|
Post by Grubol Szef on Sept 27, 2024 0:14:39 GMT 1
Rick to może wypowiedz się o tym. Co sądzisz o tym, że Grubdemort antycypuje walkę na śmierć i życie pomiędzy mną a nim, gdy już Grubleone umrze? Bo ja też to antycypuje i to niezależnie od winy/braku winy Grubleone. Sądzisz, że do tego dojdzie, że Grubleone umrze? Sądzisz, że do tej walki dojdzie? Będzie to dobre czy złe dla miasta, gdyby do tego doszło? No i co świadczy o Grubdemorcie, że tę antycypację napisał. Ja się na przykład zdecydowałem to przemilczeć.
|
|
|
Post by Grubol Szef on Sept 27, 2024 0:23:30 GMT 1
W sumie Voldi, bo tak sobie myślałem jeszcze nad tobą i jedna rzecz mnie zainteresowała Gratuluję, jak nie jesteś jakimś pojebem to raczej byś teraz nie bronił tego mafiaka w taki sposób. Wycofuję chwilowo tego gagatka - Wróżbitę ze składu mafii. Co sądzisz Ricky? W tym poście wyżej piszesz o mnie tak, jakbyś nie wiedział, kto zacz - "jak nie jesteś jakimś pojebem to bla bla", ja odnoszę wrażenie że tu piszesz do osoby nierozpoznanej Problem z Tobą gagatku mam taki, że posiadam nieodparte wrażenie że moje akcje u Ciebie spadły w momencie jak Cię wjebałem do mafii. A zrobiłem to też na podstawie zapytania tegoż samego Grubola - Szefa zadanego w pewnym momencie, tylko no tutaj jest to o wiele bardziej miękkie dla mnie niż Szef - Grubolone. Ale gierkę, oceniając tylko Ciebie i Twój posting masz na dość dużej rozpiętości, więc musiałbyś skillowo dojechać, żeby tak się prezentować w mafii. Muszę przemyśleć jak w ogóle na mój obraz gry wpływa to że jest pięciu mafiozów, bo przy pięciu nie wierzę że wszyscy zaczęliby omijać tego Grubolone albo zbijać na niego credo, któryś mógłby jednak robić za adwokata, bo byłoby to zachowanie - jak wspomniałem - kurewsko nieracjonalne dla mafii. Zapraszam do jebania natomiast, zobaczymy kto siła a kto kiła. a tu "musiałbyś skillowo dojechać, żeby tak się prezentować w mafii" - piszesz tak, jakbyś jednak wiedział gdzie posty dzieli niecałe 10 minut we no wyjaśnij, o co tu się rozchodzi, czy ja coś źle zrozumiałem, czy co O kurwa wpadłeś Voldi. Te posty dzieli 9 minut. Ty kurwiarzu.
|
|
|
Post by jabba the hutt on Sept 27, 2024 0:35:18 GMT 1
```więc musiałbyś skillowo dojechać, żeby tak się prezentować w mafii. ```
Ciekawe, warto sobie zapisać, zobaczymy po fakcie, czy semantyka czy rzeczy.
|
|
|
Post by Potężny Warmianin on Sept 27, 2024 0:40:02 GMT 1
|
|
|
Post by Potężny Warmianin on Sept 27, 2024 0:40:16 GMT 1
W głowie się kręci się
|
|
|
Post by jabba the hutt on Sept 27, 2024 2:13:18 GMT 1
Wróżbita nie do ruszenia. Zbyt mocny wjazd i trzymanie.
|
|
|
Post by jabba the hutt on Sept 27, 2024 2:14:49 GMT 1
Papież na spokojnie, nawet może za spokojnie, póki co nie widzę tej ogromnej miastowej zajawki, jaką Papież powinien mieć. Ale kto wie, może straumatyzowany. Zakładam, że się może rozkręcić. Zakłądam, że możę być bardzo pomocny. Jak zdrajca, to i tak nie będzie miał lekko.
