|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 3, 2024 9:37:43 GMT 1
Ja nie zmieniam zadnej taktyki, zlinczowalem Motylka bo chcialem bronic papieza i bylem juz pod mocnym wplywem alkoholu. Wybralem mniejsze zło.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 9:38:07 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 3, 2024 9:38:07 GMT 1
A reakcja była jaka była bo
1) od voldiego oczekuję zrozumienia
2) od dzg oczekuję lepszego czytania mojej persony
Chłop jest w stanie mnie na miekkim chuju mnie uniewinnić jak jestem w mieście, więc jeśli robi pode mnie jakieś podchody kiedy mnie akurat jest mniej, to mi to po prostu jebie próba dziwnego kolejkowania
That's it
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 9:38:39 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 3, 2024 9:38:39 GMT 1
Grubraun o jakim progresie Statuy Ty mówisz? Co on takiego fajnego zrobił w tej edycji? Kogo kurwa zlinczował. Wchodzi i sobie na luzie pisze i to jedyny jego atut. Tyle, że z tego luzu wynika więcej złego dla miasta/dobrego dla mafii niż odwrotnie. Na pewno nie Motylka 😘 Doceniam zmianę taktyki, ale jakbym cię pół godziny temu nazwał wijącym miastowym, to byś się oburzał. Zresztą skąd ja niby mmoglbym wiedzieć, czy jesteś miastowym, skoro grasz jak mafia? Statua jaką masz mafię?
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 3, 2024 9:38:42 GMT 1
w którym momencie stałem sie nagle niewinny Grubraun? leciałeś ze mną do 21.12 poprzedniego dnia
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 9:39:17 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 3, 2024 9:39:17 GMT 1
Włączam Grubollo do mojej grupy zaufania na dzisiaj
A chuj, lecimy po bandzie
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 3, 2024 9:40:11 GMT 1
Jak po tylu edycjach ze mną uważacie, że ja tak gram w mafii, a nie mieście, to tym bardziej mi sie odechciewa. Zaraz sie wyposuje i spierdalam do roboty. Jak macie mnie zlinczować to z głosem Statuy bo on jest mafijnym grubolem. Bedzie broniony do konca posrednio/bezposrednio przez mafiozow.
proba obalenia mojej wiarygodnosci w temacie tylko utwierdza mnie w tym, ze mam racje, ale sam tu nikogo nie przekonam, trudno. nie pierwszy nie ostatni raz. Szkoda moich nerwow, czasu i pieniedzy traconych w robocie by zagladac co sie dzieje.
moja mafie macie w podpisie.
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 3, 2024 9:41:10 GMT 1
kurwa kshaq co Ty sie tak czepiasz tego, ze mam Cie z tyly glowy jako plottwistowego mafioze? piszesz tak jakbym naganial na Ciebie. Bardziej interesuje Cie to, ze raz czy drugi o Tobie napokne niz to, ze szukam mafii. Wez sie chlopie opamietaj
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 9:41:25 GMT 1
via mobile
Post by Statua Grubości on Oct 3, 2024 9:41:25 GMT 1
Kuuuurwa, wpisałem swoją mafię paręnaście minut temu DZiG, Warmianin, Lepper/Mietek, Kaku. Siadam na fotelu dentysty, więc zw xd
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 3, 2024 9:41:41 GMT 1
A Adam Dużysz to się zwlecze z łóżka czy mam specjalne zaproszenie królewiczowi wysłać? jest tutaj jeszcze jeden kieras wsrod miasta co to wyzej sra niz dupe ma i gra pod publiczke ciekawe kto z was pierwszy wpadnie na to o kogo mi chodzi Dużysz. a co z nim? Już drugi raz (chyba?) o nim wspominasz podczas kiedy nie dał zbyt dużo materiału, więc rozum nakazuje zapytać o co chodzi Zmuszam go do gry. Ma zaciągnięty hamulec. W głowie mu Salt Lake City. Grubraun dobrze kombinuje. To źle. Dobry, zły i gruby zastosował ciekawą sztuczkę. Myślicie, że gdyby Papież był w mafii, to byłby tak odważny w łamaniu regulaminu? Jak mam walczyć codziennie o swoją niewinność to już wolę paść w d1 i potem jako martwy się pośmiać w spokoju z tego co się dzieje. Town vibes.
