M. Otyłek
EdycjaGruba#
Limit Postów: 119
|
Post by M. Otyłek on Sept 26, 2024 23:14:15 GMT 1
Podoba się rozumowi, ale miastem/niewinnym nie nazwę dopóki nie trafi w moje serce mnie się szef mniej podoba od don vita a tego Kaku ładowałbyś do wora? w kontekście tego: mafiacorner.boards.net/post/138311/thread Kurwa dużo wątków, ja dopiero ogarnąłem połowę Grubasów z tego uniwersum xD Szczerzę, to chuj wie, jak czytałem rozgrywkę to nie zapadł mi w pamięć ten Kaku bardziej niż Stańczyk czy Giuseppe. Więc na ten moment bez zdania
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 26, 2024 23:14:47 GMT 1
na tym etapie dużo ważniejsze od czytania postów jest czytanie intencji ja bym w pierwszej kolejności sugerował popracować nad czytaniem ze zrozumieniem ja bym sugerował popracować nad czytaniem intencji (jeśli jesteś niewinny), dobranoc.
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 26, 2024 23:15:52 GMT 1
ja nie muszę czytać swoich intencji, bo je znam xD chłopie
no i chuj, pora na csa
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 26, 2024 23:16:27 GMT 1
Ciekawe bo mnie Kaku zapadł w pamięć od razu jak na kiblu zaczałem od bodaj 17 strony czytać rozgrywkę (potem się cofnąłem do pierwszych stron) i akurat urabianko robił. Jak Grubciej niewinny to akcje Kaku na winnego wzrastają. Albo odwrotnie jak Kaku winny, to Grubciej może być niewinny, bo po co by go urabiał.
|
|
|
Post by Grubol Szef on Sept 26, 2024 23:16:37 GMT 1
Z 2 powodów: po pierwsze taka trochę pochodna tego, co zarzucam też Tobie - napalenie na merytoryczną grę od początku, ale nieudolne wykonanie, po drugie tożsamość (po tym poście z punktami pomyślałem, że to sojusznik Biura Podróży TUI, więc od razu napisałem, że jest do rozjebania, ale nie jestem już tak pewien). W tym pierwszym argumencie chodzi mi przede wszystkim o to, że atakuje tak, jakby nie wiedział jak się do tego zabrać. A to raczej cecha mafiozów. Zobacz sobie na tego posta: Gość, który chce grać od samego początku, czepia się Rambo na pierwszej stronie a w tym poście mamy tak: -wtrącenie, że co do niego się Mietek myli; -Grubbolone jest tak mafijny, że to aż przerysowane, czyli pewnie też się Mietek myli (a niby dlaczego? Czy nie można założyć, że ktoś kurewsko mafijny jest po prostu w mafii?); -o Braunie to mu się nie chce myśleć (ale analizować sytuację z wejściem Rambo to mu się chciało); -nie rozpatruje zupełnie, czy Mietek to tak celowo niecelnie atakuje, czy może właśnie ta niecelność go uniewinnia. Dla mnie bardzo słaby post. Bo to nie był atak. Nie każda interakcja w tej grze musi być atakiem albo lizaniem się po chuju. Ja byłem niewinny i napisałem dobry wieczór i poszedłem. W moim przypadku nie było ataku, ale nawet gdyby był, to zapewniam, że bym poszedł. Byłeś? No ale to jest tak: witasz się -> idziesz bo masz wyjebane, spoko witasz się -> dostajesz atak -> nie odpisujesz na niego bo masz wyjebane i idziesz, spoko witasz się -> dostajesz atak -> piszesz drugiego posta kreacyjnego, olewasz atak, idziesz no dla mnie ten trzeci przypadek jest już dziwnyFaktycznie jest subtelna różnica.
No jak byłem to jestem nadal bo nie umarłem, nie?
|
|
|
Post by jabba the hutt on Sept 26, 2024 23:17:16 GMT 1
Kurwa dużo wątków, ja dopiero ogarnąłem połowę Grubasów z tego uniwersum xD Szczerzę, to chuj wie, jak czytałem rozgrywkę to nie zapadł mi w pamięć ten Kaku bardziej niż Stańczyk czy Giuseppe. Więc na ten moment bez zdania To samo. Wszyscy m się dwoją i troją i rozmywają. Będzie boleśnie. Czyli jak zawsze.
