|
Post by Mietek Baryła on Oct 3, 2024 11:16:41 GMT 1
Lewkon wszedł, napisał to i stulil mordę. No nie pasuje mi to do mety niewinnego lewkonia, kurwa pamiętacie go z szachowej jak napierdalal w grze? A tutaj wejdzie, napisze posta, zacytuje kogoś bez komentarza i do nory. Powiedzcie mi czy to jemu się tak meta zmieniła czy to po prostu sztywny mafijny lewkon, który próbuje działać w ramach? no mi wlasnie ta meta zaczela przypominac niewinnego magmara na ktorym ukrecilem lincz tam tez sie nie odnosil konkretnie do gry tylko zachowywal sie jak obrazone dziecko ale tez tak wygladal troche w innych edycjach gdy ta mafia byl
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 3, 2024 11:19:35 GMT 1
no czytam tę analizę Gruboku na papaja i ja nie wiem, czy jestem jebanym pelikanem, ale nie dociera do mnie, że chłop mógłby zrobić coś takiego (w sensie to co cytuję) w mafii przecież to poziom mojego debiutu, gdy obsrałem się na miętowo xD wiadomo, wydymał mnie raz tak, że aż mnie kukle swędziały i musiałem jego avatar chować, ale jak on jest w mafii to WIE, że jestem w mieście i taki szantaż to byłoby szmaciarstwo ze strony mafiozy nie widzę tego poza tym nie czułem żadnego urabiania w moją stronę ciężko mi dać kontrargumenty z gry, no bo to taka typowa giera papieska ale mogę poręczyć, że nie zrobiłby mnie tak. to trochę obrzydliwy read z mojej strony, bo metametowy i głupio aż, bo wiem, że takich nie lubisz. ale gość wręcz poprosił, żebym go obronił, powołał się na sytuacje, gdy było na odwrót, złapało mnie to za serduszko i ja temu wierzę i liczę, że wy też uwierzycie, chociaż wiem, że z zewnątrz to może być mniej zrozumiałe momenty masz w timestampie mi ciężko go bronić argumentami z gry, bo ja mam z nim tak niejednokrotnie, że my się bratamy bez argumentów, na czutkę, że czuję się, jakbym miał podwójny limit postów, że on pisze to, co ja chciałbym napisać mógłbym wczoraj go pobronić, że o, to fajny post, tamten fajny post, ale to byłoby imo dorabianie pod tezę, więc pisałem z serducha, ale każdy to olał, ja też czułem, że ta obrona nie rezonuje, ale jak każdy ma Cię w dupie, to czujesz, że to jebnie, stąd może się to wydawać jakieś nie do końca śmiałe hahahahaha pincet postow zdejmujcie z grubola ale nie chcial dac argumentow bo by dorabial pod teze zakopales sie do kolan w rowie pelnym ekskrementow ciekawe czy komus uda sie ciebie z niego wyciagnac
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 3, 2024 11:21:20 GMT 1
niech ktos powie ze sie stunelowalem na grubraunie i zebym dojrzal w nim miasto bo juz sam nie wiem
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 3, 2024 11:22:20 GMT 1
ja nie powiem
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 3, 2024 11:25:24 GMT 1
tak w ogole czy komus bedzie sie chcialo poswiecic w chuj czasu i wylapac kiedy dany gracz oddal swoj ostatni glos przy danym linczu ??
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 11:26:49 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 3, 2024 11:26:49 GMT 1
ale piranie jebane
teraz właściwie każdy post i zachowanie będzie interpretowane za mafijne pod tezę xD
wkurwiliście mnie
spróbuję se złożyć jakąś sensowną czwórkę ale imo Mietek dopycha kijem, od niego ten skład trzeba zacząć budować
nie wiem, czy pasuje z voldemortem, muszę doczytać interakcje
drugi najprawdopodobniej rambo
jak ten warmianin to paradoks, to faktycznie może być w mafii, powinno się wyciągnąć z niego tożsamość albo leci
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 3, 2024 11:27:09 GMT 1
nie wiem, czyli de fakto wykonałeś dwa posty broniące, jeden dzień wcześniej i drugi o 13.
miałeś na przeciwwadze mnie i uważam, że wątpliwość montiego odnośnie protasa celna bo zrobiłem zwielokrotnionego protasa. Protasem miałem w dupie czy mnie zlinczujecie a tutaj chciałem zostać zlinczowany.
