|
Post by Mietek Baryła on Oct 3, 2024 15:09:01 GMT 1
grubrauna atakuja ja, grubdemort, eastgrub i italiano grubiano ktos jeszcze ??
broni w zasadzie tylko statua
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
Limit Postów: 391
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 15:11:47 GMT 1
via mobile
Post by Gruambo on Oct 3, 2024 15:11:47 GMT 1
No ale to nie jest narażanie się? Jakoś tak strasznie pozorujesz aktywność, niby jesteś w temacie, ale tu zapytasz o jedno, tu o drugie, tu o trzecie, nic z tego nie wynika w sumie. W sensie, co chciałeś osiągnąć odpisując komuś tam, czy sam nie może czegoś zrobić? No, pozoruję. A Brauna o to pytałem, bo on się wtedy podpiął pod ataki Wróżbity i Papieża.
|
|
|
Post by Potężny Warmianin on Oct 3, 2024 15:14:14 GMT 1
Że na strychu mamę swoją trzymam? Moja mama po katolicku, po ludzku pochowana w ziemii jest. I ja tam codziennie chodzę, pomodlić się za nią. Ale pan to chyba nie będziesz z młodzieży bandyckiej, głupiutkiej, ŁOTREM też chyba nie, co? Jakbyś pan jeszcze mógł te liściki wyraźniejszym pismem wysyłać, to by było dobrze, bo oczy już nie te. Odpowiem panu – wy dużo gadacie, a mało robicie. I to widać. Dużo gadacie, mało robicie. A wiesz pan jak się na Warmii mówiło na krowy, które mało mleka dają? Że one tylko muczą. Że muuuuu robią, ale jak za sutka pan pociągniesz, to zero mleka wypływa do wiaderka. I to każdy gospodarz rolny panu powie. Problem jest taki, że brakuje tu ręki twardej, oka wprawnego ze wsi, która powie – nie idźcie tą drogą, pasterzu... Bo jak jedna, druga, trzecia, czwarta krowa muczy, to już ciężko rozpoznać, która potrzebuje mleczka trochę oddać do wiaderka, a która chce tylko pomuczeć do drugiej. A jak jeszcze od zøej strony zajdziesz taką krówkę, to kopa pan jeszcze dostaniesz. Dlatego tu trzeba rybę od głowy popsuć. Bo ryba od głowy się psuje się. I znaleźć kto tą głową kieruje. Znaleźć herszta bandy łoterskiej. A wtedy to już, wie pan, łotrzyki, bandytki pomniejsze, chudsze, i tak dalej, rozpłoszą się. I każdego trzeba wtedy – hyc, hyc, hyc. I do pierdelka. i jak tam panie krzysztofie ?? znalazles pan te glowe ?? Panie Mietku, ale oglądaj pan moje expose na kanale moim jutubowym, bo ja już z Jutubem pogadałem i filmów moich nie zdejmują już. Nagrałem raz, to drugi raz nagrywać nie będę. Jeszcze ja się w krówkę się zamienię muczącą, i będziecie na mnie mówili nie tylko knur, ale i krówsko. Krowisko.
