|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 3, 2024 13:30:17 GMT 1
O ADAMIE DUŻYSZU CIĘZKO COKOLWIEK NAPISAĆ BO GRA CHUJOWO
ALE TAK SAMO GRAŁ W ŚRODZIEMNEJ I BYŁ NIEWINNY
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 13:32:24 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 3, 2024 13:32:24 GMT 1
DZG(W PARZE Z WARMIANINEM) - GRUBRAUN - GRURAMBO W DRUGIEJ LINI STOI KAKU.... TROCHĘ DALEJ STATUA Z KAKU TO MAM TAKĄ SINUSOIDĘ, MYŚLĘ ŻE NIEWINNY, POTEM WLATUJE Z JAKIMŚ DZIWNYM PIERDEM, MYŚLE ŻE MOŻE WINNY... MIJA CHWILA CZASU I ZNOWU MAM WĄTPLIWOŚCI DO JEGO MAFIJNOŚCI Niech ktoś oceni, czy jest szansa, że Voldi dzisiejszym postingiem próbuje spełniać moje oczekiwania? Pisałem ze moją niewinność widać, ten zaczyna nagle ją dostrzegać. Adamczewski to był mój prime, ale tam celność też u mnie była chujowa. Jak dobrze wejdę w dzień pierwszy to potem to utrzymuję jak Adamczewski, wąż lub Heurystyka, a jak słabo to całą grę jestem jebany jak Cenarius albo Makłowicz. Strona nie ma tu nic do rzeczy. +1 byczq. Tys niewinny jak nieobsrana łąka, nie dam cie zlinczować, spokojnie ja mam to samo co do Kaku i myślę że to przesłanka za niewinnością czemu Dużysza omijasz? przeczytaj go, imo to jest wjebany mafioza jak Twój Stary, ponadto zblazowany w huj Grubbraun Dużysz Grurambo Statua / DZG no a jak nie Dużysz to ten Warmianin z DZG xd
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 3, 2024 13:33:24 GMT 1
WSTRZYMAM SIĘ DO MOMENTU KIEDY CIĘ ZDEMOLUJE
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 13:35:48 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 3, 2024 13:35:48 GMT 1
swoją drogą jak dobrze idziemy tropem
to mafia ma przejebane
bo jestem pewien, że w tym gronie nie ma kamizelek
ponadto zakładam że po tym linczu jeszcze grubol się nie odpali
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 349
|
Post by Gruboku on Oct 3, 2024 13:42:24 GMT 1
Jaki był Twój plan na dziś jakbyśmy wczoraj trafili winnego? Czemu dazyles do linczu albo albo zamiast dac się wykreować kandydatom? Czemu grubolllo wczoraj był w dwójce a dziś go nie rozpatrujesz? przecież pisałem, wszystko w porzadku? rusz kurwa dupę Napisz.mi to jeszcze raz zbiorczo, humor me
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 13:43:58 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 3, 2024 13:43:58 GMT 1
No dawałem rano co mi się w nim w chuj nie podoba, weź tam zerknij parę postów niżej w moim iso To nie tak że ja jestem kurwa pewien tego readu na 100% Ale coś mi w nim nie pasuje a rolnych już brak Nie muszę na niego głosować dzisiaj, mógłbym takiego brauna pacnąć w pierwszej kolejności Ogólnie Braun - Kaku to imo też taki pairing ze wina jednego powinna raczej uniewinniac drugiego no fajnie, ale ja jestem niewinny byczku i do końca nie wiem, skąd mnie dałeś w podejrzanych jeszcze daj aktualną opinię o gruboku jak możesz, bo dziś trochę słabiej wszedł, podtrzymujesz ten read? a dzg mi spoko wygląda, emocjonalny miał ten wjazd dziś, sfrustrowany wręcz Nie wiem, to kolejny ziomek którego miałem w szufladce niewinnych przed nieobecnością i niespecjalnie weryfikowałem ten read Nic w jego postach mnie nie uderzyło jakoś na minus, ale dalej zdaje mi się dość dobitny i zdecydowany w przekazywaniu swoich myśli Jeżeli to jag to ja to w miarę kupuję
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 13:45:25 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 3, 2024 13:45:25 GMT 1
przecież pisałem, wszystko w porzadku? rusz kurwa dupę Napisz.mi to jeszcze raz zbiorczo, humor me nope za to ty możesz coś pograć, bo od D2 delegacja
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 13:45:46 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 3, 2024 13:45:46 GMT 1
Gruboku to jag a nie MF???
