|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 17:43:02 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 3, 2024 17:43:02 GMT 1
W Linczu numer 3 3 osoby schodzą z Twojego Starego, czy tu mogła być próba ratowania kolegi z mafii? Moim zdaniem oczywiste ze był nie do uratowania Zgadzam się Tzn może jakoś dywersyfikowali ale nie w taki idiotyczny sposób Bardziej bym podejrzewal że ktoś tam próbował w dobrym momencie na ten wagonik wskoczyć
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Oct 3, 2024 17:43:07 GMT 1
Czemu uważasz, że taka oczywista niekonsekwencja jest mafijna? Bardziej nie podoba mi się dobór czwórki. Kto na ten teraz w mafii według ciebie? Jeszcze nadrabiam, mam 10 stron. Prędzej ci wskażę niewinnych: DZG, Konon, Andrzej W drugim szeregu: Wróżbita, Grubollo, chyba Mietek, chyba Gruboku Zostają Voldemort, Braun, Dużysz, Gruambo, Statua
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 17:45:24 GMT 1
via mobile
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 3, 2024 17:45:24 GMT 1
Moim zdaniem oczywiste ze był nie do uratowania Czemu? Nie wiem, technicznie, takich graczy w takiej sytuacji się nie broni
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 17:46:20 GMT 1
via mobile
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 3, 2024 17:46:20 GMT 1
Bardziej nie podoba mi się dobór czwórki. Kto na ten teraz w mafii według ciebie? Jeszcze nadrabiam, mam 10 stron. Prędzej ci wskażę niewinnych: DZG, Konon, Andrzej W drugim szeregu: Wróżbita, Grubollo, chyba Mietek, chyba Gruboku Zostają Voldemort, Braun, Dużysz, Gruambo, Statua Konon niewinny bo wprowadza spokój w temacie jo
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 3, 2024 17:47:09 GMT 1
Jeszcze nadrabiam, mam 10 stron. Prędzej ci wskażę niewinnych: DZG, Konon, Andrzej W drugim szeregu: Wróżbita, Grubollo, chyba Mietek, chyba Gruboku Zostają Voldemort, Braun, Dużysz, Gruambo, Statua Konon niewinny bo wprowadza spokój w temacie jo Zabrzmię znowu jak autystyk, ale Konon przede wszystkim niewinny, bo pierwszego dnia nie zagłosował.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 17:49:19 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 3, 2024 17:49:19 GMT 1
Grubraun Jaki masz odczyt na misiokaku? Jakbyś padł dzisiaj zielony, to co byś zostawił na jego temat w legacy? no z nim to jest zgrzyt, bo może być niewinny, bo - analizuje pierdoły - potem analizuje pierdoły drugi raz, jak może dostać za to wpierdol - wchodzi w tematach odważnie, zmienia zdanie regularnie, kurwi logikę ale może być w mafii bo - stosuje mi szantaże osobiste, że mam go czytać dobrze, bo inaczej do linczu (gdy ja w ogóle nie mam historii czytania go dobrze xD, nie mam pojęcia, skąd to się wzięło) - jak ktoś się repozycjonuje najbardziej w grze to on, nieraz miał takie momenty, że miał podejrzanych, w temacie postowali inni, że jednak ten podejrzany niezbyt, to on szedł z tymi nurtem (tak było też tej nocy, gdy wyskoczył z Voldemortem, Voldemort go uniewinnił, to Kaku "ej chłopaki ten Voldemort spełnia moje oczekiwania??" jakby już chorągiewa szła xD ja rozumiem zmieniać zdanie, ale on to chyba robi nie do końca organicznie) - naganiał na Rambo a potem nagle zmienił na Starego, gdy wcześniej to odradzał (ale tu rzeczy zależą jeszcze od kolorku Rambo) no i nie pasuje mi w chuj, że Mietek, którego podejrzewam (btw Mietek, jak jesteś niewinny, to dzięki za empatię, zbiasowałem się na ciebie, mam nadzieję, że po edycji spoko między nami xD) wykręcał numer, że jego wina uwinnia mnie, Misio go nazwał mafiozą jak padał papież, a rano wstali i żaden się nie podejrzewał kurwa nie wiem, tak z 60% na mafię? xD sorry nie mam pewniaka
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 3, 2024 17:49:39 GMT 1