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 26, 2024 23:18:36 GMT 1
ja nie muszę czytać swoich intencji, bo je znam xD chłopie no i chuj, pora na csa intencji innych graczy, twój głos raczej nie sugeruje byś na nie zwracał uwagę. Wiem kiedy głos na mnie może być zasadny (głównie kiedy jestem w mafii albo nie chce mi się grać i coś odwalam), a tutaj głos na mnie jest absurdalny, więc albo nie czytasz dobrze moich intencji i skupiasz się jedynie na formie (twoim zdaniem streszczenie) albo sam nie masz dobrych intencji i wygodnie Ci głosować na mnie. Tak czy siak chujowo.
|
|
|
Post by Grubol Szef on Sept 26, 2024 23:21:28 GMT 1
Przy czym Grubdemort to był mój taki cichy podejrzany. Dość mocno reakcyjny sposób gry odhaczony. Interakcja z Gruboku odhaczona. Dyskredytacja Ricka cy Papież odhaczona i może się rozejść. Nie widziałem tam nawet próby szukania prawdy. Ten post w zestawieniu z tymi kocopołami co Grubolone pisał o Goku, jest tak dziwnie celny, że podejrzewam Grubdemorta i Grubolone o bycie razem w mafii.
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 26, 2024 23:25:14 GMT 1
ja nie muszę czytać swoich intencji, bo je znam xD chłopie no i chuj, pora na csa intencji innych graczy, twój głos raczej nie sugeruje byś na nie zwracał uwagę. Wiem kiedy głos na mnie może być zasadny (głównie kiedy jestem w mafii albo nie chce mi się grać i coś odwalam), a tutaj głos na mnie jest absurdalny, więc albo nie czytasz dobrze moich intencji i skupiasz się jedynie na formie (twoim zdaniem streszczenie) albo sam nie masz dobrych intencji i wygodnie Ci głosować na mnie. Tak czy siak chujowo. chłopie, jednak polecam kurs czytania ze zrozumieniem, jeżeli uważasz, że tam forma była dla mnie najważniejsza dosłownie napisałem, że chodzi o to, że wchodzisz z pierwszym postem starając się pokazać "merytorykę", ergo próbujesz wejść i wyglądać dobrze, w momencie kiedy gra się już toczy, starasz się pokazać, że wiesz co się dzieje dla mnie intencją nie jest tu popchnięcie rozgrywki do przodu, tylko pokazanie "patrzcie, też mam ready, pochwalcie mnie" już lepiej byś dla mnie wyglądał, jakbyś napisał jakieś kreacyjne gówno
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Sept 26, 2024 23:27:45 GMT 1
W sumie Voldi, bo tak sobie myślałem jeszcze nad tobą i jedna rzecz mnie zainteresowała Gratuluję, jak nie jesteś jakimś pojebem to raczej byś teraz nie bronił tego mafiaka w taki sposób. Wycofuję chwilowo tego gagatka - Wróżbitę ze składu mafii. Co sądzisz Ricky? W tym poście wyżej piszesz o mnie tak, jakbyś nie wiedział, kto zacz - "jak nie jesteś jakimś pojebem to bla bla", ja odnoszę wrażenie że tu piszesz do osoby nierozpoznanej Problem z Tobą gagatku mam taki, że posiadam nieodparte wrażenie że moje akcje u Ciebie spadły w momencie jak Cię wjebałem do mafii. A zrobiłem to też na podstawie zapytania tegoż samego Grubola - Szefa zadanego w pewnym momencie, tylko no tutaj jest to o wiele bardziej miękkie dla mnie niż Szef - Grubolone. Ale gierkę, oceniając tylko Ciebie i Twój posting masz na dość dużej rozpiętości, więc musiałbyś skillowo dojechać, żeby tak się prezentować w mafii. Muszę przemyśleć jak w ogóle na mój obraz gry wpływa to że jest pięciu mafiozów, bo przy pięciu nie wierzę że wszyscy zaczęliby omijać tego Grubolone albo zbijać na niego credo, któryś mógłby jednak robić za adwokata, bo byłoby to zachowanie - jak wspomniałem - kurewsko nieracjonalne dla mafii. Zapraszam do jebania natomiast, zobaczymy kto siła a kto kiła. a tu "musiałbyś skillowo dojechać, żeby tak się prezentować w mafii" - piszesz tak, jakbyś jednak wiedział gdzie posty dzieli niecałe 10 minut we no wyjaśnij, o co tu się rozchodzi, czy ja coś źle zrozumiałem, czy co nie wiem kim jesteś i taki ogólny apel jak jesteście w mieście to przestańcie robić analizę językową, to nie 2013 rok drugi post którego mi szkoda w tej edycji, pierwszy był w odpowiedzi do papieża
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Sept 26, 2024 23:29:51 GMT 1
Przy czym Grubdemort to był mój taki cichy podejrzany. Dość mocno reakcyjny sposób gry odhaczony. Interakcja z Gruboku odhaczona. Dyskredytacja Ricka cy Papież odhaczona i może się rozejść. Nie widziałem tam nawet próby szukania prawdy. Ten post w zestawieniu z tymi kocopołami co Grubolone pisał o Goku, jest tak dziwnie celny, że podejrzewam Grubdemorta i Grubolone o bycie razem w mafii. O, to samo pytanie co do Grubolone w takim razie do Ciebie. Poszukaj se które. No i chyba dwóch jebnęlim, tak coś czuję po tych fikołasach Szefa teraz, który się nastawia lekutko na fajty ze mną po linczu Grubolone. Dobre i to, przynajmniej w pierwszym mordzie nie zlecę.
