|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 10:51:55 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 3, 2024 10:51:55 GMT 1
w którym momencie stałem sie nagle niewinny Grubraun? leciałeś ze mną do 21.12 poprzedniego dnia w przerwie dumałem już spokojniej, bez emocji linczowych, uznałem, że twoja chęć śmierci może być szczera. spodziewam się, że w mafii byś jednak robił podchody, że "no nie mam wyboru, muszę dać w papieża" albo jebnął w niego po tym testamencie w ostatniej chwili, a nie do końca wtedy na gorąco ogarniałem, co się działo. ostatecznie harakiri odebrałem za prawdopodobnie autentyczne ogólnie wtedy byłem wzburzony, że mi papaj pada, więc to też mi wpływało na osądy
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 3, 2024 10:55:25 GMT 1
karykaturalnie w kontekście włożonego effortu do linczu wygląda jego reakcja po linczu zgadza sie, wyobrażam sobie taką sale połowa ludzi bierze się za szmaty fika do siebie rzuca jedzeniem a w drzwiach stoi taki grubraun i mówi kurwa chłopaki zostawcie tego papieża oczywiście nikt na niego nie zwraca uwagi zakładam też, że chcąc uratować papieża człowiek znający realia jak on próbowałby przytoczyć swoje przyuważanie albo jakiś sprytny tejk dzięki któremu on papieża sclearował i rozsiać go po naszych chłonnych głowach ( od DZG trochę też ale mniej)
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 10:57:54 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 3, 2024 10:57:54 GMT 1
a ten Mietek też jest imo do linczu. pytał, czemu go zacząłem z dupy w d3 podejrzewać. na moje jak ktoś gra pod to, żeby fajnie, naturalnie wyglądać w tej grze, to robi to Mietek. przecież te akcje, że kurwa Gruambo to jednak Magmar, bo odpisał "chyba ty" czy "twój stary jest rolny, zostajecie" nie były czymś, w co on wierzył
na moje gość rzuca teksty bez jakiejś logiki idącej za tym, byle tylko ładnie wyglądać, "o, patrzcie, w mafii by sie tak nie zwracał na siebie uwagi". on mówi, że se sprawdza reakcje. tylko nadal nie wiemy, co z tego sprawdzania reakcji wychodzi, następnego dnia mówi, że żartował i fajrant xD
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 10:59:09 GMT 1
via mobile
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 3, 2024 10:59:09 GMT 1
Dał najlepszy clear na mnie w całej tej grze…
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 10:59:40 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 3, 2024 10:59:40 GMT 1
karykaturalnie w kontekście włożonego effortu do linczu wygląda jego reakcja po linczu zgadza sie, wyobrażam sobie taką sale połowa ludzi bierze się za szmaty fika do siebie rzuca jedzeniem a w drzwiach stoi taki grubraun i mówi kurwa chłopaki zostawcie tego papieża oczywiście nikt na niego nie zwraca uwagi zakładam też, że chcąc uratować papieża człowiek znający realia jak on próbowałby przytoczyć swoje przyuważanie albo jakiś sprytny tejk dzięki któremu on papieża sclearował i rozsiać go po naszych chłonnych głowach ( od DZG trochę też ale mniej) broniłem go cały dzień, pisanie, że nie chciałem go obronić jest w chuj nieuczciwe i czuję się źle potraktowany. przecież ja nie poradzę nic na to, że nikt mnie nie słuchał a Voldemort deprecjonował
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 3, 2024 11:01:54 GMT 1
zgadza sie, wyobrażam sobie taką sale połowa ludzi bierze się za szmaty fika do siebie rzuca jedzeniem a w drzwiach stoi taki grubraun i mówi kurwa chłopaki zostawcie tego papieża oczywiście nikt na niego nie zwraca uwagi zakładam też, że chcąc uratować papieża człowiek znający realia jak on próbowałby przytoczyć swoje przyuważanie albo jakiś sprytny tejk dzięki któremu on papieża sclearował i rozsiać go po naszych chłonnych głowach ( od DZG trochę też ale mniej) broniłem go cały dzień, pisanie, że nie chciałem go obronić jest w chuj nieuczciwe i czuję się źle potraktowany. przecież ja nie poradzę nic na to, że nikt mnie nie słuchał a Voldemort deprecjonował a na jakiej podstawie go uniewinniłeś i pokaż mi jak ile razy i w jakich momentach tą podstawe uniewinnienia wrzucałeś nam w temat
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 11:03:48 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 3, 2024 11:03:48 GMT 1
pisał że papież nie brałby go tam pod chuja emocjonalnie
problem jaki z tym mam to ten wyżej przytoczony cytat o Protasie
podobał mu się Protas, mi nie
teraz bronił Papieża na podstawie emocjonalności, ale Ciebie nie, mimo że historycznie mu się podobałeś w podobnym wydaniu. no, tam byłeś mniejszym cwelem.
