|
Post by Potężny Warmianin on Oct 3, 2024 15:49:18 GMT 1
Ale bym temu warmianinu przypierdolil w potylicę To przyjedź pan. Przyjeeeeżdżaj. Adres Szkolna 17. Przyjedziesz pan? Ale jak pan przyjedziesz, to po takich słowach tak panu ten łeb przetrzepię lachą moją, że się pan opamiętasz. Kolejny co to liścików setki powypisane ma i później nie wiadomo czy wiaderko pełne od gówna czy od mleka.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 15:49:26 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 3, 2024 15:49:26 GMT 1
spoko, możemy iść w ten plan, tylko po mnie lecisz ty, nie voldemort Braun -> Mietek winny -> Kaku Braun -> Mietek niewinny -> Voldemort a jesli ty winny to wcisz linczujemy mnie ?? kladziesz glowe pod topor ?? jak ja winny to możecie zrobić co chcecie, bo taki scenariusz nie wystąpi xD jak ten plan zostanie przyklepany przez szersze gremium, to położę
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 15:50:01 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 3, 2024 15:50:01 GMT 1
hah kurwa jak ktos ma czas i jest na kompie niech rozpisze kazdego z zyjacych czy jako grubol zla mialby juz strzal a jak nie to czego mu brakuje do uzyskania strzalu tak zeby kutas mial swiadomosc ze moze nam sie wystawic na patelni ja to tak rozpisalem kilka postow wczesniej jak analizowalek rozkminy nt mojej czworki Ale po co? W najlepszym razie będziesz wiedzieć, że ktoś nie jest grubolem zła (a i to nie masz pewności). Dalej może być w mafii. Rola jest taka, że mógł ją wziąć każdy, zależy jak mafia na to patrzyła. nie bede tego ci tutaj pisac po prostu fajnie jakbys mogl takie cos przygotowac mozesz pominac czworke statua gruambo grubraun duzysz plus na pewno ja eastgrub andriej moglismy niec strzal po drugim lunczu to pozostala szostke mi rozpisz dzieki
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 3, 2024 15:51:28 GMT 1
Well, don't hold your breath
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 15:51:37 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 3, 2024 15:51:37 GMT 1
to by wyjaśniało oba pierwsze mordy ale kurcze, ten Voldemort niewinny mi się wydaje, wziął grę za mordę, napierdala mnie niecelnie, ale zaczął liderować, mam wrażenie, że to nie jest jakaś kitrająca się odsłona, co z cienia ciosy wyprowadza A moim zdaniem nie zrobił niczego, co by go w moich oczach uniewinniło. Widzę dużo performensu i otoczki, a liderowanie dopiero wtedy, gdy wiele osób pisało, że no ten Voldi to może być w mafii. PS. Czemu uważasz, że Grubollo nie może być w mafii z Gruambo? Może źle patrzę, bo to leży bardziej w mojej mecie niż w jego, ale ja mógłbym tak wjechać i bronić współmafiozy, więc jestem sceptyczny wobec argumentów, że to absolutnie rozparowuje ich. A Gruambo jak dla mnie w mafii jest, bardziej niż Grubollo, który nie gra czystej gierki, niektóre zachowania ma dziwne (nierozpoznanie lowridera i mylenie z Wróżbitą, niebronienie mnie i pisanie, że nie zasłużyłem a po 2 dniach stwierdzenie, że kiedyś zachował się jak kasztan wobec mnie, więc jest delikatniejszy), ale ten jego dzisiejszy wjazd był dla mnie emocjonalnie spójny, mnie kupił. Dlatego pasuje mi, że Lord chce, żebym na niego nie głosował. Choć pewnie i tak padnie. Dla mnie ważniejsze jest, żeby Voldi nie stał przy dzisiejszym linczu. PS. Moja tabelka poszukująca Grubola Zła: View AttachmentNa żółto moment, gdy ktoś potencjalnie uzyskał mord, na czerwono osoby, które już w danym linczu nie mogą uzyskać mordu. X oznacza, że ktoś stał przy danym linczu. Może komuś się przyda. no ale to wystarczy tabelkę papieża wziąć i zerknąć na wczorajszy lincz