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 26, 2024 23:29:56 GMT 1
intencji innych graczy, twój głos raczej nie sugeruje byś na nie zwracał uwagę. Wiem kiedy głos na mnie może być zasadny (głównie kiedy jestem w mafii albo nie chce mi się grać i coś odwalam), a tutaj głos na mnie jest absurdalny, więc albo nie czytasz dobrze moich intencji i skupiasz się jedynie na formie (twoim zdaniem streszczenie) albo sam nie masz dobrych intencji i wygodnie Ci głosować na mnie. Tak czy siak chujowo. chłopie, jednak polecam kurs czytania ze zrozumieniem, jeżeli uważasz, że tam forma była dla mnie najważniejsza dosłownie napisałem, że chodzi o to, że wchodzisz z pierwszym postem starając się pokazać "merytorykę", ergo próbujesz wejść i wyglądać dobrze, w momencie kiedy gra się już toczy, starasz się pokazać, że wiesz co się dzieje dla mnie intencją nie jest tu popchnięcie rozgrywki do przodu, tylko pokazanie "patrzcie, też mam ready, pochwalcie mnie" już lepiej byś dla mnie wyglądał, jakbyś napisał jakieś kreacyjne gówno ergo dostałem głos za to, że dałem swoje odczyty. Jest to absurdalne i na tym zakończę, bo za 4 godziny wstaję
|
|
|
Post by Grubol Szef on Sept 26, 2024 23:31:15 GMT 1
Sprzeciw! Było niemafijne.
Wybaczcie kochani, że mnie nie było. Ciężko jest gotować dla takiej liczby Gruboli.
A gdzie konkretnie było to szukanie przyjaciół? Zacytuj posty. Uuuu, ale dokonałem obnażenia! Grubleone zrobił tak, że przyatakował Goku i jak zaczął być o to kwestionowany, to na siłę sobie wymyślał argumenty pod tezę, żeby pokazać, czemu podejrzewa Goku. mafiacorner.boards.net/post/138227 Przecież tu wszystko jest maksymalnie pod tezę. Nie wierzę w tak fundamentalnie niedorzeczne szukanie prawdy u miastowego Grubleone.
Ciężko mi uwierzy, że to naturalnie tu progresowało i moim zdaniem ledwo Szef wszedł do gierki to Grubolone wpierdolił go na minę wychodząc na spalonego mafiozę, więc trzeba było wajchować z niewinnego wejścia na jakąś argumentację, żeby creditsy podbić. No nie wierzę nic a nic, że winny Grubolone nie daje winnego Szefa, a winnego Grubolone jestem pewien, ale możesz Szefu jakoś dokładnie i w detalach opisać swój proces wejścia w rozgrywkę, początkowe spostrzeżenia, czemu wejście Grubolone niemafijne, no takie wiesz, rozszerzające rzeczy. "No nie wierzę nic a nic" - Mam nadzieję, że to tylko hiperbola inaczej narażasz się na śmieszność. "Ciężko mi uwierzyć, że to naturalnie tu progresowało" - Otóż jak najbardziej naturalnie. Przywitałem się, wyszedłem, bo musiałem, wróciłem. Czytałem chronologicznie i na bieżąco odpisywałem. Przeczytałem wejście Grubolone, które było maks kreacyjne i ktoś tam stwierdził, że mafijne to napisałem, że nie mafijne. Potem zobaczyłem, w jaki sposób tłumaczy się z tego atakowania Goku, więc zapytałem o przytoczenie konkretnych postów. Przytoczył i nawet nie przeczytałem tego, co napisało albo przytoczył, tylko zobaczyłem, że bardzo szybko dostał dwie wyśmiewające go odpowiedzi, więc napisałem, że "obnażyłem". Potem dopiero sam przeczytałem ten jego post, gdzie cytuje i tłumaczy co mu się nie podobało u Goku i wtedy uznałem, że to nie jest proces myślowy miastowego, że to jest mafiozo piszący pod tezę.
Proste.
Zapytałem o przytoczenie konkretnych postów, bo tam był taki okres, gdzie dyskusja wyglądała tak, że z jednej strony się Grubolone opiera, że tam było przymilanie się a ktoś inny, że był pressing, a nie przymilanie się, więc chciałem konkretne posty.
