|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 12:25:03 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 3, 2024 12:25:03 GMT 1
Gruambo cho no tu Jaką masz mafię i dlaczego? Kto nas robi w chuja? DZiG się chwalił, że mafia rucha miasto w dupę. Ale masz go w mafii? Bo to mało precyzyjna odpowiedź na pytanie
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 3, 2024 12:27:42 GMT 1
Grużbita, Lepper, Mietek, Voldemort i ja niewinni
5 to nie tak mało
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 12:29:02 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 3, 2024 12:29:02 GMT 1
Grużbita, Lepper, Mietek, Voldemort i ja niewinni 5 to nie tak mało Co z Gruboku?
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 3, 2024 12:31:07 GMT 1
hehe ale wiecie, że jak masz swiadomosc ze leci twoj kolega z mafii a ty na koniec zmienisz glos na kogos innego, to mozesz sie z tym wozic cala edycje, ze w mafii bys tego nie zrobił, a statua w tej edycji jest mistrzem tlumaczenia sie, ze w mafii by czegos tam nie zrobił. no niby dobra nie bede bronic statui ale nie widzialem zeby sie wozil tym glosem w warmianina ja sie nie wozilem grubollo tez nie owszem wyprzedziles moze troche akcje ale to takie na sile dorabianie czegos pod stan rzeczywisty a rzeczywisty stan jest taki ze do tej pory nikt sie z tym nie wozil
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 3, 2024 12:32:13 GMT 1
Grużbita, Lepper, Mietek, Voldemort i ja niewinni 5 to nie tak mało Co z Gruboku? dobre pytanie. W teorii też, ale w teorii
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 3, 2024 12:35:20 GMT 1
moje typy pokrywaja sie z typami eastrguba grubollo i grubdemorta
potrzebowalbym jeszcze 2 osoby ktore by to przyklepaly zebym nie mial paranoi ze ta trojka jest w mafii i mnie przerabia na mielonke tyrolska
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 12:42:00 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 3, 2024 12:42:00 GMT 1
moje typy pokrywaja sie z typami eastrguba grubollo i grubdemorta potrzebowalbym jeszcze 2 osoby ktore by to przyklepaly zebym nie mial paranoi ze ta trojka jest w mafii i mnie przerabia na mielonke tyrolska Moje typy pokrywają się z Grubollo ale dzg mam za potencjalnego mafiaka Icoteras
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Oct 3, 2024 12:52:57 GMT 1
Ja mam w dupie to czy ktoś mnie podejrzewa czy nie. Po prostu mi się odechciewa jak tracę swój czas i się produkuję, by pokazać innym, że mafia ma dobrą pozycję i jest o krok od wygrania gry, a potem wchodzę i czytam takiego Wróżbitę, który stwierdza, że pewnie jestem w tej mafii. Jak gdyby mnie nie znał i nie wiedział, że w takiej sytuacji, gdzie mafia jest tak dobrze ustawiona, raczej grałbym teraz na przetrwanie a nie próbował wywrócić stolik. Mamy czterech mafiozów, więc mafia próbuje wprowadzić atmosferę spokoju. Ale że miastowi tego nie widzą, tego kompletnie nie rozumiem. Tu trzeba bić na alarm, dzisiaj jest ostatnia szansa by zboczyć z tej drogi ku katastrofie. +1 byczq. Tys niewinny jak nieobsrana łąka, nie dam cie zlinczować, spokojnie
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 3, 2024 12:53:59 GMT 1
moje typy pokrywaja sie z typami eastrguba grubollo i grubdemorta potrzebowalbym jeszcze 2 osoby ktore by to przyklepaly zebym nie mial paranoi ze ta trojka jest w mafii i mnie przerabia na mielonke tyrolska Moje typy pokrywają się z Grubollo ale dzg mam za potencjalnego mafiaka Icoteras a dalbys na niego bialko ?? w sensie na eastgruba
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 12:57:13 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 3, 2024 12:57:13 GMT 1
