla mafii? nie mowie, ze sciane przebilem, ale ze nawet wolumenowo patrzac, z lotu ptaka, to cala rozgrywke szukam
dalbys tak rade?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 9:05:42 GMT 1
via mobile
Post by Statua Grubości on Oct 3, 2024 9:05:42 GMT 1
Statua i Dużysz mieli wysrane dopóki nie zaczęły się wjazdy w nich, zero zainteresowania szukaniem mafii Grubbraun kapitalizował tego Papieża, palce mu w oczodół wpychał jak był emocje po linczu, jesteśmy rozjebani, a on se wchodzi i HEHEPrzecież maks 12 godzin temu pisałeś, że grałem solidnie i jednostajnie
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 3, 2024 9:08:52 GMT 1
no właśnie
daj mi swoją mafię statua
i rozbudowaną opinię o: Dużysz, Grubbraun, Grurambo, Wróżbita
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 9:11:00 GMT 1
via mobile
Post by Statua Grubości on Oct 3, 2024 9:11:00 GMT 1
A co z nią zrobisz?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 9:11:55 GMT 1
via mobile
Post by Adam Dużysz on Oct 3, 2024 9:11:55 GMT 1
tez bym tak pomyslal no ale wlasnie, to lepiej cala gre leciec na pleckach papieza i praktycznie nie zmieniac pomyslu na gre, ktora ewidentnie idzie w dobra strone dla mafii (grubbraun, statua, duzysz), czy szukac kazdym swoim postem, mylic sie, zbierac do kupy, znowu sie mylic, ale w koncu gdzies dochodzic? no zadaj se pytanie lepper, jak tak spojrzysz ile odpierdolilem w tej rozgrywce, a jak bardzo mi sie nie chcialo grac meczowki jak colina, czy w ogole takie cos jest mozliwe dla mafii? nie mowie, ze sciane przebilem, ale ze nawet wolumenowo patrzac, z lotu ptaka, to cala rozgrywke szukam dalbys tak rade? No właśnie to największy problem z Tobą. Bo z jednej strony zrobiłeś dużo szalonych, bardzo niewinnych rzeczy. A z drugiej strony nie uczysz się na błędach i masz dziury w myśleniu jak jakiś gimnazjalista
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 3, 2024 9:14:16 GMT 1
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 3, 2024 9:18:32 GMT 1
tez bym tak pomyslal no ale wlasnie, to lepiej cala gre leciec na pleckach papieza i praktycznie nie zmieniac pomyslu na gre, ktora ewidentnie idzie w dobra strone dla mafii (grubbraun, statua, duzysz), czy szukac kazdym swoim postem, mylic sie, zbierac do kupy, znowu sie mylic, ale w koncu gdzies dochodzic? no zadaj se pytanie lepper, jak tak spojrzysz ile odpierdolilem w tej rozgrywce, a jak bardzo mi sie nie chcialo grac meczowki jak colina, czy w ogole takie cos jest mozliwe dla mafii? nie mowie, ze sciane przebilem, ale ze nawet wolumenowo patrzac, z lotu ptaka, to cala rozgrywke szukam dalbys tak rade? No właśnie to największy problem z Tobą. Bo z jednej strony zrobiłeś dużo szalonych, bardzo niewinnych rzeczy. A z drugiej strony nie uczysz się na błędach i masz dziury w myśleniu jak jakiś gimnazjalista czyli sie zgadza
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 3, 2024 9:20:11 GMT 1
NO I DLACZEGO TEGO NIE ZAUWAŻYŁEŚ POMIMO ŻE PODBIŁEM TEMAT? to do mnie czy kolo mnie ??
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 3, 2024 9:20:51 GMT 1
Zlinczujcie mnie. Po tym co tu czytam nie mam zamiaru brać udziału w tej hucpie. Winni są bronieni, niewinni są ciśnięci. Kshaq sie nigdy niczego nie nauczy.