A jak już dostałem od Grubolone konkretne posty, wraz z dopiskami co myślał, gdy je czytał, to uznałem, że no nie ma chuja we wsi, że to niewinny jest.
I to źle wygląda, gdy powodem, by rozpowiadać, że jestem w mafii z Grubolone, okazuje się tak błaha rzecz, jak to, że przeszedłem z obrony do ataku podczas nadrabiania.
|
|
|
Post by Grubol Szef on Sept 26, 2024 23:43:10 GMT 1
Grubo zaczęliście. Jestem na 12 stronie. Rick wygląda na mafiozę. Voldemort miasto. Dobre odczyty daje. Grubolone zaczął mafijnie, ale skubany poszedł w merytorykę zamiast skryć się do dziury, więc na dwoje babka wróżyła, ale jeśli jest w mafii, to jest dla niej nie do odratowania, więc pewnie pójdą w niego jakieś strzały od mafii. Ten Kuku czy jakoś tak jeszcze mi się nie podobał, wyczuwam duży współczynnik prób urabiania innych. Knur z Mazur trochę obok gry przechodzi. Mietek wygląda legitnie. Gruboku mnie kupił tym pytaniem o to na jakiej podstawie Voldemort odczytywał, może być niewinny. Lepper też niewinnie na początku, ale tu kreacja/inteligencja może co nie co przesłaniać. Papież się bawi w odniesienia do dawnych edycji, trochę jakby kumpli szukał? Gruambo znalazł czas na gifowy avatar, wpis kreacyjny, ale do gry się nie pali. To jest bardzo niewinne też.
Dobry zły i Gruby, Papież, Rick Astley, Wróżbita, Grubraun, Gruboku, Mietek. To są zaproszeni na kolację.
Mam delikatne wątpliwości co do Papieża, największe z tej grupy, ale niech będzie.
I też intryguje mnie. Dlaczego ty mi Grubolone ani razu nie odpowiedziałeś pomimo tego, że ja tyle razy w ciebie uderzyłem? Dlaczego?
|
|
|
Post by Rick Gruboll on Sept 26, 2024 23:49:27 GMT 1
w chuj niewinnych mamy na tych stronach ziomki
|
|
|
Post by Grubol Szef on Sept 26, 2024 23:50:23 GMT 1
Ciężko mi uwierzy, że to naturalnie tu progresowało i moim zdaniem ledwo Szef wszedł do gierki to Grubolone wpierdolił go na minę wychodząc na spalonego mafiozę, więc trzeba było wajchować z niewinnego wejścia na jakąś argumentację, żeby creditsy podbić. No nie wierzę nic a nic, że winny Grubolone nie daje winnego Szefa, a winnego Grubolone jestem pewien, ale możesz Szefu jakoś dokładnie i w detalach opisać swój proces wejścia w rozgrywkę, początkowe spostrzeżenia, czemu wejście Grubolone niemafijne, no takie wiesz, rozszerzające rzeczy. to jest celne, ja mimo że kurde sporo mam momentów gdzie z merytoryczną warstwą postów Szefa się zgadzam, to gdzieś mi podświadomie nie siedzi jego ton, mam wrażenie, że sporo rzeczy pisze w konwencji jakiejś dziwnej pokazówki zdecyduj się voldi czy jesteś gitem, czy chujem, bo nie wiem, czy cię jebać Nie ma pokazówki. Po prostu jestem tak zajebisty, że mój zwykły sposób bycia odczytujecie jako próbę pokazania się.
Dorzucam Grubola poczwarkę do kolacji.
Zamknę te mafie na takiej patelni, że nawet jak mnie zabiją, to będą się dalej gotować, bo palnik nie zgaśnie.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 23:53:25 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 26, 2024 23:53:25 GMT 1
w chuj niewinnych mamy na tych stronach ziomki Dawaj wymieniaj po kolei
|
|
|
Post by Rick Gruboll on Sept 26, 2024 23:57:38 GMT 1
w chuj niewinnych mamy na tych stronach ziomki Dawaj wymieniaj po kolei nie no chyba nie chcę teraz z sześć osób jestem w stanie stownleanować i do dwóch-trzech muszę dojrzeć, bo mi trochę rzeczy nie leży, ale nie muszą od razu w mafii być jak na d0 to uważam, że jest względny porządek idę sb
|
|
|
Post by Grubol Szef on Sept 26, 2024 23:58:37 GMT 1
Dobra wypierdolić Ricka Astleya.
Zmarnował dobremu chłopakowi posta. Mi zmarnował czas. A napisał nic.
I sobie zmarnował 2 posty. I w sumie mi też posta.
|
|
|
Post by Rick Gruboll on Sept 27, 2024 0:07:09 GMT 1
|
|