czyli biorąc Twój miastowy punkt widzenia. Miałeś tego Papieża z argumentami, które przed chwilą w głowie przytoczyłeś i miałeś mnie ze świadomością co gram. I zagrałeś ostatecznie tak jak zagrałeś, a w nocy po zejściu biasu dotarło do Ciebie że jestem niewinny
kurwa, analizuje to z otwartą głową i to jest coraz trudniejszy do przyjęcia punkt widzenia, powiem szczerze
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 11:29:03 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 3, 2024 11:29:03 GMT 1
mnie interesuje to, że ja miałem Grubollo i Papieża razem w mafii i uznałem, że Grubollo się podkłada, żeby zleciał on a nie Papież Grubol - Zła
jak mi wynik linczu to pierdolnął, to jestem trochę bardziej skłonny uwierzyć, że Grubollo może być niewinny
a dla Brauna w sumie nic się nie zmieniło XD
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 3, 2024 11:29:41 GMT 1
Warmianin to może być Paradi, nie sądzicie? Nie no jak to on to chyba w mafii co? Chyba że zaczął coś grać wczoraj/przedwczoraj? nie zaczął i jak to on to możliwe. @lepper
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 11:29:59 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 3, 2024 11:29:59 GMT 1
Gary grał miastowo od niedzieli to dlaczego nie zrobiłeś nic by przekierować ten lincz? to też ciekawe
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 3, 2024 11:30:03 GMT 1
ale piranie jebane teraz właściwie każdy post i zachowanie będzie interpretowane za mafijne pod tezę xD wkurwiliście mnie spróbuję se złożyć jakąś sensowną czwórkę ale imo Mietek dopycha kijem, od niego ten skład trzeba zacząć budować nie wiem, czy pasuje z voldemortem, muszę doczytać interakcje drugi najprawdopodobniej rambo jak ten warmianin to paradoks, to faktycznie może być w mafii, powinno się wyciągnąć z niego tożsamość albo leci chujem dopycham no jak ja mam porownanie do czynu spolecznego to tutaj nie widze dobrej woli twoja dobra wola wzgledem mnie byla wtedy kiedy to dla ciebie bylo wygodne kiedy ukasilem to nagle obrot na piecie
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 3, 2024 11:31:53 GMT 1
to dlaczego nie zrobiłeś nic by przekierować ten lincz? to też ciekawe ale nie wygląda na mafia/mafia w sumie
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 11:32:44 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 3, 2024 11:32:44 GMT 1
to też ciekawe ale nie wygląda na mafia/mafia w sumie ja mam dzg niewinnego :/
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 3, 2024 11:37:42 GMT 1
ale nie wygląda na mafia/mafia w sumie ja mam dzg niewinnego :/ może dobrze może źle ale podchodząc uczciwie technicznie miał tak samo papieża za niewinnego i stało się jak sie stało(nie wiem czy w ogóle był przy linczu) z tym, że on na mój temat napisał to ja mam wrażenie że przejebałem sobie u wszystkich po kolei, najpierw chcieli mnie wyjebać potem przestają poważać, nie wiem. Dla mnie odklejenie i bezrefleksyjność, albo zasłonięcie się tym samym. Kto pierwszy klarował statue jako mafioze, on czy Ty?
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 3, 2024 11:37:59 GMT 1
kurwa ziomek może Ty masz eastgruba na plecach i nawet nie wiesz
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 11:39:44 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 3, 2024 11:39:44 GMT 1
rozważam to, ale stricte z gry to Grubbraun jest o wiele bardziej mafijny, a ten DZG pasuje do kompletnie innego składu
jakiegoś DZG, Grurambo, Warmianin, chujwie
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 3, 2024 11:40:13 GMT 1
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 349
|
Post by Gruboku on Oct 3, 2024 11:41:22 GMT 1
kurwa ziomek może Ty masz eastgruba na plecach i nawet nie wiesz A ty co, nagle chęci na grę nabrales?
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 3, 2024 11:42:24 GMT 1
wstyd mi troche za siebie próbuje odkupić winy
poza tym teraz wychodzi troche jakby na moje
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 3, 2024 11:42:56 GMT 1
Nie no jak to on to chyba w mafii co? Chyba że zaczął coś grać wczoraj/przedwczoraj? nie zaczął i jak to on to możliwe. @lepper PARADOKS NIE GRA
|
|