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 3, 2024 11:04:04 GMT 1
1. Lord Grubdemort 2. Grzegorz Grubraun 3. Dobry, zły i gruby 4. Misio Kaku 5. Potężny Warmianin 7. Wróżbita Grubciej 8. Giuseppe Grubollo 10. Adam Dużysz 11. Gruambo 12. Andrzej Grubbol 13. Mietek Baryła 14. Statua Grubości 15. Gruboku
wychodzi mi na to ze bede miec na ten moment 4 niewinnych grubollo, gruboku, eastgrub i warmianin
zostaja
1. Lord Grubdemort 2. Grzegorz Grubraun 4. Misio Kaku 7. Wróżbita Grubciej 10. Adam Dużysz 11. Gruambo 12. Andrzej Grubbol 14. Statua Grubości
8 graczy 4 mafie
jezeli bede w stanie uniwinnic tego grubdemorta i w sumie dac kredyt misiaku to mi zostaja
2. Grzegorz Grubraun 7. Wróżbita Grubciej 10. Adam Dużysz 11. Gruambo 12. Andrzej Grubbol 14. Statua Grubości
i mamy tutaj dwoch malo aktywnych duzysz gruambo
kto tu by kurwa mogl byc mozgiem operacji ?? grubraun ktory na poczatku nie pchal zadnej agendy i przyjal poze milego przyjemnego ziomeczke ktorego posty skrollowalem bez wnikania w tresc ?? wrozbita ktorego w sumie wczesniej jakos uniewinnilem a tez jakos przesadnie nie wnikalem w tresc jego postow ?? andrzej grubbol ktory akurat najmocniej stara sie dawac swoje czyta i pchac swoje zdanie do przodu ?? statua ktorego mialem troche jako wolnego elektrona ?? tam sie paruje jakos z grubraunem podobne ale nie wiem
bo moze byc tak ze mafia gra sobie wlasna gierke bez zbednych fajerwerkow a miasto samo sie rozpierdala ?? tak jak w tej edycji co gralem tekstowo.pl
bo jakbym mial odrzucic leppera i wrozbite ktorych jakos przesadnie nie podejrzwalem to zostaje mi czworka
duzysz gruambo statua grubraun
i taka czworka mi sie jakos kurwa srednio widzi
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 349
|
Post by Gruboku on Oct 3, 2024 11:04:46 GMT 1
w którym momencie stałem sie nagle niewinny Grubraun? leciałeś ze mną do 21.12 poprzedniego dnia w przerwie dumałem już spokojniej, bez emocji linczowych, uznałem, że twoja chęć śmierci może być szczera. spodziewam się, że w mafii byś jednak robił podchody, że "no nie mam wyboru, muszę dać w papieża" albo jebnął w niego po tym testamencie w ostatniej chwili, a nie do końca wtedy na gorąco ogarniałem, co się działo. ostatecznie harakiri odebrałem za prawdopodobnie autentyczne ogólnie wtedy byłem wzburzony, że mi papaj pada, więc to też mi wpływało na osądy Czemu nie zagrałeś więc mocniej w obronie papieża?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 11:05:10 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 3, 2024 11:05:10 GMT 1
a dlaczego się średnio widzi? bo mam taką samą, z wymiennym gruambo
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 3, 2024 11:08:16 GMT 1
Warmianin to może być Paradi, nie sądzicie?
