|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 11:44:03 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 3, 2024 11:44:03 GMT 1
rozważam to, ale stricte z gry to Grubbraun jest o wiele bardziej mafijny, a ten DZG pasuje do kompletnie innego składu jakiegoś DZG, Grurambo, Warmianin, chujwie Dlaczego ci Dzg z Braunem nie pasuje?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 11:44:17 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 3, 2024 11:44:17 GMT 1
nie zaczął i jak to on to możliwe. @lepper PARADOKS NIE GRA A to chuj wi dalej w takim razie
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 349
|
Post by Gruboku on Oct 3, 2024 11:44:22 GMT 1
mnie interesuje to, że ja miałem Grubollo i Papieża razem w mafii i uznałem, że Grubollo się podkłada, żeby zleciał on a nie Papież Grubol - Zła jak mi wynik linczu to pierdolnął, to jestem trochę bardziej skłonny uwierzyć, że Grubollo może być niewinny a dla Brauna w sumie nic się nie zmieniło XD Jaki był Twój plan na dziś jakbyśmy wczoraj trafili winnego? Czemu dazyles do linczu albo albo zamiast dac się wykreować kandydatom? Czemu grubolllo wczoraj był w dwójce a dziś go nie rozpatrujesz?
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 3, 2024 11:45:08 GMT 1
A Ty Grubollo tak nagle przestałeś dobrze czytać moją grę, że nie widzisz mojej niewinności? Czy nie chcesz widzieć?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 11:45:11 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 3, 2024 11:45:11 GMT 1
Gruambo cho no tu
Jaką masz mafię i dlaczego? Kto nas robi w chuja?
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 3, 2024 11:45:55 GMT 1
nie wiem kiedy ją dobrze ostatnio widziałem, założenie chyba nieaktualne
bardziej aktualne byłoby gdybym zapytał A TY?
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 3, 2024 11:46:04 GMT 1
rozważam to, ale stricte z gry to Grubbraun jest o wiele bardziej mafijny, a ten DZG pasuje do kompletnie innego składu jakiegoś DZG, Grurambo, Warmianin, chujwie Dlaczego ci Dzg z Braunem nie pasuje? haha właśnie sobie zdałem sprawę, że gdybym był w mafii to idealnie bym z Braunem pasował, bo nakurwiałem w niego jak wszyscy go bronili xD to jest w sumie bardzo celna uwaga no ale na szczęście nie jestem
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 11:49:04 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 3, 2024 11:49:04 GMT 1
Jaki defuse od razu poszedł 🤔
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 3, 2024 11:49:46 GMT 1
Natomiast już abstrahując od koloru Warmianina, nawet jeśli jest czerwony, czy ktoś dopuszcza, że cała trójka głosująca na niego gdy padał Twój Stary: Grubollo, Mietek, Statua jest niewinna?
Bo dla mnie to taki najprostszy punkt zaczepienia, że no kurwa któryś mafiak tam siedział, więc niewinny z tego grona powinien mieć o tyle łatwiej w ocenie sytuacji.
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 3, 2024 11:49:50 GMT 1
jaki to jest wąż
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 3, 2024 11:53:51 GMT 1
Natomiast już abstrahując od koloru Warmianina, nawet jeśli jest czerwony, czy ktoś dopuszcza, że cała trójka głosująca na niego gdy padał Twój Stary: Grubollo, Mietek, Statua jest niewinna? Bo dla mnie to taki najprostszy punkt zaczepienia, że no kurwa któryś mafiak tam siedział, więc niewinny z tego grona powinien mieć o tyle łatwiej w ocenie sytuacji. w tym punkcie zakładasz, że ktoś z tej czwórki bronił Twojego starego głosami. Kiedy mamy jawne i było jasne jaką przewagą głosów leci nie wiem jak z punktu widzenia Mietka, ale ja ze statuą wtedy gadaliśmy nad zasadnością linczu twój stary/warmianin i mając taką wystawkę do pustej pod podkładkę żeby wysłać głos w lecącego winnego żaden nie skorzystał i wygłupiliśmy się z głosem na warmianina(albo sie nie wygłupiliśmy ale nie skorzystaliśmy z okazji) ja widzę jak to głupio zadziałało u mnie niewinnego i statua zrobił to samo. Mało to mafijne, a samo zakładanie obrony twojego starego - no prosze cie
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 11:55:09 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 3, 2024 11:55:09 GMT 1
Natomiast już abstrahując od koloru Warmianina, nawet jeśli jest czerwony, czy ktoś dopuszcza, że cała trójka głosująca na niego gdy padał Twój Stary: Grubollo, Mietek, Statua jest niewinna? Bo dla mnie to taki najprostszy punkt zaczepienia, że no kurwa któryś mafiak tam siedział, więc niewinny z tego grona powinien mieć o tyle łatwiej w ocenie sytuacji. No ja tak np Uważam że ten warmianin był bardzo tricky slotem na zostawienie swojego głosu dla mafiozy bo 1) chuj wie co zrobi, paradoksalnie zbierał w temacie jakieś uniewinnienia mimo dziwacznej gry 2) łatwo głosujących na niego oskarżyć o nawalanie w prosty cel, bo glon, bo w kreacji, bo coś tam 3) ustawiasz się celowo z boku trwającego konfliktu na świeczniku i zwracasz tym na siebie uwagę Tu mafia potencjalnie mogłaby być ale nie widzę argumentu za tym, że MUSI
