|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 3, 2024 10:01:23 GMT 1
Kuuuurwa, wpisałem swoją mafię paręnaście minut temu DZiG, Warmianin, Lepper/Mietek, Kaku. Siadam na fotelu dentysty, więc zw xd no to jeśli twoimi pierwszymi mafiozami jestem niewinny ja i Warmianin o którym w najlepszym razie nie można nic powiedzieć (a moim zdaniem da się go za sposób gry uniewinnić) to mi się twoje typy wydają typami mafiozy, który nie chcąc walić w swoich wybiera takich miastowych, którzy mają szansę zyskać głosy miastowych. Lepper/Mietek? Tu może być mafia, prędzej Mietek, choć Lepper gra w miare wygodną grę z tym ciągłym napierdalaniem we mnie. No ale jednak chyba Lepper niewinny. Kaku? No może być winny, chyba najbardziej podejrzany z całej tej czwórki/piątki. Ale znów, jeśli jest niewinny to jest to dobry cel do ładowania głosem przez mafiozę.
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 349
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 10:12:42 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Oct 3, 2024 10:12:42 GMT 1
Mógłbym dużo pisać na temat linczu na papieżu, ale krytykowanie poziomu mafiacorner zostawię sobie na po edycji Mam pytanie do wszystkich a przede wszystkim do Grubdemorta Jak to się stało, że Papież został zlinczowany pomimo tego postu? Stary, mam wielką prośbę - broń mnie jutro. Mam dzień z biura (w sensie cały mój zespół jest w biurze), więc nie będę mógł się opierdalać, do tego zbliża mi się ocena roczna, więc tym bardziej, a wieczorem Barca gra. Jutro mogę mieć mało czasu i się nie wybronić. A masz moje słowo, że nie jestem szmaciarzem i bym Cię tak bezczelnie w chuja nie robił, nie prosiłbym, gdybym był w mafii. Obiecuję, że się w czwartek uniewinnię. A może mi się uda teraz i ta prośba nie będzie potrzebna. Ale na wszelki wypadek. Zawsze Cię broniłem, gdy czułem, że jesteś w mieście, widzę, że jesteś w mieście teraz i obrony nie potrzebujesz a ja tak, więc liczę na Ciebie. Też troszeczkę poczytałem Twojego Starego i mi się rzuciło coś ciekawego, jak nadrobię oraz przeczytam posta Gruboku, to się podzielę. Czemu nikt tego nie poruszył w wątku? No ja na przykład nie zwróciłem uwagi. Boli ze ty zwróciłeś i nie powiedziałeś. To co tam o poziomie mówiłeś?
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 3, 2024 10:13:49 GMT 1
A każdemu miastowemu polecam spojrzeć na grę nieco z góry. Kto zyskuje/kto traci na poszczególnych elementach rozgrywki. Jakie potworzyły się nierofmalne sojusze (mnie np. urzekł Grubraun stwierdzający, że Grubollo z Grubambo nie mogą być razem w mafii, bo Grubollo uniewinniał Grubambo), kto celuje w to, by wprowadzić do rozgrywki jak najwięcej sztucznego spokoju, poczucia że wszystko zmierza w dobrą stronę, kiedy fala pomału podmywa wały. A wszystko to ze świadomością, że w grze pozostało 4 ludzi o złych zamiarach. Nie jeden, nie dwóch, nawet nie trzech. Nie takich, którzy dopiero wchodzą do gry i będą próbowali się w niej odnaleźć, a takich którzy razem wspólnie dobrze wiedzą co zrobić by wykołować miastowych.
