|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 3, 2024 9:26:37 GMT 1
Ja mam w dupie to czy ktoś mnie podejrzewa czy nie. Po prostu mi się odechciewa jak tracę swój czas i się produkuję, by pokazać innym, że mafia ma dobrą pozycję i jest o krok od wygrania gry, a potem wchodzę i czytam takiego Wróżbitę, który stwierdza, że pewnie jestem w tej mafii.
Jak gdyby mnie nie znał i nie wiedział, że w takiej sytuacji, gdzie mafia jest tak dobrze ustawiona, raczej grałbym teraz na przetrwanie a nie próbował wywrócić stolik.
Mamy czterech mafiozów, więc mafia próbuje wprowadzić atmosferę spokoju. Ale że miastowi tego nie widzą, tego kompletnie nie rozumiem. Tu trzeba bić na alarm, dzisiaj jest ostatnia szansa by zboczyć z tej drogi ku katastrofie.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 9:26:52 GMT 1
via mobile
Post by Statua Grubości on Oct 3, 2024 9:26:52 GMT 1
A Wróżbita też będzie niewinny, z tamtej czwórki to tak najbardziej
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 3, 2024 9:26:54 GMT 1
A Grubbollo twierdzący, że Statua wygrywa ze mną luzem niech się nie kompromituje. Nie jestem wyluzowany, bo mi kurwa zalezy by to wygrac. Wyluzowana jest mafia, bo ma prostą drogę do zwycięstwa. Ja co tu wchodzę, to jestem wkurwiony, że miasto się daje robić w balona. przypominam że jestem twoim pierwszym mafioza od d1 wkurwiasz sie post wcześniej że jestem broniony posta później mi coś tłumaczysz??
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 3, 2024 9:27:02 GMT 1
Zlinczujcie mnie. Po tym co tu czytam nie mam zamiaru brać udziału w tej hucpie. Winni są bronieni, niewinni są ciśnięci. Kshaq sie nigdy niczego nie nauczy. w tle: umc umc umc pik pik pik nie rycz mala nie rycz ja znaaam wasze numery
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 9:27:19 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 3, 2024 9:27:19 GMT 1
ale wy się spektakularnie wypierdolicie xD ten Voldemort jednak w tej mafii będzie imo najpierw bezjajeczne wejście, że on nie wie, co robić, jest biedak niewinny, posłuchał, co tam gada DZG, nagle wziął mnie i statuę, pokolorował na czerwono, dołożył na tej podstawie dużysza i fajrant, mafia rozwiązana xD brakuje tu kotwicy kapitanie DZG analizujący moją progresję o warmianinie to wyższy poziom abstrakcji, ale to przynajmniej autentyczne typy i wygląda w tym spójnie a wróżbita jednak może być w tej mafii też, przerysowana ta agresja mi się wydała, inb4 eee kurwa judaszu na delegacji jestem pzdr będę potem mordeczki HEHE ZARÓWNO VOLDERMORT JAK I WRÓŻBITA MOGĄ BYĆ W MAFII, TY TEŻ, TO FAKT WIARYGODNY ŻE NA TYM ETAPIE ROZGRYWKI KAŻDY MOŻE ROBIĆ W CHUJA
WRÓŻBITA MA NAJPROSTSZĄ GIERKĘ TUTAJ, JA JESTEM PO NIM, ALE JA PRZYNAJMNIEJ PRÓBUJE COŚ KMINIĆ A ON POMIMO 9VS4 SPOKOJNIE SOBIE CZILUJE BOMBE
GOŚĆ NA W CZASACH KASZUBSKICH POMIMO BRAKU ZASIĘGU PRÓBOWAŁ DAWAĆ JAKIŚ IMPACT
WEŹ MI POWIEDZ JAK WIDZISZ ROZWÓJ ROZGRYWKI JEŚLI ZLATUJESZ Z ZIELONYM KOLOREM
no ta, tylko ten wróżbita raczej z voldemortem razem nie byłby jak spadnę, to Ty i chyba DZG ustalacie, co dalej, chociaż jak rozumiem, Ty na niego nadajesz grubollo też raczej będzie czysty, ale imo Mietek mu może siedzieć na plecach a on nie widzi, więc on nie ustala Voldemort ma przynajmniej rację z tym, że jakieś core nie zaistniało, czy wręcz zostało rozjebane po d3, ja wtedy myślałem, że jest fajnie, mamy ekipę, mafioza zlinczowany, koń zwalony, papież rośnie, a przychodzi d4, znowu jebany jest papież a ja przechodzę z top do bottom odczytów. przecież za to rozjebanie voldemort jest odpowiedzialny, nie ja a jak voldemort jest niewinny to będę miał pretensji w huj, on mówił, że naszej współpracy nie było, gdy trzy dni grał z doskoku a czwartego, gdy chciałem popykać, może rozjebać coś wspólnie, to zrobił ze mnie jakiegoś pachoła, którego nie warto słuchać 🤷 a że na ten moment nie mam jakiejś większej grupki niewinnych to chujowe i DZG pytał, jak widzę rezultat gry to widzę średnio BO NIE MAM LUDZI UNIEWINNIONYCH a ja jestem pałowany, pałowani są Statua i Dużysz do których nie mam przekonania, że mafia 100 procent. Andrzej to jebnie. wróżbita niby spoko, dobrze mi się z nim grało. ale jak wbija "kurwaaaa pojebało was" na nawet nie oskarżenia, tylko zapytania, to mi się lampka zapala. no kurka chyba powinien rozumieć, że jak jest go mniej, to ludziom się paranoje włączają ktoś chyba pisał, że dużysza pomijałem. no gościa się nie da nie pominąć, robił za idealne tło edycji, że aż myślałem, że chuj z nim, bo nawet żadnej agendy nie ma. pisałem, że nie podobał mi się stosunek twojego starego do niego, jakby twój stary się nie bał, że ten mu odda, ale więcej na niego nie miałem, bo nawet się nie da mieć xD i chuj wie, co z takim zrobić, ma najłatwiejsza