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 3, 2024 11:55:56 GMT 1
kurwa Grubollo jesli jestes niewinny to masz teraz najprostsza gierke na swiecie, widzisz mniej wiecej kto Cie bierze pod wlos, kto Cie stara sie dobic, kto przewiduje twoja niewinnosc, a kto slepo wierzy w twoja wine, chciałbym być na twoim miejscu w takim wypadku, bo to swietna pozycja do wygrania miastu gierki
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 3, 2024 11:56:08 GMT 1
Natomiast już abstrahując od koloru Warmianina, nawet jeśli jest czerwony, czy ktoś dopuszcza, że cała trójka głosująca na niego gdy padał Twój Stary: Grubollo, Mietek, Statua jest niewinna? Bo dla mnie to taki najprostszy punkt zaczepienia, że no kurwa któryś mafiak tam siedział, więc niewinny z tego grona powinien mieć o tyle łatwiej w ocenie sytuacji. ja to juz nie pamietam dlaczego akurat w niego dalem
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 11:56:44 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 3, 2024 11:56:44 GMT 1
A, i to jeszcze było jak leciał Twoj Stary
No to imo mafia tym bardziej nie miała interesu w strzale w bok, tym bardziej w jakiegoś warmianina
Nie pamiętam kto tam był głównym kontrkandydatem wtedy
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 3, 2024 11:58:05 GMT 1
ja na przykladm wzmacniam sie w odczytaniu niewinnosci grubollo tym ze pomimo wiekszosci miasta przeciwko sobie dalej cisnie swoj wajb nie stara sie wywrocic sie swojej gry do gory nogami a takie cos widze u grubrauna
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 3, 2024 12:01:00 GMT 1
ha ja uważam, że Warmianin był zostawiony jako glon do zlinczowania, w przeciwienstwie do glonow nie do zlinczowania, choc Jabbe moze i by wczesniej chcieli. a jak sie nagle ustawil wagonik na twojego starego to mafiozo ma troche trudniej sie dolaczyc jesli nic wczesniej o nim nie pisal szczegolnego, bo wtedy to zawsze bardziej podejrzanie wyglada. A tak cyk glos w Warmianina, bo podejrzany, bo nic o grze nie pisze i odbębnione.
nie wiem może jestem zaczadzony tą wizja niewinnosci warmianina
tym bardziej, ze jak pamietam srodek wagoniku tworzylem ja i voldi, ktorego mam za niewinnego, wiec pozniej mafia musialaby dobijac starego co zawsze jest podejrzane, a tak glos w bok w warmianina i w sumie luz, bo sie chlop nie odwinie.
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 3, 2024 12:01:01 GMT 1
Natomiast już abstrahując od koloru Warmianina, nawet jeśli jest czerwony, czy ktoś dopuszcza, że cała trójka głosująca na niego gdy padał Twój Stary: Grubollo, Mietek, Statua jest niewinna? Bo dla mnie to taki najprostszy punkt zaczepienia, że no kurwa któryś mafiak tam siedział, więc niewinny z tego grona powinien mieć o tyle łatwiej w ocenie sytuacji. ja to juz nie pamietam dlaczego akurat w niego dalem teraz wszedlem w glosy i prawdopodobnie skopiowalem glos grubollo
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 3, 2024 12:02:44 GMT 1
ha ja uważam, że Warmianin był zostawiony jako glon do zlinczowania, w przeciwienstwie do glonow nie do zlinczowania, choc Jabbe moze i by wczesniej chcieli. a jak sie nagle ustawil wagonik na twojego starego to mafiozo ma troche trudniej sie dolaczyc jesli nic wczesniej o nim nie pisal szczegolnego, bo wtedy to zawsze bardziej podejrzanie wyglada. A tak cyk glos w Warmianina, bo podejrzany, bo nic o grze nie pisze i odbębnione. nie wiem może jestem zaczadzony tą wizja niewinnosci warmianina tym bardziej, ze jak pamietam srodek wagoniku tworzylem ja i voldi, ktorego mam za niewinnego, wiec pozniej mafia musialaby dobijac starego co zawsze jest podejrzane, a tak glos w bok w warmianina i w sumie luz, bo sie chlop nie odwinie. nie chce torpedowac tego pomyslu ale te 3 glosy na warmianinie to bylo juz po wrzucie volva o tym ze idzie masowka na twojstarym poza tym dlaczego skupiasz sie na glosach na warmianinie a nie szukasz tego goscia ktory chcial sie usadzic na masowkowanym twojstarym pomimo braku wspominania go na wczesniejszym etapie ??
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 3, 2024 12:04:13 GMT 1
no bo dlaczego zakladasz ze ciezej jest sie tam dolozyc do twojstarego a na warmianinie juz latwiej ?? ja go raczej nie wymienialem wsrod kandydatow do linczu a i tak poslalem na niego w fazie wajchy dla mnie wlasnie wygodniejsze byloby dolaczenie do wagoniku skoro bylo tam tak duzo osob ze jakos bylbym w stanie pozostac niezauwazonym
|
|