Moje typy pokrywają się z Grubollo ale dzg mam za potencjalnego mafiaka Icoteras a dalbys na niego bialko ?? w sensie na eastgruba No dawałem rano co mi się w nim w chuj nie podoba, weź tam zerknij parę postów niżej w moim iso To nie tak że ja jestem kurwa pewien tego readu na 100% Ale coś mi w nim nie pasuje a rolnych już brak Nie muszę na niego głosować dzisiaj, mógłbym takiego brauna pacnąć w pierwszej kolejności Ogólnie Braun - Kaku to imo też taki pairing ze wina jednego powinna raczej uniewinniac drugiego
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 13:06:06 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 3, 2024 13:06:06 GMT 1
a dalbys na niego bialko ?? w sensie na eastgruba No dawałem rano co mi się w nim w chuj nie podoba, weź tam zerknij parę postów niżej w moim iso To nie tak że ja jestem kurwa pewien tego readu na 100% Ale coś mi w nim nie pasuje a rolnych już brak Nie muszę na niego głosować dzisiaj, mógłbym takiego brauna pacnąć w pierwszej kolejności Ogólnie Braun - Kaku to imo też taki pairing ze wina jednego powinna raczej uniewinniac drugiego no fajnie, ale ja jestem niewinny byczku i do końca nie wiem, skąd mnie dałeś w podejrzanych jeszcze daj aktualną opinię o gruboku jak możesz, bo dziś trochę słabiej wszedł, podtrzymujesz ten read? a dzg mi spoko wygląda, emocjonalny miał ten wjazd dziś, sfrustrowany wręcz
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 3, 2024 13:08:02 GMT 1
grubraun daj no swoja czworke mafiozow
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 13:12:16 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 3, 2024 13:12:16 GMT 1
mnie interesuje to, że ja miałem Grubollo i Papieża razem w mafii i uznałem, że Grubollo się podkłada, żeby zleciał on a nie Papież Grubol - Zła jak mi wynik linczu to pierdolnął, to jestem trochę bardziej skłonny uwierzyć, że Grubollo może być niewinny a dla Brauna w sumie nic się nie zmieniło XD Jaki był Twój plan na dziś jakbyśmy wczoraj trafili winnego? Czemu dazyles do linczu albo albo zamiast dac się wykreować kandydatom? Czemu grubolllo wczoraj był w dwójce a dziś go nie rozpatrujesz? przecież pisałem, wszystko w porzadku? rusz kurwa dupę
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 13:13:28 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 3, 2024 13:13:28 GMT 1
rozważam to, ale stricte z gry to Grubbraun jest o wiele bardziej mafijny, a ten DZG pasuje do kompletnie innego składu jakiegoś DZG, Grurambo, Warmianin, chujwie Dlaczego ci Dzg z Braunem nie pasuje? to jest rozsądne pytanie i powinienem zbadać te relacje no bo w sumie, jakby statua nie był w mafii, a był w niej dzg? DZG, Grubbraun, Grurambo, Warmianin/Dużysz? nie wiem mózg mi robi fikoly
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 13:15:48 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 3, 2024 13:15:48 GMT 1
kurwaaaa no ale ja nie wiem, czuję w postach te niewinność DZG
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 13:20:39 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 3, 2024 13:20:39 GMT 1
Grubbraun Statua Dużysz Grurambo
Wróżbita niewinny będzie cholernik jeden
a jak jest w mafii to z jakimś Mietkiem, pierwszy wyśle kartkę z gratulacjami
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 13:21:28 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 3, 2024 13:21:28 GMT 1
CZY JEST COŚ CO DOBRZE ŚWIADCZY O GRUBBRAUNIE W TRAKCIE ROZGRYWKI
JAKAŚ PRZESLANKA NIEWINNOŚCI
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 3, 2024 13:21:48 GMT 1
plus mafia nie jest glupia i gdzies jakies rozparowanie poszlo, wiec no kurwa, teoretycznie gdyby zbytnio nie rozparowywali tylko grali zespolowo, to mozna tego grubollo z mojej mafii wykluczyc i idzie grubraun ze statua ramie w ramie, bronia grubambo mniej lub bardziej posrednio, dobrze sie pozycjonuja wzgledem papieza. tylko wtedy kto czwarty? ten warmianin? Kaku? Dużysz? A JA + GRUBRAUN? TEŻ PASUJEMY DO BRAKU ROZPAROWANIA
JA GO O COŚ PYTAM, ON ZAWSZE ODPOWIE, NIC DO MNIE NIE MA
CZEMU JA MAM WRAŻENIE, ŻE NIEWINNY DZG BY WE MNIE TERAZ NADAWAŁ NA PEŁNEJ?
