|
Post by Mietek Baryła on Oct 3, 2024 14:02:44 GMT 1
no bo czysciec przeszedl teoretycznie w fazie nocy 1 wiec kamizelke mogl dac dopiero w kolejnej fazie czyli n2 wiec jak na moje mogl dac tylko jedna kamizelke
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 3, 2024 14:03:57 GMT 1
niech MG sie wypowie publicznie zeby nie bylo ze robie cos za plecami ile kamizelek w zaistnialej sytuacji mogl rozdac miastowy grubol ?? jedna czy dwie ??
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 14:07:57 GMT 1
via mobile
Post by Adam Dużysz on Oct 3, 2024 14:07:57 GMT 1
niech MG sie wypowie publicznie zeby nie bylo ze robie cos za plecami ile kamizelek w zaistnialej sytuacji mogl rozdac miastowy grubol ?? jedna czy dwie ?? Jedną moim zdaniem dał
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 3, 2024 14:08:25 GMT 1
a jak byscie mieli ocenic kto z obecnych przy zyciu jest w oczach ogolu miasta najbardziej uniewinniony to kogo byscie wskazali ?? Lepper i Gruboku reakcja Grubollo dobra, ale myślę że to nie wpływa na decyzję mafii o mordach, wiec można bajac E: ja pierdole, zlimitowalem się XD
obgadajcie szanse na niewinność Brauna - tj. czy coś zrobił co mogloby zostać uznane za niewinne, i pokmincie w kogo, gremium zgodnie, uznaje że dobrze byłoby jebnac mając na uwadze że mamy podobna mafię ale jednak drobne różnice
no i jakby ktoś rozpisał kto może być Grubolem - szefem byłoby zajebiscieale głupol wypostował sie
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 3, 2024 14:09:43 GMT 1
Grubraun ma chyba na co odpowiadać jak wróci więc póki co sobie na to poczekam
a wieczorem ide na pubquiz nie będzie mnie
|
|
|
Post by Potężny Warmianin on Oct 3, 2024 14:29:14 GMT 1
Już? Szanowne państwo, kochani moi. Ehhhh. Nipapieżak okazał się być papieżem uczciwym, godnym. A jego bandytyzm jednak to był Szatan, który go opętał. I dobrze się stało się, że ciało jego ludzkie uwolniliśmy od cierpienia, bo jak duszek szatański uciekał z jego ciała, które miał przypiekane, gdy ten własnego wyzionywał ducha, to przemówił głosem swym papieskim, prawdziwym, szczerym, jak szef Katolików, i słusznie wygłosił swoje expose. Jeśli padnę po jakiejś zjebanej zmianie w ostatniej sekundzie, to po mnie zlinczujcie Voldemorta! Uważam, że robi kurewskie zamieszanie w formie performensu po to, żeby wykazać effort, a możliwe, że ten lincz jest między dwoma niewinnymi. I tak to umkło wam. A umkło wam dlatego, że Kowboj Amerykano od razu w odsiecz ruszył swoją, na osiołku swoim przydreptał i mówi – ty niewinny! Ty linczował, ty naganiał, ale ty NIEWINNY! Śmiechu warte! I młodzież bandycka przytakuje temu. A jak Pan Bóg powiedział? Za dobre wynagradzam, a za złe karać będę... To wy chyba uszy zatknięte mieliście, jak ksiądz w kościele to na kazaniu czytał. Wy chyba zrozumieliście – hulajcie, hulajcie i was jeszcze wynagrodzę. A tym dobrze czyniącym po rączkach jeszcze dam! Jak na Warmii mówiło się – łapka łapkę myje. I tak jest i tutaj. Mydełko i – szoruj mnie, Voldemorcie! A tamten – wyszoruję cię, Kowboju, ale ty mnie też musisz wyszorować...
