|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 3, 2024 12:04:37 GMT 1
plus mafia nie jest glupia i gdzies jakies rozparowanie poszlo, wiec no kurwa, teoretycznie gdyby zbytnio nie rozparowywali tylko grali zespolowo, to mozna tego grubollo z mojej mafii wykluczyc i idzie grubraun ze statua ramie w ramie, bronia grubambo mniej lub bardziej posrednio, dobrze sie pozycjonuja wzgledem papieza.
tylko wtedy kto czwarty? ten warmianin? Kaku? Dużysz?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 12:05:02 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 3, 2024 12:05:02 GMT 1
Nie no Mietek będzie niewinny, to nie meta mafiozy Mietka
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 3, 2024 12:06:43 GMT 1
ja sie tu glowie a Squbi juz pewnie dawno to na cmentarzu rozwiazal
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 12:07:03 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 3, 2024 12:07:03 GMT 1
A, i to jeszcze było jak leciał Twoj Stary No to imo mafia tym bardziej nie miała interesu w strzale w bok, tym bardziej w jakiegoś warmianina Nie pamiętam kto tam był głównym kontrkandydatem wtedy znaczy z tymi głosami na warmianina to ważny jest kontekst, tam statua pisała, żeby pokręcić presję na slocie, dla mnie to neutralne zachowanie, ani mafijne ani miastowe, jest wytłumaczenie z obu frakcji, tam też miałem głos przez chwilę kontrkandydatem był rambo, o dziwo skończył z jednym głosem, papieża - tam nie powinno być więcej? mniej zwracałoby uwagę pomyślałem, że jak rambo byłby niewinny, to by dostał jakieś głosy, ale to nie takie proste: jak rambo winny - można zostawić głos na koledze bez przypału, potem te glosy nie byłyby obciążające, gdy rambo padnie, więc ten ostateczny brak głosów byłby na plus rambo chyba że ten Rambo był realnie zagrożony i wiązali z nim większe nadzieje niż z twoim starym ALE CHYBA nie było ostatecznie szansy, że ten rambo padnie, ale to moje odczucie pytanie do wszystkich, czy wg was rambo był realnie zagrożony wajcha/linczem w d3?
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 3, 2024 12:07:44 GMT 1
ha ja uważam, że Warmianin był zostawiony jako glon do zlinczowania, w przeciwienstwie do glonow nie do zlinczowania, choc Jabbe moze i by wczesniej chcieli. a jak sie nagle ustawil wagonik na twojego starego to mafiozo ma troche trudniej sie dolaczyc jesli nic wczesniej o nim nie pisal szczegolnego, bo wtedy to zawsze bardziej podejrzanie wyglada. A tak cyk glos w Warmianina, bo podejrzany, bo nic o grze nie pisze i odbębnione. nie wiem może jestem zaczadzony tą wizja niewinnosci warmianina tym bardziej, ze jak pamietam srodek wagoniku tworzylem ja i voldi, ktorego mam za niewinnego, wiec pozniej mafia musialaby dobijac starego co zawsze jest podejrzane, a tak glos w bok w warmianina i w sumie luz, bo sie chlop nie odwinie. nie chce torpedowac tego pomyslu ale te 3 glosy na warmianinie to bylo juz po wrzucie volva o tym ze idzie masowka na twojstarym poza tym dlaczego skupiasz sie na glosach na warmianinie a nie szukasz tego goscia ktory chcial sie usadzic na masowkowanym twojstarym pomimo braku wspominania go na wczesniejszym etapie ?? moim zdaniem też jest to bardziej naturalne, tymbardziej kiedy któryś z nas miał ku temu wygodną podkładkę jak ja i Statua
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 12:08:56 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 3, 2024 12:08:56 GMT 1
ja sie tu glowie a Squbi juz pewnie dawno to na cmentarzu rozwiazal prędzej Rick hehe brakuje mi tego rozmemłańca