gierkę, może być w tej mafii, ale jak pierdolnie zielono to nie będzie dla mnie jakiś szok, bo spodziewałbym się, że sie chociaż postara i coś popcha, a on sobie po prostu jest jak paprotka statua - no ja widzę, że w tej mafii może być, bo gra fajnie, mnie się spoko współpracowało, ale jakoś nikt do core go nie wrzuca, jakby brakowało przekroczenia rubikonu. ale on miałby drugą mafię z rzędu, nie oddychałby przez rękawy? zrobiłby taki progres z edycji na edycję? spodziewałbym się po chujomafiaku (sprzed uzyskania MVP), że mimo wszystko mafia z rzędu podetnie mu skrzydła kaku przeplata niewinne momenty z winnymi. ciężko mi tam podejść bez biasu, bo te wręcz SZANTAŻE w stylu "uniewinnij mnie or else" są chujowe. ja nigdy nie byłem ekspertem od niego, w ogóle nie wiem, skąd to bierze. jak grał tą Heurystyką to wsadzałem go do mafii na cmentarzu, innych gierek nie kojarzę, że wiedziałem kim jest i nagle doznałem olśnienia co do jego przynależności. CZEGOŚ TAKIEGO NIE BYŁO CO ON MÓWI! i weź oceniaj, czy to mafia, która se coś zmyśla i jedzie metą jak wygodnie, czy miastowy se coś uwalił i jest uparty. ciężko mi go czytać bo zrobił sprawę osobistą, a wtedy mam wyrzuty sumienia w serduszku, jeśli się mylę. nie róbcie mi tak pls. grubollo - no ja od dwóch dni czytałem jego mafijne wydanie, czyli Lepszego mafiozę z multimafii. i do d4 grał podobnie, naturalny, emocjonalny wyskok, żeby się uniewinnić, jebanie mnie od synów koleżanki starej. takiego aż się bałem oskarżać, bo robi aferę na milion postów i czujesz tam mroczne siły. tylko różnica była taka, że wczoraj za chuj nie grał pod przeżycie, czego bym się spodziewał. trzymał ten głos na sobie twardo, a ja cały czas się spodziewałem, że jebnie w papieża na koniec i napisze "kurwa nie mam wyboru muszę się ratować". czegoś takiego nie było. to dla niego mocny plus. rambo imo musi w tej grze polecieć, ja tam nie widzę jakiejś upartej, indywidualnej myśli, widzę losowość. wczoraj dopychał tego papieża, jakby musiał się upewnić, że ten zleci. jak wbija "nadrabiająco" to te posty są płytkie, jakby brakowało tam eskalacji miastowych rozkmin, no brak wyobraźni w odczytach. do tego mam wrażenie, że usilnie chce się wbić do grona uniewinnionych, odpowiada wszędzie, że niewinny, że ocieka miastowością. aż przypomina mi się jedno z podsumowań Reda, że miastowy uniewinnia się mimochodem, przy okazji a mafioza chce się wpierdolić do tego grona brute forcem. rambo pasowałby pod ten profil. dokończę potem bo robota wzywa hehe
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 9:27:25 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 3, 2024 9:27:25 GMT 1
W mafii jest pewnie dzg, Braun i Dużysz, czwartego nie wiem na razie
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 3, 2024 9:27:56 GMT 1
Dużysz zaorał Grubdemorta, rzeczywistość zaorała DZiGa no i taka z Tobą gra nie zapomnij po linczu napisać, że sam sobie byłem winny bo nie postowałem a nie, zapomniałem, że mnie nie zlinczujesz, bo musialbys wyjsc z mafijna rola
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 3, 2024 9:29:08 GMT 1
wyjscane w to mam coraz bardziej, miasto jest przesiakniete mafia i chuj, ta gra teraz nie ma sensu, czuje sie jak Czesio napierdalajacy w Wisniewskiego, tyle ze dzisiaj nawet najebac sie nie moge, bo zaraz do roboty trzeba sie bedzie zbierac
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 9:30:55 GMT 1
via mobile
Post by Statua Grubości on Oct 3, 2024 9:30:55 GMT 1
[*]
E: a w ogóle to nie rozumiem, masz mnie za mafię od paru dni, i to twardo, a jednocześnie się na mnie wkurwiasz. Za co? Jeśli jestem w mafii, jak podejrzewasz, to powinieneś mi pogratulować gierki, bo bez effortu (albo świetnie udając brak effortu) cię rozwalam 1v1. A ty sam nie wiesz, czy się obrazić, czy nazwać szkodnikiem, czy walnąć focha na cały świat xd
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 3, 2024 9:31:28 GMT 1
Grubraun o jakim progresie Statuy Ty mówisz? Co on takiego fajnego zrobił w tej edycji? Kogo kurwa zlinczował. Wchodzi i sobie na luzie pisze i to jedyny jego atut. Tyle, że z tego luzu wynika więcej złego dla miasta/dobrego dla mafii niż odwrotnie.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 9:32:02 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 3, 2024 9:32:02 GMT 1
A, no jest ten kaku jeszcze, który mi się nie podobał jak jeszcze grałem
Nie zarejestrowałem w ogóle postów Gruambo z ostatnich dwóch dni, Lepper tylko tobie teraz ufam, daj ocenkę typa
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 3, 2024 9:32:17 GMT 1
Nie podobają mi się Grubbol, DZG, Jabba i Dużysz. przypomnijcie kto grał twojstarym i czy taka lista na samym poczatku rozgrywki moze zawierac jednego mafiaka ??