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 14:36:52 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 3, 2024 14:36:52 GMT 1
ej chłopaki, to jebnie xD
w ogóle nie mam w zwyczaju wypisywać argumentów za swoją niewinnością, bo każdy wtedy podaje scenariusz, "a w mafii mógłbyś X", więc chuj to warte pzdr
nadrobiłem interakcje voldi/mietek i nie wygląda mi to na mafia/mafia, chodzi o tę końcówkę d4
nie wychodzi mi z głowy moment, jak Mietek chciał na winie Kaku zrobić moją (tak Mietek tłumaczyłeś już, że to prowokacja, ale nie wierzę ci), Kaku i Mietek są u mnie jednak wysoko
do tego Rambo, od którym pisałem i Dużysz, który właściwie nie gra, a wbija gadać o mechanice
Mietek, Kaku, Rambo, Dużysz?
tu się kręcę obecnie
no i Warmianin za któreś z tych miejsc oprócz Mietka xD tykająca bomba, jak będzie deciderem w meczówce to pretensje do DZG
jeszcze od połowy gry chodzi mi po głowie pairing Wróżbita - Gruboku, bo Wróżbita całą grę broni tamten slot, a od czasu bitki d2 chyba nie mieli interakcji, ale nie mam pojęcia, kto do nich, no i Wróżbita lepiej wygląda dziś, więc chyba huj z tym już
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 14:38:02 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 3, 2024 14:38:02 GMT 1
Grubraun ma chyba na co odpowiadać jak wróci więc póki co sobie na to poczekam a wieczorem ide na pubquiz nie będzie mnie co mam do odpowiedzenia?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 14:41:00 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 3, 2024 14:41:00 GMT 1
jeśli chodzi o jakąś progresję na Grubollo to sie rozpisywałem, napisaliście po prostu, że lecę w chuja, więc po chuj mam pisać jeszcze raz xD tu już jest festiwal pisania, że wcale tak nie mogłem pomyśleć
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 3, 2024 14:48:07 GMT 1
no nie wiem teorii na Twój temat full, 5 różnych głów dochodzi do wniosku, że możesz być winny. Są pisane argumenty, jeżeli chodzi o granie w mafie to już sie chyba odbilismy od ściany i idziemy w dobrą stronę. Mógłbyś błyszczeć, a Ty nadrabiasz interakcje voldi/mietek, nie wiem.
tutaj dzisiaj jeden coś pisze to inni słuchają, serio!
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 3, 2024 14:49:42 GMT 1
Dopuszczam możliwość, że mnie może robić w chuja, ale póki co tak. Lepper za bycie rozmemłanym ulańcem, z jego podchodów zupełnie nic nie wynika A z twoich co wynika Z Brauna co wynika Kurde to jest upośledzony argument w tej edycji Mamy 2 lincze, tak? Trzeba spróbować imo szukać takich rozparowan jak lepper - dzg i próbować sprawdzić po której stronie stoi zomo Ja na czutkę mu teraz ufam, a Braun robi wrażenie jakby czuł się pewnie w temacie w momencie, w którym nie ma do tego warunków, dlatego jemu już nie Z voldemortem mam pod górkę ale mimo wszystko sprawia dla mnie jakieś takie bardziej szczere wrażenie Jak voldi będzie w mafii to papież mnie zajebie No ale co ja poradzę, że z Braunem mi się wajbuje dobrze (besties :3), a z Lepperem nie. Mogę być biased, bo mi