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 3, 2024 9:42:29 GMT 1
Ja mam w dupie to czy ktoś mnie podejrzewa czy nie. Po prostu mi się odechciewa jak tracę swój czas i się produkuję, by pokazać innym, że mafia ma dobrą pozycję i jest o krok od wygrania gry, a potem wchodzę i czytam takiego Wróżbitę, który stwierdza, że pewnie jestem w tej mafii. Jak gdyby mnie nie znał i nie wiedział, że w takiej sytuacji, gdzie mafia jest tak dobrze ustawiona, raczej grałbym teraz na przetrwanie a nie próbował wywrócić stolik. Mamy czterech mafiozów, więc mafia próbuje wprowadzić atmosferę spokoju. Ale że miastowi tego nie widzą, tego kompletnie nie rozumiem. Tu trzeba bić na alarm, dzisiaj jest ostatnia szansa by zboczyć z tej drogi ku katastrofie. ZANIM PRZYSZEDŁEŚ TO W TEMACIE ROZMAWIAŁ GŁÓWNIE VOLDERMORT, MIETEK, GRUBOLLO, JA - WAJBY BYŁY DOBRE, CZUŁEM ŻE W JAKIŚ TAM SPOSÓB TA KMINA IDZIE
CO PISAŁEŚ O NASTĘPUJĄCYCH GRACZACH:
Lord Grubdemort - uważam, że jednak jest niewinny.
Giuseppe Grubollo - mafiozo
Andrzej Grubbol - jednak niewinny będzie chyba
Mietek Baryła - wejście po dzisiejszym mordzie mocno na plus, co by potwierdzało mafię Grubollo + Statua. Jednak wejscie w trzech w Warmianina byłoby zbyt grube
Z GRUPY ROZGRYWAJĄCEJ MASZ JEDNEGO MAFIOZA KTÓRY ROZUMIEM ŻE MOŻE NAMĄCIĆ, ALE TY WCHODZISZ Z POSTINGIEM JAKBY MAFIA = GRUBOLLO W TEJ SYTUACJI, STEROWAŁ CAŁYM KURWA MIASTEM
Zlinczujcie mnie. Po tym co tu czytam nie mam zamiaru brać udziału w tej hucpie. Winni są bronieni, niewinni są ciśnięci. Kshaq sie nigdy niczego nie nauczy. wyjscane w to mam coraz bardziej, miasto jest przesiakniete mafia i chuj, ta gra teraz nie ma sensu, czuje sie jak Czesio napierdalajacy w Wisniewskiego, tyle ze dzisiaj nawet najebac sie nie moge, bo zaraz do roboty trzeba sie bedzie zbierac
CZEMU MY SIĘ TAK ROZMIJAMY EMOCJONALNIE? NO JEST CHUJOWO ALE CO MAMY SIĘ TERAZ PODDAĆ?
ZW
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 9:43:38 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 3, 2024 9:43:38 GMT 1
kurwa kshaq co Ty sie tak czepiasz tego, ze mam Cie z tyly glowy jako plottwistowego mafioze? piszesz tak jakbym naganial na Ciebie. Bardziej interesuje Cie to, ze raz czy drugi o Tobie napokne niz to, ze szukam mafii. Wez sie chlopie opamietaj Wpadam do tematu po dwóch dniach nieogarniania to chyba logiczne że najłatwiej mi ogarnąć jak ktoś odnosi się w stosunku do mnie, niż do innych Moja przynależnośc to jeduna do której mam 100% pewności, więc na tej podstawie najłatwiej mi wyciągnąć wnioski Chyba logiczne
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 9:44:30 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 3, 2024 9:44:30 GMT 1
Kuuuurwa, wpisałem swoją mafię paręnaście minut temu DZiG, Warmianin, Lepper/Mietek, Kaku. Siadam na fotelu dentysty, więc zw xd Masz brauna niewinnego? Za co lepper?