|
|
|
Post by jabba the hutt on Sept 27, 2024 2:16:47 GMT 1
Podoba mi się Grubolone, lekko, lekko, i tak... z nastawieniem na tworzenie dobrej rozmowy (niekoniecznie dobrej wspołpracy).
|
|
|
Post by jabba the hutt on Sept 27, 2024 2:17:38 GMT 1
Mietek będzie grał na vajbiki. Ciekawe czy wejdą zgrupowaniu.
|
|
|
Post by jabba the hutt on Sept 27, 2024 2:18:51 GMT 1
Idę spać. Cokolwiek więcej wykażę pewnie w poniedziałek, więc jakbyście nie mieli żadnego celu (chociaż w to wątpie, biorąc pod uwage ile sie juz zadziało), to możęcie mnie klepnąć, chociaż średnio to optymalne.
|
|
|
Post by jabba the hutt on Sept 27, 2024 2:19:02 GMT 1
Udanej zabawy.
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Sept 27, 2024 2:58:26 GMT 1
Dwa posty smierdziuchy zapodał. Ten post to taki na pokaz. Niby wyciąga jakiś wniosek, a potem pisze że jest nic nie warty. To po co w ogóle o tym pisać? Tu podobny post jak wyżej. Po co to zdanie o tej kuli? Mi to zalatuje taką mafią, która chce być merytoryczna, ale boi się rzucić z pełnym impetem, więc tak podszczypuje. Myślę, że mafiozo, takie argumenty w stylu myślenia, że muszę być merytoryczny i coś wymyślić. Atakowanie tego, co się da atakować i ubrać w słowa ten atak, a nie tego, co faktycznie jest mafijne. Nie rozumiem
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Sept 27, 2024 3:03:48 GMT 1
M. Otyłek vs Wróżbita Grubiej Kuku vs Wróżbita Grubiej do M. Otyłka Grubiej odnosi się "z ryjem" jakby nie dbał o jego zdanie. Moim zdaniem mogą być obaj w mafii. Z Kuku któryś którego urabia dlatego są dla siebie stonowanie mili. Mafiozo nie ma potrzeby wywoływania konfliktu. Wytłumacz o co chodzi z tym urabianiem. A to ostatnie zdanie to w ogóle takie chujowe trochę, moje doświadczenie wskazuje na coś zupełnie odwrotnego.
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Sept 27, 2024 3:11:33 GMT 1
Kurwa dużo wątków, ja dopiero ogarnąłem połowę Grubasów z tego uniwersum xD Szczerzę, to chuj wie, jak czytałem rozgrywkę to nie zapadł mi w pamięć ten Kaku bardziej niż Stańczyk czy Giuseppe. Więc na ten moment bez zdania To samo. Wszyscy m się dwoją i troją i rozmywają. Będzie boleśnie. Czyli jak zawsze. Plusy dla motylka i jabby za te rozmywanie. Mafia na tym etapie ma dużo lepszy przegląd pola niż miasto.
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Sept 27, 2024 3:16:14 GMT 1
M. Otyłek vs Wróżbita Grubiej Kuku vs Wróżbita Grubiej do M. Otyłka Grubiej odnosi się "z ryjem" jakby nie dbał o jego zdanie. Moim zdaniem mogą być obaj w mafii. Z Kuku któryś którego urabia dlatego są dla siebie stonowanie mili. Mafiozo nie ma potrzeby wywoływania konfliktu. Ciekawe bo mnie Kaku zapadł w pamięć od razu jak na kiblu zaczałem od bodaj 17 strony czytać rozgrywkę (potem się cofnąłem do pierwszych stron) i akurat urabianko robił. Jak Grubciej niewinny to akcje Kaku na winnego wzrastają. Albo odwrotnie jak Kaku winny, to Grubciej może być niewinny, bo po co by go urabiał. Zdecyduj się czy mafia urabia mafię czy jednak mafia urabia miasto, bo przeczysz sam sobie.