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 15:55:40 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 3, 2024 15:55:40 GMT 1
wczoraj strzał mogli uzyskać Gruboku i Grubdemort + zostają ci żółci z tabelki papieskiej
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 15:59:11 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 3, 2024 15:59:11 GMT 1
no i jaki wniosek? jak dostali strzał, to jebnęli w rybę podwójnie czy pojedynczo? zdjęli komuś kamizelkę? chuj wi, na teraz nic z tego nie wyciągniesz 🤷
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 16:03:29 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 3, 2024 16:03:29 GMT 1
i chuj taka gadka z Warmianinem xD a Rambo pisałem o tobie dziś "rambo imo musi w tej grze polecieć, ja tam nie widzę jakiejś upartej, indywidualnej myśli, widzę losowość. wczoraj dopychał tego papieża, jakby musiał się upewnić, że ten zleci. jak wbija "nadrabiająco" to te posty są płytkie, jakby brakowało tam eskalacji miastowych rozkmin, no brak wyobraźni w odczytach. do tego mam wrażenie, że usilnie chce się wbić do grona uniewinnionych, odpowiada wszędzie, że niewinny, że ocieka miastowością. aż przypomina mi się jedno z podsumowań Reda, że miastowy uniewinnia się mimochodem, przy okazji a mafioza chce się wpierdolić do tego grona brute forcem. rambo pasowałby pod ten profil." Ty się Redem tak nie sugeruj. Jako Klimek, gdzie też miałem zaległości w czytaniu, dużo inaczej to wyglądało? Po co mi było to głosowanie na Papieża na ostatnią chwilę? Po co ataki na DZiGa, który teraz oferuje współpracę(pierwszy raz się z czymś takim spotykam)? Po co mi były dziwne interakcje z Twoim Starym? Klimek imo inaczej wyglądał, ale to teraz każdy może widzieć podobieństwa a inny nie to czemu dobijałeś tego papieża? jakie miałeś dziwne interakcje z twoim starym? zacytuj, bo nie kojarzę, pamiętam, że nie chcieliście na siebie głosem siąść
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 16:06:34 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 3, 2024 16:06:34 GMT 1
a jesli ty winny to wcisz linczujemy mnie ?? kladziesz glowe pod topor ?? jak ja winny to możecie zrobić co chcecie, bo taki scenariusz nie wystąpi xD jak ten plan zostanie przyklepany przez szersze gremium, to położę co tam Mietek, klepiemy plan?
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
Limit Postów: 391
|
Post by Gruambo on Oct 3, 2024 16:11:05 GMT 1
to czemu dobijałeś tego papieża? Byłem rozkojarzony, do tego wydawał mi się bardziej mafijny od Giuseppe.
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 3, 2024 16:13:41 GMT 1
plus mafia nie jest glupia i gdzies jakies rozparowanie poszlo, wiec no kurwa, teoretycznie gdyby zbytnio nie rozparowywali tylko grali zespolowo, to mozna tego grubollo z mojej mafii wykluczyc i idzie grubraun ze statua ramie w ramie, bronia grubambo mniej lub bardziej posrednio, dobrze sie pozycjonuja wzgledem papieza. tylko wtedy kto czwarty? ten warmianin? Kaku? Dużysz? A JA + GRUBRAUN? TEŻ PASUJEMY DO BRAKU ROZPAROWANIA
JA GO O COŚ PYTAM, ON ZAWSZE ODPOWIE, NIC DO MNIE NIE MA
CZEMU JA MAM WRAŻENIE, ŻE NIEWINNY DZG BY WE MNIE TERAZ NADAWAŁ NA PEŁNEJ?
A TYMCZASEM UWAŻASZ MNIE ZA MIEJSKIEGO SZKODNIKA I IGNORUJESZ MOJE ZACZEPKI
A jesteś w mafii? Mam w Ciebie nakurwiac dla nakurwiania? Ja naprawdę wierzę że moja wizja tego gdzie znajduje się mafia jest dobra. I w okół niej konsolidować miasto a nie przepychac się z ludźmi których mam za raczej niewinnych.