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 3, 2024 9:45:59 GMT 1
przypomnijcie kto grał twojstarym i czy taka lista na samym poczatku rozgrywki moze zawierac jednego mafiaka ?? Eneldo Jasne że może Ale nie musi Można se tak strzelać a dlaczego od razu strzelać ?? bo ja se go poczytalem i on jawnie nie szedl w grubelone w d1 a w g2 jawnie odganial od linczu na papiezu rysuje mi to jego obraz jako osoby ktora chciala zyskac profity na nielinczowaniu niewinnych jego glosy: warmianin gruboku - tutaj bylo blisko zlinczowania w ogole na gruboku glosowaly 4 osoby a 3 juz nie zyja (w tym papiez i motylek niewinni + winny twoj stary. mozna na tej podstawie uznac ze misiaku jednak miasto) mietek
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 9:48:35 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 3, 2024 9:48:35 GMT 1
Eneldo Jasne że może Ale nie musi Można se tak strzelać a dlaczego od razu strzelać ?? bo ja se go poczytalem i on jawnie nie szedl w grubelone w d1 a w g2 jawnie odganial od linczu na papiezu rysuje mi to jego obraz jako osoby ktora chciala zyskac profity na nielinczowaniu niewinnych jego glosy: warmianin gruboku - tutaj bylo blisko zlinczowania w ogole na gruboku glosowaly 4 osoby a 3 juz nie zyja (w tym papiez i motylek niewinni + winny twoj stary. mozna na tej podstawie uznac ze misiaku jednak miasto) mietek Kurde Mietek może ty też dobra morda Kurde byłem z nim w mafii w Kwicołowej, ale tam była specyficzna edycja bo musieliśmy się bronić trochę Te głosy mogły być w bok, ktoś to rozkminial że im się opłacało dywersyfikować żeby Grubola nie wsypać, nie? Czy źle kojarzę?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 9:50:31 GMT 1
via mobile
Post by Statua Grubości on Oct 3, 2024 9:50:31 GMT 1
Dopuszczam możliwość, że mnie może robić w chuja, ale póki co tak. Lepper za bycie rozmemłanym ulańcem, z jego podchodów zupełnie nic nie wynika
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 9:53:12 GMT 1
via mobile
Post by Statua Grubości on Oct 3, 2024 9:53:12 GMT 1
Eneldo Jasne że może Ale nie musi Można se tak strzelać a dlaczego od razu strzelać ?? bo ja se go poczytalem i on jawnie nie szedl w grubelone w d1 a w g2 jawnie odganial od linczu na papiezu rysuje mi to jego obraz jako osoby ktora chciala zyskac profity na nielinczowaniu niewinnych jego glosy: warmianin gruboku - tutaj bylo blisko zlinczowania w ogole na gruboku glosowaly 4 osoby a 3 juz nie zyja (w tym papiez i motylek niewinni + winny twoj stary. mozna na tej podstawie uznac ze misiaku jednak miasto) mietek Czemu głosowanie w D2 ma oczyszczać Misiaka?