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 3, 2024 11:08:22 GMT 1
a ten Mietek też jest imo do linczu. pytał, czemu go zacząłem z dupy w d3 podejrzewać. na moje jak ktoś gra pod to, żeby fajnie, naturalnie wyglądać w tej grze, to robi to Mietek. przecież te akcje, że kurwa Gruambo to jednak Magmar, bo odpisał "chyba ty" czy "twój stary jest rolny, zostajecie" nie były czymś, w co on wierzył na moje gość rzuca teksty bez jakiejś logiki idącej za tym, byle tylko ładnie wyglądać, "o, patrzcie, w mafii by sie tak nie zwracał na siebie uwagi". on mówi, że se sprawdza reakcje. tylko nadal nie wiemy, co z tego sprawdzania reakcji wychodzi, następnego dnia mówi, że żartował i fajrant xD kurwa dlaczego ty to przedstawissz tak ze ja pchalem te agende po prostu jak mi cos zaswitalo w lepetynie to to wrzucilem podzielilem sie swoja mysla i czekalem na odzew zeby zweryfikowac czy mi sie jakas schiza wlaczyla czy moze byc cos faktycznie na rzeczy z tym "softem" twojstarego sie skompromitowalem i zostalem szybko wyjasniony ale kurwa jak ty uznajesz to jako udawane to wersje sa dwie albo masz mnie za jakiegos jebanego day lewisa albo po prostu stosujesz jakas pchana na sile argumentacje
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 3, 2024 11:08:28 GMT 1
no ja mam bardzo podobną czwórkę i pewnie kogoś nie trafiłem, ale generalnie tam gdzieś ta mafia siedzi
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 11:09:25 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 3, 2024 11:09:25 GMT 1
Dobra, pierdolę, jak dziś padnę, to naprawdę gram w to ostatni raz, bo najwyraźniej nie chcecie ze mną grać. no czytam tę analizę Gruboku na papaja i ja nie wiem, czy jestem jebanym pelikanem, ale nie dociera do mnie, że chłop mógłby zrobić coś takiego (w sensie to co cytuję) w mafii przecież to poziom mojego debiutu, gdy obsrałem się na miętowo xD wiadomo, wydymał mnie raz tak, że aż mnie kukle swędziały i musiałem jego avatar chować, ale jak on jest w mafii to WIE, że jestem w mieście i taki szantaż to byłoby szmaciarstwo ze strony mafiozy nie widzę tego poza tym nie czułem żadnego urabiania w moją stronę Jakiś powód poza tym, że "nie zrobiłby mnie tak chlipu chlip", bo jak jeszcze raz to przeczytam to zejdę gdzie stoję. Jestem otwarty na kontrargumenty ciężko mi dać kontrargumenty z gry, no bo to taka typowa giera papieska ale mogę poręczyć, że nie zrobiłby mnie tak. to trochę obrzydliwy read z mojej strony, bo metametowy i głupio aż, bo wiem, że takich nie lubisz. ale gość wręcz poprosił, żebym go obronił, powołał się na sytuacje, gdy było na odwrót, złapało mnie to za serduszko i ja temu wierzę i liczę, że wy też uwierzycie, chociaż wiem, że z zewnątrz to może być mniej zrozumiałe momenty masz w timestampie mi ciężko go bronić argumentami z gry, bo ja mam z nim tak niejednokrotnie, że my się bratamy bez argumentów, na czutkę, że czuję się, jakbym miał podwójny limit postów, że on pisze to, co ja chciałbym napisać mógłbym wczoraj go pobronić, że o, to fajny post, tamten fajny post, ale to byłoby imo dorabianie pod tezę, więc pisałem z serducha, ale każdy to olał, ja też czułem, że ta obrona nie rezonuje, ale jak każdy ma Cię w dupie, to czujesz, że to jebnie, stąd może się to wydawać jakieś nie do końca śmiałe
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 11:11:38 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 3, 2024 11:11:38 GMT 1
Warmianin to może być Paradi, nie sądzicie? Nie no jak to on to chyba w mafii co? Chyba że zaczął coś grać wczoraj/przedwczoraj?