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 3, 2024 16:15:34 GMT 1
to, że nie mamy w najbliższym planie pierdolnięcia w Gruambo to też jest missplay
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 3, 2024 16:15:57 GMT 1
jakbym miał 3 lincze to bym je zamknął w Grubraunie Gruambo i DZG na koniec jak już inne opcje zawiodą
kurwa odwołali mi pubquiz
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 16:24:29 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 3, 2024 16:24:29 GMT 1
jakbym miał 3 lincze to bym je zamknął w Grubraunie Gruambo i DZG na koniec jak już inne opcje zawiodą kurwa odwołali mi pubquiz rozważysz tego Mietka jak padnę czy już chuj lock town? BTW mieliśmy robić pubquiz w community i co, mam w planach wygrać xd
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 3, 2024 16:25:19 GMT 1
mogę go rozważać jako ostatniego, ale jak tak Ci na tym zależy to czemu nie dasz kurwie miodu
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 16:30:08 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 3, 2024 16:30:08 GMT 1
jestem pałowany, mniej sprawny retorycznie od Mietka, a dziś zaszedł festiwal obracania moich wszystkich zachowań za mafijne, analizowano moje "hehe" i że nie jestem wystarczający smutny ze stanu gry xD
ty masz scenariusz atomowy voldemort/dzg, ja mam Mietek bądź Voldemort, jako lidera tej bandy. pisałem o Mietku nieraz, to mówił, że by musiał robić w hollywoodzie, żeby to odegrać i essa fajrant
dawałem miodzik ale dla was zbyt rozmemłany
|
|
|
Post by Potężny Warmianin on Oct 3, 2024 16:31:15 GMT 1
nie no Warmianin klarownie dał swój scenariusz Voldemort/DZG taki troche mój scenariusz najbardziej ekstremalnie atomowy ale ja dzisiaj zrozumiałem co ma do powiedzenia Dziękuję. Dziękuję. Bo Polak Polakowi Polakiem... Ale Włoch to widać, że inna krew – cieplejsza, milsza, znamienitsza. I pan też będziesz dzięki tym słowom sprawiedliwy.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 16:31:48 GMT 1
via mobile
Post by Statua Grubości on Oct 3, 2024 16:31:48 GMT 1
Jak nie DZG dziś, to tego Gruambo można zajebać, ale mam taką obawę, że jeśli typ się okaże niewinny, to taki lincz na nic w sumie.
W sumie myślałem, że gra taką wyjebkę, że mi to nie pasuje do mafii, że jednak by pozorował coś, a on i przed linczem w D2 i teraz sobie głównie trolluje, porzuca typami, ale nie ma w tym tej odwagi, o której sam pisał. Ale z drugiej strony jeśli to mafijny Lewkoń, to może mu się po prostu już nie chcieć, tym bardziej, że pozycję mają dobrą.
Ale oświadczam uroczyście, że Leppera wpisuję na swoją listę póki co uniewinnionych
E: jejku, jestem jak wróżbita i piszę "w sumie" co drugie słowo
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 3, 2024 16:32:02 GMT 1
jestem pałowany, mniej sprawny retorycznie od Mietka, a dziś zaszedł festiwal obracania moich wszystkich zachowań za mafijne, analizowano moje "hehe" i że nie jestem wystarczający smutny ze stanu gry xD ty masz scenariusz atomowy voldemort/dzg, ja mam Mietek bądź Voldemort, jako lidera tej bandy. pisałem o Mietku nieraz, to mówił, że by musiał robić w hollywoodzie, żeby to odegrać i essa fajrant dawałem miodzik ale dla was zbyt rozmemłany no kurwa które to był ten Twój miodzik pytanie czy nie masz ochoty do końca żywota czegoś jeszcze podłapać ku wygraniu gierki, ale widzę że średnio
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 16:35:41 GMT 1
via mobile
Post by Statua Grubości on Oct 3, 2024 16:35:41 GMT 1
Kurwa Grubollo, co ci się tak odmieniło, co dokładnie zaszło, że wczoraj kurwiles na lewo i prawo, kto tu nie jest szmaciarzem, a dziś sympatyczny, kulturalny i zachęca do effortu
|
|