A TYMCZASEM UWAŻASZ MNIE ZA MIEJSKIEGO SZKODNIKA I IGNORUJESZ MOJE ZACZEPKI
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 3, 2024 13:23:06 GMT 1
CZY JEST COŚ CO DOBRZE ŚWIADCZY O GRUBBRAUNIE W TRAKCIE ROZGRYWKI JAKAŚ PRZESLANKA NIEWINNOŚCI
GDYBY ZAGRAŁ TAK W ZAPOZNAWCZEJ I BYŁ W MAFII TO PEWNIE BY WYGRAŁ GIERKE. WSZYSTKO ROBI POPRAWNIE, ALE BRAK TAKIEGO PIERDOLNIĘCIA U NIEGO
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 3, 2024 13:29:30 GMT 1
DZG(W PARZE Z WARMIANINEM) - GRUBRAUN - GRURAMBO W DRUGIEJ LINI STOI KAKU.... TROCHĘ DALEJ STATUA Z KAKU TO MAM TAKĄ SINUSOIDĘ, MYŚLĘ ŻE NIEWINNY, POTEM WLATUJE Z JAKIMŚ DZIWNYM PIERDEM, MYŚLE ŻE MOŻE WINNY... MIJA CHWILA CZASU I ZNOWU MAM WĄTPLIWOŚCI DO JEGO MAFIJNOŚCI Niech ktoś oceni, czy jest szansa, że Voldi dzisiejszym postingiem próbuje spełniać moje oczekiwania? Pisałem ze moją niewinność widać, ten zaczyna nagle ją dostrzegać. za winą misiaku moze swiadczyc to ze chlopak wychodzi z nory dopiero wtedy jak jego temat jest grzany jak przypomne sobie tego adamczewskiego gdzie fajnie dawal i musialem niezle row napocic zeby go pitbullowi wepchnac jako mafiaka to tu mi to zgrzyta to juz bardziej przypomina mi mojego kompana z niedokonczonej mafii snajperskiej z tym ze tu jest bardziej aktywny ale tez mam wrazenie ze wiekszosc to jest obrona a nie proba pchania gry ale no to jest jako opcja Adamczewski to był mój prime, ale tam celność też u mnie była chujowa. Jak dobrze wejdę w dzień pierwszy to potem to utrzymuję jak Adamczewski, wąż lub Heurystyka, a jak słabo to całą grę jestem jebany jak Cenarius albo Makłowicz. Strona nie ma tu nic do rzeczy. Ja mam w dupie to czy ktoś mnie podejrzewa czy nie. Po prostu mi się odechciewa jak tracę swój czas i się produkuję, by pokazać innym, że mafia ma dobrą pozycję i jest o krok od wygrania gry, a potem wchodzę i czytam takiego Wróżbitę, który stwierdza, że pewnie jestem w tej mafii. Jak gdyby mnie nie znał i nie wiedział, że w takiej sytuacji, gdzie mafia jest tak dobrze ustawiona, raczej grałbym teraz na przetrwanie a nie próbował wywrócić stolik. Mamy czterech mafiozów, więc mafia próbuje wprowadzić atmosferę spokoju. Ale że miastowi tego nie widzą, tego kompletnie nie rozumiem. Tu trzeba bić na alarm, dzisiaj jest ostatnia szansa by zboczyć z tej drogi ku katastrofie. +1 byczq. Tys niewinny jak nieobsrana łąka, nie dam cie zlinczować, spokojnie
|
|