chodzi po głowie praktycznie od początku gry, a zawsze mam wtedy takie poczucie, że będzie mi smutno, jak typ się okaże winny, a ja z niego zszedłem. Z Lepperem miałem takie odczucia, że się chce przypierdolić dla samego przypierdolenia się, żeby co najwyżej nabić sobie punkty, a nie żeby coś wynieść (chociaż jak sobie o tym pomyślę, to trąci to trochę hipokryzją). A do Brauna nie miałem się z czym przyczepić, gra spoko, a zarzut rozmemłania czy nierobienia więcej do mnie nie trafia. Plus to jego uniewinnianie Papieża na podstawie metametowych przesłanek mi się nie dodaje specjalnie w mafii. Może się okazać w mafii, ale na ten moment go tam nie widzę, a ja zbyt daleko w przyszłość nie sięgam wzrokiem. Z moich wynika zaoranie DZiGa, który dziś pada w linczu. Trzy lincze, jeśli dobrze policzyłem. Niezależnie od tego, czy mafia skorzysta z mordu grubola złe, czy nie. No Voldemort też myślę, że będzie niewinny, te jego posty o mnie strasznie trącały miastowym, który myśli, że złapał mafię, więc każdy jeden post mu cuchnie. Jakby był w mafii, to chyba jednak by się bardziej pucował. Nie mówiąc już o tym, co odpierdala dookoła siebie, próba liderowania, trolling z linczem, wahania w formie. no to jeśli twoimi pierwszymi mafiozami jestem niewinny ja i Warmianin o którym w najlepszym razie nie można nic powiedzieć (a moim zdaniem da się go za sposób gry uniewinnić) to mi się twoje typy wydają typami mafiozy, który nie chcąc walić w swoich wybiera takich miastowych, którzy mają szansę zyskać głosy miastowych. Lepper/Mietek? Tu może być mafia, prędzej Mietek, choć Lepper gra w miare wygodną grę z tym ciągłym napierdalaniem we mnie. No ale jednak chyba Lepper niewinny. Kaku? No może być winny, chyba najbardziej podejrzany z całej tej czwórki/piątki. Ale znów, jeśli jest niewinny to jest to dobry cel do ładowania głosem przez mafiozę. To nazwij to moją kolejką do linczu. Warmianin pasuje przy twojej winie, więc jak ty będziesz niewinny, to koncepcja i kolejka się sypie. Ale nie sądzę, żebyś był niewinny, więc się nie przejmuję. JA SIĘ WYKLUCZAM Z DZG I WARMIANINEM - BO UWAŻAM ŻE ONI WE DWÓJKĘ MOGĄ BYĆ W MAFII NIE WZIĄŁEŚ TEGO POD UWAGĘ Wziąłem. Dla mnie się nie wykluczasz, aczkolwiek szansa jest mniejsza. Zresztą, tak jak napisałem wyżej, no nie jestem w stanie znaleźć mafijnej czwórki spośród typów, których podejrzewam, gdzie wszystko będzie miało sens. W sumie powinienem wrzucić 6 typa do wora i powiedzieć, że tam widzę mafię, miałoby to więcej sensu JAK NA MOJE PANIKA JEST NA RĘKĘ MAFII BO MOŻNA ŁATWIEJ PRZEPYCHAĆ WAŁY I MĄCIĆ. POZA TYM TO NIE JEST TAK ŻE MAMY MECZÓWKĘ, 9 VS 4 7 VS 4 5 VS 4 NO KAMAN, NIE RÓBMY Z TEGO WOJNY W WIETNAMIE I TEŻ WKURWIA MNIE JAK PISZESZ ŻE NADAJE TYLKO W CIEBIE BO TO NIE JEST PRAWDA A z tym się zgodzę panowie wejdźcie w Grubrauna i ustawcie sie na tylko jego posty z poprzedniego dnia, zaczynając tak od tego posta co pierwszego zacytowałem. To jest 3 strona od końca i przechodzi w drugą stronę od końca. Mi rysuje się obraz gościa, któremu