Jak sobie to uświadomicie, to może zrozumiecie mój paniczny ton. Okręt z napisem "MIASTO" jest bliski utonięcia.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 10:14:11 GMT 1
via mobile
Post by Andrzej Grubbol on Oct 3, 2024 10:14:11 GMT 1
Niewytłumaczalny głos gruambo na DZG przed zmianą na papieża W jego postach DZG się nie przewijał, może szczątkowo, więc co to jest? Twój stary też tak miał bezsensowne głosy. Gruambo był zwolennikiem mojej teorii ratowania mafijnego papieża więc dzg teoretycznie w ta teorie się nie wpisywał. JA PISAŁEM O TYM ŻE GRURBO MOŻE MIEĆ MAFIJRGO TRUBOSA, DLATEGO ZMIENIŁ W OSTATNIEJ MINUCIE NA PAPIEŻA - BYŁ TO JEGO JEDYNY UDZIAŁ PRZY LINCZU
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 3, 2024 10:17:21 GMT 1
kurwa mac zaufam temu eastgrubowi i jednoczesnie odstawie tego warmianina chociaz i tak uwazam ze powinien dac choc jeden post bezposrednio zwiazany z gierka czarno na bialym o swoich odczytach i o tym jak to zjego perspektywy wyglada na grubollo juz nie bede zmieniac zaufam swoim pierwotnym odczytom
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
Limit Postów: 391
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 10:20:29 GMT 1
via mobile
Post by Gruambo on Oct 3, 2024 10:20:29 GMT 1
Niewytłumaczalny głos gruambo na DZG przed zmianą na papieża W jego postach DZG się nie przewijał, może szczątkowo, więc co to jest? Twój stary też tak miał bezsensowne głosy. Gruambo był zwolennikiem mojej teorii ratowania mafijnego papieża więc dzg teoretycznie w ta teorie się nie wpisywał. Celowo manipulujesz?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 10:20:31 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 3, 2024 10:20:31 GMT 1
W G3 Grurambo też głosował na DZG. Generalnie jak się prześledzi jego głosy i zmiany, to głosuje tak, żeby nie wziąć udziału w linczu.
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 10:22:04 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Oct 3, 2024 10:22:04 GMT 1
Mógłbym dużo pisać na temat linczu na papieżu, ale krytykowanie poziomu mafiacorner zostawię sobie na po edycji Mam pytanie do wszystkich a przede wszystkim do Grubdemorta Jak to się stało, że Papież został zlinczowany pomimo tego postu? Czemu nikt tego nie poruszył w wątku? hehehe bo pewnie nikt nie chcial tak naprawde bronic papaja ja np w ogole nie zwrocilem uwagi na tego posta przeskrollowalem pewnie bez zastanowienia pytanie dlaczego nie wyciagnales tego ty lub grubraun do ktorego bylo to bezposrednio kierowane ?? Kamyk do ogródka grubbrauna.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 10:22:21 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 3, 2024 10:22:21 GMT 1
swoją drogą te dwa posty na Papieża na obsraniu
no bo było 7-6, Papież leciał
dał posta minutę przed końcem 'Papież', a potem od razu 'zmiana Papież'
a jest dużo errorów ostatnio na forumku i się posty czasami pokazują jako niewysłane
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 3, 2024 10:22:25 GMT 1
Kuuuurwa, wpisałem swoją mafię paręnaście minut temu DZiG, Warmianin, Lepper/Mietek, Kaku. Siadam na fotelu dentysty, więc zw xd Masz brauna niewinnego? Za co lepper? oni sie w chuj trzymają za ręce w tej edycji i żaden nie puszcza od paru dni to też wydaje mi się być podejrzane. Widzę małe szanse na dwóch mafiaków, ale kurwa dwóch miastowych z taką niewidzialną nicią nie wiem skubani grają jak bliźniacy