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 3, 2024 9:55:03 GMT 1
ZARÓWNO VOLDERMORT JAK I WRÓŻBITA MOGĄ BYĆ W MAFII, TY TEŻ, TO FAKT WIARYGODNY ŻE NA TYM ETAPIE ROZGRYWKI KAŻDY MOŻE ROBIĆ W CHUJA
WRÓŻBITA MA NAJPROSTSZĄ GIERKĘ TUTAJ, JA JESTEM PO NIM, ALE JA PRZYNAJMNIEJ PRÓBUJE COŚ KMINIĆ A ON POMIMO 9VS4 SPOKOJNIE SOBIE CZILUJE BOMBE
GOŚĆ NA W CZASACH KASZUBSKICH POMIMO BRAKU ZASIĘGU PRÓBOWAŁ DAWAĆ JAKIŚ IMPACT
WEŹ MI POWIEDZ JAK WIDZISZ ROZWÓJ ROZGRYWKI JEŚLI ZLATUJESZ Z ZIELONYM KOLOREM
Voldemort ma przynajmniej rację z tym, że jakieś core nie zaistniało, czy wręcz zostało rozjebane po d3, ja wtedy myślałem, że jest fajnie, mamy ekipę, mafioza zlinczowany, koń zwalony, papież rośnie, a przychodzi d4, znowu jebany jest papież a ja przechodzę z top do bottom odczytów. przecież za to rozjebanie voldemort jest odpowiedzialny, nie ja a jak voldemort jest niewinny to będę miał pretensji w huj, on mówił, że naszej współpracy nie było, gdy trzy dni grał z doskoku a czwartego, gdy chciałem popykać, może rozjebać coś wspólnie, to zrobił ze mnie jakiegoś pachoła, którego nie warto słuchać 🤷 ten fragment mi mocno jebie bo np ja jestem w stanie uznac ze nie chcialem az tak bardzo wspolpracowac z egocentrycznym grubdemortem ale ty miales imo podobnie a ty to przedstawiasz tak ze ty miales wole wspolracy i dyskusji a nie on i druga sprawa to ja probowalem stworzyc core zalagadzac konflikty wsrod moich townreadow od ciebie nie kojarze takich akcji wiec skoro sie cieszyles ze ta ekipa po d3 jest to czemu nagle zaczales mnie podejrzewac ??
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 349
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 9:56:05 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Oct 3, 2024 9:56:05 GMT 1
Niewytłumaczalny głos gruambo na DZG przed zmianą na papieża
W jego postach DZG się nie przewijał, może szczątkowo, więc co to jest? Twój stary też tak miał bezsensowne głosy.
Gruambo był zwolennikiem mojej teorii ratowania mafijnego papieża więc dzg teoretycznie w ta teorie się nie wpisywał.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 9:57:46 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 3, 2024 9:57:46 GMT 1
Dopuszczam możliwość, że mnie może robić w chuja, ale póki co tak. Lepper za bycie rozmemłanym ulańcem, z jego podchodów zupełnie nic nie wynika A z twoich co wynika Z Brauna co wynika Kurde to jest upośledzony argument w tej edycji Mamy 2 lincze, tak? Trzeba spróbować imo szukać takich rozparowan jak lepper - dzg i próbować sprawdzić po której stronie stoi zomo Ja na czutkę mu teraz ufam, a Braun robi wrażenie jakby czuł się pewnie w temacie w momencie, w którym nie ma do tego warunków, dlatego jemu już nie Z voldemortem mam pod górkę ale mimo wszystko sprawia dla mnie jakieś takie bardziej szczere wrażenie Jak voldi będzie w mafii to papież mnie zajebie
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 3, 2024 10:00:11 GMT 1
a dlaczego od razu strzelać ?? bo ja se go poczytalem i on jawnie nie szedl w grubelone w d1 a w g2 jawnie odganial od linczu na papiezu rysuje mi to jego obraz jako osoby ktora chciala zyskac profity na nielinczowaniu niewinnych jego glosy: warmianin gruboku - tutaj bylo blisko zlinczowania w ogole na gruboku glosowaly 4 osoby a 3 juz nie zyja (w tym papiez i motylek niewinni + winny twoj stary. mozna na tej podstawie uznac ze misiaku jednak miasto) mietek Czemu głosowanie w D2 ma oczyszczać Misiaka? pojsc mafijnie dwojka w goscia ktory w tamtym momencie liderowal w linczu mogloby ich obu wkopac jesli miasto poszloby droga szukania grubola zla
|
|