wynik linczu pasuje niezależnie od tego kto padnie. Teoretycznie w kółko powtarzane kurwa nie głosuijcie na papieża, ale w taki sposób żeby nic nie odwrócić. W międzyczasie spokojna partycypacja we wszystkich wątkach dookoła. Kula śnieżna leciała, papież którego miał za niewinnego był tak samo blisko śmierci jak ja. Ja nie widzę prawdizwej walki o swojego niewinnego. Wyaje mi się, że to wkurwienie na capslocku o 20.58 też może być udawane. Moim zdaniem to wygląda jak kontrola. A już 3 dni temu zarzucałem mu, że jego d1 i d2 też wygląda jak kontrola. A wiemy już, że tam też była zabawa między samymi niewinnymi Jest to możliwe, ale jak mam być szczery (trochę nie chcę, bo znowu bronię Brauna xd) to patrząc na Brauna jak na niewinnego można w tym widzieć uniewinnianie kogoś, co do kogo nie masz stuprocentowej pewności. Jakbym dzisiaj miał padać Braun vs ktośtam, a ja dalej miałbym Brauna za niewinnego, to znając życie mógłbym robić dokładnie to samo - bo dużo gadam, ale jak przychodzi co do czego, to nie mam jakiegoś nie wiadomo jakiego przekonania co do swoich readów. Ale obiecuję, że se przeczytam jeszcze dziś tego Brauna z trzech pierwszych dni, ocenię. Statua wrzuć tutaj swojego posta, w którym wymyśliłeś że para Twój Stary-Warmianin(chyba warmianin był tym drugim?) to zajebista para na lincz. Muszę spradzić tam godziny a funkcja szukaj na forum działa z pizdy, może pamiętasz kiedy go napisałeś. 7:58 proponuję lincz na Warmianinie, 6 minut potem proponuję remisik między Warmianinem, Rambo i Twoim Starym, 10 minut później ponawiam.
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
Limit Postów: 391
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 14:51:17 GMT 1
via mobile
Post by Gruambo on Oct 3, 2024 14:51:17 GMT 1
Brownie, dlaczego ja?
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 3, 2024 14:52:28 GMT 1
W moich podejrzanych było 2 rolnych - chyba dobrze to świadczy o moim radarze nietypowej gry. Kto się w tej edycji nie naraża, nigdy nie idzie na całość? Wg mnie Mietek, DZiG, Dużysz, Kaku i Braun. Może Grubollo? Grubdemorta też dobrze się pozbyć, bo w mieście jest groźniejszy, niż w mafii. Czym jest pójście na całość według ciebie? Bo mnie nie masz na tej swojej liście, a nie czuję, żebym szedł na całość. A Grubollo to już przeszedł pełny wachlarz emocji i zaangażowania, więc też tu nie pasuje hehe ale wiecie, że jak masz swiadomosc ze leci twoj kolega z mafii a ty na koniec zmienisz glos na kogos innego, to mozesz sie z tym wozic cala edycje, ze w mafii bys tego nie zrobił, a statua w tej edycji jest mistrzem tlumaczenia sie, ze w mafii by czegos tam nie zrobił. Dziękuję, doceniam komplement. Ale raczej tłumaczę, że w mafii bym czegoś tam nie zrobił, kiedy ktoś komuś próbuje wmówić, że coś co zrobiłem jest mafijne
|
|
|
Post by Potężny Warmianin on Oct 3, 2024 14:54:10 GMT 1