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 10:22:53 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Oct 3, 2024 10:22:53 GMT 1
Niewytłumaczalny głos gruambo na DZG przed zmianą na papieża W jego postach DZG się nie przewijał, może szczątkowo, więc co to jest? Twój stary też tak miał bezsensowne głosy. Gruambo był zwolennikiem mojej teorii ratowania mafijnego papieża więc dzg teoretycznie w ta teorie się nie wpisywał. Celowo manipulujesz? Nie tak celowo jak ty kierujesz głosy. Na chuj te przemyślenia i strategie? Twój stary też mial taka bezsensowna zmianę głosu w D1.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 10:23:04 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 3, 2024 10:23:04 GMT 1
Dużysz, Statua, Grubbraun, Grurambo
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 3, 2024 10:31:55 GMT 1
Kuuuurwa, wpisałem swoją mafię paręnaście minut temu DZiG, Warmianin, Lepper/Mietek, Kaku. Siadam na fotelu dentysty, więc zw xd JA SIĘ WYKLUCZAM Z DZG I WARMIANINEM - BO UWAŻAM ŻE ONI WE DWÓJKĘ MOGĄ BYĆ W MAFII NIE WZIĄŁEŚ TEGO POD UWAGĘ
Dopuszczam możliwość, że mnie może robić w chuja, ale póki co tak. Lepper za bycie rozmemłanym ulańcem, z jego podchodów zupełnie nic nie wynika PSY SZCZEKAJĄ, LEPPERIADA JEDZIE DALEJ A każdemu miastowemu polecam spojrzeć na grę nieco z góry. Kto zyskuje/kto traci na poszczególnych elementach rozgrywki. Jakie potworzyły się nierofmalne sojusze (mnie np. urzekł Grubraun stwierdzający, że Grubollo z Grubambo nie mogą być razem w mafii, bo Grubollo uniewinniał Grubambo), kto celuje w to, by wprowadzić do rozgrywki jak najwięcej sztucznego spokoju, poczucia że wszystko zmierza w dobrą stronę, kiedy fala pomału podmywa wały. A wszystko to ze świadomością, że w grze pozostało 4 ludzi o złych zamiarach. Nie jeden, nie dwóch, nawet nie trzech. Nie takich, którzy dopiero wchodzą do gry i będą próbowali się w niej odnaleźć, a takich którzy razem wspólnie dobrze wiedzą co zrobić by wykołować miastowych. Jak sobie to uświadomicie, to może zrozumiecie mój paniczny ton. Okręt z napisem "MIASTO" jest bliski utonięcia. JAK NA MOJE PANIKA JEST NA RĘKĘ MAFII BO MOŻNA ŁATWIEJ PRZEPYCHAĆ WAŁY I MĄCIĆ. POZA TYM TO NIE JEST TAK ŻE MAMY MECZÓWKĘ, 9 VS 4 7 VS 4 5 VS 4 NO KAMAN, NIE RÓBMY Z TEGO WOJNY W WIETNAMIE I TEŻ WKURWIA MNIE JAK PISZESZ ŻE NADAJE TYLKO W CIEBIE BO TO NIE JEST PRAWDA
. . .
Masz brauna niewinnego? Za co lepper? oni sie w chuj trzymają za ręce w tej edycji i żaden nie puszcza od paru dni to też wydaje mi się być podejrzane. Widzę małe szanse na dwóch mafiaków, ale kurwa dwóch miastowych z taką niewidzialną nicią nie wiem skubani grają jak bliźniacy FAJNIE GRAŁ PIERWSZE DNI I DOSTAŁ KREDYT ZAUFANIA NA KTÓRYM U MNIE CIĄGNIE, POZA TYM JEGO ODPOWIEDZI ZAZWYCZAJ SPEŁNIAJĄ MOJE OCZEKIWANIA - PISZE TO CO CHCIAŁBYM USŁYSZEĆ. NP FRAGMENT O VOLDERMOCIE CZUĆ TUTAJ FRUSTRACJE, PRZECIEŻ SAM POWINIENEŚ WIEDZIEĆ O CO CHODZI PO WCZORAJSZYM DNIU. NO ALE Z GRY TO JEST TAK SOBIE U NIEGO, ALE CIĘZKO MIEĆ O TO PRETENSJE SKORO SAM PÓKI CO CHUJA ZAGRAŁEM
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 10:39:20 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 3, 2024 10:39:20 GMT 1
hahhahahahaha kurwa tym pierdemnjuz se wykopales grub dawaj dawaj
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 3, 2024 10:40:21 GMT 1