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 3, 2024 15:14:59 GMT 1
No ale to nie jest narażanie się? Jakoś tak strasznie pozorujesz aktywność, niby jesteś w temacie, ale tu zapytasz o jedno, tu o drugie, tu o trzecie, nic z tego nie wynika w sumie. W sensie, co chciałeś osiągnąć odpisując komuś tam, czy sam nie może czegoś zrobić? No, pozoruję. A Brauna o to pytałem, bo on się wtedy podpiął pod ataki Wróżbity i Papieża. kurde misku kochany daj no tutaj swoje typy na mafijna czworke i ze 2 osoby ktorym ufasz
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 15:15:41 GMT 1
via mobile
Post by Gruambo on Oct 3, 2024 15:15:41 GMT 1
No, pozoruję. A Brauna o to pytałem, bo on się wtedy podpiął pod ataki Wróżbity i Papieża. kurde misku kochany daj no tutaj swoje typy na mafijna czworke i ze 2 osoby ktorym ufasz Nie teraz.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 15:18:55 GMT 1
via mobile
Post by Statua Grubości on Oct 3, 2024 15:18:55 GMT 1
To daj szóstkę, w której widziałbyś 4 mafiozów
|
|
|
Post by Potężny Warmianin on Oct 3, 2024 15:23:09 GMT 1
I jeszcze co chciałem powiedzieć – Voldemort węszy, węszy... Nie! On udaje tylko, że węszy. Węszyć to on może, za nosem swoim, co go zgubił. Gdzie się nos jego się podział się? Tu dwójeczkę ŁOTRÓW swoich rzuci – aaaaa, pudło! To kolejną dwójeczkę trzeba szukać – aaaaa, znowu pudło! Same dwójeczki się trafiają się – u mnie na Warmii tak mówiło się na kogoś, kto kibelka szuka za potrzebą, a potem przed samą bramką się mu popuści się. A gówienko śmierdzi, a młodzież bandycka zamiast schylić się, posprzątać, zgłosić to komuś starszemu, to ucieka. Tylko hi hi, ha ha robią.
Skąd te dwójeczki – ja się pytam się? A ja wiem skąd. Bo jak rzuci oszczerstwo na jednego i drugiego, to liczy, że tak po sznureczku będzie chodził sobie, ślizgał się – jak WĄŻ! Jednego okuratnego mieszkańca ubije, drugiemu odpuści – i wychodzi na zero. I tak się kręci się. Ale ja język wężów znam. Bo mnie tatko nauczył, zanim się przeprowadziliśmy do Białegostoku, do domku mojego drewnianego. I ja takiego węża syczastego na kilometr rozpoznam.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 15:26:25 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 3, 2024 15:26:25 GMT 1
i chuj taka gadka z Warmianinem xD
a Rambo pisałem o tobie dziś
"rambo imo musi w tej grze polecieć, ja tam nie widzę jakiejś upartej, indywidualnej myśli, widzę losowość. wczoraj dopychał tego papieża, jakby musiał się upewnić, że ten zleci. jak wbija "nadrabiająco" to te posty są płytkie, jakby brakowało tam eskalacji miastowych rozkmin, no brak wyobraźni w odczytach. do tego mam wrażenie, że usilnie chce się wbić do grona uniewinnionych, odpowiada wszędzie, że niewinny, że ocieka miastowością. aż przypomina mi się jedno z podsumowań Reda, że miastowy uniewinnia się mimochodem, przy okazji a mafioza chce się wpierdolić do tego grona brute forcem. rambo pasowałby pod ten profil."
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 3, 2024 15:34:09 GMT 1
nie no Warmianin klarownie dał swój scenariusz Voldemort/DZG
taki troche mój scenariusz najbardziej ekstremalnie atomowy
ale ja dzisiaj zrozumiałem co ma do powiedzenia
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 15:41:30 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 3, 2024 15:41:30 GMT 1
Ale bym temu warmianinu przypierdolil w potylicę
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 15:41:56 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 3, 2024 15:41:56 GMT 1
grubrauna atakuja ja, grubdemort, eastgrub i italiano grubiano ktos jeszcze ?? broni w zasadzie tylko statua Jeszcze ja
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 15:42:04 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 3, 2024 15:42:04 GMT 1
9-4 lincz 8-4 mord 7-4 lincz 6-4 mord 5-4 mord wzmocniony
mamy dwie pomylki
ja bym dzisiaj walil w grubrauna jesli niewinny to w grubdemorta jesli obaj niewinno to imo jestesmy w pizdzie
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 15:42:56 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 3, 2024 15:42:56 GMT 1