dobra tak sobie patrze na liste graczy i mam 2 problemy warmianin no kurwa chlop juz nie wyjdzie z kreacji no matter what mi to na przyklad utrudnia gre pomimo ze w pewnym sensie kupuje na logike argumenty eastgruba z zastrzezeniem ze moze to byc manipulacja co z nim mozna zrobic ?? jakies pomysly ?? Potężny Warmianin dalbys rade napisac co sadzisz o gierce wychodzac troche z kreacji ?? dalbys rade nam troche pomoc ?? w imie pamieci majora i janka losia prosze twoja mam patrzy na ciebie z gory i mowi do ciebie "synu ufam tobie" gruambo czy ktos bedzie w stanie zalozyc mu kaganiec ?? ja mam powazne watpliwosci co do jego winy ze wzgledu na dwie rzeczy jego temat ciagnie sie niemalze od poczatku a on tak naprawde tylko raz byl w miare blisko linczu a poza linczem nr 2 dostal lacznie 1 glos od niewinnego papaja i teraz mam rozkmine ze mafii jest w sumie troche na reke ze tak grajacy lewkon sobie zyje bo w kazdej sekundzie mozna bedzie go docisnac i wepchnac do linczu jesli ktos z mafii bedzie zagrozony dajcie info co o tym sadzicie Że na strychu mamę swoją trzymam? Moja mama po katolicku, po ludzku pochowana w ziemii jest. I ja tam codziennie chodzę, pomodlić się za nią. Ale pan to chyba nie będziesz z młodzieży bandyckiej, głupiutkiej, ŁOTREM też chyba nie, co? Jakbyś pan jeszcze mógł te liściki wyraźniejszym pismem wysyłać, to by było dobrze, bo oczy już nie te. Odpowiem panu – wy dużo gadacie, a mało robicie. I to widać. Dużo gadacie, mało robicie. A wiesz pan jak się na Warmii mówiło na krowy, które mało mleka dają? Że one tylko muczą. Że muuuuu robią, ale jak za sutka pan pociągniesz, to zero mleka wypływa do wiaderka. I to każdy gospodarz rolny panu powie. Problem jest taki, że brakuje tu ręki twardej, oka wprawnego ze wsi, która powie – nie idźcie tą drogą, pasterzu... Bo jak jedna, druga, trzecia, czwarta krowa muczy, to już ciężko rozpoznać, która potrzebuje mleczka trochę oddać do wiaderka, a która chce tylko pomuczeć do drugiej. A jak jeszcze od zøej strony zajdziesz taką krówkę, to kopa pan jeszcze dostaniesz. Dlatego tu trzeba rybę od głowy popsuć. Bo ryba od głowy się psuje się. I znaleźć kto tą głową kieruje. Znaleźć herszta bandy łoterskiej. A wtedy to już, wie pan, łotrzyki, bandytki pomniejsze, chudsze, i tak dalej, rozpłoszą się. I każdego trzeba wtedy – hyc, hyc, hyc. I do pierdelka.
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 14:56:04 GMT 1
via mobile
Post by Gruambo on Oct 3, 2024 14:56:04 GMT 1
W moich podejrzanych było 2 rolnych - chyba dobrze to świadczy o moim radarze nietypowej gry. Kto się w tej edycji nie naraża, nigdy nie idzie na całość? Wg mnie Mietek, DZiG, Dużysz, Kaku i Braun. Może Grubollo? Grubdemorta też dobrze się pozbyć, bo w mieście jest groźniejszy, niż w mafii. Czym jest pójście na całość według ciebie? Bo mnie nie masz na tej swojej liście, a nie czuję, żebym szedł na całość. A Grubollo to już przeszedł pełny wachlarz emocji i zaangażowania, więc też tu nie pasuje Odwaga w interakcjach, linczowaniu. Mietek ciągle gra "może tak, a może nie", DZiG bawi się w żywy poradnik, Kaku coś tam liczy, a ogólnie bez przekonania... U ciebie w postach jest, mam wrażenie, większa werwa.