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Sept 27, 2024 3:38:48 GMT 1
Nie no ten dobry zły i gruby musi być w mafii, bo tak fatalnej gry nie wyobrażam sobie w mieście. Do tego urabianie widzi po jednym poście wyjętym z kontekstu, czyli nie czyta rozgrywki.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 5:26:29 GMT 1
via mobile
Post by Don Vito Grubolone on Sept 27, 2024 5:26:29 GMT 1
Przy czym Grubdemort to był mój taki cichy podejrzany. Dość mocno reakcyjny sposób gry odhaczony. Interakcja z Gruboku odhaczona. Dyskredytacja Ricka cy Papież odhaczona i może się rozejść. Nie widziałem tam nawet próby szukania prawdy. Ten post w zestawieniu z tymi kocopołami co Grubolone pisał o Goku, jest tak dziwnie celny, że podejrzewam Grubdemorta i Grubolone o bycie razem w mafii. Grubdemort się obruszył przy tym poście i mogło do to zaboleć w środku, a nie chciał pokazać słabości starając się jednocześnie osłabić moje wątpliwości co do jego osoby.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 5:45:10 GMT 1
via mobile
Post by Don Vito Grubolone on Sept 27, 2024 5:45:10 GMT 1
Ciężko mi uwierzy, że to naturalnie tu progresowało i moim zdaniem ledwo Szef wszedł do gierki to Grubolone wpierdolił go na minę wychodząc na spalonego mafiozę, więc trzeba było wajchować z niewinnego wejścia na jakąś argumentację, żeby creditsy podbić. No nie wierzę nic a nic, że winny Grubolone nie daje winnego Szefa, a winnego Grubolone jestem pewien, ale możesz Szefu jakoś dokładnie i w detalach opisać swój proces wejścia w rozgrywkę, początkowe spostrzeżenia, czemu wejście Grubolone niemafijne, no takie wiesz, rozszerzające rzeczy. to jest celne, ja mimo że kurde sporo mam momentów gdzie z merytoryczną warstwą postów Szefa się zgadzam, to gdzieś mi podświadomie nie siedzi jego ton, mam wrażenie, że sporo rzeczy pisze w konwencji jakiejś dziwnej pokazówki zdecyduj się voldi czy jesteś gitem, czy chujem, bo nie wiem, czy cię jebać Mi akurat Szef do tej pory wajbowo mocno siedzi. Jako że nie ufam nikomu to jestem daleki od tworzenia sobie grupy zaufania na tym etapie to daleko jest mi do jednoznacznego uniewinnienia go. Bardziej mi pasuje na taki typ, że jak coś skład mafii ie będzie się zgadzać to powinno się chociaż na chwilę popatrzeć na ten typ.
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 27, 2024 6:30:45 GMT 1
Nie no ten dobry zły i gruby musi być w mafii, bo tak fatalnej gry nie wyobrażam sobie w mieście. Do tego urabianie widzi po jednym poście wyjętym z kontekstu, czyli nie czyta rozgrywki. Co to jest za argument-inwalida w ogóle? Gra fatalnie, więc MUSI BYĆ W MAFII? Po pierwsze skąd przekonanie, że gram fatalnie? Jak na to, że na granie wczoraj/dzisiaj/jutro mam w opór mało czasu, a wtedy kiedy będę miał czas akurat temat będzie zamknięty, to gram BARDZO DOBRZE A wam (Tobie i temu drugiemu Grubciejowi) widzę bardzo mocno zależy by mnie wypierdolić w linczu z gry.
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 27, 2024 6:31:31 GMT 1
Zaryzykowałbym Misiu nawet tezę, że jeśli jesteś niewinny i stawiasz takie argumenty-inwalidy to Ty grasz fatalnie. Ale prawdopodobnie po prostu jesteś w mafii.
|
|