Ale dzisiaj ta statua też w sumie nic nie robi co pozwoliłoby mi uwierzyć w jej niewinność w sumie, ta obrona bestie Brauna wzbudziła jedynie pokłady krindżu, co mi się trochę kłóci z luzikiem prezentowanym wcześniej
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 3, 2024 15:43:32 GMT 1
Grubdemort brzmi jak zły pomysł, nie wierzę, że typ jest w mafii. Jak już, to wyjebać go dzisiaj, żeby mieć w dwóch następnych linczach
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 15:43:39 GMT 1
via mobile
Post by Gruambo on Oct 3, 2024 15:43:39 GMT 1
i chuj taka gadka z Warmianinem xD a Rambo pisałem o tobie dziś "rambo imo musi w tej grze polecieć, ja tam nie widzę jakiejś upartej, indywidualnej myśli, widzę losowość. wczoraj dopychał tego papieża, jakby musiał się upewnić, że ten zleci. jak wbija "nadrabiająco" to te posty są płytkie, jakby brakowało tam eskalacji miastowych rozkmin, no brak wyobraźni w odczytach. do tego mam wrażenie, że usilnie chce się wbić do grona uniewinnionych, odpowiada wszędzie, że niewinny, że ocieka miastowością. aż przypomina mi się jedno z podsumowań Reda, że miastowy uniewinnia się mimochodem, przy okazji a mafioza chce się wpierdolić do tego grona brute forcem. rambo pasowałby pod ten profil." Ty się Redem tak nie sugeruj. Jako Klimek, gdzie też miałem zaległości w czytaniu, dużo inaczej to wyglądało? Po co mi było to głosowanie na Papieża na ostatnią chwilę? Po co ataki na DZiGa, który teraz oferuje współpracę(pierwszy raz się z czymś takim spotykam)? Po co mi były dziwne interakcje z Twoim Starym?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 15:43:43 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 3, 2024 15:43:43 GMT 1
9-4 lincz 8-4 mord 7-4 lincz 6-4 mord 5-4 mord wzmocniony mamy dwie pomylki ja bym dzisiaj walil w grubrauna jesli niewinny to w grubdemorta jesli obaj niewinno to imo jestesmy w pizdzie Ja proponuję dzg -> statua Albo Braun -> kaku
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 15:44:11 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 3, 2024 15:44:11 GMT 1
hah kurwa jak ktos ma czas i jest na kompie niech rozpisze kazdego z zyjacych czy jako grubol zla mialby juz strzal
a jak nie to czego mu brakuje do uzyskania strzalu
tak zeby kutas mial swiadomosc ze moze nam sie wystawic na patelni
ja to tak rozpisalem kilka postow wczesniej jak analizowalek rozkminy nt mojej czworki
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 15:44:45 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 3, 2024 15:44:45 GMT 1
9-4 lincz 8-4 mord 7-4 lincz 6-4 mord 5-4 mord wzmocniony mamy dwie pomylki ja bym dzisiaj walil w grubrauna jesli niewinny to w grubdemorta jesli obaj niewinno to imo jestesmy w pizdzie spoko, możemy iść w ten plan, tylko po mnie lecisz ty, nie voldemort Braun -> Mietek winny -> Kaku Braun -> Mietek niewinny -> Voldemort
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 3, 2024 15:47:48 GMT 1
hah kurwa jak ktos ma czas i jest na kompie niech rozpisze kazdego z zyjacych czy jako grubol zla mialby juz strzal a jak nie to czego mu brakuje do uzyskania strzalu tak zeby kutas mial swiadomosc ze moze nam sie wystawic na patelni ja to tak rozpisalem kilka postow wczesniej jak analizowalek rozkminy nt mojej czworki Ale po co? W najlepszym razie będziesz wiedzieć, że ktoś nie jest grubolem zła (a i to nie masz pewności). Dalej może być w mafii. Rola jest taka, że mógł ją wziąć każdy, zależy jak mafia na to patrzyła.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 15:47:58 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 3, 2024 15:47:58 GMT 1
9-4 lincz 8-4 mord 7-4 lincz 6-4 mord 5-4 mord wzmocniony mamy dwie pomylki ja bym dzisiaj walil w grubrauna jesli niewinny to w grubdemorta jesli obaj niewinno to imo jestesmy w pizdzie spoko, możemy iść w ten plan, tylko po mnie lecisz ty, nie voldemort Braun -> Mietek winny -> Kaku Braun -> Mietek niewinny -> Voldemort a jesli ty winny to wcisz linczujemy mnie ?? kladziesz glowe pod topor ??
|
|