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 13:45:56 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 3, 2024 13:45:56 GMT 1
kurwaaaa no ale ja nie wiem, czuję w postach te niewinność DZG Nie wydaje ci się stać w rozkroku z readami bardziej niż zwykle? Pałuje tę statuę, a poza tym to ja się osobiście czułem jakby mnie podszczypywał jak mnie nie bylo, no nie przystoi Chociaż może ten rozkrokparadoksalnie powinnien być miastowy, hm Nie wiem
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
|
Post by Gruboku on Oct 3, 2024 13:49:41 GMT 1
Napisz.mi to jeszcze raz zbiorczo, humor me nope za to ty możesz coś pograć, bo od D2 delegacja Nie bądź bezczelny
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
|
Post by Gruboku on Oct 3, 2024 13:52:31 GMT 1
Gruboku to jag a nie MF??? Ta
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 13:54:15 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 3, 2024 13:54:15 GMT 1
To weź ocen Misio Kaku
Misio Kaku, a Ty ocen Gruboku
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 3, 2024 13:54:20 GMT 1
kurwaaaa no ale ja nie wiem, czuję w postach te niewinność DZG Nie wydaje ci się stać w rozkroku z readami bardziej niż zwykle? Pałuje tę statuę, a poza tym to ja się osobiście czułem jakby mnie podszczypywał jak mnie nie bylo, no nie przystoi Chociaż może ten rozkrokparadoksalnie powinnien być miastowy, hm Nie wiem mi sie nie podoba że zachowuje się jak chorągiewa w mojej kwestii, temat wstał i miał założenie żeby we mnie napierdalac jak na koniec dnia poprzedniego, teraz pod wpływem tego jak zachowała się cała reszta to zmienił, ale w tym temacie 3 kroki za wszystkimi ale grubraun mam wrażenie dostał spoko warunki i przestrzeń żeby wytłumaczyć swoje zagrania i póki co zrobił to tak że wypada na mafie
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 13:55:04 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 3, 2024 13:55:04 GMT 1
ale by fajnie siadła mafia
Gruboku, Misio Kaku, Dużysz, Grubbraun
same fajne chłopaki i nie dziwota by była że oni na rybach a my się zarzynamy
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 3, 2024 13:55:14 GMT 1
a jak byscie mieli ocenic kto z obecnych przy zyciu jest w oczach ogolu miasta najbardziej uniewinniony to kogo byscie wskazali ??
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 3, 2024 13:56:01 GMT 1
po co mamy to pisać mietku
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 13:56:20 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 3, 2024 13:56:20 GMT 1
kurwaaaa no ale ja nie wiem, czuję w postach te niewinność DZG Nie wydaje ci się stać w rozkroku z readami bardziej niż zwykle? Pałuje tę statuę, a poza tym to ja się osobiście czułem jakby mnie podszczypywał jak mnie nie bylo, no nie przystoi Chociaż może ten rozkrokparadoksalnie powinnien być miastowy, hm Nie wiem jak mnie nie było to ty mi robiłeś pairing z papieżem przypominam 😎 no jest w rozkroku w chuj i mi przypomina tym tego GAMONIA z kwiczołowej
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 3, 2024 13:56:56 GMT 1
po co mamy to pisać mietku zeby ulatwic mafie mord
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 13:57:18 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 3, 2024 13:57:18 GMT 1
a jak byscie mieli ocenic kto z obecnych przy zyciu jest w oczach ogolu miasta najbardziej uniewinniony to kogo byscie wskazali ?? Lepper i Gruboku reakcja Grubollo dobra, ale myślę że to nie wpływa na decyzję mafii o mordach, wiec można bajac E: ja pierdole, zlimitowalem się XD
obgadajcie szanse na niewinność Brauna - tj. czy coś zrobił co mogloby zostać uznane za niewinne, i pokmincie w kogo, gremium zgodnie, uznaje że dobrze byłoby jebnac mając na uwadze że mamy podobna mafię ale jednak drobne różnice
no i jakby ktoś rozpisał kto może być Grubolem - szefem byłoby zajebiscie
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 3, 2024 14:00:45 GMT 1
ej ile kamizelek mogl rozdac rick grubbol bo w setupie nie jest to doprecyzowane ??
|
|