Lewkon wszedł, napisał to i stulil mordę. No nie pasuje mi to do mety niewinnego lewkonia, kurwa pamiętacie go z szachowej jak napierdalal w grze? A tutaj wejdzie, napisze posta, zacytuje kogoś bez komentarza i do nory. Powiedzcie mi czy to jemu się tak meta zmieniła czy to po prostu sztywny mafijny lewkon, który próbuje działać w ramach? +1 byku, Lewkoń mafia
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 3, 2024 17:51:36 GMT 1
GRURAMBO MA JAKIEŚ PLECY W MAFII NIGDY NIE ZOSTANIE ZLINCZOWANY A POTEM BĘDZIECIE SIĘ MĘCZYĆ Z GRUAMBO KONONOWICZEM MISIO KAKU I KIMŚ JESZCZE W MECZÓWCE
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 3, 2024 17:51:55 GMT 1
Grubraun Jaki masz odczyt na misiokaku? Jakbyś padł dzisiaj zielony, to co byś zostawił na jego temat w legacy? no z nim to jest zgrzyt, bo może być niewinny, bo - analizuje pierdoły - potem analizuje pierdoły drugi raz, jak może dostać za to wpierdol - wchodzi w tematach odważnie, zmienia zdanie regularnie, kurwi logikę ale może być w mafii bo - stosuje mi szantaże osobiste, że mam go czytać dobrze, bo inaczej do linczu (gdy ja w ogóle nie mam historii czytania go dobrze xD, nie mam pojęcia, skąd to się wzięło) - jak ktoś się repozycjonuje najbardziej w grze to on, nieraz miał takie momenty, że miał podejrzanych, w temacie postowali inni, że jednak ten podejrzany niezbyt, to on szedł z tymi nurtem (tak było też tej nocy, gdy wyskoczył z Voldemortem, Voldemort go uniewinnił, to Kaku "ej chłopaki ten Voldemort spełnia moje oczekiwania??" jakby już chorągiewa szła xD ja rozumiem zmieniać zdanie, ale on to chyba robi nie do końca organicznie) - naganiał na Rambo a potem nagle zmienił na Starego, gdy wcześniej to odradzał (ale tu rzeczy zależą jeszcze od kolorku Rambo) no i nie pasuje mi w chuj, że Mietek, którego podejrzewam (btw Mietek, jak jesteś niewinny, to dzięki za empatię, zbiasowałem się na ciebie, mam nadzieję, że po edycji spoko między nami xD) wykręcał numer, że jego wina uwinnia mnie, Misio go nazwał mafiozą jak padał papież, a rano wstali i żaden się nie podejrzewał kurwa nie wiem, tak z 60% na mafię? xD sorry nie mam pewniaka Ej ale przecież spełnianie oczekiwań jest mafijne, ni? Voldi mafia i nie wiem gdzie tu widzisz chorągiewę.
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 3, 2024 17:52:16 GMT 1
Grubraun Jaki masz odczyt na misiokaku? Jakbyś padł dzisiaj zielony, to co byś zostawił na jego temat w legacy? no z nim to jest zgrzyt, bo może być niewinny, bo - analizuje pierdoły - potem analizuje pierdoły drugi raz, jak może dostać za to wpierdol - wchodzi w tematach odważnie, zmienia zdanie regularnie, kurwi logikę ale może być w mafii bo - stosuje mi szantaże osobiste, że mam go czytać dobrze, bo inaczej do linczu (gdy ja w ogóle nie mam historii czytania go dobrze xD, nie mam pojęcia, skąd to się wzięło) - jak ktoś się repozycjonuje najbardziej w grze to on, nieraz miał takie momenty, że miał podejrzanych, w temacie postowali inni, że jednak ten podejrzany niezbyt, to on szedł z tymi nurtem (tak było też tej nocy, gdy wyskoczył z Voldemortem, Voldemort go uniewinnił, to Kaku "ej chłopaki ten Voldemort spełnia moje oczekiwania??" jakby już chorągiewa szła xD ja rozumiem zmieniać zdanie, ale on to chyba robi nie do końca organicznie) - naganiał na Rambo a potem nagle zmienił na Starego, gdy wcześniej to odradzał (ale tu rzeczy zależą jeszcze od kolorku Rambo) no i nie pasuje mi w chuj, że Mietek, którego podejrzewam (btw Mietek, jak jesteś niewinny, to dzięki za empatię, zbiasowałem się na ciebie, mam nadzieję, że po edycji spoko między nami xD) wykręcał numer, że jego wina uwinnia mnie, Misio go nazwał mafiozą jak padał papież, a rano wstali i żaden się nie podejrzewał kurwa nie wiem, tak z 60% na mafię? xD sorry nie mam pewniaka ANALIZOWANIE PIERDÓŁ TO RACZEJ MAFIJNE???