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 3, 2024 12:13:01 GMT 1
A, i to jeszcze było jak leciał Twoj Stary No to imo mafia tym bardziej nie miała interesu w strzale w bok, tym bardziej w jakiegoś warmianina Nie pamiętam kto tam był głównym kontrkandydatem wtedy znaczy z tymi głosami na warmianina to ważny jest kontekst, tam statua pisała, żeby pokręcić presję na slocie, dla mnie to neutralne zachowanie, ani mafijne ani miastowe, jest wytłumaczenie z obu frakcji, tam też miałem głos przez chwilę kontrkandydatem był rambo, o dziwo skończył z jednym głosem, papieża - tam nie powinno być więcej? mniej zwracałoby uwagę pomyślałem, że jak rambo byłby niewinny, to by dostał jakieś głosy, ale to nie takie proste: jak rambo winny - można zostawić głos na koledze bez przypału, potem te glosy nie byłyby obciążające, gdy rambo padnie, więc ten ostateczny brak głosów byłby na plus rambo chyba że ten Rambo był realnie zagrożony i wiązali z nim większe nadzieje niż z twoim starym ALE CHYBA nie było ostatecznie szansy, że ten rambo padnie, ale to moje odczucie pytanie do wszystkich, czy wg was rambo był realnie zagrożony wajcha/linczem w d3? no kurde wchodzisz w lincz nr 3 i jak byk widac ze twojstary byl przyklepany i pomimo wajch nic sie nie zmienialo jedynie w 8:19 misiaku dal w gruambo ale potem wrozbita szybko zmienil z gruambo na twoj stary (o 8:22) o 8:26 gruboku dolozyl do twojstarego i potem juz sie nie nie dzialo
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
Limit Postów: 391
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 12:16:59 GMT 1
via mobile
Post by Gruambo on Oct 3, 2024 12:16:59 GMT 1
W moich podejrzanych było 2 rolnych - chyba dobrze to świadczy o moim radarze nietypowej gry.
Kto się w tej edycji nie naraża, nigdy nie idzie na całość? Wg mnie Mietek, DZiG, Dużysz, Kaku i Braun. Może Grubollo? Grubdemorta też dobrze się pozbyć, bo w mieście jest groźniejszy, niż w mafii.
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 3, 2024 12:17:08 GMT 1
hehe ale wiecie, że jak masz swiadomosc ze leci twoj kolega z mafii a ty na koniec zmienisz glos na kogos innego, to mozesz sie z tym wozic cala edycje, ze w mafii bys tego nie zrobił, a statua w tej edycji jest mistrzem tlumaczenia sie, ze w mafii by czegos tam nie zrobił.
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 12:18:09 GMT 1
via mobile
Post by Gruambo on Oct 3, 2024 12:18:09 GMT 1
Nie mam czasu teraz czytać itp. Możliwe, że z dodatkowymi mordami zostały nam tylko 2 lincz
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 3, 2024 12:19:12 GMT 1
Nie mam czasu teraz czytać itp. Możliwe, że z dodatkowymi mordami zostały nam tylko 2 lincz to dobrze, że wypisałeś 7 celów
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 3, 2024 12:20:14 GMT 1
jeszcze raz przejrzalem tamto glosowanie, tam lincz na twoim starym ustalilo trio ja, voldi, ryba, moim zdaniem trzech niewinnych, a nawet jak voldi mafia, to on pierwszy tam poslal glos, to w zasadzie ja i ryba zrobilismy tak, ze sie twoj stary wysunal na czub (ryba tam sie pieknie uniewinnila), wtedy grubraun probowal namieszac walac w warmianina (moim zdaniem glos na mnie jako na remis moglby mu zaszkodzic, wiec szukal gdzies w bok).
grubraun bardzo zle w tym glosowaniu wyglada w momencie, gdy mafia mogla jeszcze chciec odwrocic stan glosowania.
poza tym kurwa do tych, ktorzy mysla ze jestem winny, myslicie, ze tak liczna mafia doprowadzilaby do stanu, w ktorym w pewnym momencie bylo 4 glosy twoj stary, 3 glosy DZG?