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 349
|
Post by Gruboku on Oct 3, 2024 11:11:49 GMT 1
Niewytłumaczalny głos gruambo na DZG przed zmianą na papieża W jego postach DZG się nie przewijał, może szczątkowo, więc co to jest? Twój stary też tak miał bezsensowne głosy. Gruambo był zwolennikiem mojej teorii ratowania mafijnego papieża więc dzg teoretycznie w ta teorie się nie wpisywał. Celowo manipulujesz? Lewkon wszedł, napisał to i stulil mordę. No nie pasuje mi to do mety niewinnego lewkonia, kurwa pamiętacie go z szachowej jak napierdalal w grze? A tutaj wejdzie, napisze posta, zacytuje kogoś bez komentarza i do nory. Powiedzcie mi czy to jemu się tak meta zmieniła czy to po prostu sztywny mafijny lewkon, który próbuje działać w ramach?
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 3, 2024 11:13:11 GMT 1
zgadza sie, wyobrażam sobie taką sale połowa ludzi bierze się za szmaty fika do siebie rzuca jedzeniem a w drzwiach stoi taki grubraun i mówi kurwa chłopaki zostawcie tego papieża oczywiście nikt na niego nie zwraca uwagi zakładam też, że chcąc uratować papieża człowiek znający realia jak on próbowałby przytoczyć swoje przyuważanie albo jakiś sprytny tejk dzięki któremu on papieża sclearował i rozsiać go po naszych chłonnych głowach ( od DZG trochę też ale mniej) broniłem go cały dzień, pisanie, że nie chciałem go obronić jest w chuj nieuczciwe i czuję się źle potraktowany. przecież ja nie poradzę nic na to, że nikt mnie nie słuchał a Voldemort deprecjonował no i kurde wszedlem w twoje posty juz w koncowce linczu jedyne co pisales w jego obronie to "zdejmijcie z papieza" "nie linczowac papieza" pisanie bodajze kilkukrotnie no to ilez mozna pisac ciagle to samo zamiast dac jakiegos konkreta typu ze no zdejmujcie z papieza bo to bo tamto
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 11:14:16 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 3, 2024 11:14:16 GMT 1
O, niewinny Gruboku też
Lepper, Giuseppe, Gruboku, chyba Mietek i Voldi, chociaż tych dwóch mam na oku
Nie róbcie mnie w chuja i współpracujmy
Ktoś widzi mafię w tym zgromadzeniu? Jeżeli tak, to gdzie?
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 3, 2024 11:14:47 GMT 1
a dlaczego się średnio widzi? bo mam taką samą, z wymiennym gruambo bo z gry zaden z tej czworki nie gra osoby ktora stara sie zarzadzac gierka gruambo duzysz minimalna aktywnosc statua cos tam probuje ale to tez nie jest wjazd od razu z buta grubraun tez taki mialki jak do tego dodam twojstarego to z calej mafii najwiecej jaj mialby statua ktorego akurat o to bym nie podejrzewal
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 11:16:18 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 3, 2024 11:16:18 GMT 1
pisał że papież nie brałby go tam pod chuja emocjonalnie problem jaki z tym mam to ten wyżej przytoczony cytat o Protasie podobał mu się Protas, mi nie teraz bronił Papieża na podstawie emocjonalności, ale Ciebie nie, mimo że historycznie mu się podobałeś w podobnym wydaniu. no, tam byłeś mniejszym cwelem. mafiacorner.boards.net/post/121000/threadmafiacorner.boards.net/post/121012/threadmafiacorner.boards.net/post/120618/threadmafiacorner.boards.net/post/120619/threadmafiacorner.boards.net/post/120987/threadmiałem wrażenie, że idzie powtórka z tego, zwłaszcza z tym jebaniem mnie myślałem, że znowu się wkurwił, że rozjebałem mu mafijną gierkę a na mafijny pisze, że by mnie kopał po mordzie xD tam też miał momenty, że trzeba go sprawdzić, a w pewnych momentach kładł głowę pod topór, ale na koniec robił rajdy ostatniej szansy, tuta tego zabrakło i stąd go czyszczę
|
|