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 3, 2024 9:22:24 GMT 1
A Grubbollo twierdzący, że Statua wygrywa ze mną luzem niech się nie kompromituje. Nie jestem wyluzowany, bo mi kurwa zalezy by to wygrac. Wyluzowana jest mafia, bo ma prostą drogę do zwycięstwa. Ja co tu wchodzę, to jestem wkurwiony, że miasto się daje robić w balona.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 9:22:59 GMT 1
via mobile
Post by Statua Grubości on Oct 3, 2024 9:22:59 GMT 1
Ciebie bym tam chętnie widział, ale rozważam, że możesz być po prostu przekonany o własnej zajebistosci do tego stopnia, że nawet nie pomyślisz o pomyłce. W sensie, jak sobie robiliście to kółeczko wzajemnej masturbacji pod winę Statuy, to pisałeś tam takie rzeczy, że mi w mafii by to nie przeszło przez klawiaturę bez jakiegoś asekuranckiego, że hehe mogę być biased. A ty tam sypałeś jak z rękawa, a wszystko ci udowadniało moją winę xd
DZG w tej mafii będzie, został zaorany i już się nie podniósł, Warmianin jest wtedy mucho prawdopodbny, nawet te mordy tu pasują, Lepper cholera nie wiem, Mietek cholera też nie. Lepper to w ogóle złoto, bo się dziwi, że nikt nie broni DZiGa, jakby do tej pory trzeba go było bronić i to był argument za czymkolwiek. Kaku slash Gruambo do tego, ale z tej dwójki raczej Kaku jak już i można zamykać, nie zdziwilbym się takim składem. Chyba o nikim nie zapomniałem
Grubraun będzie raczej niewinny, Duzysz będzie raczej niewinny, Gruambo obstawialbym niewinność, ale brak zdziwka będzie jak mafia
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 9:23:34 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 3, 2024 9:23:34 GMT 1
ja piernicze
rozplaczcie sie wszyscy ze ktos was podejrzewa
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 3, 2024 9:23:48 GMT 1
Dużysz zrobił listę, gdzie na dole dał moich najbardziej niewinnych. Jak można tę grę widzieć tak zupełnie odwrotnie. Możliwe, że będzie w mafii zamiast któregoś z tych, których typuję w pierwszym rzucie. Bo nigdy nie trafi się tak dużej mafii w pełni.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 9:24:27 GMT 1
via mobile
Post by Statua Grubości on Oct 3, 2024 9:24:27 GMT 1
Dużysz zaorał Grubdemorta, rzeczywistość zaorała DZiGa
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 3, 2024 9:24:28 GMT 1
tez bym tak pomyslal no ale wlasnie, to lepiej cala gre leciec na pleckach papieza i praktycznie nie zmieniac pomyslu na gre, ktora ewidentnie idzie w dobra strone dla mafii (grubbraun, statua, duzysz), czy szukac kazdym swoim postem, mylic sie, zbierac do kupy, znowu sie mylic, ale w koncu gdzies dochodzic? no zadaj se pytanie lepper, jak tak spojrzysz ile odpierdolilem w tej rozgrywce, a jak bardzo mi sie nie chcialo grac meczowki jak colina, czy w ogole takie cos jest mozliwe dla mafii? nie mowie, ze sciane przebilem, ale ze nawet wolumenowo patrzac, z lotu ptaka, to cala rozgrywke szukam dalbys tak rade? No właśnie to największy problem z Tobą. Bo z jednej strony zrobiłeś dużo szalonych, bardzo niewinnych rzeczy. A z drugiej strony nie uczysz się na błędach i masz dziury w myśleniu jak jakiś gimnazjalista z calym szacunkiem do monciaka ale to wlasnie mi sie z nim kojarzy ze im bardziej chce porozwalac sciany robi dziwne rzeczy tym bardziej wyglada to na zapetlanie sie w swoim gimnazjalnym amoku no bo taki prorok byl duzo bardziej scalony logiczny no chyba ze mam zle wrazenie to mozesz mnie zweryfikowac
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 9:25:35 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 3, 2024 9:25:35 GMT 1
ale wy się spektakularnie wypierdolicie xD ten Voldemort jednak w tej mafii będzie imo najpierw bezjajeczne wejście, że on nie wie, co robić, jest biedak niewinny, posłuchał, co tam gada DZG, nagle wziął mnie i statuę, pokolorował na czerwono, dołożył na tej podstawie dużysza i fajrant, mafia rozwiązana xD brakuje tu kotwicy kapitanie DZG analizujący moją progresję o warmianinie to wyższy poziom abstrakcji, ale to przynajmniej autentyczne typy i wygląda w tym spójnie a wróżbita jednak może być w tej mafii też, przerysowana ta agresja mi się wydała, inb4 eee kurwa judaszu na delegacji jestem pzdr będę potem mordeczki HEHE Grubraun też mafia, zapomniałem Jak ty widziałeś gdzieś agresję w moim postingu to chyba czas się udać do okulisty
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 9:26:37 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 3, 2024 9:26:37 GMT 1
ale wy się spektakularnie wypierdolicie xD ten Voldemort jednak w tej mafii będzie imo najpierw bezjajeczne wejście, że on nie wie, co robić, jest biedak niewinny, posłuchał, co tam gada DZG, nagle wziął mnie i statuę, pokolorował na czerwono, dołożył na tej podstawie dużysza i fajrant, mafia rozwiązana xD brakuje tu kotwicy kapitanie DZG analizujący moją progresję o warmianinie to wyższy poziom abstrakcji, ale to przynajmniej autentyczne typy i wygląda w tym spójnie a wróżbita jednak może być w tej mafii też, przerysowana ta agresja mi się wydała, inb4 eee kurwa judaszu na delegacji jestem pzdr będę potem mordeczki HEHE ZARÓWNO VOLDERMORT JAK I WRÓŻBITA MOGĄ BYĆ W MAFII, TY TEŻ, TO FAKT WIARYGODNY ŻE NA TYM ETAPIE ROZGRYWKI KAŻDY MOŻE ROBIĆ W CHUJA
WRÓŻBITA MA NAJPROSTSZĄ GIERKĘ TUTAJ, JA JESTEM PO NIM, ALE JA PRZYNAJMNIEJ PRÓBUJE COŚ KMINIĆ A ON POMIMO 9VS4 SPOKOJNIE SOBIE CZILUJE BOMBE
GOŚĆ NA W CZASACH KASZUBSKICH POMIMO BRAKU ZASIĘGU PRÓBOWAŁ DAWAĆ JAKIŚ IMPACT
WEŹ MI POWIEDZ JAK WIDZISZ ROZWÓJ ROZGRYWKI JEŚLI ZLATUJESZ Z ZIELONYM KOLOREM
Ty kurwa baranie Próbowałem dawać jakiś impact bo byłem w mafii xD
|
|