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 3, 2024 17:52:22 GMT 1
Konon niewinny bo wprowadza spokój w temacie jo Zabrzmię znowu jak autystyk, ale Konon przede wszystkim niewinny, bo pierwszego dnia nie zagłosował. xD zaskakujesz coraz bardziej
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 3, 2024 17:53:30 GMT 1
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 3, 2024 17:54:00 GMT 1
O, niewinny Gruboku też Lepper, Giuseppe, Gruboku, chyba Mietek i Voldi, chociaż tych dwóch mam na oku Nie róbcie mnie w chuja i współpracujmy Ktoś widzi mafię w tym zgromadzeniu? Jeżeli tak, to gdzie? Bardzo dobre zgromadzenie, współpracujcie.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 17:55:26 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 3, 2024 17:55:26 GMT 1
no z tej dwójki prędzej Gruambo, do winy DGZ nie mam przekonania, jak jebał tego Statuę to poczułem prawdę na bicie, jakby wkurwiony stary swojego syna jebał za coś xD no charyzma max będę później wychodzę mordeczki
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 17:56:51 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 3, 2024 17:56:51 GMT 1
O, niewinny Gruboku też Lepper, Giuseppe, Gruboku, chyba Mietek i Voldi, chociaż tych dwóch mam na oku Nie róbcie mnie w chuja i współpracujmy Ktoś widzi mafię w tym zgromadzeniu? Jeżeli tak, to gdzie? Bardzo dobre zgromadzenie, współpracujcie. Kurwa bo zacznę wątpić
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 3, 2024 17:57:18 GMT 1
Weźcie mi napiszcie jako kto w jakiej edycji grał mafijny twój stary, to wykorzystam swój autyzm i posprawdzam, z kim miał interakcje, bardziej winnymi czy niewinnymi.
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 3, 2024 17:58:00 GMT 1
Klocuch
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 3, 2024 17:58:05 GMT 1
Bardzo dobre zgromadzenie, współpracujcie. Kurwa bo zacznę wątpić XD
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 3, 2024 18:00:04 GMT 1
TO ŻE TWÓJ STARY ZAGRAŁ TAK KIEPSKO I WYJEBAŁ JAJCA MOŻE WSKAZYWAĆ ŻE MAFIA JEST MOCNA, TO DAJE MINUS DLA GRUBRAUNA I DZG PLUS DLA GRURAMBO
PRZECIEŻ TO JEST JEDEN Z NAJSILNIEJSZYCH MAFIOZÓW W HISTORII I TAK W KULKI POLECIAŁ?
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 3, 2024 18:02:45 GMT 1
9-4 lincz 8-4 mord 7-4 lincz 6-4 mord 5-4 mord wzmocniony mamy dwie pomylki ja bym dzisiaj walil w grubrauna jesli niewinny to w grubdemorta jesli obaj niewinno to imo jestesmy w pizdzie spoko, możemy iść w ten plan, tylko po mnie lecisz ty, nie voldemort Braun -> Mietek winny -> Kaku Braun -> Mietek niewinny -> Voldemort GENERALNIE KŁADZENIE GŁOWY POD TOPÓR BARDZIEJ MAFIJNE NIŻ MIASTOWE? Wróżbita Grubciej
|
|