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 12:21:10 GMT 1
via mobile
Post by Gruambo on Oct 3, 2024 12:21:10 GMT 1
Nie mam czasu teraz czytać itp. Możliwe, że z dodatkowymi mordami zostały nam tylko 2 lincz to dobrze, że wypisałeś 7 celów Nie ma za co.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 12:21:35 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 3, 2024 12:21:35 GMT 1
A, i to jeszcze było jak leciał Twoj Stary No to imo mafia tym bardziej nie miała interesu w strzale w bok, tym bardziej w jakiegoś warmianina Nie pamiętam kto tam był głównym kontrkandydatem wtedy znaczy z tymi głosami na warmianina to ważny jest kontekst, tam statua pisała, żeby pokręcić presję na slocie, dla mnie to neutralne zachowanie, ani mafijne ani miastowe, jest wytłumaczenie z obu frakcji, tam też miałem głos przez chwilę kontrkandydatem był rambo, o dziwo skończył z jednym głosem, papieża - tam nie powinno być więcej? mniej zwracałoby uwagę pomyślałem, że jak rambo byłby niewinny, to by dostał jakieś głosy, ale to nie takie proste: jak rambo winny - można zostawić głos na koledze bez przypału, potem te glosy nie byłyby obciążające, gdy rambo padnie, więc ten ostateczny brak głosów byłby na plus rambo chyba że ten Rambo był realnie zagrożony i wiązali z nim większe nadzieje niż z twoim starym ALE CHYBA nie było ostatecznie szansy, że ten rambo padnie, ale to moje odczucie pytanie do wszystkich, czy wg was rambo był realnie zagrożony wajcha/linczem w d3? Moim zdaniem był zagrożony od początku dnia dopóki nie zaczął pisać, Twój Stary był bezpieczną alternatywą Czy jakby było między dwoma mafiozami to dla mafiozy ma sens przerzucać z Gruambo na Starego?
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 12:22:16 GMT 1
via mobile
Post by Gruambo on Oct 3, 2024 12:22:16 GMT 1
Nie no Mietek będzie niewinny, to nie meta mafiozy Mietka Jaką on ma metę w mafii?
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 12:23:17 GMT 1
via mobile
Post by Gruambo on Oct 3, 2024 12:23:17 GMT 1
Gruambo cho no tu Jaką masz mafię i dlaczego? Kto nas robi w chuja? DZiG się chwalił, że mafia rucha miasto w dupę.
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 3, 2024 12:23:31 GMT 1
swoją drogą wersja Grubrauna średnio współgra z wersją DZG
Grubraun mówi, że w jego oczach Gruambo był kontrkandydatem DZG mówi, że Grubraun pierwszy wrzucał Warmianina
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 12:24:20 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 3, 2024 12:24:20 GMT 1
Nie no Mietek będzie niewinny, to nie meta mafiozy Mietka Jaką on ma metę w mafii? Moim zdaniem? Bardziej lakoniczną, ale bardziej emocjonalną xD może trochę to samo sobie przeczy, ale w mafii imo jest bardziej to the point, gdzie tu se prowadzi jakieś dywagacje logiczno-filozoficzne, średnio interesujące resztę gremium, ale mające w sumie sens
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 12:24:38 GMT 1
via mobile
Post by Gruambo on Oct 3, 2024 12:24:38 GMT 1
A, i to jeszcze było jak leciał Twoj Stary No to imo mafia tym bardziej nie miała interesu w strzale w bok, tym bardziej w jakiegoś warmianina Nie pamiętam kto tam był głównym kontrkandydatem wtedy znaczy z tymi głosami na warmianina to ważny jest kontekst, tam statua pisała, żeby pokręcić presję na slocie, dla mnie to neutralne zachowanie, ani mafijne ani miastowe, jest wytłumaczenie z obu frakcji, tam też miałem głos przez chwilę kontrkandydatem był rambo, o dziwo skończył z jednym głosem, papieża - tam nie powinno być więcej? mniej zwracałoby uwagę pomyślałem, że jak rambo byłby niewinny, to by dostał jakieś głosy, ale to nie takie proste: jak rambo winny - można zostawić głos na koledze bez przypału, potem te glosy nie byłyby obciążające, gdy rambo padnie, więc ten ostateczny brak głosów byłby na plus rambo chyba że ten Rambo był realnie zagrożony i wiązali z nim większe nadzieje niż z twoim starym ALE CHYBA nie było ostatecznie szansy, że ten rambo padnie, ale to moje odczucie pytanie do wszystkich, czy wg was rambo był realnie zagrożony wajcha/linczem w d3? Dlaczego ty się innych pytasz? Nie było cię tam?
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 3, 2024 12:24:45 GMT 1
no i to co sie dzialo w tamtym glosowaniu jest w sumie zgodne ze sztuka, to miasto doprowadzilo do zlinczowania twojego starego, mafia mogla sie tylko przygladac i albo go dobic albo poslac glos w bok np. na warmianina.
lece do roboty
|
|