A CUGOWSKI BYŁ PODOBNY DO GRUBRAUNA? BO JA NIE PAMIĘTAM TEJ EDYCJI BO SKURWYSYNY MNIE ZLINCZOWAŁY ZA NIEWINNOŚĆ
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 3, 2024 10:40:29 GMT 1
Już nie pamiętam kto komu, ale na pewno mafioza zaufał. Ale to nieistotne, nie jesteś typem na strzał na dziś, więc nie chcę sobie zaprzątać tym głowy. Porozmawiamy pojutrze jeśli dożyję. spoko, myślę, że dożyjesz, na moje na dziś celem powinien być Grubollo, papież jest niewinny
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 10:42:07 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 3, 2024 10:42:07 GMT 1
Wyglądasz jak Cugowski z doświadczeniem moim zdaniem. ja uważam że tak
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 3, 2024 10:47:16 GMT 1
ja na razie zostawiam na grubollo, ale będę na wajcheczke raczej nie będę wychodził z grona grubollo/rambo, zwłaszcza że kaku teraz znienacka się przyjmuje i nie do końca mi to siedzi ja nawet nie rozumiem, skąd mirek wziął ten pairing ja - kaku : o zmieniajcie z tego papieża, myślę, że trzeba sprawdzić grubollo Już nie pamiętam kto komu, ale na pewno mafioza zaufał. Ale to nieistotne, nie jesteś typem na strzał na dziś, więc nie chcę sobie zaprzątać tym głowy. Porozmawiamy pojutrze jeśli dożyję. spoko, myślę, że dożyjesz, na moje na dziś celem powinien być Grubollo, papież jest niewinny Dlatego bardzo proszę, nie wychodźmy dziś poza Grubollo / Papież. Papież, ja mogę nie głosować, jak będzie gwarancja, że zejdzie jeden z Was. Ty nie głosujesz na Grubollo no matter what. nie głosujemy dziś na papieża zarządzenie Urzędnicze, notka nr 1 AKTUALNY STAN GŁOSOWANIA:Grubollo [5] – Misio Kaku, Adam Dużysz, Grubollo, Dobry zły i gruby, Grzegorz Grubraun Papież [5] – Gruboku, Gruambo, Wróżbita Grubciej, Potężny Warmianin, Lord Grubdemort Dobry zły i gruby [1] – Statua Grubości Misio Kaku [1] – Mietek Baryła Gruambo [1] - Papież no kurwa zejdźcie z tego papieża panowie wejdźcie w Grubrauna i ustawcie sie na tylko jego posty z poprzedniego dnia, zaczynając tak od tego posta co pierwszego zacytowałem. To jest 3 strona od końca i przechodzi w drugą stronę od końca. Mi rysuje się obraz gościa, któremu wynik linczu pasuje niezależnie od tego kto padnie. Teoretycznie w kółko powtarzane kurwa nie głosuijcie na papieża, ale w taki sposób żeby nic nie odwrócić. W międzyczasie spokojna partycypacja we wszystkich wątkach dookoła. Kula śnieżna leciała, papież którego miał za niewinnego był tak samo blisko śmierci jak ja. Ja nie widzę prawdizwej walki o swojego niewinnego. Wyaje mi się, że to wkurwienie na capslocku o 20.58 też może być udawane. Moim zdaniem to wygląda jak kontrola. A już 3 dni temu zarzucałem mu, że jego d1 i d2 też wygląda jak kontrola. A wiemy już, że tam też była zabawa między samymi niewinnymi
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 10:49:10 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 3, 2024 10:49:10 GMT 1
karykaturalnie w kontekście włożonego effortu do linczu wygląda jego reakcja po linczu
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 3, 2024 10:49:23 GMT 1
Statua wrzuć tutaj swojego posta, w którym wymyśliłeś że para Twój Stary-Warmianin(chyba warmianin był tym drugim?) to zajebista para na lincz. Muszę spradzić tam godziny a funkcja szukaj na forum działa z pizdy, może pamiętasz kiedy go napisałeś.
|
|