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 3, 2024 14:57:34 GMT 1
Don Vito Grubolone [9] – Grubol-Papież, Gruboku, Mietek Baryła, Giuseppe Grubollo, Statua Grubości, Andrzej Grubbol, Misio Kaku, Dobry zły i gruby, M. Otyłek
Misio Kaku [5] – Grzegorz Grubraun, Gruba Ryba, Lord Grubdemort, Wróżbita Grubciej, Gruambo
Twój Stary Grubol [2] – Rick Gruboll, Grubol Szef
Rick Gruboll [1]– Adam Dużysz
Potężny Warmianin [1] – Twój Stary Grubol
Gruba Ryba [1] – Jabba The Fatt
Gruboku [1] - Don Vito Grubolone
Brak głosu: Potężny Warmianin - ostrzeżenie
M. Otyłek [5] – Andrzej Grubbol, Grzegorz Grubraun, Lord Grubdemort, Dobry zły i gruby, Mietek Baryła
Gruboku [4] – Grubol-Papież, Twój Stary Grubol, M. Otyłek, Misio Kaku
Gruambo [3] – Wróżbita Grubciej, Potężny Warmianin, Rick Gruboll
Grubol-Papież [2] – Gruboku, Statua Grubości
Misio Kaku [2] – Adam Dużysz, Gruambo
Twój Stary Grubol [1] – Gruba Ryba
Brak głosu: Jabba The Fatt, Giuseppe Grubollo - ostrzeżenie
Twój Stary Grubol [8] – Dobry zły i gruby, Lord Grubdemort, Jabba The Fatt, Gruba Ryba, Grzegorz Grubraun, Gruboku, Misio Kaku, Adam Dużysz
Dobry zły i gruby [3] – Gruambo, Andrzej Grubbol, Potężny Warmianin
Potężny Warmianin [3] – Giuseppe Grubollo, Mietek Baryła, Statua Grubości
Misio Kaku [1] –Wróżbita Grubciej
Gruambo [1] –Grubol-Papież
Mietek Baryła [1] – Twój Stary Grubol
Grubol-Papież [8] – Gruboku, Gruambo, Wróżbita Grubciej, Potężny Warmianin, Gruba Ryba, Mietek Baryła, Andrzej Grubbol, Lord Grubdemort,
Giuseppe Grubollo [6] – Misio Kaku, Adam Dużysz, Giuseppe Grubollo, Dobry zły i gruby, Grzegorz Grubraun, Grubol-Papież
Dobry zły i gruby [1] – Statua Grubości
z tego by wynikalo ze jesli mafia bylaby w tym ukladzie o ktorym pisalem to jeszcze nie dostala dodatkowego strzalu
grubraun ma jeszcze do zrobienia 1 dowolny lincz gruambo i statua maja 1 lincz na niewinnym duzysz ma 2 dowolne lincze
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 14:57:54 GMT 1
via mobile
Post by Gruambo on Oct 3, 2024 14:57:54 GMT 1
W moich podejrzanych było 2 rolnych - chyba dobrze to świadczy o moim radarze nietypowej gry. Kto się w tej edycji nie naraża, nigdy nie idzie na całość? Wg mnie Mietek, DZiG, Dużysz, Kaku i Braun. Może Grubollo? Grubdemorta też dobrze się pozbyć, bo w mieście jest groźniejszy, niż w mafii. Czym jest pójście na całość według ciebie? Bo mnie nie masz na tej swojej liście, a nie czuję, żebym szedł na całość. A Grubollo to już przeszedł pełny wachlarz emocji i zaangażowania, więc też tu nie pasuje hehe ale wiecie, że jak masz swiadomosc ze leci twoj kolega z mafii a ty na koniec zmienisz glos na kogos innego, to mozesz sie z tym wozic cala edycje, ze w mafii bys tego nie zrobił, a statua w tej edycji jest mistrzem tlumaczenia sie, ze w mafii by czegos tam nie zrobił. Dziękuję, doceniam komplement. Ale raczej tłumaczę, że w mafii bym czegoś tam nie zrobił, kiedy ktoś komuś próbuje wmówić, że coś co zrobiłem jest mafijne Emocje Grubollo są bezwartościowe, bo były o nim, nie o innych. Szukanie szmaciarzy jest łatwiejsze, niż szukanie mafii.