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 3, 2024 9:32:31 GMT 1
Gdyby był w mieście to by chciał wspólpracowac z wijącym sie miastowym a on kurwa chce mnie skompromitowac i na tym mu zalezy a nie na szukaniu mafii.
zreszta po chuj ja to mafiozom tlumacze.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 9:32:57 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 3, 2024 9:32:57 GMT 1
W ogóle pytanie "kogo kurwa X zlinczował" w momencie w którym padł 1 na 5 mafiozów, jest absurdalne xD czego wy się chwytacie chłopaki
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 3, 2024 9:33:02 GMT 1
Tak Mieciu jeszcze Ty mnie zlinczuj.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 9:33:34 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 3, 2024 9:33:34 GMT 1
Nie podobają mi się Grubbol, DZG, Jabba i Dużysz. przypomnijcie kto grał twojstarym i czy taka lista na samym poczatku rozgrywki moze zawierac jednego mafiaka ?? Eneldo Jasne że może Ale nie musi Można se tak strzelać
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 3, 2024 9:33:52 GMT 1
No kurwa padł 1 mafiozo, wiec zaden miastowy nie gra dobrze, a wy bronicie tego statuy jak niepodleglosci USA
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 9:34:37 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 3, 2024 9:34:37 GMT 1
ale wy się spektakularnie wypierdolicie xD ten Voldemort jednak w tej mafii będzie imo najpierw bezjajeczne wejście, że on nie wie, co robić, jest biedak niewinny, posłuchał, co tam gada DZG, nagle wziął mnie i statuę, pokolorował na czerwono, dołożył na tej podstawie dużysza i fajrant, mafia rozwiązana xD brakuje tu kotwicy kapitanie DZG analizujący moją progresję o warmianinie to wyższy poziom abstrakcji, ale to przynajmniej autentyczne typy i wygląda w tym spójnie a wróżbita jednak może być w tej mafii też, przerysowana ta agresja mi się wydała, inb4 eee kurwa judaszu na delegacji jestem pzdr będę potem mordeczki HEHE Grubraun też mafia, zapomniałem Jak ty widziałeś gdzieś agresję w moim postingu to chyba czas się udać do okulisty Ty dzg jak masz wątpliwości co do mojej niewinności to jesteś mafioza przebrzydły i chuj ci na łeb ogólnie Stary kurwa jak mam być zainteresowany solvingiem jak mnie kurwa nie ma xD czytanie ze zrozumieniem, głupcze zwrócili uwagę, że mają wątpliwości, tam nawet żaden z nich cie do mafii nawet nie wsadził wprost, a tu CHUJ CI NA ŁEB, KURWAA przecież to definicja overreactu
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 9:35:31 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 3, 2024 9:35:31 GMT 1
No tak
A jak ja gram w mieście?
Mało ci edycji żeby takie rzeczy zauważyć, archiwista?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 9:36:46 GMT 1
via mobile
Post by Statua Grubości on Oct 3, 2024 9:36:46 GMT 1
Grubraun o jakim progresie Statuy Ty mówisz? Co on takiego fajnego zrobił w tej edycji? Kogo kurwa zlinczował. Wchodzi i sobie na luzie pisze i to jedyny jego atut. Tyle, że z tego luzu wynika więcej złego dla miasta/dobrego dla mafii niż odwrotnie. Na pewno nie Motylka 😘 Doceniam zmianę taktyki, ale jakbym cię pół godziny temu nazwał wijącym miastowym, to byś się oburzał. Zresztą skąd ja niby mmoglbym wiedzieć, czy jesteś miastowym, skoro grasz jak mafia?
|
|