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 3, 2024 15:00:25 GMT 1
Nie wydaje ci się stać w rozkroku z readami bardziej niż zwykle? Pałuje tę statuę, a poza tym to ja się osobiście czułem jakby mnie podszczypywał jak mnie nie bylo, no nie przystoi Chociaż może ten rozkrokparadoksalnie powinnien być miastowy, hm Nie wiem mi sie nie podoba że zachowuje się jak chorągiewa w mojej kwestii, temat wstał i miał założenie żeby we mnie napierdalac jak na koniec dnia poprzedniego, teraz pod wpływem tego jak zachowała się cała reszta to zmienił, ale w tym temacie 3 kroki za wszystkimiTo samo miałem, jak któregoś tam dnia uniewinniał Voldiego o 1 w nocy, gdzie jakoś od linczu Grubdemort wyraźnie zwyżkował
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 3, 2024 15:06:10 GMT 1
dobra tak sobie patrze na liste graczy i mam 2 problemy warmianin no kurwa chlop juz nie wyjdzie z kreacji no matter what mi to na przyklad utrudnia gre pomimo ze w pewnym sensie kupuje na logike argumenty eastgruba z zastrzezeniem ze moze to byc manipulacja co z nim mozna zrobic ?? jakies pomysly ?? Potężny Warmianin dalbys rade napisac co sadzisz o gierce wychodzac troche z kreacji ?? dalbys rade nam troche pomoc ?? w imie pamieci majora i janka losia prosze twoja mam patrzy na ciebie z gory i mowi do ciebie "synu ufam tobie" gruambo czy ktos bedzie w stanie zalozyc mu kaganiec ?? ja mam powazne watpliwosci co do jego winy ze wzgledu na dwie rzeczy jego temat ciagnie sie niemalze od poczatku a on tak naprawde tylko raz byl w miare blisko linczu a poza linczem nr 2 dostal lacznie 1 glos od niewinnego papaja i teraz mam rozkmine ze mafii jest w sumie troche na reke ze tak grajacy lewkon sobie zyje bo w kazdej sekundzie mozna bedzie go docisnac i wepchnac do linczu jesli ktos z mafii bedzie zagrozony dajcie info co o tym sadzicie Że na strychu mamę swoją trzymam? Moja mama po katolicku, po ludzku pochowana w ziemii jest. I ja tam codziennie chodzę, pomodlić się za nią. Ale pan to chyba nie będziesz z młodzieży bandyckiej, głupiutkiej, ŁOTREM też chyba nie, co? Jakbyś pan jeszcze mógł te liściki wyraźniejszym pismem wysyłać, to by było dobrze, bo oczy już nie te. Odpowiem panu – wy dużo gadacie, a mało robicie. I to widać. Dużo gadacie, mało robicie. A wiesz pan jak się na Warmii mówiło na krowy, które mało mleka dają? Że one tylko muczą. Że muuuuu robią, ale jak za sutka pan pociągniesz, to zero mleka wypływa do wiaderka. I to każdy gospodarz rolny panu powie. Problem jest taki, że brakuje tu ręki twardej, oka wprawnego ze wsi, która powie – nie idźcie tą drogą, pasterzu... Bo jak jedna, druga, trzecia, czwarta krowa muczy, to już ciężko rozpoznać, która potrzebuje mleczka trochę oddać do wiaderka, a która chce tylko pomuczeć do drugiej. A jak jeszcze od zøej strony zajdziesz taką krówkę, to kopa pan jeszcze dostaniesz. Dlatego tu trzeba rybę od głowy popsuć. Bo ryba od głowy się psuje się. I znaleźć kto tą głową kieruje. Znaleźć herszta bandy łoterskiej. A wtedy to już, wie pan, łotrzyki, bandytki pomniejsze, chudsze, i tak dalej, rozpłoszą się. I każdego trzeba wtedy – hyc, hyc, hyc. I do pierdelka. i jak tam panie krzysztofie ?? znalazles pan te glowe ??
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 3, 2024 15:06:47 GMT 1
No ale to nie jest narażanie się? Jakoś tak strasznie pozorujesz aktywność, niby jesteś w temacie, ale tu zapytasz o jedno, tu o drugie, tu o trzecie, nic z tego nie wynika w sumie. W sensie, co chciałeś osiągnąć odpisując komuś tam, czy sam nie może czegoś zrobić?
|
|